Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 26.07.2015

crnamamba

Recommended Posts

Donosimo Vam analize sa portala, ovog puta nogomet i formula...

VN Mađarske Hungaroring, momčadski duel

http://www.svijetkladjenja.com/analize/vn-madarske-duel-na-utrci/

HNL: 3.kolo Istra 1961- Hajduk Split

http://www.svijetkladjenja.com/analize/hnl-istra-1961-hajduk-split/

GOLD CUP, finale: Jamajka - Meksiko

http://www.svijetkladjenja.com/analize/gold-cup-finale-jamajka-meksiko/

katar - srbija 1 (Marathon 2.33)

situacija je sljedeća, portugal i srbija se bore za prolazak u sljedeći krug. portugal igra s angolom u ranijem terminu i ako to dobi (a koef na njih je 1.01), srbija ispada i ulazi u ovaj meč bez motiva...s druge strane katar želi pobjedu i lakšeg protivnika u sljedećoj rundi...za mene je ovo dobar valubet

katar - srbija 1 (Marathon 2.33)

situacija je sljedeća, portugal i srbija se bore za prolazak u sljedeći krug. portugal igra s angolom u ranijem terminu i ako to dobi (a koef na njih je 1.01), srbija ispada i ulazi u ovaj meč bez motiva...s druge strane katar želi pobjedu i lakšeg protivnika u sljedećoj rundi...za mene je ovo dobar valubet

vani koef bolesno pada, oko 1.50 već, tko stigne neka uzme u lokalima po 2.10

19:00  FK Krasnodar - Spartak Moskva        GG     1.70

Nakon što je Spartak u prošlom kolu kiksirao na domaćem terenu protiv Ufe, verujem da će ovaj put dati sve od sebe da se predstave u puno boljem izdanju, a to nam uz standardno dobar Krasnodar na domaćem terenu samo nagoveštava da bi ovo mogla biti jedna veoma zanimljiva i obostrano efikasna utakmica.

Istra 1961 -Hajduk Split 1x/Istra daje      1.60/1.40

Poslije teskog poraza od Lokomotive dolazi im Hajduk protiv kojeg imaju u zadnje 4 utakmice 1-1-2,te su u 3 od 4 utakmice dali gol.Hajduk dolazi bez Balica,Vlasica,Roguljica,Caktasa,Ohandze,Milevskog i iako su bez njih isto favoriti,oni su im bili okosnica momcadi pa se isplati odigrat 1x ili mozda cak 1 cistih.Po meni jos oklada koja bi trebala doc je oba daju gol,jer jedni i drugi primaju dosta,a u stanju su i zabit po vise komada.

Paire-Robredo 1 2.98 Marathon

Odmah da kažem ovo je jedan opušteniji single, ponuda mi nije nešto (barem ovaj popodnevni dio) pa da učinim dan zanimljivijim. Ja igram na srednji ulog čisto jer je išlo solidno ovih dana. Po meni je Paire malo podcijenjen ovdje. Robredo ne igra ništa posebno, čak je i visio dosta puta. Ima na lijevoj nozi neki zavoj što ga zna malo i mučiti tijekom meča, osjeti se na kretanju. Paire me oduševio ovaj tjedan, mrzak mi je tenisač za klađenje radi tankiranja i svega, ali ovaj tjedan je odličan. Ni jedan ni drugi nisu izgubili seta ovdje, Paire je imao i teže protivnike, mislim da bi mogao iznenaditi ovdje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use