Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 28.07.2015

crnamamba

Recommended Posts

Reboul-Arneodo 1 2.62 bet365Edit: sada sam vidio da ima SS po 2.90

Dok sam pisao, kvota pala sa 3.20 na 2.62 ali i dalje ok. 
Jedan, po meni zanimljiv meč dolazi nam sa ITF-a u Francuskoj gdje se susreću Arneodo i Reboul. Reboul je domaći predstavnik koji se nalazi na 804. mjestu i blizu je rankinga karijere (#803.). Najbolji rezultat sezone mu je finale futuresa iz dvorane, a ima još nešto osmina finala i četvrtfinala. Danas će za protivnika imati Romaina Arneoda koji dolazi iz Monaca i nalazi se na 614. ATP mjestu. Arneodu je zemlja najbolja podloga i na njoj jedino i ostvaruje nekakve rezultate. Najbolji rezultat sezone mu je finale futuresa a na toj razini im još polufinale i dva četvrtfinala. Probao je nešto igrati i na challenger razini ali je ispadao po kvalifikacijama. Ovdje dolazi nakon Davis Cupa gdje je dobio Ouahaba, a taj meč se također igrao na zemlji. Ono što je zanimljivo ovdje jeste da Arneodo ima samo 5 mečeva na hardu u 7 godina karijere i na omjeru je 2/3. Sa druge strane, Reboul ima preko 50 mečeva na hardu u 4 godine, a ove sezone odigrao ih je 15 i na omjeru je 8/7. Jednostavno ne vidim razlog zašto je Arneodo ovoliki favorit,a i zanima me zašto je došao na hard pored ovoliko zemjanih futuresa. Mislim da se isplati probati na Reboula, domaći je predstavnik, voli brže podloge za razliku od protivnika koji igra samo po zemlji.

Slovan Bratislava-Torpedo N.Novgorod  x2@1.52  8/10 a za hrabre 2@2.42 2/10
Slovan je u pripremnom periodu pobjedio Ufu u obadva susreta a danas u Brnu igra protiv dosta jekog protivnika s akojim u KHL susretima nema pozitivni score..Torpedo se tokom pauze dosta obnovio.Otisli su dosta kvalitetni finski igrači:Immonen, Salminen, Hietanen i kanadski napadač Wolski i nekoliko poznatih ruskih igrača,golman Kazionova i Kasutina,obranbeni igrač Vasiljev,kao i kazanski igrač Krasnoslobodcev i bjeloruski igrač Demagin.Umjesto njih Torpedo se pojačao sa dosta kvalitetnim igračima,kao što su:bjeloruski braća Andrej a Sergej Kosticyn,iz Dinama Riga dolazi  Linus Videll,Carl Klingberg,kanađanin Carter Ashton.,na golu su sasvim dva nova golmana  Iľja Proskurjakov  iz Vladivostoku a Ivan Lisutin z Podolsku.Igrači Slovana za ovaj susret idu autobusom do Brna dok su igrači Torpeda na pripremam u Brnu..Bez obzira sto je Torpedu ovaj prvi pripremni susret,osobno vjerujem da protiv Slovana danas nebi trebali izgubiti..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use