Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 02.07.2015

canca

Recommended Posts

Goks otvorio sam ovdje temu pa kada se približe kvale možemo je preimenovati i prebaciti u dnevne tipove.

Zrinju pratim solidno kako je to klub iz grada, otišao je važan igrač Crnov ali je već dovedeno nekoliko pojačanja, ali i da nije dovedeno ništa igrača opet ne bi razumio ovu kvotu. Nisam mogao vjerovati, prvo mislio neka greška. Ovaj Shirak je imao očajnih nastupa u Europi, i ako mi netko tko bolje prati nogomet može reći zašto su ovoliki favoriti.

U taboru Zrinjskog vlada veliki optimizam i realno gledajući ne znam zašto je armenski klub ovoliki favorit. 

Aw66Rwh.png

Parovi jučer odlični, nadam se sličnome i danas.

Murray/Peers-Bambridge/Broady 1 1.25 - Murray i Peers su jedna od poznatijih kombinacija u svijetu tenisa. Uigrani su i igraju nekoliko godina zajedno. Sa druge strane kombinacija koja igra ponekad zajedno ali po itf-ovima i challengerima. Obojica su inače loši u parovima,Broady 271. a Bambridge 263. na rankingu parova i kada dodamo jako lošu formu Broadya, ne vidim kako oni mogu iznenaditi. 

Dodig/Melo-L.Mayer/Schwartzman 1 1.14 - osvajači Roland Garrosa i treći igrači parova na svijetu dolaze puni samopouzdanja ovdje. Protivnici su im kombinacija koja igra prvi put zajedno, Mayer u parovima na travi ima 2/8, a Diego 0/1.

Muller/Qureshi-Becker/Maytin 1 1.30 - M/Q igraju ponekad zajedno, ove sezone su skupili osam mečeva. Muller nije dobro rangiran što se tiče parova, ali to je većinom jer ih je igrao po challengerima. Ima igru za parove a posebno za ovu podlogu, sjajan servis i dobra igra na mreži, a Qureshi je poznati igrač parova. Becker i Maytin su igrali na jednom challengeru zajedno prošle godine i izgubili taj jedini meč. Maytin igra samo parove ali većinom po challengerima, a ovo mu je prvi meč na travi. Becker je bez nekog uspjeha u parovima, a i općenito je u očajnoj formi. 

Sousa/Giraldo-Pavić/Venus 2 1.36 - Pavić i Venus igraju od ove sezone zajedno i funkcioniraju zajedno.  Sousa i Giraldo odigrali su 5 mečeva zajedno i imaju samo jednu pobjedu. Sousa na travi u parovima 0/3 a Giraldo 2/12.

Hewitt/Kokkinakis-Kontinen/Draganja 2 1.57 - znamo već da je Hewittu ovo zadnja sezona i igra jako slabo turnira. Kokkinakis je imao dosta problema dosta problema sa probavom ovih dana, vidjelo se da se prenemaže i u meču sa Mayerom. Kontinen i Draganja dobar par, ove sezone već imaju 3 titule.

Melzer/Lindstedt-Tipsarević/Qureshi 1 1.50 - M/L solidni igrači parova, igraju pomalo zajedno. Bhuphati stari lisac, nekada prvi tenisač svijeta u parovima  više ne igra pa skoro nikako.  Prošle sezone odigrao je pet mečeva, a ove također pet i dobio je samo jedan sa Myneniem braću Sood (!?). Ostale mečeve gubio je lagano. Tipsa nema ranking u parovima, ni prije ozljede nije nešto igrao u parovima. Nema pobjede u paru od 2013. , a ove sezone je odigrao 3 meča i sva 3 izgubio. 

Betov/Bury-Corrie/Edmund 1 1.62 - ovo je zanimljiv par. Betov i Burry su prosječni igrači parova, igraju većinom na challengerima. Prošli su lagano dva kola kvalifikacija. Edmund i Corrie igraju prvi put zajedno. Edmund je 755. a Corrie 225. na rankingu parova. Edmund je općenito u slaboj formi u posljednje vrijeme, a što se tiče parova igra ih malo a na travi ima 0/3.

Hlavackova/Hradecka-Krunić/Cornet 1 1.25 - Hlavackova i Hradecka poznat su par, igraju već puno godina zajedno. Trava im jako odgovara, prije 3 godine su igrale finala Wimbledona i Olimpijskih igara i oba puta izgubile od seka Williams. Dolaze iz Birminghama gdje su dogurale do finala. Cornet i Krunić igraju prvi put zajedno, općenito nisu nešto u parovima. Cornet u paru na travi 2/8, a Krunić 0/2.

Hsieh/Pennetta-Bogdan/Halep 1 1.27 - H/P igraju od ove sezone zajedno, a općenito su i jedna i druga dobre u paru. Bogdan i Halep igraju prvi put zajedno. Bogdan nema nekog uspjeha u parovima, a Halep pogotovo jer ih slabo i igra. Halep je sama izjavila da ove godine ne očekuje ništa na travi, ispala je u singleu tako da mislim da se neće zadržavati previše ovdje. 

Kops/Spears-Jurak/Konjuh 1 1.30 - o K/S sam pisao jučer. Igraju dugo zajedno, dolaze nakon četvrtfinala Birminghama i titule u Nottinghamu. U prvom kolu se lako obračunale sa Bertens i Riske. Konjuh i Jurak igrale neki dan prvi zajednički meč i iznenadile Janković i Lučić (iako ako se dobro sjećam odigrale su njih dvije i u FED Cupu nešto zajedno). Jurak je solidna u parovima, a Konjuh ih igra slabo i bez uspjeha, trenutno je 925. Mislim da nemaju kvalitete napraviti novo iznenađenje, pogotovo protiv ovakvih protivnica. 

Begu/Arruabarrena-Lepchenko/McHale 1 1.82 - e po ovoj kvoti moram probati pa neka s nulom izgube. Begu i Arruabarrena su solidne igračice parova, igraju ponekad zajedno a ove sezone imaju: druga kola AO i RG-a, četvrtfinale Madrida, i osminu finala Birminghama. Lepchenko i McHale loše su igračice parova, igraju prvi put zajedno. Lepchenko ove sezone u paru 1/2, a McHale 0/2. Jedino što ide protiv ovoga para je loša igra Arruabarrene na travi (0/4) ali mislim da je puno više toga na strani B/A i isplati se odigrati po ovoj kvoti. McHale ima i prije meč u singleu protiv Lisicki, a Arruabrrena protiv Giorgi ali ona igra u 12:30 a McHale u 14:00. 

Linette/Minella-Babos/Mladenović 2 1.30 - Linette i Minella igraju prvi turnir zajedno, prošle su kvalifikacije. Inače nisu neke igračice parova posebno kada ih uspoređujemo sa današnjim protivnicama. Babos i Mladenović funkcioniraju jako dobro zajedno, i jedna i druga igraju dobro na travi, a prošle godine su ovdje igrale finale tako da je dosta bodova u pitanju.

KarlovićI(1.s10,5)-Dolgopo čet 16:15 2,00 1,70

Krlović trava 2015g. 5 pobjeda 2 poraza a dok je godinu prije imao omjer 5 pobjeda i 4 poraza

Dolgopolov 2015g. 6 pobjeda i 3 poraza a godinu prije 4 pobjede i 2 poraza

9/2014 QF Acapulco Hard Alexandr Dolgopolov Ivo Karlovic 6-4 7-6(4)                       35/2011 R32 US Open Hard Alexandr Dolgopolov Ivo Karlovic 6-7(4) 6-2 6-4 6-4

MIslim da ovdje ako negdje u ponudi ima 9.5 over prolazi sigurno a za 10,5 over vjerujem da može jer Karlović ima odličan servis a zadnje vrjeme igra dosta dobro  i Dolgopolov će se namučiti ako bude htio pobjedu  

Već vas pratim neko vrijeme al ne stavljam prijedloge jer nemam nekog pretjeranog uspijeha al danas mi zapelo za oko na bet365:

JK Sillamae Kalev v Hajduk Split        Under   4.5         1,33

Airbus UK v NK Lokomotiva Zagreb   Under   4.5         1,25

U najavi i jedni i drugi naši očekuju riješiti pitanje pobjednika u prvoj utakmici ali da neće srljati pa mi se ćini da bi moglo proći

Pospisil-Fognini over 3,5 setova 1.52 unibet

Jedan od najzanimljivijih dvoboja danas trebali bi odigrati Pospisil i Fognini. Za Fabia svi znamo kakva je to bomba u glavi i s njim nikada ne znaš. Najbolji rezultat sezone mu je finale Rio de Janeira, na ostalim turnirima je ispadao relativno brzo, treba izdvojiti samo osminu finala Rima. Na Wimbledonu brani treće kolo od prošle sezone, a u obranu tih bodova dobro je krenuo savladavši Smyczeka 6:4 6:3 6:2. Pospisil je jako loš u singleu ove sezone, ali na to su dosta utjecale i ozljede. Najbolji rezultat sezone mu je treće kolo Australian Opena. Trava mu kao podloga odgovara, ponajviše radi dobrog servisa na osnovu kojega može izgraditi dosta dobrih poena. U prvom kolu je odigrao jedan težak meč sa Millotom 7:6 3:6 6:7 7:6 6:3. Fabio je favorit, ali mislim da neće lagano dobiti ovdje pogotovo jer je bomba u glavi i ako njega neka sitnica na sekira ode sve. Pospa je kvalitetan igrač na travi iako to ne pokazuje u posljednje vrijeme, mislim da će danas otkinuti barem set ludom Fabiu.

Dolgopolov-Karlović over 3,5 setova 1.57 bet365

U ovom meču očekuje se velika i dugosatna borba. Dolgi igra solidno ove sezone, igrao je četvrtfinala Acapulca i Delray Beacha, osminu finala Miamija, a prošli tjedan je u Nottinghamu napravio rezultat sezone polufinalom Nottinghama. Dolgopolov zna igrati na travi, ima neugodan servis kojim lako izbaci protivnika i onda samo završi poen. U prvom kolu lagano prošao Edmunda 7:6 6:1 6:2. Što reći o doktoru Ivi a da nije ispričano. Jedan od najboljih servera svih vremena, živi za ovakve podloge. Ove sezone osvojio je turnir u Delray Beachu, igrao polufinale Dohe kada je prethodno izbacio i Noleta, četvrtfinale Acapulca i Hertogenboscha, a prije 2 tjedna odigrao je dobar turnir i u Halleu gdje je dogurao do polufinala. U prvom kolu je bio bolji od Ymera 6:7 6:2 6:4 7:6. Mislim da nas danas očekuje jedan dobar meč sa puno gemova, mislim da će biti barem 2-3 tb-a u meču a očekujem i barem 4 seta. I jedan i drugi su u formi, po meni nezahvalan meč za prognozirati pobjednika jer ćemo gledati tb-ove a tu je sve moguće.

Pajde-Canberra 1 1.72 bet365

Zadnja utakmica u skupini,pajde imaju dvije pobjede i s ovom pobjedom ulaze direktno u finale navodno da im i nerjeseno odgovara pa se moze uzeti u neke kombinacije i 1x 1.25 ali mislim da ce ici na pobjedu jer su kvalitetnija momcad

S Camberrom igrali jednu utakmicu i pobjedili na penale,ali to je pilo prije par godina.

Dva puta proslo nadam se da ce opet

Sretno tko prati

Fenomenalno je kada te "krene", pa propadaju par za parom za "suze roniti". Herbert ima hrpe prilika, break lopti, 2 TB, i sve prospe. Igrao sam jučer Garciu i Srebotnik 2:0, i dobiju 2 seta lagano 6:2 6:1, ali ubace set 4:6 tek toliko da me sj...u. Granollers i Pliskova igraju metiljavo da ne vjeruješ. Sva sreća da ziceri drže vodu, i guraju. 

Duplanje za danas:

Seppi - Čorić  1.22 Naporan meč sa loptanjem u svakom poenu, a prošli je meč mali završio "ležeći" i nije mogao stajati na nogama. Uz dužno štovanje i divljenje, Seppi je solidan, uporan, a mali nema goriva za dobiti ovakav meč. 

Murray/Peers - Bambridge/Broady - Domaći dečki koji se dokazuju na futeresima, protiv para koji ne spada u vrh, ali imaju pobjede i protiv Bryana, Mela i Dodiga...Razlika u klasi

Hlavackova/Hradecka - Cornet/Krunić - Canca je dobro objasnio. Razlika u kvaliteti, motivaciji. Iako ne vjerujem pretjerano HH, protivnice nisu na tom nivou. Od svih prijavljenih kombinacija, mislim da će Cornet ovu "preskočiti". 

Sistem:

Betov/Bury - Corrie/Edmund  1.57 BB limitirani, ali solidni i čvrsti. Domaći dečki neuigrani, a Edmund vuče ozljedu ramena, pa će na servisu biti problema. Koeficijent neodoljiv.

Lindstedt/Melzer - Bhupati/Tipsarević 1.48 - LM pamte i bolje dane, no još uvije solidni, dok je Bhupati "umirovljen" već dvije godine, a Tipsarević daleko od forme, a i on ne igra skoro kao Bhupati. 

Paire - Bautista +5,5  2  - Francuz navodno jedva čeka da se makne sa trave, iako se to već čulo, pa nakon jedne pobjede stižu Twitevi o "svetoj travi". Bautista ništa posebno, ali ovo danas i ne treba odigrati brilijantno, već sakupljati što će protivnik ponuditi. U tome je dobar. 

Groenefeld/Vandeweghe - Maria/Brengle 1.48 Groenefeld je ovdje najbolja igračica, u paru sa "napaljenom" Amerikankom. Sa druge strane prosječna Maria, sa klimavim igrama pojedinačno i u paru, i Brengle koja je poćišćena sa biciklom u singlu. Opet, koeficijent cukorek za okolnosti. 

Berdych-Mahut H1(4,5) 1,55

Iznenadila me ova kvota na ovoj granici i mislim da je ovo definitivno value,ova dva igrača su se susrela dosad 5 puta i Mahut je u tih 5 mečeva samo jednom uzeo set,u prvom kolu Berdcyh se dosta mučio sa Chardyem dok se Mahut također namučio sa mladim Krajinovićem.Mahut je u dobroj formi,ima par solidnih pobjeda u zadnje vrijeme ali nakon prošlogodišnjem ispadanja u 3. kolu vjerujem da Berdych ovdje može napraviti iskorak i da će uz malo sreće proći bar do 4. kola,oba dobro igraju na travi ali je ovaj hendikep igram je na njega je dovoljan i jedan vrlo gust rezultat od 6:4,6:4,7:6 ...pozz.

Već vas pratim neko vrijeme al ne stavljam prijedloge jer nemam nekog pretjeranog uspijeha al danas mi zapelo za oko na bet365:

JK Sillamae Kalev v Hajduk Split        Under   4.5         1,33

Airbus UK v NK Lokomotiva Zagreb   Under   4.5         1,25

U najavi i jedni i drugi naši očekuju riješiti pitanje pobjednika u prvoj utakmici ali da neće srljati pa mi se ćini da bi moglo proći

Što se tiče Hajduka sviđa mi se tip...estonci jesu takvi da igraju tvrdo, većinom under,pa samim time ja ću igrati 1poluvrijeme 1,5 under @ 1.90

Kaj se tiče Lokomotive tu je po meni sve otvoreno,može bit 0 golova,a mogu oni i oveer 6...:D

BiH-Grčka 1 1.85 Premier

Radi se o Europskom košarkaškom prvenstvu za žene do 20 godina. Ako netko zna nešto više dobro bi došlo. Ja sam prvo vidio padove kvota i da je u stranim kladama kvota na ovo oko 1.50 pa sam malo pregledao medije, u Sportskim sam pročitao kako BiH očekuje puno ovdje tj očekuje ulazak u A diviziju. Imaju solidan sastav, a u ekipi imaju i Maricu Gajić koja je draftovana za WNBA.

Pajde-Canberra 1 1.72 bet365

Zadnja utakmica u skupini,pajde imaju dvije pobjede i s ovom pobjedom ulaze direktno u finale navodno da im i nerjeseno odgovara pa se moze uzeti u neke kombinacije i 1x 1.25 ali mislim da ce ici na pobjedu jer su kvalitetnija momcad

S Camberrom igrali jednu utakmicu i pobjedili na penale,ali to je pilo prije par godina.

Dva puta proslo nadam se da ce opet

Sretno tko prati

proslo 4:1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use