Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 12.08.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Do neki dan za Radinskog sam slabo čuo, viđao sam ga u ponudi za neke Futurese i slično, i kada sam vidio da je dobio Moriyu 6:1 6:1 nisam mogao vjerovati, kont'o zajebaje se netko. Nešto sam mišljenja ako je Moriyu tako rastavio sigurno se može nositi sa Eyssericom. Prijatelj (koji je gledao meč) mi je rekao da je strašno igrao i da od ovog momka očekuje dosta u budućnosti, on je pisao i analizu za ovaj par tako da ja previše ne pametujem kopirat ću samo njegovo, mislim da se isplati odigrati po 5 kvoti koju daje bet365

Eysseric-Radinski 2 5.00 bet365/Marathon

Par koji danas analiziram je sa celindzera koji se igra u portorozu, na tvrdoj podlozi a u 2. kolu se sastaju domaci igrac koji je dobio priliku da zaigra na ovom turniru pomocu specijalne pozivnice organizatora aljaz radinski i francuz jonatan ejserik. Radinski ima 20 godina i nije poznat u teniskim krugovima jer i dalje nije uspeo da probije granicu ulaska u 1000 najboljih igraca na svetu ali ocekujem da uskoro krene njegov napredak. Sljaka je njegova podloga i sasvim ima solidnih partija ove sezone i nekih ozbiljnih skalpova od kojih treba istaci mikija jankovica pre mesec dana i veliko iznenadjenje koje je napravio u prvom kolu ovde kada je kao apsolutni austajder pokidao hirokija moriju ostavivsi ga na samo 2 ( DVAAA) gema. Pogledao sam malo taj mec i nije hiroki bio nista previse los vec je radinski igrao kao u transu, sjajna dubina udaraca, fh je crtao po terenu, bh jeste malo tanji ali i on nije bio veliki probem. Mislio sam da je to bila slucajnost ali juce u dublu sa mladim perspektivnim cicipasom dobija osvajace kortine od pre par dana paola lorencija i matea violu sa opet veoma ubedljivih 6:3 6:1 iako su opet bili debeli austajderi po rezultatima a i kladionicama. Mislim da se ne moze reci da takve 2 partije mogu da budu slucajnost stoga ocekujem da danas nastavi u tom ritmu slovenac. Ejserik je igrac koji takodje vise voli da igra na zemlji ali ume da odigra sasvim dobro i u dvorani dok je beton otvoreni najslabija njegova podloga. Radi se o igracu solidnog servisa koji ume da odigra veoma kvalitetno kada mu je dan, ali kada mu se ne igra onda sledi skupljanje geova. Ovde je morao da igra kvalifikacije i izgubio je u poslednjem kolu od gedina ali je upao kao LL i iskoristio priliku rutinski savladavsi belgijanca kimera kopejansa. Mislim da nije toliki favorit kolikim ga kladionice predtsavljaju, po igri iz prvog kola su tu negde i ja stvarno moram da probam pobedu slovenca koji ce siguran sam danas iamti podrsku porodice i prijatelja sa tribina i ako pruzi ono sto sam video prethodna 2 dana ne bi bilo nikakvo iznenadjenje da slavi a kvota je vise nego dobra.

http://www.radnici.com/par/j-eysseric-a-radinski-2

Svaka cast za obaj tip! Ispratio sam nazalost na 10€ samo.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use