Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 7.8.2015

Ivan1998

Recommended Posts

Nema mi ljepšega nego kad je ovako aktivan forum :)

Slažem se danas za pobjedu Splita i ima par dobrih tenisa veceras u Washingtonu, nažalost Bosna u16 već počela, opet su dali lijepu kvotu:) ja sam ih spojio sa hrvatskom u16

Moj prijedlog za danas vam je prijateljska utakmice

Gorica-Lekenik over 2,5 1,75 bet365

Po meni velika kvota za prijateljsku utakmicu izmedu drugoligasa i cetveroligasa.Gorica usred priprema puno su spremniji od Lekenika koji je tek počeo pripreme

Nishikori(-5,5)-Groth 2 1.35

Čilić(-5,5)-Zverev 2 1.45

Isner(-4.5)-Berankis 2 1.45

Ukupna kvota: 2,84

Bet Live

Četvrtfinalni dan u Washingtonu otvaraju Nishikori i Groth. Kei Nishikori trenutno je 5. tenisač svijeta. Najbolji rezultati sezone su mu osvajanje turnira u Barceloni i Memphisu, finale Acapulca, polufinala Brisbanea, Madrida i Hallea. Na Wimbledonu je predao Giraldu u drugom kolu i nije igrao do ovoga turnira. Na ovom turniru obranio je bodove jer je i prošle godine dogurao do četvrtfinala. Prvo kolo bio je slobodan, zatim u drugom dobija Duckwortha 6:7 6:1 6:4 i jučer u osmini Leonarda Mayera 6:4 6:4 . Samuel Groth nalazi se na rankingu karijere #62. O njemu sam pisao dosta posljednjih dana, najbolji rezultat sezone mu je četvrtfinale Brisbanea sa početka sezone, a na challenger razini osvojio je dva turnira u Manchesteru i Taipeiu. Ovdje u Washingtonu igra turnir sezone. U prvom kolu dobija Bellucia 7:6 4:6 6:3 , u drugom Troickog 6:3 6:4 i jučer Lopeza 6:3 6:4. Igra odlično, nakon Bellucia napravio je dva iznenađenja i to oba u dva lagana seta. Mislim da će danas Groth namučiti Keia. Igra odlično, posebno me iznenadio na returnu, a imat će prednost i u moćnom servisu. Kei je jako dobar reutrner ali će danas imati problema ako Groth krene gruhat, a po prikazanome ovdje mislim da će moći parirati kamikazi i u izmjenama.

Alexander Zverev mladi je njemački tenisač koji se nalazi na 96. mjestu. Vjerujem da mu je glavni cilj bio održati i malo popraviti ranking da ne mora igrati kvale za US Open. Najbolji rezultat sezone mu je polufinale Bastada od prije 2 tjedna, na challenger razini osvojio je turnir u Heilbronnu a igrao je i polufinale Aix en Provancea. U Washingtonu za sada igra jako dobro. Prvo je dobio Nishioku 7:6 6:3, zatim pravi dva iznenađenja, Anderson 2:6 6:3 6:4 i Dolgopolov 2:6 6:2 6:4. U ta dva preokreta pokazao je psihiču stabilnost i da je već sposoban za veće rezultate. Marin Čilić nalazi se na rankingu karijere #8. Rankig karijere jeste, ali po igri on je trenutno izvan minimalno 15 najboljih. Najbolji rezultati sezone su mu polufinale Stuttgarta, četvrtfinala Wimbledona i Monte Carla i osmina finala Roland Garrosa. Marin je bio slobodan prvo kolo, u drugom dobija Chunga 7:6 6:3 i sinoć u osmini finala Querreya 7:6 7:6. Nekako je izvukao drugi set, tko zna šta bi bilo da je Querrey uzeo drugi set u kojemu je imao 5:2. Moje mišljenje je da će Zverev namučiti Čilića. Čilić nikada i nije bio od nekog razbijanja, uvijek se mučio a nakon povratka od ozljede sve su vidljivije oscilacije. Zverev igra jako dobar turnir, dobio Dolgia i Andersona i mislim da može pokriti ovaj kh.

Za posljednji par izabrao sam još jedan duel iz Washingtona u kojemu se susreću Isner i Berankis. John Isner domaći je tenisač koji se nalazi na 18. mjestu. Prošli tjedan je osvajanjem turnira u Atlanti napravio i rezultat sezone, a treba izdvojiti i polufinala Miamia i Nice, četvrtfinala Madrida, Queen'sa i Memphisa. Iz godine u godinu najbolje partije pruža na američkom hardu pa je tako i ove. Nakon osvojene Atlante preselio je ovdje gdje je prvo kolo bio slobodan, zatim dobija Estrellu 6:3 7:6 i sinoć Pospisila 6:4 7:6. Richard Berankis trenutno je 86. tenisač svijeta. Najbolji rezultati sezone su mu četvrtfinale Zagreba i četvrtfinale Atlante od prošlog tjedna. Na challengr razini ima finale turnira u Recanatiu i polufinale Wroclawa. Ušao je u finu formu, nako finala Recanatia i četvrtfinala Atlante i ovdje je nastavio sa dobrim igrama. U prvom kolu dobija Lua 7:6 6:3, u drugom Cuevasu 6:3 6:3 i sinoć Gabashvilia 7:5 6:4. Servira odlično čitav turnir, prošao sam ga zadnja dva kola tako da i danas moram nešto u vezi njega odigrati. Mislim da je kh 4,5 jako realan. Znamo Isnerovu igru i da nije od pretjeranog razbijanja, često gledamo i tb-ove. Berankis igra jako dobro zadnjih tjedana, servis ga služi i mislim da pokriva ovo. Igrali su prošli tjedan u Atlanti i Isner dobio 7:6 6:4.

di si naso tako malu kvotu za grotha ja odigro po tecaju 1.5

01:00 Berankis - Isner 1.set 9.5 više 1.55 (HL)

01:00 Berankis - Isner 1.set 10.5 više 2.50 (HL)

Lutrija se definitivno zaletila s ovim kvotama. Usporedbe radi, vani su kvote oko 1.35 i 1.90 za iste oklade, vjerujem da se može napraviti i dobar surebet. Dakle, Isner, uz Karla najbolji server na touru i za njega ne treba potrebe pisati da može držati servu do "prekosutra". Beranskis nije u rankingu da spada u sam vrh tenisa ali je solidan igrač koji može držati svoj servis pogotovo na betonu koja mu je najjača podloga. Ovdje u prva dva kola nije gubio servis od Cuevasa i Gabashivilia koji je izbacio Murraya. Ova dvojica igrali su u Atlanti ove godine, prvi set je završio 7:6.

Lutrija nudi nerealno veliku kvotu, osobno sam odigrao prvi pick za veći, a drugi za srednji ulog.

01:00 Berankis - Isner 1.set 9.5 više 1.55 (HL)

01:00 Berankis - Isner 1.set 10.5 više 2.50 (HL)

Lutrija se definitivno zaletila s ovim kvotama. Usporedbe radi, vani su kvote oko 1.35 i 1.90 za iste oklade, vjerujem da se može napraviti i dobar surebet. Dakle, Isner, uz Karla najbolji server na touru i za njega ne treba potrebe pisati da može držati servu do "prekosutra". Beranskis nije u rankingu da spada u sam vrh tenisa ali je solidan igrač koji može držati svoj servis pogotovo na betonu koja mu je najjača podloga. Ovdje u prva dva kola nije gubio servis od Cuevasa i Gabashivilia koji je izbacio Murraya. Ova dvojica igrali su u Atlanti ove godine, prvi set je završio 7:6.

Lutrija nudi nerealno veliku kvotu, osobno sam odigrao prvi pick za veći, a drugi za srednji ulog.

sta ti vrijedi veca kvota odbij mt i porez i na isto dode tesko da mos surebet i da mos 2% Ce bit max

Slažem se danas za pobjedu Splita i ima par dobrih tenisa veceras u Washingtonu, nažalost Bosna u16 već počela, opet su dali lijepu kvotu:) ja sam ih spojio sa hrvatskom u16

Po meni velika kvota za prijateljsku utakmicu izmedu drugoligasa i cetveroligasa.Gorica usred priprema puno su spremniji od Lekenika koji je tek počeo pripreme

Slazem se za Gorica - Lekenik s tim da imam jednu malu isparavku. Lekenik je petoligaš. 

Bravo majstore, 200e je tu. Keep going :)

Svaka čast svima na aktivnosti i informacijama.

Tek sad vidim koliko je ovaj Berankis loš igrač.Katastrofa.Nažalost moram sve to osjetit na svojoj koži.Čak je i Isner bolji od njega u izmjenama sa osnovne crte   :huh:

neznaci da je los igrac mozda covjek nema dan jebat ga... mene jucer stephens tako nazivcirala da nisu istine  igram hendi -4.5 i bude 6:4 6:4 i uzela je brejk 3  puta ja msm u drugom setu i 2 put izgubila-.-  igracica  na kojoj je kvota 1.15 nije u stanju uzet svoj seris ma pff 

neznaci da je los igrac mozda covjek nema dan jebat ga... mene jucer stephens tako nazivcirala da nisu istine  igram hendi -4.5 i bude 6:4 6:4 i uzela je brejk 3  puta ja msm u drugom setu i 2 put izgubila-.-  igracica  na kojoj je kvota 1.15 nije u stanju uzet svoj seris ma pff 

Ne pratim njegove rezultate pa ne znam,ali ne čuje se baš da ima neke povijesne rezultate.Sad znam i zašto.Jako loš igrač.Prije će biti da je poneki dobar rezultat samo bljesak,a kako smo rekli lik nema neke velike rezultate(iskreno lijeno mi je potražiti njegovu statistiku-da li je on uopće osvojio koji turnir u karijeri?) što bi značilo da nije klasa.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use