Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 26.06.

Goksim

Recommended Posts

Odbojka: Iran - Poljska; tip: over 176.5 @1.70 (bet365)  

Ovo idem danas na neki srednji ulog i verujem da su dobre sanse da ovo prodje. Drugim recima, dovoljna su 4 seta da se ovo prebaci a znajuci potencijal i jedne i druge ekipe njihovi setovi nikad ne zavrse tipa 25:12 ili 14:25 vec uvek bude po 45 ili vise poena po setu. Poljska je prve 2 protiv Irana dobila kod kuce rezultatima 3:2 i 3:1 i obe utakmice su isle u over. Danas ce tesko doci do pobede ali ja verujem da oni imaju kvalitet uzeti makar set u ovakvom duelu. Poljacima je to polazilo za rukom u zadnja 6 gostovanja a uzimali su set (i dva) veoma jakim reprezentacijama kao sto su SAD, Rusija, Srbija, Turska itd

Sve u svemu, ovo je po meni dobar pick, kvota malo niza nego sto je bila juce, ali i dalje vredna jednog dobrog singla.

Sretno!

evo nešto sto mislim da bi moglo proči danas

tečajevi su sa hrvatske lutrije

SAD-KINA TIP 1 1.45

jednostavno mislim da je mozda čak i tečaj neralan na amerikanke

zadnjih pet medusobnih susreta ide u korist amerikankama 4 pobjede i jedan remi

mislim da su kvalitetnija momčad i mislim da neče biti neka golijada

ali dosta je prvenstvo bilo realno po meni tako da mislim da če i danas ovaj susret zavrsit u korist amerikanki u regularnom vremenu.

ILVES-HJK HELSINKI manje od 3.5 gola na utakmici 1.35

hjk vladar finske lige več godinama

ilves jako tvrdo igra kod kuče u pet utakmica odigranih kod kuče primijo je samo tri gola

te me nebi zacudilo da zavrsi ova otakmica 0:0

hjk svake tri-četri utakmice napravi neki kiks te mislim da bi danas baš to moglo biti.

uglavnom utakmica bez puno golova

sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use