Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedeljak 20.07.2015

cruzerbetting

Recommended Posts

S'obzirom da sam na odmoru, ipak sam odlucio,da povremeno postavim neki tip,do pocetka full sezone...tako da mozemo i u ovim vrelim letnjim danima uzeti neki kes Sunglasses.png

20.07

combo :    3.02

kennedy1.jpg

19.05   Hacken - Hammarby    X2     1.60

Mislim da je ovde doslo do postavljanja krive kvote,tj. podcenjivanja Hammarbija...

Jeste da je premijera Hackena na novom stadionu,pre dve nedelje, bila uspesna(Helsinborg 3-2) ali danas mislim da ce dosta teze ici sa Hammarbijem.

Veliki broj navijaca Hammarbija ce biti prisutan,te Hacken nece imati skroz taj faktor domaceg terena uz sebe...

Problem Hackena za ovaj mec je izostanak brace Gustafsson...Jedan je prodat Fejenordu nedavno,dok je drugi povredjen,pa uz povrede jos dva igraca sredine terena,imace problema u organizaciji igre svakako...

Ono sto je bitno za Hammarby je povratak Kenedia(pisao sam ranije u nekim svojim analizama o ovom igracu) i to je zaista big boost za ekipu...prosto,ova ekipa sa njim igra bolje i tacka.

Tip X2.

dif.jpg

19.00  Djurgarden - Atvidabergs    1 & Djurgarden 2+      1.38

Razlika u klasi..po meni bas velika.

Ovde sam hteo i hendikep da odigram,ali ajde,ova varijanta mi je sigurnija za moj combo.

Oba tima ce imati par promena za ovaj mec,zbog povreda...Radetinac nece igrati do kraja sezone za Djurgarden i to je big lost za klub,medjutim vrlo brzo su reagovali te su doveli zamenu,koja ipak nece danas nastupiti,vec od sledeceg kola..ipak Djurgarden ima jedan od najboljih srednjih redova u ligi te slabi Atvidaberg nece moci da im upropasti igru...

U Atvidabergu takodje ima povredjenih,a najvazniji medju njima je odbranbeni igrac Hallingstrom,te je to bas veliki lost za ekipu.

Prosli mec,Djurgarden je odigrao sjajno(pobeda protiv Helsinborga 0-1 u gostima) i po izvestaju sa meca mogli su da daju bar jos tri gola...ubedjen sam da ce da nastave u istom ritmu i danas,jer za par dana,Aik igra sa Elfsborgom i sa danasnjom pobedom,odvojice se od od ova dva rivala makar malo...

Atvidabergs jeste da ima dve neresene utakmice iza sebe na svom terenu,ali protiv Geflea i Halmstada,ali to su dve ekipe koje su iz donjeg dela tabele..a na strani su ih isprasili i Malme i Helsinborg u poslednja dva gostovanja,a Djurgarden ima jaci napad od oba ova tima...

topelement.jpg

19.45  Aarau - Wohlen     Wohlen to score     1.37

Druga Svajcarska liga i zanimljiv mec sa vise stanovista...naime,i jedan i drugi klub su u problemima oko sastavljanja ekipe...tacnije,oba kluba je napustilo dosta igraca...Wohlen na primer su mnapustila sestorica standardnih moze se reci i najboljih igraca,dakle pola tima...dok je Aarau posle ispadanja iz prve lige,napustilo skoro 13 fudbalera.

I jedni i drugi imaju dosta novih igraca i kroz frendly meceve su pokusali da uigraju ekipe...Wohlen je ostavio mnogo bolji utisak u tim mecevima i mislim da mogu da do gola u ovih 90 minuta,s'obzirom na stanje u ekipi Aaraua.

Da nevolja bude veca po domacine,dva igraca su se povredila u prijateljskom mecu sa Karlsrueom te nece igrati danas,dok je ejdan igrac na gold kupu sa svojom reprezentacijom.Par igraca je doslo zaista kasno u klub,kao na primer Lieder iz Dodrehta,bukvalno pre dva dana i nepoznanica je kako ce igrati.

Prosto receno,Aarau danas ima 16 spremnih fudbalera,vecina su nova imena i jeste favorit,ali bice teze nego sto to kvota pokazuje...sa pravom mogu igrati i ocekivati da Wohlen zabije gol tokom meca imajuci u vidu njegove pripremne utakmice i stanje kod Aaraua.

tsurenko-gavrillova 1(2.6) gledam h2h tsurenko 2:0 nedavno u 2 dana razlike igrale protiv begu obe izgubile Ali tsurenko uzela set malo statistike nevolim zene u tenisu jer cesto sjebu haha po meni ovo ima velikih izgleda iako ih nepratim bas ili cak over 2.5 seta kvota oko 2,2 //edit: prvo da se ispravim kvote su 2.75 i 2.5 pomjesao sam ih bio,dalje proosle se obe oklade pisen sa moba tak sa nemogu ofarbat slova haha ;)

Siniakova - Kovinic   2   (1,61) bet365

Delic - Bedene       0:2   (1,44) bet365

Kovinić ima dobru zemljanu sezonu i uglavnom igra na zemlji (score 28/12) i mislim da je favorit ovdje a koeficijent je ok a može se naći i bolji.

Delić već dva i pol mjeseca nikog nije pobjedio i dolazi u Umag s 5 poraza u nizu. Inaće se bolje snalazi na brzim podlogama tak da je i forma i podloga na strani Bedenea.

Rusija (-22,5)-Paragvaj 2 1.90 Sportingbet

Rukomet, mladi do 21 godine.Rusi su imali velikih problema sa dolaskom, točnije još dolaze. 

Kasno slijetanje u Frankfurt i nemogućnost ukrcaja na planirani let za Sao Paolo stvorili su Rusima poveće probleme. Naime, gotovo svi prekooceanski letovi kompanije kojom su putovali bili su bukirani do posljednjeg mjesta pa će ekipa tek za koju minutu, oko pet sati po lokalnom vremenu, sletjeli na brazilsko tlo. No, tu neće biti kraj njihova puta - nakon toga ih još čeka osmosatna vožnja busom od Sao Paola do Uberlandije, što znači da će na putu ukupno provesti čak 56 sati. 

Večeras će biti i bez kapetana Karlova i bez dva prva krila Semernikova i Vasiljeva. Paragvaj je debitant na prvenstvu, ne očekuju puno ali mislim da mogu pokriti ovaj hendi. Rusi dolaze bez 3 važna igrača, putovali 56 sati, trebali su igrati među prvima utakmicu ali im je premještena za navečer, vjerujem da će nešto igrača dobiti i poštedu te da im je svejedno dobili 5,10 ili 30 razlike.

E sad kad je canca dao ovaj prijedlog moj mali osvrt.

Svi cca davaju hendikep 22,5 i granicu golova 58,5 i to nekako se smatra da će završiti 40:18.

Paragvaj se plasirao na ovo prvenstvo kao 5 u južnoj americi samo pobjedivši Peru pa smatram da su jako loši.

E sad ako Rusi dođu umorni i bez ovih par igrača a ovi su loši to bi moglo završiti s malo golova pa predlažem:

Rusija - Paragvaj under 57,5     2,5  HL  (u bet365 je 2,18 i skoro dode na isto kad ovi u hr uzmu svoje)

Edit: ni blizu :(

Pozdrav

Moj prijedlog za danas je švicarska liga gdje se sastaju Aarau-Wohlen tip je oba daju gol i 3+(1,80) , 3+(1,65) , 4+(2,40) ovo igram statistički, kolega cruzerbetting je gore lijepo napisao analizu ja pratim u zadnjih pet susreta 4 puta odg 3+ sa po 4+ golova na utakmici samo jednom je završilo 0-1 

http://www.rezultati.com/utakmica/ChFIX3IE/#omjer;overall

lp

Rusija (-22,5)-Paragvaj 2 1.90 Sportingbet

Rukomet, mladi do 21 godine.Rusi su imali velikih problema sa dolaskom, točnije još dolaze. 

Kasno slijetanje u Frankfurt i nemogućnost ukrcaja na planirani let za Sao Paolo stvorili su Rusima poveće probleme. Naime, gotovo svi prekooceanski letovi kompanije kojom su putovali bili su bukirani do posljednjeg mjesta pa će ekipa tek za koju minutu, oko pet sati po lokalnom vremenu, sletjeli na brazilsko tlo. No, tu neće biti kraj njihova puta - nakon toga ih još čeka osmosatna vožnja busom od Sao Paola do Uberlandije, što znači da će na putu ukupno provesti čak 56 sati. 

Večeras će biti i bez kapetana Karlova i bez dva prva krila Semernikova i Vasiljeva. Paragvaj je debitant na prvenstvu, ne očekuju puno ali mislim da mogu pokriti ovaj hendi. Rusi dolaze bez 3 važna igrača, putovali 56 sati, trebali su igrati među prvima utakmicu ali im je premještena za navečer, vjerujem da će nešto igrača dobiti i poštedu te da im je svejedno dobili 5,10 ili 30 razlike.

Svaka čast majstore, to su informacije vrijedne blaga s kojima se moze zaraditi i mjesecna placa. U favoritu je nocas bilo 23,5 po koef. 1.75. Svaka čast, samo nastavi. RESPECT

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use