Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 06.08.2015.

Goksim

Recommended Posts

DINMINSK(ZŽK4,5)-FC ZÜRICH više

Minsk ima odličan rezultat 2:1 no ne očekujem zurich sa bijelom zastavicom,samim time očekujem nervozu i grubosti...

ABERDEEN(ZŽK3,5)-KAIRALMAT vise

Utakmica gdje je aktivan rezultat..samim time očekujem nervozu....

FCKOPENH(ZŽK3,5)-JABLONEC više

Istina ima kopenhagen rezultat ali to je samo 1:0...bez obzira na to postojat će nervoza...

Pa ovako posto sam preko mobitela malo mi teže pronaći tko sudi i statistiku sudaca...a uz to molio bi Goksa za razmišljanje...

Jedan navijacki par..

Hajduk Split over 1,5 @ 4,20

Znaci igram da Hajduk daje 2gola danas..vidim svi vi tu pisete zicer domacin..nije poljud..umjetna trava i te price..

Ajmo malo realno posto sam ja golman inace i ta umjetna trava koja je gore..koja je kao "profi" je skoro kao i prava trava nema tu neke velike razlike za takve igrace..samo je podloga malo brza i "ravnije" je..sve ostalo je sasvim isto..dapace lakse je igrat na toj podlozi neki puta..

Druga stvar..pisete nije poljud i slicno..ekipa moja draga gore je mali stadion poznavajuci norvesku atmosferu koje je ko"opera"prije spavanja(svi znamo koji su im sportovi glavni..skijanje itd..) ocekuje se oko 500tinjak navijaca Hajduka..sto ce opet biti 12igrac i to nije mali broj..da ih i 200-300bude ako ce navijat znaci opet puno..a svi znamo kakvi smo mi kao navijaci..mislim na Torcidu..trenutno u norveskoj je jako lijep dan i sve je spremno za jednu pravu bitku..iako su ovi tu domacini za klinac..ali dok je pive je dobro..nitko ih nista ne pita..

Trece mlada momcad ovo ono..ako Hajduk kojim slucajem prvi zabije..99% je da je utakmica rijesena..pa nije to dinamo da ce se strepit do zadnje sekunde..imat 0-3 igraca vise..radit onakve penale i nznm sta..

Budimo realni..svi koji niste Hajduk i svi vi koji ga ne volite..igrajte sta god zelite ali nemojte pisati previse gluposti..

Sretno Hajduče

Pa ti pises nesto sto nema veze s kladionicom ... ako se mislis ozbiljno kladiti ne kladis se navijacki....nisam ni za dinamo ni za hajduk...kazes pricaju se gluposti a ti izjavis pa nije hajduk dinamo da navijaci strepe do zadnje sekunde...pa normalno da nije kad 10 godina zaostaju za njima, dobe 4 komada u istri, 2 od slaven belupa, o cemu mi razgovaramo...mozda izgube i 4-2 ...ako daju gol vjerujem da je pitanje prolaska rijeseno...ali napisati pa hajduk nije dinamo koji je na korak do lige prvaka je najveca glupost koju sam procitao na ovom forumu

Moj listic za danas:

Apolon - Gabala ck DA
Trabzon - Rabotnicki ck DA
Trabzon - Rabotnicki vise od 4.5 zuta
Stromsgodset daje vise od 1 gola
Din.Minsk - Zurich vise od 4.5 zuta

ulog:140
dobitak:7200

znam da sam se sjebo sto sam igro u supersportu gdje su manje kvote na crven,ali nije mi se dalo zajebavat sa prebacivanjem para sa racuna...ima neko mozda neko misljenje u vezi ovog listica?sve je izanalizirano ali uvijek mi je drago cuti tude misljenje

DINMINSK(ZŽK4,5)-FC ZÜRICH više

Minsk ima odličan rezultat 2:1 no ne očekujem zurich sa bijelom zastavicom,samim time očekujem nervozu i grubosti...

ABERDEEN(ZŽK3,5)-KAIRALMAT vise

Utakmica gdje je aktivan rezultat..samim time očekujem nervozu....

FCKOPENH(ZŽK3,5)-JABLONEC više

Istina ima kopenhagen rezultat ali to je samo 1:0...bez obzira na to postojat će nervoza...

Pa ovako posto sam preko mobitela malo mi teže pronaći tko sudi i statistiku sudaca...a uz to molio bi Goksa za razmišljanje...

Ukratko podržavam, očekujem daće 70ak% utakmica danas u ponudi završiti sa više kartona.

K'hagena me malo strah, prva dva para mislim da bi mogla lako proci..

Moj listic za danas:

Apolon - Gabala ck DA

znam da sam se sjebo sto sam igro u supersportu gdje su manje kvote na crven,ali nije mi se dalo zajebavat sa prebacivanjem para sa racuna...ima neko mozda neko misljenje u vezi ovog listica?sve je izanalizirano ali uvijek mi je drago cuti tude misljenje

nekuzim ovo je listic kao da si uplatio loto samo sa puno manjim dobitkom pitas za misljenje nekoga o listicu a igras dva para scrveni karton i neznam sto ocekujes da ti se komentira na to

Moj listic za danas:

Apolon - Gabala ck DA

nekuzim ovo je listic kao da si uplatio loto samo sa puno manjim dobitkom pitas za misljenje nekoga o listicu a igras dva para scrveni karton i neznam sto ocekujes da ti se komentira na to

sta ***** ti odma zasto nebi mogo pitat za misljenje,ako mislis da su crveni kartoni lutrija onda se ocito neznas kladiti na nogomet,svatko ima svoju strategiju meni je najisplativija igra na kartone jer ako pratis momcadi i znas njihov stil igre i mentalitet na kartone je najbolje opcija

ADMIN: Molio bi da se malo pažljivije biraju riječi...

daj mi molim te analiziraj par 

ja sam na ovom forumu tri godine i nisam dosada vidio da se ntko ponasa bezobrazno kao ti 

ja sam rekao svoje misljenje o tvojim parovima za crveni karton da je to cisti loto 

a tvoj rijecnik govori samo jedno...

izgleda da nisi procitao pravila foruma prije registracije 

ja sam bezobrazan,a ti mene prozivas zbog listica?

kralju moj necu ja tebi nista analizirat jer si antipatican i ne postujes tude misljenje,mozda u slucaju da pomognes ekipi kada nesto pita jer zato i je forum da si medusobno pomazemo i probamo dic pare a ne da ti meni govoris da je listic lutrija..je li i jucer bila lutrija kad aje 7 od 11 utakmica zavrsilo crvenim kartonom?Drugi puta mi se javi ako imas neku sugestiju ili nesto a ne na ovaj nacin

listic je lutrija i ja stojim do toga to je moje misljenje i neda mi se raspravljat bez argumenata 

Dolgopolov - Zverev 1  1.45 SS

Dolgi je u otisao na americku turneju nakon Davis kupa jos 20.7 gdje je prijavio turnir u Atlanti na kojem ispada 

u prvom kolu od soede.... znaci krenuo je na americku turneju vrlo rano trenira vec dva tjedna na hardu i vidi se da 

je ovaj turnir docekao spreman i motiviran . Prvo lako izbacuje domaceg predstavnika Smyczeka zatim i naseg karlovica.

nije izgubio ni seta , dok je dogopolov motiviran i vidi se da je uhvatio formu moze pobjediti svakoga.

sa druge strane mreze stoji mladic A. Zverev 18-godisnjak koji vise preferira clay uvjete stigao je ovdije iz hamburga sa zemljanog 

turnira sa kojeg ispada 28.7 u prvom kolu izbacuje umornog kvalifikanta nishioku a zatim iznenaduje nepripremljenog andersona koji 

nije igrao mec od Wimbledona . Dolgi je jaci igrac igra se na hardu , uhvatio je formu i napokon poceo razmisljati o tenisu sto je za njega ipak najvaznije.

Pozdrav cijenjenoj ekipi!

Nova sam ovdje,ovo mi je prvi post  :P   Potrudit ću se da budem redovan gost na ovom forumu.

Inače se ne kladim na stranim kladionicama,kladim se isključivo u PSK,pa će mi svi tipovi biti iz te kladionice.I još jedna stvar-ne kladim se na žene,nikad,nijedan sport,tako da odmah znate.

Što se današnje ponude tiče,vidim da dosta igrača prati kartone,ja inače ne volim takve "lutrija"-tipove,ali danas mi je upala u oko jedna oklada:

LEGIA - KUKESI  VIŠE OD 4,5 ŽUTIH KARTONA

Cijene tu okladu na 2.00.Svi znamo kako je završila prva utakmica tog dvoboja i zbog tih događanja mislim da će Legia,koja je puno bolja ekipa od gostiju,biti dodatno nabrijana na današnjem susretu.Gosti su ipak puno slabija ekipa koja Poljake može iznenadit jedino velikom požrtvovnošću i agresijom,a samim time onda dolazi i do kartona.Ekipa koja u ovom dvoboju prolazi se zna budući da je prva utakmica registrirana sa 3:0 za Legiju,ali vjerujem da neće biti opuštanja od strane domaćina pa ne treba isključiti niti pobjedu domaćina sa hendikepom,iako mi osobno over na kartonima zvuči privlačnije.Napominjem da ne znam tko sudi niti kakva je statistika suca,ovo je moje osobno mišljenje sa kojim se ne morate slagati.

Sretno svima!

LEGIA - KUKESI  VIŠE OD 4,5 ŽUTIH KARTONA

Cijene tu okladu na 2.00.Svi znamo kako je završila prva utakmica tog dvoboja i zbog tih događanja mislim da će Legia,koja je puno bolja ekipa od gostiju,biti dodatno nabrijana na današnjem susretu.Gosti su ipak puno slabija ekipa koja Poljake može iznenadit jedino velikom požrtvovnošću i agresijom,a samim time onda dolazi i do kartona.Ekipa koja u ovom dvoboju prolazi se zna budući da je prva utakmica registrirana sa 3:0 za Legiju,ali vjerujem da neće biti opuštanja od strane domaćina pa ne treba isključiti niti pobjedu domaćina sa hendikepom,iako mi osobno over na kartonima zvuči privlačnije.Napominjem da ne znam tko sudi niti kakva je statistika suca,ovo je moje osobno mišljenje sa kojim se ne morate slagati.

Sretno svima!

Dobrodošao :)

Sudi Tony Chapron, jedan od cijenjenijih francuskih sudaca. Prošle sezone je u Ligue 1 ima prosjek od 3,8 kartona po utakmici

U sudačkoj nadoknadi prve utakmice sviran je kontroverzni kazneni udarac iz kojeg je Gabala izjednačila, a potom su Ciprani u tunelu htjeli isprovocirati masovnu tučnjavu, te bi danas u prijestolnici Azerbajdžana moglo biti vrlo napeto, a Gabala lovi povijesni uspjeh pojačana i s Erminom Zecom

guhFi6j.png

Jedan navijacki par..

Hajduk Split over 1,5 @ 4,20

Znaci igram da Hajduk daje 2gola danas..vidim svi vi tu pisete zicer domacin..nije poljud..umjetna trava i te price..

Ajmo malo realno posto sam ja golman inace i ta umjetna trava koja je gore..koja je kao "profi" je skoro kao i prava trava nema tu neke velike razlike za takve igrace..samo je podloga malo brza i "ravnije" je..sve ostalo je sasvim isto..dapace lakse je igrat na toj podlozi neki puta..

Druga stvar..pisete nije poljud i slicno..ekipa moja draga gore je mali stadion poznavajuci norvesku atmosferu koje je ko"opera"prije spavanja(svi znamo koji su im sportovi glavni..skijanje itd..) ocekuje se oko 500tinjak navijaca Hajduka..sto ce opet biti 12igrac i to nije mali broj..da ih i 200-300bude ako ce navijat znaci opet puno..a svi znamo kakvi smo mi kao navijaci..mislim na Torcidu..trenutno u norveskoj je jako lijep dan i sve je spremno za jednu pravu bitku..iako su ovi tu domacini za klinac..ali dok je pive je dobro..nitko ih nista ne pita..

Trece mlada momcad ovo ono..ako Hajduk kojim slucajem prvi zabije..99% je da je utakmica rijesena..pa nije to dinamo da ce se strepit do zadnje sekunde..imat 0-3 igraca vise..radit onakve penale i nznm sta..

Budimo realni..svi koji niste Hajduk i svi vi koji ga ne volite..igrajte sta god zelite ali nemojte pisati previse gluposti..

Sretno Hajduče

Pa ti pises nesto sto nema veze s kladionicom ... ako se mislis ozbiljno kladiti ne kladis se navijacki....nisam ni za dinamo ni za hajduk...kazes pricaju se gluposti a ti izjavis pa nije hajduk dinamo da navijaci strepe do zadnje sekunde...pa normalno da nije kad 10 godina zaostaju za njima, dobe 4 komada u istri, 2 od slaven belupa, o cemu mi razgovaramo...mozda izgube i 4-2 ...ako daju gol vjerujem da je pitanje prolaska rijeseno...ali napisati pa hajduk nije dinamo koji je na korak do lige prvaka je najveca glupost koju sam procitao na ovom forumu

Aj proseci i ne provociraj..nego prati sta pisemo i dizi lovu..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use