Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 25.06

cruzerbetting

Recommended Posts

Jutro, evo od fudbala za danas...

1880546.jpg

17.30  Rovaniemi - Inter Turku    1X     1.23

Pre nesto jace od dva meseca,na pocetku prvenstva sastala su se ova dva tima isto na stadionu Rops-a i bilo je 0-4 za Turku.Neko bi rekao,uh,pa Turku ih moze opet dobiti kada su ih tada tako razbili...mozda,ali tesko!

Od tada do danas se izdesavalao mnogo toga...tada je Rops bio na pocetku sezone i pre tog meca je zabelezio jos dva poraza,medjutim od tog meca,krece niz sjajne igre,rezultata i pobeda...

Danas,posle dva meseca,Rops je na trecem mestu,dok je Turku na 5-tom,sa 6 bodova zaostatka...

Rops je nasao svoju igru,u najboljem mogucem modu i raspolozenju cekaju Turku...zeljni osvete za taj poraz od pre dva meseca...

Turku je solidna i dobra ekipa,tacno...ali na svom terenu.

Kada odu u goste,to je drugi tim..tipicno za Finski fudbal.Imaju skor na strani 1-2-4 te sa tim skorom idu na noge odlicnom Rops-u.

Ono sta ucvrscuje moj tip su i povrede u ekipi Turku-a...

Naime,oba ofanzivna napadaca Gnabouyou(5 golova do sada) i Hambo(4 gola) nece igrati zbog povreda,a kada dodamo i odsustvo prvog golmana Lehtovaare,te odranije povredjene Qvick i Kaupi-ja,Inter ce ovde tesko do bodova ...

Mislim da je Rops sada u deset buta boljem modu,igraju sigurno,nasli su se sto se kaze i s'obzirom na stanje kod Intera,a i njegove slabe igre na strani,ovaj tip mi je sasvim dovoljan za moj combo.

ufc-lulea_1_110829_577.jpg

19.00  Pitea - Lulea      bts      1.55

Derbi mec Divizije sever u trecoj ligi Svedske.

S'obzirom da je ovo prvi derbi posle 5 godina,tribine ce biti ispunjene i zaista se za te lokalne prilike ocekuje odlicna poseta.

Ovaj derbi se igra na plasticnoj,brzoj podlozi,koju oba tima praktikuju na svojim terenima.

Kada pogledamo statistiku,odmah se da primetiti jedno...a to su golovi i to na obe strane,bez obzira gde timovi igraju.Ofanzivno su vrlo jaki i skoro bez izostanaka igraju veceras.

Takodje treba napomenuti i da dobro odradjuju sezonu,te imamo duel dva "in form" tima.

U analizama nekim na Svedskim portalima,moze se procitati kako obe ekipe igraju brz fudbal,sa dosta pasova i vrlo agresivno...naravno,pored stila igre i podloga,plasticna trava,im to omogucava te ocekujem da nastave u istom ritmu kao i dosada.

Ono sto je indikativno i utice na moju odluku da igram ovaj tip je nacin igre oba tima...Pitea,ove sezone,na svom terenu je imala cak 21 gol(16-5) ,dok Lulea na strani takodje ima visok procenat,ukupno 14 (8-6),a i medjusobni susreti idu u korist ovog tipa...

Jednostano,susrecu se dva ofanzivno jaka tima,plus je ovo derbi mec,tribine pune,tako da su svi preduslovi ispunjeni za jedan jako lep mec sa puno golova...Moj tip za ovaj mec je bts.

Ovo sam spojio sa jos jednim tenisom(analiza na blogu)..

GL to ALL :)

INFO:

Petrolul je u velikim financijskim problemima. Izgubili su gotovo sve igrače od prošle sezone.

Sljedeći igrači otišli su u sljedeće klubove: Vasilache (Vitorul), Alcenat (Steaua), Geraldo (Astra), Kronaveter (Dinamo). Gallegos, Pastorini, Astafei, De Lucas, Teixeira, Al, Coman i Tchite su otišli besplatno po isteku ugovora. Pecanha je u pregovorima sa drugim klubom, još nije potpisao, no nije na pripremama sa momčadi. Novi trener dosta je loš. Dobio je otkaz u Astri i Otetulu zbog loših rezultata. Uz sve to, Marinescu i Beta ozljedili su se u prošloj utakmici i danas također neće igrati.

Petrolul je doveo i nekoliko novih, ali dosta lošijih igrača iz slabijih liga ili zamjena: Altama (Otetul), Faug-Porret (Botosani), Kadar Hassan (Epinal), Bocognano (Inter Baku), Diarra (Gueugnon), Vlad Rusu (Academica), Benga (Gabala), Gnohere (Mons), Nour Hadhria (Bizertin), Zoubir (Istres), Ropotan (Gabala), Miliceanu (Acadamica).

Prijateljkski mec

18:00 | Vojvodina - Petrolul 1

Veliki pad kvote sa 2.4 na 1.65

Imate preko interneta 1.55 bet365, ili stanlybet 1.65 Sretno :)

Mađarska(-3,5)-Brazil 2 1.90 Sport Plus 

Po meni je ovo što da je Sport Plus value. Ratko Rudić još jednom je pokazao trenersku veličinu napravivši jednu jako dobru ekipu u vaterpolu od Brazila. Prvo su Hrvatsku uništili 17:10, a očekivalo se upravo suprotno. U drugoj utakmici su bez problema dobili Kinu 15:7. Mađarska uvijek neugodna i dobra ekipa. U prvoj utakmici dobili su Kinu 18:8 a nakon toga neočekivano izgubili od Hrvatske 12:15. Mađarska jeste favorit ali na osnovu prikazanog jednostavno moram ovo odigrati. Brazil igra jako dobro i mislim da može namučiti Mađare. Mislim da se isplati odigrati i +2,5 po 2.00 u SS-u ili 1.96 u Marathonu.

Nikad više neću igrati na hrvatske tenisače, to je nečuveno koliko mi glupe igrače imamo u tom sportu, nadovezao bih se i na mađare i brazil i rekao bih da je moguće i da Brazilci odnesu pun plijen nad mađarima. Mađari jesu jedna od najboljih repki na svijetu u vaterpolu, ali Rudić zna kako igrati protiv najvećih, ja sam igrao Brazil i Hrvatsku hendikep, pa šta bude.

Bolivija-Peru    under 1,5 golova na utakmici 2,90 

ovo je moj tip za večeras,iskreno mislim da neće biti više od 1 gola,mišljenja sam da bi vrlo lako moglo završiti 0-0,znamo kakav uspjeh je napravila bolivija samim prolaskom u četvrfinale,a i peru,iako bi po svim statistikama peru morao glatko slaviti,mislim da je bolivija pokazala da se može nositi sa svakim,tako da mislim da će se ovdje više čuvati svoj gol i misliti kako ne primiti nego zabiti..sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use