Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 05.08.2015.

Goksim

Recommended Posts

Više od mene kasnije, kad izađu razrade i proucim granice za kartone, te delegirane suce ;) Jučer smo sa kartonima lagano prošli a nadam se da danas nastavljamo uspješan niz :)

Sparta Prag - CSKA

Ovo je jedna od utakmica gdje sam već dugo planirao igrati kartone. U prvoj utakmici koja je pomalo neočekivano završila 2:2, uz promašeni penal rusa, bilo je mislim 7 kartona.

Između ostalih razloga, nije zanemariva činjenica da zbog povijesnih razloga (čitaj drugi svjetski rat) rusi i česi nisu u najboljim odnosima, tj. vlada neka vrsta bunta kod čeha koji će sigurno imati motiv više slaviti ovdje. Kako god, rezultat je aktivan i biti će, barem očekujem, utakmica na nož.

Sudac je savršen, kao da sam ga sam delegirao :D Šalu na stranu, ali sudi jedan od meni najdražih ako ne i najdraži sudac, talijan Paolo Mazzoleni o kojem sam toliko pisao unazad godine dana da mi se već dosadno ponavljati. Mislim da je dosta reći da mu je nadimak revolveraš...

Ovo pišem dosta rano ujutro, kada ponude i razrade svih kladionica još nisu niti izašle. SS je kao granicu postavio visokih 5,5 a osobno sam se nadao da će negdje staviti 4,5 sa identinčnom kvotom jer bi to pošteno napao...

Za sad je best bet unibet i over 4,5 na 1,55 (gdje računaju i crveni) je i više nego pristojno a i ovih 2,30 je valuebet... 

Lqy9E0C.png

---------------------------------------------------------------------------------------

Skrenut ću Vam pažnju na odličnu promociju bet at home kladionice koja traje do 17.8. i preporučio bi svakome tko je u prilici da je i iskoristi...

Uz to što svim novim korisnicima daje 50% bonus na prvu uplatu, do 100€ (ukoliko se registrirate te uplatite 200€ na kladioničarskom računu imati ćete 300€), svim postojećim a i novim korisnicima uz navedeni bonus za nove, daju dodatni bonus za sve korisnike (i nove i postojeće) do iznosa od 200€. 

Bet at home svim korisnicima, koji naprave depozit do 17.8. daje 50% bonusa na svaku uplatu do maksimalno 200€ što je fantastično priika za napuniti račun sredstvima, prije nego nova sezone počne. 

Dakle, ukoliko uplatiti 400€ dobiti ćete 200€ bonusa, međutim ukoliko uplatite i manji iznos, i on će biti uvećan za 50%. Npr. ako uplatite 100€ dobiti ćete bonus od 50€.  

5kMh6Fk.png

Pravila na http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/2772-bet-at-home/#entry23232

Više o bet at home kladionici saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/bet-at-home/

Kako bi otvorili račun i uzeli bonus registraciju napravite putem sljedećeg linka ==>> http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home/

Shakhtar - Fenerbahce

Izuzetno jaka i možda najzanimljivija utakmica, po imenima, u ovom pretkolu. Prva utakmica završila je 0:0 uz samo dva žuta kartona međutim mišljenja sam da to danas neće biti slučaj. Ulog je ogroman a i u slučaju pogotka u bilo kojoj mreži eventualni produžetci otpadaju te bi nervoza na terenu morala biti itekako prisutna i posljednjih 20ak minuta očekujem kartonijadu.

Sudi Felix Zwayer, meni osobno jedan od dražih njemačkih sudaca. Prošle sezone bio je drugi najstroži sudac Bundeslige sa, za njemačku velikih, 4,6 kartona po utakmici. Mislim da će i danas biti u elementu te da će utakmica biti takva da će morati dijeliti velik broj kartona.

Za sad je best bet Unibet budući da računaju i crveni karton a granica je 4,5 te daju 1,85 za više od 4,5 kartona. Istu granicu imaju i SS i PSK i druge kladionice, međutim one ne računaju eventualni crveni što nam neide u prilog za ovu okladu, pa stoga preporučujem Unibet.

Favbet daje na utakmicu Sparta-Cska: over 3,5 žutih 1.37, over 4,5 1.80 i over 5,5 3.05, ali nisam siguran kako oni računaju crveni

Nemam račun na toj kladionici i sumnjam da dozvoljavaju neke veće i ozbiljnije uloge, ali over 3,5 je uzasno mala granica a i koef. za over 4,5 čak i da ne računaju crveni nije loš, iako ja bi ako moram birati ipak odigrao kod Unibeta na nešto manjem koeficijentu ali je ista granica i računaju i crveni (dakle sigurnija je varijanta...)

Groth-Troicki over 10,5 gemova 1.set 2.62 bet365 
Groth-Troicki TB 1. set 3.40 bet365 

U jednom od zanimljivijih mečeva u Washingtonu danas,snage će odmjeriti Troicki i Groth. Nisam ovdje mislio ništa diratli ali su me privukle kvote na overe gemova u prvom setu. Znamo sve za Grotha, pisao sam jučer o njemu. Servis glavno oružje i na njemu uzima dosta lakih poena. Protiv Bellucia je jučer odlično servirao sve do kraja drugog seta, kada je imao 4:3 servis i 30:0 i gubi 3 gema za redom. U ostatku meča se opet vratio na visok postotak servisa i lagano završio meč. Troicki igra dobro u zadnje vrijeme, on je danas svakako favorit. Mislim da će njemu teško Groth oduzeti servis večeras, ali ne vjerujem ni da će Troicki imati nešto previše šansi posebno u prvom setu kada je Groth još na nivou. Igrali su neki dan u Stuttgartu i prvi set je završio 7:6. Znači ukratko: dvoboji dobrih servisa, igraju na hardu, prvi setovi kod ovakvih tipova tenisača često odu u tb tako da su po meni pretjerane ove kvote.

2:30 Gasquet - Muller over 9.5 1.54 marathonbet (1.60 HL)

Muller je uz Karlovića i Isnera jedan od najboljih servera današnjice. Obojica u posljednje vrijeme nižu odlične rezultate, naravno zbog travnate i tvrde podloge koja pogotovo Mulleru najviše paše. Na Američku turneju Muller je krenuo polufinalem Atalante gdje ga je izbacio Baghdatis, no prije toga je izborio tri dobre pobjede (Young, Donaldson, Soeda) gdje nije izgubio niti jedan servis! Ako ga krene, on je u stanju držati servis cijeli meč, a tko je sa druge strane ovaj put je manje bitno.

Gasquet prvi turnir na tvrdoj podlozi kreče na ovom turniru, a to da se vratio u svoju dobru formu potvrdio je polufinalem Wimbledona gdje ga je zaustavio Đoković. Moje je mišljenje da će se teško u 1.setu doći do breaka zbog kvalitete servisa Mullera, ali i njegovih lošijih sposobnosti prijema. Gasquet je kvalitetniji igrač u izmjenama i on bi svoj servis također trebao zadržati bez većih problema. Za hrabrije preporučam i 10.5 gdje se nudi zaista odlična kvota za ovu okladu.

Fc Astana-HJK Helsinki live 1x 1,60,1 3,55

Ja neznam gledam utakmicu i pitam se ko je tu lud :) meni ovo jako izgleda kao da je prodano..pa cu osobno sada probat 1x i 1 do kraja..Astana ih ubija ali HJK dode 2puta do gola i zabije oba s tim da drugi gol zabijaju u 42' za 0-2, 2' poslije toga je vec 1-2..u prilog ide i statistika koja je debelo na strani domacina jer ih ubijaju ali promasuju nemoguce..eto ako netko voli to live i pizdarije sretno

Fc Astana-HJK Helsinki live 1x 1,60,1 3,55

Ja neznam gledam utakmicu i pitam se ko je tu lud :) meni ovo jako izgleda kao da je prodano..pa cu osobno sada probat 1x i 1 do kraja..Astana ih ubija ali HJK dode 2puta do gola i zabije oba s tim da drugi gol zabijaju u 42' za 0-2, 2' poslije toga je vec 1-2..u prilog ide i statistika koja je debelo na strani domacina jer ih ubijaju ali promasuju nemoguce..eto ako netko voli to live i pizdarije sretno

Sta rec osim "mafija" prejadno da se i liga prvaka namjesta..

Pogledajte si samo penal od hjk-a za 2-2 u 46' ne da je kapetan namjerno igrao rukom nego bi mu je odrezao da igra za moj tim..zatim 3-2 odmah smijesno..hjk se vraca iz penala 3-3 87' u 93' pogadaju precku da bi u 94' astana zabila za 4-3 i konacni rezultat 2/1..prepre jadno..ali dobro pare su tu :)

03:45 Dolgopolov - Karlović 1.set over 10.5  1.80 (marathonbet)

Svaki oklada, protiv bilo koga da igra Karlović ima value u overu 1.seta. Pogotovo ako je na drugoj strani Dolgopolov, koji također ima neugodan servis, a i

igru poslije njega. Međusobno su igrali tri puta, zadnji put na ovogodišnjem Wimbledonu, 1.set je završio 7-5.

Iako ima već 36 godina na leđima Karlović je u životnoj formi, a nakon odličnog nastupa na Wimbledonu, isto tako je krenuo i u "betonski" dio sezone sa finalem

Newporta i polufinalem Bogote. I ta dva meča koje je izgubio (Ram-Newport, Mannarino-Bogota), izgubio je bez izgubljenog servisa u tie-breakovima.

Danas kao i uvijek kada je u pitanju Karlović ne očekujem ništa drugo nego odlične servis gemove i loše return gemove. 

Moja prognoza je tie-break prvog seta što marathonbet plaća sa @2.15, što je odlična kvota, no okladu ipak uzimam u nešto sigurnijoj varijanti.

nije losa prolaznost, samo treba pametno igrat.. jucer je proslo sve sta sam napisao za cilica , po meni iznenadujuce velike kvote bile
trociki mi digo zivce na 100 veceras, konjina i drago mi je da je izgubio 

veceras sam odigrao dva lagana duplanja sto se tice overa prvi set

tomic -johnson over 9,5

dimitrov - pella over 8,5
i drugi
karlovic - dolgopolov over 9,5

muller- gasquet  over 9,5 
nikakvi veliki ulozi , al nesto da se prati i mozda poveca ulog sutra kontra hajduka :D

Brendi bude li opet pametovanja ovakvog osobno ću te izbrisati sa stranice. Ako nešto mrzim, to je pametovanje kada nešto završi. Tko je god pratio forum zadnjih mjeseci mogao je fino zaraditi i stvarno nam ne trebaju takvi likovi kojih nigdje nema i kada nešto padne dođu pamet prosipat.

Canca ne se zivcirat..takvih pametnih ima svugdje pa tako i ovdje..samo relax i udri..ja te pratim non stop i super ti to guras..kao i svi ostali na stranici..samo naprijed..pusti ove koji dodu provocirat :)

Brendi bude li opet pametovanja ovakvog osobno ću te izbrisati sa stranice. Ako nešto mrzim, to je pametovanje kada nešto završi. Tko je god pratio forum zadnjih mjeseci mogao je fino zaraditi i stvarno nam ne trebaju takvi likovi kojih nigdje nema i kada neš to padne dođu pamet prosipat.

pa sta bi ti igro 500 parova i nije mu proso tvoj par skupa sa 60%drugih pa mora se iskalit na nekom ;)

Mislim da bi nam svima bilo pametnije da energiju usmjerimo u današnju ponudu i rađe nađemo neki dobar bet...

Volio bi da je više članova poput cance, aktivno na forumu te da nesebično daju svoja mišljenja i prijedloge za klađenja, i konstruktivno diskutiraju o utakmicama. Naravno da se svi ne moramo uvijek složiti kada su utakmice u pitanju međutim bilo bi dobro napisati svoje mišljenje i argumentirati ga, prije nego utakmica počne, a ne kritizirati kad oklada ne prođe jer znam iz osobnog iskustva nije lako kad par padne, pogotovo ako su veći iznosi u igri (i ako je nesretno), i onda ti najmanje treba da ti netko prigovara ili podgrijava vatru jer par nije prošao. Na forumu su samo dobronamjerni prijedlozi i infromacije, a u konačnici svatko je sam odgovoran za ono što igra i koliko uplacuje.

Meni su npr. u zadnja dva dana analize prošle 3/3 na forumu (kartoni) međutim to nije nikakva garancija za danas. Može se desiti da sljedećih 5 parova za redom fulam...

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use