Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 4.8.2015

Ivan1998

Recommended Posts

poz ljudi evo par  stvari od mene kombinirajte kako ocete ja preporucujem singlove,kroz jutro cu dodat jos par stvari ,sad moram potraziti jel ko  ozljeden i tako te stvari.. 

Braca Bryan-Murray/Peers - 2 (3.4) 

dakle na omjeru su 2:2  murray peers su u finoj formi , braca ii neblistaju bas,  muller i fleming  su im uzeli set i drzali se do tie breaka u drugom i nakraju su ih nekako slomili  ja ovjde tipujem na m/p iz razloga sto ce oni znat iskoristiti greske sta  muller i fleming nisu bas a i nisu cesta kombinacija kao m/p

Lacko-Johnson -1 (3.25) 

iako johnson ima 2:0 h2h i dobio je lacka prije par dana ali 2 1 u setovima  po kvoti 1.2 na johnsona se neisplati nikako ,cak bi over 2,5 seta ili pobjedu lacka iz razloga sta je dosta puta ove sezone znao i iznenaditi a i zajebat kad nije trebo tako da ovo je vise malo se igrat na srecu nego realno ali johnson me nezadivljuje takoder .. tak da po meni ovo mozda i precjenjen johnson

Molde - Dinamo (analiza sa SK portala)

http://www.svijetkladjenja.com/analize/kvalifikacije-za-lp-molde-dinamo-zagreb/

Ja ću se ove dane koncentrirati na kartone, kao što sam ranije i najavio. Kladionice su dosta oprezne i još nisu izbacile granice i koeficijente ali obavijesti vas čim nađem nešto pametno ;)

---------------------------------------------------------------------------------------

Skrenut ću Vam pažnju na odličnu promociju bet at home kladionice koja traje do 17.8. i preporučio bi svakome tko je u prilici da je i iskoristi...

Uz to što svim novim korisnicima daje 50% bonus na prvu uplatu, do 100€ (ukoliko se registrirate te uplatite 200€ na kladioničarskom računu imati ćete 300€), svim postojećim a i novim korisnicima uz navedeni bonus za nove, daju dodatni bonus za sve korisnike (i nove i postojeće) do iznosa od 200€. 

Bet at home svim korisnicima, koji naprave depozit do 17.8. daje 50% bonusa na svaku uplatu do maksimalno 200€ što je fantastično priika za napuniti račun sredstvima, prije nego nova sezone počne. 

Dakle, ukoliko uplatiti 400€ dobiti ćete 200€ bonusa, međutim ukoliko uplatite i manji iznos, i on će biti uvećan za 50%. Npr. ako uplatite 100€ dobiti ćete bonus od 50€.  

5kMh6Fk.png

Pravila na http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/2772-bet-at-home/#entry23232

Više o bet at home kladionici saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/bet-at-home/

Kako bi otvorili račun i uzeli bonus registraciju napravite putem sljedećeg linka ==>> http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet-at-home/

S.Groth - T.Bellucci    1 /(h-1.5, 2.5)     1.65/1.85/2.30

Svi znamo za Grothov servis i kako je ovo brza podloga mora mu odgovarat.Prosli tjedan igrao Atlantu i ispao u drugom kolu od kasnijeg finalista Baghdatisa u 3 seta.Trenutacno je na 6-9 na tvrdoj ali i to mu je napredak u odnosu na 2014. godinu,dok Bellucci nakon ocajnog starta na zemlji je usao u solidnu formu,prosli tjedan pf Gstaada na zemlji i sumnjam da se stigao pripremit za drukcije uvijete,tak da pobjeda Grotha ne bi trebala doc u pitanje.

G.Pella - M.Baghdatis    2 1.40

Pella najdraza podloga zemlja,prosao kvale ocekivano,ali dalje od prvog kola sumnjam pogotovo jer Baghdatisu pase ova podloga i prosli tjedan igrao finale Atlante,a opet je imao 2 dana za odmor.

Nešto zeza forum čitavo jutro... uz Mektića sam vezao Ghema, ali nemam vremena za njegovu analizu

Mektić-Ouahab 1 1.72 bwin

Nikola Mektić hrvatski je tenisač koji se trenutno nalazi na 408. ATP mjestu. Mektićev najbolji rezultat sezone sigurno je osmina finala turnira u Bukureštu. Prošao je kvale pobjedivši Patruia, Krstina i Antonescu,a zatim u prvom kolu pravi iznenađenje pobjedivši Istomina, ali u osmini finala prejak je bio Gimeno. Drugi najbolji rezultat sezone mu je četvrtfinale challengera u Saint Brieucu gdje je također imao dvije fine pobjede protiv Uchiyame i Mertla, a četvrtfinale gubi od Pouillea. Ovdje je kvalifikacije odradio jako dobro, prvo je namezio Garciu Morena 6:0 6:0, a zatim bez većih problema prolazi Nedunchezhiyana 6:3 6:4. Servira odlično što je jako važno ovdje. Lamine Ouahab trenutno je 239. tenisač svijeta.  Znamo da je on bio lud na početku sezone i da u Maroku igra dobar tenis ali izvan njega dosta slabije. Ima osvojen challenger u Casablanci, tri osvojena Futuresa i ono četvrtfinale Casablance kada je dobio Haasea i GGL-a pa ispao od Gimena. Na hardu igra slabo, prije je igrao puno više ali evo u zadnje 2 godine ima 2 meča na ovoj podlozi i to oba ove sezone (ožujak). Nakon spomenute Casablance upao je  u lošu formu, i nikako da se izvuče iz nje. Pratio sam ga u DC-u kada je izgubio oba svoja meča, a i u paru i tako koštao repku prolaska dalje. Mektić i Ouahab susreli su se na početku sezone na challengeru u Casablanci  i tada je slavio Ouahab 7:5 6:4. Sada je situacija drugačija. Ouahab dolazi na hard na kojemu nije igrao 5 mjeseci a i slabije općenito na njemu igra. Mektić je sjajno odradio kvalifikacije, odličan je na servisu što će biti dobra prednost. 

Vesely-Almagro 1 2.25 bet365

Jedan dobar meč u Kitzbuhelu trebali bi odigrati Vesely i Almagro. Jiri Vesely, češki je predstavnik koji se trenutno nalazi na 44. mjestu. Njegov najbolji rezultat sezone sigurno dolazi iz Aucklanda gdje je prošao kvalifikacije i na kraju dogurao do titule uz jedan izgubljeni set. Igrao je i finale Bukurešta koje je izgubio od GGL-a, a osvojio je i challenger u Prostejovu. Dolazi nakon Hamburga, gdje je dobio Haidera a izgubio od Rafe, ali je pružio dobar otpor. Nicolas Almagro nalazi se na 137. mjestu. Znamo da je on imao problema sa ozljedama i radio je pauzu radi operacije. Vidljivo je da to nije više pravi Almagro. Najbolji rezultati dolaze mu iz prvog dijela sezone gdje je odigrao polufinale Buenos Airesa i četvrtfinala Sao Paula, Casablance i Estorila. U zadnje vrijeme pokazuje loše predstave, gledao sam ga u Bastadu kada je nekako izvukao prvo kolo kontra Verdasca pa je ispao lagano od Istomina, a prošli tjedan je u Hamburgu ispao od Ramos Vinolasa. Po meni je trenutno Vesely kvalitetniji i privukla me ova kvota. Igra fino ove sezone, na zemlji je gubio većinom od jačih imena , a ovdje ima priliku odigrati solidan turnir. Almagro se još traži, nije to ni blizu starom Almagru i mislim da i danas ispada u prvome kolu. 

Ovo sam odigrao u subotu u 1xbetu po 2.58 i +2,5 po 2.05 ali su pdri stornirali jer su skontali grešku...

Groth-Belluci 1 1.68 pinnacle 

Samuel Groth nalazi se na rankingu karijere, #62. Znamo za njega i odličan servis, a najviše mu odgovaraju brže podloge. Na ATP razini najbolji turnir odigrao je u Brisbaneu na početku sezone kada je došao do četvrtfinala, a igrao je i 3. kolo AO i Wimbledona i četvrtfinale Stuttgarta. Na challenger razini osvojio je  dva turnira, u Manchesteru  na travi i u Taipeiu u dvorani. Prošli tjedan je u Atlanti dobio Tiafoea a zatim ispao od kasnijeg finalista Baghdatisa u tri seta. Thomaz Belluci trenutno se nalazi na 31. mjestu. Belluci ima solidnu sezonu, osvojio je turnir u Ženevi, igrao polufinala Gstaada i Quitoa, četvrtfinala Istanbula i Bastada itd. Na hardu je odigrao 7 mečeva ove sezone i na omjeru je 2/5, a zadnji meč na ovoj podlozi odigrao je u Miamiu prije 4 mjeseca. U subotu je još bio u Švicarskoj gdje je igrao polufinale na zemlji. Mislim da bi Groth ovo trebao dobiti. Kvalitetniji je tenisač na ovoj podlozi, i već je 2 tjedna na njoj. Belluci dolazi sa zemlje, ovo mu je slabija podloga i na njoj nije igrao 4 mjeseca i mislim da će mu trebati malo privikavanja.

Molde - Dinamo   x2  , 1,40   bet365

Koliko god da je Dinamo loše ušao u sezonu , danas im je utakmica biti ili ne biti. Velika je lova u igri , što je najbitnije braci lopovima. Dinamo u zadnjih nekoliko sezona ne poznaje za pojam domaci teren. Sami sebe su prokleli , otjeravsi navijace i zadnjih nekoliko sezona u maksimiru u europskim utakmicama nemogu nikoga pobjediti ( proslo kolo, amateri Fola Esh 1:1) ,ali u gostima je druga prica. Nema tmurne atmosfere, nema pritiska i sablasne tišine i vec 4 godine neznaju za poraz u kvalifikacijama na gostovanju. Vjerujem da ce konacno nesto odigrat i proci u iduce pretkolo. Lijepa kvota je i cista pobjeda 2,5 ali po meni ova sgurnija verzija odlicna za neko duplanje ili listic

Čilić - Chung    1.set over 8,5  - 1,30  / 1.set over 9,5 - 1,85  / chung +4,5 -1,85

nisam neki ekspert za tenis, ali po meni marin danas nije tako veliki favorit kao sto kvote pokazuju. Ako se ne varam nema meca nakon wimbledona, sigurno da se priprema za us open i da se prilagodio za tvrdu podlogu, ali svi znamo ko je cilic i kakvog je stanja u glavi. Canca je jucer lijepo napisao analizu za Chunga i lijepo pogodio , ovaj je isprasio protivnika sa 6:1 6:2 i potrdio da je u formi. Vjerujem da ce zaprijetit Marinu i namucit ga.
kažem nisam neki ekspert za tenis, ovo je samo moje viđenje :)

jos bi dodao da mislim da ce bit dobra utakmica Hrvatska - Crna Gora , derbi prvenstva i nadam se našem prolazu u polufinale , pod naše mislim pobjeda Hrvatske :P:)

Goks, šta misliš Molde-Dinamo over 4,5 žutih. Sudac li-la, ali utakmica jako važna, u prvoj bilo 5 žutih i onaj crveni van terena Machadu, sve u 2. pol.

Meni je osobno ovo bet dana, nažalost još bet365 i unibet ovu okladu nisu stavili u ponudu, nadam se da hoće tijekom dana...

Granica je 4,5 i koeficijent na više od 4,5 žutih kartona je 1,70. Ako već morate birati preporučujem Favorit, koji inaće izbjegavam međutim danas su mi za divno čudo dozvolili uplatu. Favorit preporučujem iz razloga što kada su kartoni u pitanju računaju i eventualni produžetak, dok ss i psk (od nedavno, mojom zaslugom, iako bi ja više volio da nisu dirali pravila igre ali shvatili su neke stvari očito) računaju samo regularno vrijeme.

Sudi M.Oliver, jedan od meni dražih engleskih sudaca. Mislim da je čak i najmlaži sudac Premiershipa, prošle godine sudio je par derbija, mlad je, izuzetno mlad za suca Premiershipa (29 godina) i vjerojatno kroz par godina sudac kojeg će engleski savez gurati i koji će suditi Svjetska i Europska prvenstva, slično kao što je Howard Webb ima zaleđe...

Uglavnom, mora graditi reputaciju i često poseže za kartonima. Ulog je velik za obje ekipe i da se niti jedni neće pretjerano čuvati kartona kako bi spriječili opasnije polukontre, te će zasigurno žrtvovati da dobiju žuti karton kako bi spriječili koju opasnu situaciju. Uzvrat je i nervoza će biti ogromna (u slučaju 1:1 malo manja) i zadnjih 20ak minuta očekujem kartonijadu, a vjerujem da ćemo i u prvom poluvremenu, ako ne ranije iza 30minute vidjeti barem 1-2 kartona, a drugo bi trebalo biti još bogatije...

Meni je osobno ovo bet dana, nažalost još bet365 i unibet ovu okladu nisu stavili u ponudu, nadam se da hoće tijekom dana...

Granica je 4,5 i koeficijent na više od 4,5 žutih kartona je 1,70. Ako već morate birati preporučujem Favorit, koji inaće izbjegavam međutim danas su mi za divno čudo dozvolili uplatu. Favorit preporučujem iz razloga što kada su kartoni u pitanju računaju i eventualni produžetak, dok ss i psk (od nedavno, mojom zaslugom, iako bi ja više volio da nisu dirali pravila igre ali shvatili su neke stvari očito) računaju samo regularno vrijeme.

Sudi M.Oliver, jedan od meni dražih engleskih sudaca. Mislim da je čak i najmlaži sudac Premiershipa, prošle godine sudio je par derbija, mlad je, izuzetno mlad za suca Premiershipa (29 godina) i vjerojatno kroz par godina sudac kojeg će engleski savez gurati i koji će suditi Svjetska i Europska prvenstva, slično kao što je Howard Webb ima zaleđe...

Uglavnom, mora graditi reputaciju i često poseže za kartonima. Ulog je velik za obje ekipe i da se niti jedni neće pretjerano čuvati kartona kako bi spriječili opasnije polukontre, te će zasigurno žrtvovati da dobiju žuti karton kako bi spriječili koju opasnu situaciju. Uzvrat je i nervoza će biti ogromna (u slučaju 1:1 malo manja) i zadnjih 20ak minuta očekujem kartonijadu, a vjerujem da ćemo i u prvom poluvremenu, ako ne ranije iza 30minute vidjeti barem 1-2 kartona, a drugo bi trebalo biti još bogatije...

Hahaha...a čim sam vidio promjenu pravila u SS-u rekoh to sigurno Goks im uzeo previše para...:D Šala mala :D

Kaj se tiče tekme svakako se slažem sa betom...

MAĐARSKA(VM)-ITALIJA 1 @ 1.65

Ovdje sam očekivao kvotu od 1.20 max 1.30 tako da svakako mislim da se isplati uzeti po ovoj kvoti...Mađari za 2-3 klase kvalitetniji...uz Srbiju svakako favorit za naslov (po meni)...talijani već u skupini pokazali slabosti...

Ivović A.(-1,5+)-više @ 1.50

Kako to obično biva dok igraju naši klubovi ili reprezentacije u svim sportovima, svi se raspricaju od trenera do igrača kako treba čuvati najbolje igrače i bla bla...i onda dođe tekma i taj igrač postane najbolji igrač i najbolji strijelac protivničke ekipe...tako da Ivovića ocekujem na 3 gola....:D

Nešto zeza forum čitavo jutro... uz Mektića sam vezao Ghema, ali nemam vremena za njegovu analizu

Mektić-Ouahab 1 1.72 bwin

Nikola Mektić hrvatski je tenisač koji se trenutno nalazi na 408. ATP mjestu. Mektićev najbolji rezultat sezone sigurno je osmina finala turnira u Bukureštu. Prošao je kvale pobjedivši Patruia, Krstina i Antonescu,a zatim u prvom kolu pravi iznenađenje pobjedivši Istomina, ali u osmini finala prejak je bio Gimeno. Drugi najbolji rezultat sezone mu je četvrtfinale challengera u Saint Brieucu gdje je također imao dvije fine pobjede protiv Uchiyame i Mertla, a četvrtfinale gubi od Pouillea. Ovdje je kvalifikacije odradio jako dobro, prvo je namezio Garciu Morena 6:0 6:0, a zatim bez većih problema prolazi Nedunchezhiyana 6:3 6:4. Servira odlično što je jako važno ovdje. Lamine Ouahab trenutno je 239. tenisač svijeta.  Znamo da je on bio lud na početku sezone i da u Maroku igra dobar tenis ali izvan njega dosta slabije. Ima osvojen challenger u Casablanci, tri osvojena Futuresa i ono četvrtfinale Casablance kada je dobio Haasea i GGL-a pa ispao od Gimena. Na hardu igra slabo, prije je igrao puno više ali evo u zadnje 2 godine ima 2 meča na ovoj podlozi i to oba ove sezone (ožujak). Nakon spomenute Casablance upao je  u lošu formu, i nikako da se izvuče iz nje. Pratio sam ga u DC-u kada je izgubio oba svoja meča, a i u paru i tako koštao repku prolaska dalje. Mektić i Ouahab susreli su se na početku sezone na challengeru u Casablanci  i tada je slavio Ouahab 7:5 6:4. Sada je situacija drugačija. Ouahab dolazi na hard na kojemu nije igrao 5 mjeseci a i slabije općenito na njemu igra. Mektić je sjajno odradio kvalifikacije, odličan je na servisu što će biti dobra prednost. 

Vesely-Almagro 1 2.25 bet365

Jedan dobar meč u Kitzbuhelu trebali bi odigrati Vesely i Almagro. Jiri Vesely, češki je predstavnik koji se trenutno nalazi na 44. mjestu. Njegov najbolji rezultat sezone sigurno dolazi iz Aucklanda gdje je prošao kvalifikacije i na kraju dogurao do titule uz jedan izgubljeni set. Igrao je i finale Bukurešta koje je izgubio od GGL-a, a osvojio je i challenger u Prostejovu. Dolazi nakon Hamburga, gdje je dobio Haidera a izgubio od Rafe, ali je pružio dobar otpor. Nicolas Almagro nalazi se na 137. mjestu. Znamo da je on imao problema sa ozljedama i radio je pauzu radi operacije. Vidljivo je da to nije više pravi Almagro. Najbolji rezultati dolaze mu iz prvog dijela sezone gdje je odigrao polufinale Buenos Airesa i četvrtfinala Sao Paula, Casablance i Estorila. U zadnje vrijeme pokazuje loše predstave, gledao sam ga u Bastadu kada je nekako izvukao prvo kolo kontra Verdasca pa je ispao lagano od Istomina, a prošli tjedan je u Hamburgu ispao od Ramos Vinolasa. Po meni je trenutno Vesely kvalitetniji i privukla me ova kvota. Igra fino ove sezone, na zemlji je gubio većinom od jačih imena , a ovdje ima priliku odigrati solidan turnir. Almagro se još traži, nije to ni blizu starom Almagru i mislim da i danas ispada u prvome kolu. 

a likaa ima set i ima 2 0 u drugom setu i sve uspije sjebat

Favorit preporučujem iz razloga što kada su kartoni u pitanju računaju i eventualni produžetak, dok ss i psk (od nedavno, mojom zaslugom, iako bi ja više volio da nisu dirali pravila igre ali shvatili su neke stvari očito) računaju samo regularno vrijeme.

Goksim, pod produžetke misliš baš one 2 puta po 15 min ili ne priznaju ni sudačku nadoknadu...??????

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use