Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.07.2015.

canca

Recommended Posts

Ćorić-Granollers 1 1.65 HL/SS/PSK

Najiščekivaniji i najposjećeniji meč dana u Umagu biti će naravno onaj između Ćorića i Granollersa. Granollers nije oduševio ove sezone. Najbolji rezultat sezone seže mu upravo iz Hrvatske, u Zagrebu je dogurao do polufinala koje je izgubio od Seppija. Nakon toga slijedi kriza rezultata i nije imao pobjede 2 mjeseca. Treba izdvojiti još osmine finala Madrida i Barcelone koje gubi od Murraya odnosno Robreda, a igrao je i četvrtfinala dva challengera. Na ovaj turnir dolazi nakon očajne predstave u Braunschweigu gdje ga je Ghem dobio 6:4 6:2. Borna je trenutno 36. tenisač svijeta i jedna od većih nada tenisa. Najbolji rezultati sezone su mu polufinale Dubaia koje gubi od Federera, a prije toga je dobio Murraya i polufinale Nice koje gubi od Mayera.  Igrao je i četvrtfinale Estorila a solidno je odradio i Roland Garros na kojemu je došao do trećeg kola a prije toga je izbacio Robreda nakon onog preokreta. Borna je nakon Wimbledona malo odmorio i odmah došao u Umag. Ovdje je znači već neko vrijeme, priprema se i očekuje dosta od turnira. Brani četvrtfinale, prošle godine je ovdje pobjedama nad Zeballosom i Vasselinom ostvario prve ATP pobjede, a namučio je i Fogninija u četvrtfinalu. Po meni je puno toga na strani Borne i mislim da danas uzima ovo. 

Marchenko(-6,5)-Demoliner 2 1.50 PSK

Prvi meč u Bogoti danas će odigrati Marchenko i Demoliner. Marchenko je trenutno 106. tenisač, trebat će mu bodova ako želi izravno u glavni ždrijeb US Opena. Najbolji rezultat sezone mu je četvrtfinale Hertogenboscha koje je izgubio od Goffina, a na ostalim turnirima na ATP razini ispadao je u kvalifikacijama ili prvom kolu. Imao je uspjeha na nekoliko challengera. Ovdje dolazi sa trave iz Newporta gdje je izgubio od Karlovića. Protivnik mu je Marcelo Demoliner, trenutno 1184. tenisač. Demoliner se bazirao skoro samo na parove gdje ima solidnog uspjeha. Ovo mu je drugi turnir u singleu ove sezone, a i prvi je igrao u Kolumbiji, u Quitou kada je izgubio od Garina. Ovdje je prošao kvalifikacije,a čak je i napravio dva iznenađenja: Felix 3:6 6:0 6:0, Chiudinelli 6:4 6:4 i King 6:4 6:4. Bogota je inače na velikoj nadmorskoj visini, najvećoj na touru.  Treba se priviknuti, uvjeti su puno drugačiji, prije svega mislim na disanje i kontroliranje loptice. Očekujem pobjedu Marchenka ali mislim da neće biti razvaljivanja. Marchenko inače nije od nekog razbijanja protivnika, a Demolineru odgovaraju ovakvi uvjeti, odlično je odradio kvalifikacije i mislim da može namučiti Marchenka. 

Millman(-5,5)-Sarkissian 2 1.55 PSK

Za posljednji par izabrao sam još jedan meč iz Bogote u kojemu će snage odmjeriti Sarkissian i Millman. Alexander Sarkissian trenutno je 204. tenisač što mu je ujedno i ranking karijere. Futures i challenger tenisač, koji igra samo po hardu, a ove sezone je prvi put u karijeri otišao malo izvan harda i odigrao 4 meča na travi. Najbolji rezultat sezone mu je osvajanje challengera u Gimcheonu, a ima i osvjena dva futuresa i 3 finala. Mogli smo ga upoznati malo bolje neki dan na challengeru u Winnetki kada je namučio Kavčića. Ovdje je prošao kvalifikacije bez većih problema, dobio je Montesa 6:0 6:3 i Menau 6:3 6:1. John Millman trenutno je 97 tenisač. Najbolji rezultati sezone su mu drugo kolo Wimbledona i finala challengera u Vicenzi i Kyotu. Imao je nekoliko dobrih mečeva ove sezone, ali i dosta loših a i nejasnih poraza. Na ovaj turnir dolazi sa Davis Cupa iz Australije. Nije igrao ali je bio onaj peti tenisač, kao što je npr Herbert bio Francuskoj, sparing partner..i bio je do kraja tamo a vjerojatno je ostao i na slavlju.  Ovo će mu biti prvi nastup u Bogoti u karijeri. Mislim da Sarkissian kao i Demoliner iznad ima šanse, prvenstveno jer se navikao na uvjete, odigrao je odlično kvalifikacije. Millman dolazi sa trave, na hardu ima 1/6 ove sezone i mislim da neće razvaliti danas (ako i dobije). 

Milsami-Ludogoretes 2 1,60

Pisem s moba pa necu duljiti..prva utakmica zavrsila 1-0 kao najvece iznenadenje u kolu..iskreno mislim da su bugari puno kvalitetnija ekipa..sjetiomo se samo lp i grupe u kojoj su igrali i kakav dojan su ostavili..po meni dobra momcad koja je i u prvoj utakmici dominirala ali eto nema tko zabiti..mislim da ce im se danas sve to vratit na naplatu i da ce oni to glatko dobiti i rijesiti pitanje prolaska u svoju korist bez neke vece muke

sretno

Canca sta mislis o ova dva tvoja prijedloga za bogotu 1.setove kontra hendikepe 2,5su igranoce u SSu..

I vidim da je smanjen hendi sa 6.5 na 5.5

ne volim igrati te kontre u prvim setovima ako ne znam bar šta inače biraju navedeni tenisači, servis ili prijem. A znao sam da će smanjiti hendi, ja sam igrao oba para +5,5 , nego se PSK malo zaletio

Dobro,ma ja volim odigrat taj prvi set uvijek neznam zašto,kocentracija je još na nivou,a gledam čorić i marcel..ja neznam po meni bi koef trebao biti obrnut koliko god to ludo zvučalo,ali marcel nije igrač od jučer,i zemlja mu je jaka podloga kao i svakom španjolcu,vidim da se nudi kontra hendi od -4,5 šta o tome misliš,mislim da će borna poginut za pobjedu pred našom publikom ali opet,mislim da neće ići tako lako..

Dobro,ma ja volim odigrat taj prvi set uvijek neznam zašto,kocentracija je još na nivou,a gledam čorić i marcel..ja neznam po meni bi koef trebao biti obrnut koliko god to ludo zvučalo,ali marcel nije igrač od jučer,i zemlja mu je jaka podloga kao i svakom španjolcu,vidim da se nudi kontra hendi od -4,5 šta o tome misliš,mislim da će borna poginut za pobjedu pred našom publikom ali opet,mislim da neće ići tako lako..

Napisana je analiza za Ćorića, nemam ništa pametnije dodavati

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use