Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.07.2015

canca

Recommended Posts

Jomby-Whittington 2 2.25 bwin

Jedan meč u kojemu ja ne kontam kvote. U prvom kolu kvalifikacija za ATP Newport susreću se Jomby i Whittington. Jomby je 524. tenisač svijeta i ovo mu je ranking karijere. Igra futures turnire, a najbolja podloga mu je hard. Sa druge strane Whittington je 554. tenisač svijeta, a ranking karijere mu je 368. mjesto. On je challenger tenisač koji ove sezone nije odigrao puno turnira pa mu je i ranking opao. Jombyu je ovo prvi meč na travi u 9 godina karijere, a Whittington je na omjeru 8/9. Igrali su prošli tjedan međusobno na challengeru u Winnetki koji se igrao na hardu i na njemu je slavio Whittington 6:3 6:4. Ako ga je dobio tako lako na Jombyevoj najboljoj podlozi, onda očekujem tako i na travi na kojoj Jomby igra prvi meč karijere i po meni je ovo value.

A jel se isplati igrat na Philipussisa?

Koliko se sjećam njemu trava odgovara al mislio sam da je u mirovini?

Kvota je 2,5 pa se mozda i isplati. Bila je mislim 3,25

Gledao jutros po 3,25 i pošao odigrati i onda vidim ovaj gore par i dok sam odigrao i napisao, tamo pala dobro kvota pa se premišljam . A Phil. i jeste u mirovini ali se malo vratio, igrao je i onu tenisku premier ligu, sjajan servis i trava mu jako odgovara ali pitanje koliko je spreman

15:00 Mathieu - Krajinović OVER 21,5 1,75

Obojica u jako dobroj formi, 5 mjesta razlike na ATP listi. Krajinovic od posljednja 4 meca 2 odigrao u 3 seta, a za ovo je dovoljno da 1 set ode u TB a drugi zavrsi sa jednin breakom. Ne ocekujem lagan mec ovdje za ijednu stranu i ovo bi trebalo otici u 3 seta, ocekujem jako zanimljiv mec koji se isplati pogledati (snimku logicno, jer tada pocinje i finale wta wimbledona) :D :D ). Mathieu favorit, no Krajinovic bi mogao iznenadit kao sta je iznenadio i protiv Carreno-Buste i potegnuti ovo u 3 seta.

Dobar dan svima...Ovo je moj prvi par BTW ja sam iz mk pa izvinite Ako ima pogreske u tekst :)

19:00 Estonia - Macedonia -3:0(2,00)

Juce estonci su nas razbili sa 29 razliku (25:9,25:18,25:19)...Za makedonci to je bila prva tekma u ovaj godini i hocu samo da kazem da makedonska federacija nema novac i igraci place za put...Estonia su puno.bojle repka, plus domaci teren sve u svemu lagana pobeda.

Ukratko NBA, ne mogu previše pametovati jer ljetna liga tek počinje a nisam pregledao puno mečeva.

Lakers-Philapdelphia (ki) 1 2.40 bwin 

Hmm, ja sam očekivao obrnute kvote. Radi se o ljetnoj NBA ligi koja je počela u Las Vegasu. Lakersi su došli sa solidnom ekipom i uz Minnesotu su možda i najbolja ekipa ovdje. Phila k'o Phila, ništa posebno osim možda Okafora kojega bi izdvojio iz ove mase. On je bio treći pick drafta, očekivalo se da će u Lakerse ali su oni uzeli D'Angelo Russella koji me ugodno i iznenadio. Po meni prednost u ovom meču imaju Lakersi i zato moram uzeti ovu kvotu.

Chicago-Minnesota (ki) 2 1.80 bwin

Minnesota je sigurno najbolja ekipa ovdje. Predvođeni prvim pickom ovogodišnjeg drafta Townsom a i sjajnim Lavineom. Chicago nije briljirao na draftu a i nije imao neke pickove, došli su sa prosječnom ekipom i ja jednostavno moram uzeti Minnesotu koja me je ugodno iznenadila po ovoj kvoti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use