Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 09.07.2015.

Goksim

Recommended Posts

Danas je stvarno, za ljeto, izuzetno bogat sportski dan. Igraju se uzvrati kvalifikacija za Europsku ligu i ima jako puno utakmica u ponudi, a mislim da se može pronaći i kvalitetnih informacija... Uz sve, na rasporedu je i Wimbledon, Gold cup koji pratimo na SvijetKladjenja portalu, a ovaj vikend počinje i HNL...

Vojvodina - MTK

Prva utakmica završila je 0:0 i Vojvodina najavljuje ofanzivnu igru te si stavljaju imprativ pobjede u ovoj utakmici. Realno su kvalitetnija ekipa, iako su, koliko sam na internetu uspio naći, imali dosta dolazaka (za pojmove natjecanja kvalitetnijh igrača) međutim isti još, prema pisanju, nisu dovoljno, kao niti ekipa, uigrani.

Ipak, pobjeda i prolaz bi značili jako puno i što se sezone i financija tice, te su iz tog razloga donjeli odluku da ulaz na utakmicu bude besplatan svim navijačima. Prema pisanjima medija "Karađorđe" će biti pun, a i u gradu će vladati ludnica jer sutra počinje i EXIT festival koji slavi 15 godina...

Evo i pregleda prve utakmice u kojoj je Vojvodina, unatoč 0:0 bila znatno bolja ekipa. Na gostovanju su imali duplo više udaraca prema golu, u okvir gola, kornera... Vjerujem da će ovo naplatiti pred svojim navijačima...

https://www.youtube.com/watch?v=QVnwoZLht9c

Osobno sam ovu okladu uplačivao i ranije, iako neke od navedenih informacija tada nisu niti bile dostupne, pa sam bio i puno nesigurniji u okladu...

Koeficijent je sa 2,10 pao na 1,75 i očito mnogi dijele moje mišljenje i očito se dosta noavaca uplacuje na pobjedu Vojvodine...

kVIPhGI.png

Hajduk - Silmae Kalev 

Prvu utakmicu Hajduk je podbacio i na gostovanju kod poluamatera odigrao samo 1:1 iako su rano poveli iz kaznenog udarca. 

https://www.youtube.com/watch?v=iurpoXRuqm4

Vjerujem da će u uzvratu Hajduk slaviti, iako imaju mladu i nesikusnu ekipu sklonu oscilacijama. 

"Prodane su sve raspoložive pretplatničke ulaznice za stadion u Dugopolju za uzvratnu utakmicu 1. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu između Hajduka i estonskog kluba JK Sillamäe Kaleva koja će se odigrati na stadionu Hrvatski Vitezovi u Dugopolju u četvrtak 9. srpnja 2015. s početkom u 19 sati, što znači da karata za prvi Hajdukov službeni susret sezone više nema. Podsjetimo, karte za ovaj susret su mogli dobiti prvih 4200 pretplatnika koji su odlučili  kupiti godišnju Hajdukovu  ulaznicu."

Dakle, stadion je rasporadan, nije Poljud ali gostima će i ovo biti impresivna atmosfera. U takvoj atmosferi domaćin (Hajduk) bi trebao biti motiviraniji, a znatno su kvalitetnija ekipa i pobjeda nebi smjela doći u pitanje... Gosti će se braniti i svoje prilike tražiti iz kontri, a vjerujem da će Hajduk barem u dva navrata naći put do mreže gostiju, što bi moralo biti dovoljno za prolaz i pobjedu...

Ako ne znate gdje gledati mečeve Wimbledona, bet365 nudi besplatan prijenos svih mečeva svojim članovima, koji na računu imaju sredstva (pa makar i 1€).

q7KFXPO.png

Ž-Wimbledon Garbine Muguruza-Agnieszka Radwanska 1  2.00

Gledao sam mec izmedu Muguruze i Bacsinszky,te je mogla i Timea dobit prvi set jer je imala par break prilika,vidjelo se pred kraj seta da Muguruza igra sve agresivnije i napadi su joj sve

precizniji bili ,a za to nema obrane.Ima odlican servis,za travu ucinkovitu agresivnu igru,nije previse ni grijesila,a u drugom setu se samo cekalo kad ce zavrsit mec jer obrana Bacsinszky

nije postojala.Ove godine je 2 puta dobila Radwansku i to na 2 brze podloge,iako je ona sada u formi, ne moze se reci da to nista ne znaci.Jos je Muguruza prosla puno opasnije protivnice

na travi nego Radwanska od koje se svaka pobjeda i ocekivala,te ona svojim konzistentnim i obrambenim tenisom ne moze parirati napadackoj moci Muguruzi,jedino ako ona bas danas

napravi previse gresaka,sto je uvijek moguce pogotovo u zenskom tenisu.

Moj listic danas:

Vojvodina - MTK  1  1,70

Vekic - Cirstea     2  1,61 (Donna je do neki dan gledala mečeve na Wimbledonu i mislim da nije preozbiljno shvatila ovaj turnir)

Matkowski/Vesnina - Paes/Hingis   2   1,36 (gledao prošla dva meča Paes/Hingis i predobro izgledaju i mislim da su favoriti ovdje čak i za pobjedu na Wimbledonu)

Ak bi canca mogao kratki komentar na ova dva tenis para makar je listić već uplaćen...

Malo se spustiti danas na nižu razinu. 

Kovinić - Dodin  1  1.30 Ukratko igračica sa 132 pobjede na zemlji, protiv igračice koja je ovdje prvi puta dobila nekog na zemlji u osmom meču u karijeri. 

Friedsam - Hobgarski  1  1.20 Igračica koja je odigrala ravnopravan meč protiv Serene, kontra curke kojoj je turnir ovog ranga doživljaj karijere

Knowle/Oswald - Džumhur/Škugor  1  1.36 Iznenadili su u prvom kolu, no Knowle i Oswald kombinirano imaju preko 1000 mečeva u životu i 41-vo i 50-to mjesto na rang listi. Previsoka prepreka

Koeficijent 2.12

singl: 41,5 over  1.75

Bopanna/Mergea - Rojer/Tecau - finale prije finala. B/M imaju u tie breakovima nevjerojatnih 18 dobijenih od 20, a protivnici 10 od 12. Minimum 4 seta sa bar 2 tie breaka. Ovi se ne lome lako.

Moj listic danas:

Vojvodina - MTK  1  1,70

Vekic - Cirstea     2  1,61 (Donna je do neki dan gledala mečeve na Wimbledonu i mislim da nije preozbiljno shvatila ovaj turnir)

Matkowski/Vesnina - Paes/Hingis   2   1,36 (gledao prošla dva meča Paes/Hingis i predobro izgledaju i mislim da su favoriti ovdje čak i za pobjedu na Wimbledonu)

Ak bi canca mogao kratki komentar na ova dva tenis para makar je listić već uplaćen...

Mislim da bi trebalo, Donna ima prijavljene i kvale u Bastadu ovaj vikend

Zrinjski Mostar-FC Shirak 1 1.70
HajdukS-Sillamäe Kalev 1 1.30

Zrinjski danas u uzvratnoj utakmici prvog pretkola Europske lige dočekuje armenski Shirak. Zrinja je kvalitetnija ekipa, ali to nisu pokazali u prvoj utakmici i danas moraju stizati zaostatak od 2:0. Bit će težak zadatak ali ja mislim da mogu ako ništa izboriti produžetke. Danas će u sastavu biti i Zakarić, Mešanović i Radulović, što je velika prednost u odnosu na prošli meč. Igrači Shiraka čini se imaju problema sa uvjetima u Mostaru. Jučer je ovdje bilo mislim čak i 45 stupnjeva, igrači su jedva odradili trening a i hitna je morala intervenirati radi dva igrača. Sve u svemu mislim da će Zrinja danas slaviti.

O Hajduku neću puno pametovati, kvalitetniji su i očekujem da to danas pokažu. Očekivalo se da će u gostima dobiti bar 3:0 i riješiti pitanje pobjednika ali podcjenjivanje ih je koštalo pa su na kraju odigrali 1:1. Danas ne igraju na Poljudu nego u Dugopolju ali mislim da neće imati prevelik utjecaj.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use