Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 08.07.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Analize sa portala...

GOLD CUP skupina B:

Kostarika - Jamajka

http://www.svijetkladjenja.com/analize/gold-cup-kostarika-jamajka/

Kanada - Salvador

http://www.svijetkladjenja.com/analize/gold-cup-salvador-kanada/

Ako ne znate gdje gledati mečeve Wimbledona, bet365 nudi besplatan prijenos svih mečeva svojim članovima, koji na računu imaju sredstva (pa makar i 1€).

Pecotić-Devvarman 2 1,83 bet365

Nisam prije stigao pogledati ponudu, kvota je bila i veća. Matija je bio talent ali ozljede su ga uništile tako da se vucara po futuresima. Voli igrati na hardu, ali dobija većinom loše protivnike po tim futuresima, a u prilog tomu ide i podatak da je na ovom turniru upisao prvu challenger pobjedu u karijeri a ima 26 godina. U prvom kolu je nakon 2 sata i 30 minuta slavio protiv Kutrovskog. Devvarmana vjerujem svi znaju, hard mu je najbolja podloga, na njoj ima i osvojen dobar challenger u New Delhiu ove sezone. U prvom kolu bio sjajan protiv Tiafoe 6:3 6:1. Prije dvije sezone ovdje je igrao polufinale, a prošle osminu finala. Po meni je Devvarman kvalitetniji i bliži pobjedi večeras.

Kostarika(-3+)-Jamajka (09.07. 02:00)
Manje
1,50  
SteauaBuk(-3+)-ASATargMur (08.07. 20:00)
Manje

1,65

Danas sam odabrao nogomet ove dve utakmice iz razloga jer u utakmicama koji su odigrali Kostarikas i Jamajka još nisu presli zbroj od 3 gola a Steua i ASA samo jedanput u medjusobnim utakmicama pa moje mišljenje da neće niti sad Ponuda je iz ss

Wawrinka - Gasquet 2 (2,75) (bet365mislim da Gasquet moze do pobede protiv Wawrinke posle Dimitrova i Kiriosa iako bih voleo Da Wawrinka pobedi da bih video osvetu Djokovica za finale RG-a. Canca tvoje misljenje.

I mene zanima šta će Canca reći...

Osobno vjerujem da će Wawrinka ipak slaviti, iako sumnjam da će biti lagano i nekako mi se najpametnija oklada čini da će biti over 3,5 setova. Kao drugu okladu eventualno možda over 9,5 u prvo setu, iako mi se ovdje prva navedena opcija više sviđa... 

Osobno vjerujem da će Wawrinka ipak slaviti, iako sumnjam da će biti lagano i nekako mi se najpametnija oklada čini da će biti over 3,5 setova. Kao drugu okladu eventualno možda over 9,5 u prvo setu, iako mi se ovdje prva navedena opcija više sviđa... 

Ja bih voleo da Wawrinka dobije samo da bih video osvetu DJokovica za Roland Garos ali bice tesko protiv Gasqeta

Meni se neda tu sad pisat zareze i te gluposti,a ti kad se vec pravis pametan a ni zarez ne znas stavit di treba.Tipicno balkanski...

wombledon? i to ko je gledano?! gledao sta? ...

nije mi namjera praviti svadu itd..

nego ovdje sigurno nece nikome postavljat parove kad mu se digne ona stvar.. ovdje smo da se savjetujemo itd ... ti ocekujes da ti sad neko izbaci  3 para kvote 1.3 kaze ovo je 100% ti uplatis sve sto imas i to ce proc i obogatis se u 3 dana? haha ne bas...sutra ces vjv pitat da neko i uplati umjesto tebe danas su bili samo parovi

Wawrinka - Gasquet 2 (2,75) (bet365mislim da Gasquet moze do pobede protiv Wawrinke posle Dimitrova i Kiriosa iako bih voleo Da Wawrinka pobedi da bih video osvetu Djokovica za finale RG-a. Canca tvoje misljenje.

Gasquet igra stvarno fino u posljednje vrijeme ali mislim da će danas biti heben meč i po meni je najrealnija opcija over setova. Wawrinka također igra sjajno i mislim da će on na kraju slaviti, ali sam uvjeren nekako da to neće biti lagano.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use