Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 06.08.2015.

Goksim

Recommended Posts

ja sam bezobrazan,a ti mene prozivas zbog listica?

kralju moj necu ja tebi nista analizirat jer si antipatican i ne postujes tude misljenje,mozda u slucaju da pomognes ekipi kada nesto pita jer zato i je forum da si medusobno pomazemo i probamo dic pare a ne da ti meni govoris da je listic lutrija..je li i jucer bila lutrija kad aje 7 od 11 utakmica zavrsilo crvenim kartonom?Drugi puta mi se javi ako imas neku sugestiju ili nesto a ne na ovaj nacin

daj mi molim te analiziraj par 

Trabzon - Rabotnicki ck DA

ja sam na ovom forumu tri godine i nisam dosada vidio da se ntko ponasa bezobrazno kao ti 

ja sam rekao svoje misljenje o tvojim parovima za crveni karton da je to cisti loto 

a tvoj rijecnik govori samo jedno...

izgleda da nisi procitao pravila foruma prije registracije 

nema potrebe za ovim   jer ovo je odraz da imate 10 godina... svako moze pitat za misljenje ako nemate namjeru pomoc nemoj te ni odmagat i paliti svadu...ima uvijek ko ce dat misljenje...crveni je malo li-la al msm ovo su kvale i ovdje se svi bore ko lavovi jer su to nazovimo siromasniji klubovi a prolasci donose dobre pare tako da  su svi na 150%uostalom sve je lutrija,nezove se dzaba igre na srecu...

Padoh ja na onim kartonima.Srećom pa su i ovi vaterpolisti odradili svoje,inače bi bilo spominjanja mame,psa,vođenje ljubavi i intimni dio tijela.A za potpuni dojam mi je još samo ostalo da Čilić izgubi budući da mi je on ostao kao zadnji par na listiću pa da mi i zadnji listić dana ode u propast...

Šteta za kartone...

Čilić za sada drži servis što je bitno...samim time doći će prilika i za brejk...Sretno...;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use