Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.07.2015

crnamamba

Recommended Posts

Analize sa portala...

Kvalifikacije za Europa ligu, 2.kolo, prve utakmice:

Koper - Hajduk

http://www.svijetkladjenja.com/analize/kvalifikacije-za-el-koper-hajduk/

Rijeka - Aberdeen

http://www.svijetkladjenja.com/analize/kvalifikacije-za-el-rijeka-aberdeen/

koper-hajduk +0.5 golova zicer,ostali parovi na blogu...

QuerreyS(nast)-Brown Dus. (16.07. 18:15)

2

1,20

U 3.setu Brown vodi 4-3 i na svom servisu ima 15-0,danas nastavak meča i mislim da bi trebao uzeti svoja 2 servis gema do kraja meča,dobar kof za probati.

West Ham/odg-Birkirkara (16.07. 20:45)

ne

1,35

West Ham nije u natjecateljskoj formi,ali su jako dobri,a Birkirkara je momčad sa Malte koja je nekim čudom prošla 1.kolo i mislim da ne bi trebali ugroziti gol domaćih

Pouille L.-Škugor F. (16.07. 13:40)

1

1,55

Poullie je mladi igrač,smatra se talentom iako to nije opravdao u punom smislu,al pomalo napreduje.na 94.mjestu atp ljestvice,u prvom kolu lagano dobio Kamkea,Škugor je na 254.mjestu atp ljestvice,puno češće igra parove od singla,al solidan je igrač,u 1.kolu dobio Kudravyseva s kojim se malo mučio,mislim da će danas ovo Poulie uzet,al u tenisu je sve moguće.

Lokom/PAOK/dng-PAOK (16.07. 20:00)

daje

1,25

Po statistici u zadnje vrijeme,Paok u 3 prijateljske utakmice dao 9 golova,a Lokomotiva prima dosta golova,u zadnje 3 utakmice primili 5 golova.

MonroeN/PavićM-BrunstJ/Dem (16.07. 17:00)

1

1,90

U najmanju ruku zeznut meč za klađenje,kao prvo što su parovi,a kao drugo treći set je lutrija,ali moram probati po ovom kof.Monroe/Pavić prvi put igraju zajedno ali su obojica odlični igrači parova,Monroe je bolji od Venusa sa kojim Pavić odlično igra,a i Pavić je dosta bolji od Sitaka s kojim je Monroe,oba imaju solidne serve a na returnu su odlični.Brunstorm/Demoliner imaju solidnu servu,jučer su dobili Ebdena/Guccionea,upitno je koliko se Ebdenu jučer igralo pošto je ispao u singlu a ovo je zadnji traavnati turnir sezone,dok je Guccione dobarr server al izuzetno loš nq returnu..i Brunstorm/Demoliner igraju prvi turnir kao par.

uplatio jos

Jednoduchá sázka od 16.07.15 12:04

Číslo tiketu 253281444
Číslo sázky Událost Tip Kurz   Začátek Výsledek 22040035 FK Mladá Boleslav - Strömsgodset (Gól obou týmů) Ne 2.12   16.07.15 19:00 Otevřené Jednoduchá sázka od 16.07.15 12:05
Číslo tiketu 253281517
Číslo sázky Událost Tip Kurz   Začátek Výsledek 22040426 Jagiellonia Bialystok - AC Omonia Nicosia (under/over 2.5) (Under/Over) 2 2.13   16.07.15 20:30 Otevřené

Ž-Bucharest Anna Karolina Schmiedlova-Denisa Allertova 1 1.70/probat 2:0 2.70

Anni nisu odgovarali brzi uvjeti na travi,te je povratkom na zemlju ostvarila uvjerljivu pobjedu.Gledao sam ju par puta i cini mi se da ima sve,dobar napad, kretanje,bekend,forehand i mogla bi biti top 10 igracica.Ove sezone ima 11-6 na zemlji,a i gubila je od respektabilnih imena(van Uytanck u 2 t.b. na RG,a u Rimu od Safarove u 3 seta,a pobjedila Bacsinszky),dok je Allerotvu pobjedila 2012. isto na zemlji. Najvise me pak bode u oci da Allertova samo jednom prosla 2.kolo na zemlji i to kad je pobjedila jedinu ozbiljniju protivnicu Cornet i jos k tome da je u prvom kolu sada mukom prosla daleko slabije rangiranu igracicu DInu u 3 seta.Kvalitetnija je igracica Schmiedlova po meni a da ce dobit u 2 seta se isplati probat na manji ulog.

Europska liga  Skonto Riga-Debrecen odg3+ Ne 1.40, z.g. -3+  Manje 1.65

Latvijski protivnik je zadovoljan prolaskom u 2.pretkolo,te kao vecina baltickih i pribaltickih zemalja nema tehnicku niti napadacku kvalitetu,te su vecinom orijentirani na obranu i "oranje" po terenu.0:0 im ne bi bio niti los rezultat te kako i sami najavljuju probat ce ugrozit gol protivnika iz kontranapada. S druge strane, Debrecen je kvalitetnija momcad,ali s 6 bitnih ozlijedenih igraca,te mislim da nece niti oni srljat u nepoznato,pogotovo jer jos ima druga utakmica na domacem terenu kad im se mozda i oporavi poneki igrac.Domacin 3/5 a gost 4/5 zadnjih utakmica nisu dali oba gol 3+,tako da mislim isplati se odigrat i probat sa zbrojem golova manje od 3.

Hafnarfjordur v Inter Baku tip 1 (2.30)

Hafnarf kod kući ima skor 3/2/0 dok inter Baku u gostima ima 2/2/1 što znači da nisu preuvjerljivi

Igram ovaj tip iz razloga što na Islandu trenutno ugodnih 10°C a što će vecercpadati biti će i manje, dok su gosti pripreme odradili na 27°C pa smatram da domaćin ima određene prednosti s obzirom na uvjete!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use