Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 24.07.2015

crnamamba

Recommended Posts

Danas se igra izuzetno zanimljiva prijateljska utakmica između Manchester Cityja i Real Madrida a vjerujem da ćemo gledati atraktivnu utakmicu sa više od 2,5 golova.

Obje ekipe teže ofenzivnoj igri i imaju fantastične napadaće i igrače sposobne zabiti gol iz svake situacija pa očekujem pregršt prilika na utakmici a nadam se da će neke od njih biti i realizirane..

Ako ne znate gdje bi gledali utakmicu, svi članovi bet365 kladionice imaju mogućnost pogledati ovaj atraktivan prijenos!

bZjXkir.png

Ja ću danas malo hazardesrki al mislim da nije nerealno (možda bi bilo pametnije u neki sistem staviti ali ja sam igrao ovako):

Kovinic - Stosur  over 2,5seta   2,50

Coric - Bautista-Agut      1         2,75

Berrer - Estrella Burgos  1         1,83 

ukupno 12,58

Po kladionicama je Stosur favorit al Kovinic je u dobroj formi i mislim da neće ovo Stosur lako dobit.

Ćorić je malo navijački ali igra dobro i mislim da ima šanse dobit.

Berreru više pašu brze podloge i ovdje bi trebao bit favorit a po koeficijentu je to meč 50-50 pa mislim da se isplati odigrati.

Ja ću danas malo hazardesrki al mislim da nije nerealno (možda bi bilo pametnije u neki sistem staviti ali ja sam igrao ovako):

Kovinic - Stosur  over 2,5seta   2,50

Coric - Bautista-Agut      2         2,75

Berrer - Estrella Burgos  1         1,83 

ukupno 12,58

Po kladionicama je Stosur favorit al Kovinic je u dobroj formi i mislim da neće ovo Stosur lako dobit.

Ćorić je malo navijački ali igra dobro i mislim da ima šanse dobit.

Berreru više pašu brze podloge i ovdje bi trebao bit favorit a po koeficijentu je to meč 50-50 pa mislim da se isplati odigrati.

Mislim da si pogrešno napisao tip za Bornu da bi trebao biti "1"

ADMIN: Hvala, Ispravljeno :)

Danas se igra izuzetno zanimljiva prijateljska utakmica između Manchester Cityja i Real Madrida a vjerujem da ćemo gledati atraktivnu utakmicu sa više od 2,5 golova.

Obje ekipe teže ofenzivnoj igri i imaju fantastične napadaće i igrače sposobne zabiti gol iz svake situacija pa očekujem pregršt prilika na utakmici a nadam se da će neke od njih biti i realizirane..

Ako ne znate gdje bi gledali utakmicu, svi članovi bet365 kladionice imaju mogućnost pogledati ovaj atraktivan prijenos!

bZjXkir.png

Utakmica počinje u 12:00 a koeficijent na over 2,5 golova je pao sa1,64 na 1,40 ;)

ZJumFzO.jpg

Mathieu-Robredo 1 2.90 Marathon 

Drugi četvrtfinalni meč u Bastadu danas će odigrati Mathieu i Robredo. Mathieu se trenutno nalazi na 121. ATP mjestu. Nekada 12. tenisač svijeta, ne igra više na visokoj razini, više je po challengerima. Najbolji rezultati sezone su mu finala challengera u Braunschweigu i Aix en Provanceu. Uhvatio je solidnu formu na zemlji, koja mu je inače slabija podloga. Nakon dobrog turnira u Braunschweigu, s dobrim igrama nastavio je i ovdje. U kvalifikacijama je dobio Windalha  6:1 7:5, Luczaka 6:2 6:4 i Lapenttia 6:2 6:3. U prvom kolu dobija Chardya 7:5 6:3, a jučer pravi novo iznenađenje pobjedom nad Gulbisom 6:3 6:3. Tommy Robredo, stari lisac, trenutno 21. tenisač svijeta. Robredo se ove sezone nije proslavio, ali nije ni odigrao nešto previše turnira. Najbolji rezultat mu je osmine finala Monte Carla i Indian Wellsa. Razočarao je na RG-u kada je ispustio dobijen meč protiv mladog Ćorića, a ni na Wimbledonu se nije proslavio ispadanjem od Millmana prvo kolo. Za vikend je nastupao u Davis Cupu, dobio je Rubleva 3:0, ali je izgubio od Donskoya 3:0, i njegova repka je na kraju nakon vodstva 2:0 ispala. Jučer je ovdje u prvom meču dobio Ramos Vinolasa 6:4 6:4. Ono što posebno upada u oči je zavijena noga Robreda i njegovo slabije kretanje. Jako loše je izgledao pred kraj meča, vidljivo je bilo da je umoran a tada nisu bili ni na sat ipo igre. Ne znam vuče li neku ozljedu, ali problema nekakvih je imao. Svejedno, imao on problema ili ne, ja mislim da bi Mathieu mogao iznenaditi. Igra jako dobro posljednjih dana, posebno dobar je na servisu što mu je jako važno ovdje. Nadam se da će danas nastaviti sa dobrim igrama i da prolazi u polufinale. 

Paire-Istomin 2 1.80 Marathon

Paire i Istomin odigrat će u Bastadu četvrtfinale koje se baš i nije očekivalo. Paire se trenutno nalazi na 62. mjestu.  Meni jedan od mržih tenisača, ima veliki talent i puno je puta pokazao da zna i može igrati ali je veliki id*** što ga sve više udaljava od društva najboljih. Najbolji rezultati sezone mu dolaze iz dvorane, osvojio je jedan futures, challengere u Bergamu i Quimperu, a igrao je i finale challengera u Cherbourgu.  Što se ATP razine tiče treba izdvojiti samo 3. kolo RG-a i osminu finala Barcelone. Neki dan je opet dospio u javnost, ali ne po igri nego po očiglednom tankiranju meča protiv Volandria. Na ovom turniru je u prvom kolu dobio Erikssona 7:6 6:3, a jučer Goffina 6:2 6:3, ali treba napomenuti da je Goffin igrao ozljeđen.  Istomin se nalazi na 73. ATP mjestu. Nakon očajnog prvog dijela sezone, igra sve bolje. U prvom dijelu sezone treba izdvojiti jedino četvrtfinale Montpellierea. Krajem lipnja, Istomin kreće sa dobrim igrama. Osvaja turnir u Nottinghamu. Odigrao je jako dobar turnir i dobio dobra imena: Almagro, Monaco, Stakhovsky, L.Mayer, Baghdatis(predaja) i Querrey. Na Wimbledon je nažalost došao sa ozljedom i umorom pa je predao Ramosu. Za vikend je odveo svoju repku dalje u DC-u.  Dobio je oba svoja meča u singleu, a dobio je i parove sa Dustovom. Treba napomenuti da su igrali na zemlji. Nakon DC-a dolazi u Bastad gdje u prva dva meča pravi dva iznenađenja. Prvo dobija Schwarzmana 6:3 6:4, a zatim Almagra 6:3 6:3. Igra jako dobro ovaj turnir, posebno dobar je na servisu. Istomin je prvi put favorit na ovom turniru i nadam se da neće kiksati. Igrao je odlično kao underdog a nadam se da tako i nastavlja. Paire je bomba u glavi, još ako bude Istomin onako servirao i izvlačio teže loptice, već vidim početak sekiracije kod Pairea i lagano nabijanje loptica. Sve u svemu, Istomin je po meni favori i mislim da prolazi u polufinale. 

KS Samara-CSKA Moskva (24.07. 18:00)
2
1,55
ManCity(-2+)-Real Madrid (24.07. 12:00)
više
1,65
Bautista A.R.(1.s9,5)-Ćori (24.07. 20:00)
više

1,60

Ponuda iz ss sve vec rečeno samo tenis moje mišljenje da Ćorić i Bautista perlaze over 9,5 ipak Ćorić igra pred domaćom publikom i ako je Bautista favorit imat će problema sa pobjedom 

Bastad-M  P.Cuevas-S.Darcis   2:0/(h-4.5)1       1.75/1.95

U zadnje 2 godine Cuevasu je omjer na zemlji 62-19,osvojio je i nekoliko turnira ,te se nakon duge stanke vratio na pravi nacin.Ove godine igra samo na atp razini i ima solidan omjer 17-8,osvojen Sao Paolo i finale Istanbula.Gubio 2 puta od Federera(oba puta trebao barem set uzet),Nadala,Monfilsa,Monaca,Bautiste,sve redom odlicnih igraca na zemlji.Pobjedivao je Thiema,Dimitrova,Belluccija,Almagra igrace koji su mu tu negdje po kvaliteti.Poslije ocajne trave u 2.kolu uz manje poteskoce dobio neugodnog ljevaka Delbonisa i pokazao da je u top 20 igraca na zemlji.

S druge strane Darcisu pasu vise brze podloge,te se nakon izbivanja zbog ozlijede ove sezone preko challengera vraca u top 100.Ima u 2 godine samo 12 meceva na zemlji,a ove sezone na omjeru 4-3,od toga je recimo jedino Janowicz respektabilno ime,ali ni njemu zemlja nije bas draga.Gubio je od Bolellia,Melzera,Baghdatisa i mislim da nema sanse ovdje,ako uhvati 5 gemova moze biti sretan.Pobjeda Cuevasa je zicer koliko to moze biti, uz moj prijedlog moze mozda i h-5.5,ali na neki ludi listic.

Bastad-M  P.Cuevas-S.Darcis   2:0/(h-4.5)1       1.75/1.95

U zadnje 2 godine Cuevasu je omjer na zemlji 62-19,osvojio je i nekoliko turnira ,te se nakon duge stanke vratio na pravi nacin.Ove godine igra samo na atp razini i ima solidan omjer 17-8,osvojen Sao Paolo i finale Istanbula.Gubio 2 puta od Federera(oba puta trebao barem set uzet),Nadala,Monfilsa,Monaca,Bautiste,sve redom odlicnih igraca na zemlji.Pobjedivao je Thiema,Dimitrova,Belluccija,Almagra igrace koji su mu tu negdje po kvaliteti.Poslije ocajne trave u 2.kolu uz manje poteskoce dobio neugodnog ljevaka Delbonisa i pokazao da je u top 20 igraca na zemlji.

S druge strane Darcisu pasu vise brze podloge,te se nakon izbivanja zbog ozlijede ove sezone preko challengera vraca u top 100.Ima u 2 godine samo 12 meceva na zemlji,a ove sezone na omjeru 4-3,od toga je recimo jedino Janowicz respektabilno ime,ali ni njemu zemlja nije bas draga.Gubio je od Bolellia,Melzera,Baghdatisa i mislim da nema sanse ovdje,ako uhvati 5 gemova moze biti sretan.Pobjeda Cuevasa je zicer koliko to moze biti, uz moj prijedlog moze mozda i h-5.5,ali na neki ludi listic.

Unibet je stavio sa 3,5 kao granicu za hendikep ;)

XSRr15C.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use