Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.6

nekontrola

Recommended Posts

Troicki - Isner 1.set 2  1.60

Nakon sto me danas Troicki izjebo idem opet kontra njega.Razlog je taj sto ce ovoga puta nasuprot sebe imati psihicki stabilnog igraca jer ocito je Cilic u teskoj psihickoj banani covjek se mucio sa svima pa ga je tako i jedan Troicki uspio preokrenuti.Gledao sam Isnera danas i covjek servira i igra svoje servis gemove monstruozno,to su bombe i zaista je tesko ostati koncentriran kada znas da te svaki servis ceka bomba od 210 km/h koju i kad uspijes vratiti ceka te Isner odma na mrezi da ju zakuca.Mislim da su jako jako male sanse da ce Troicki uspjeti uopce priblizit se prilici za break protiv Isnera.Isner je stako malo protiv Donaldsona koji je mora se priznati par klasa ispod Troickog,ali to je bio prvi mec na travi ove godine i normalno je da je malo stekalo sve to skupa ali kako turnir bude odmicao tako ce se i on sve vise i vise adaptirati na podlogu.Bude li Troicki servirao kao danas vrlo je izgledno da ce doci i do TB ali i tada puno vece sanse dajem Isneru koji ce svoj servirs drzati dok ce Isner imati puno vece sanse za mini break.

Janowicz - Nishikori 1.set 1 4.33

Neshvatljiv mi je koeficijent na pobjedu Nishikorija,mizernih 1.2 za ono sto je Kei pokazao u ova 2 meca je smijesno.Pa covjek se mucio s Thiemom koji je apsolutni prosjek na travi,danas je sa Brownom bio li-la prvi set dok je drugi dobio iskljicivo na idiotizam Browna koji se vjerojatno napusio u pauzi izmedu 2 seta i prestao igrati.Jerzy,jedan od mojih omiljenih igraca na brzim podlogama,iako tempirana bomba u glavi kada hoce moze odigrati izvanredno.Sjetimo se samo Wimbledona i kako je namucio Murraya,tada je takoder uzeo prvi set ali jednostavno nije mogao vise od toga.Ima strasan servis i forehand,bekend tako tako ali zna ga odigrati,ima tu okomitost i brzinu u svojim lopticama i ocekujem da stvara jako puno pritiska na Nishikorija koji uvijek nekako sporije ulazi u meceve sto smo mogli vidjeti u ova 2 dana kada je svaki mec odlazio preko 10 gemova u prvom setu.Nishikori je sam izjavio da ocekuje tezak mec prvenstveno zbog servisa i napadackog stila igra koji gaji Janowicz.Ja se u potpunosti slazem s time i ocekujem tezak mec i za jednog i za drugog i ova oklada za prvi set ima enorman value u mojim ocima,cak i ako padnem nece mi biti uopce zao jer igrati ista na Nishikorija po ovakvom koeficijentu je za mene besmisleno

Simon - Raonic 2 1.35

Raonic po meni igrac koji je najvise napredovao posljednjih 2 sezone.Strasan servis,strasan forehand i sto je najvaznije iznimno stabilan igrac,ne dozvoljava da ga ista omete uvijek je smiren i fokusiran cak i kada ga nejde.S druge strane Simon,igrac koji igra na mahove,moze dobiti a i izgubiti od svakoga,nesto tipa Gasquet kojeg je Raonic dobio upravo u proslom kolu.Ovdje ocekujem slican rasplet,moze Simon drzati tempo sa Raonicem ako ga krene no jedna loptica je dovoljna da mu kola odu nizbrdo i tada mozemo ocekivati puno neprislijenih pogresaka.Trava je podloga koja ne dozvoljava greske,svaki poen na protivnickom servisu je zlata vrijedan i zbog toga igram protiv Simona koji mi ne uljeva povjerenje da je psihicki sposoban izdrzati tempo serviranja i smirene igre,ocekujem od njega da pukne kad tad a onda je sve na Raonicu,prakticki isti recept kao protiv Gasqueta,drzati svoj servis i napadati servis Simona.Po meni pobjeda Raonica ne bi smjela doci u pitanje.

Kasno je, pa pišem ukratko... Jučer polovičan uspjeh, a sada postavljam dva para za koja mislim da će sutra biti manja kvota...

Isner-Troicki over 10,5 gemova 1. set 1.80 unibet

Isner k'o Isner, igra najbolje na ovakvim podlogama. Razoran servis koji je jako teško braniti. Sa druge strane Troicki koji se vratio u sami vrh svjetskog tenisa. Igra fin tenis, uspio je okrenuti meč protiv Čilića i ulazi pun samopouzdanja. Troicki ima dobar servis, u finoj je formi i očekujem ovdje dobru i neizvjesnu borbu, posebno prvi set.

Karlović-Berdych over 10,5 gemova 1. set 1.88 unibet

Šta reći o ova dva tenisača. Dva diva, dva odlična servisa. Karlović nije u bajnoj formi, okrećao je mečeve protiv Giralda i Zvereva ali je u oba slučaja igrao tb prvi set. Berdi prvi travnati turnir, protiv Estrelle je slabio ušao u meč, ali je kasije uhvatio formu što smo mogli vidjeti protiv Borne. Očekujem dvoboje dobrih servisa, dosta aseva i laganih servis gemova i mislim da se po ovoj kvoti isplati odigrati ovaj over.

http://prntscr.com/7iq5tv

moj današnji prijedlog...

Kei igra dosta slabo na travi ove  godine, mucio se sa Thiemom i Brownom u prvom setu..dobio ga je iskljucivo na pogreške...dok Poljak igra dosta dobro, pobjedio je Cuevasa i Fallu, izgleda da je glava na mjestu, a to je najveća prednost/mana za ovog iznimno talentiranog igraca...aka Čilić čak i gori... Mislim da može Jerzy pruziti dobar otpor i pokriti ovaj kontra hend...

Dodig igra više parove što mu ide jako dobro, osvojio je sada RG sa Melom, a ovdje je dosao malo pripremiti  se za Wimb....također mu je glavni cilj igra u paru jer u singlu ce dosta rano ispasti cim naleti na nekog recimo jačeg protivnika...a danas igra sa Australcem Ebdenom 154 igračem singla, na travi jako dobar, osvoji je već Manchester, a ovo mu je drugo 1/4 finale...Ivan je 116 na svijetu, na ovom turniru zabiljezio 3 pobjede...obojica imaju dosta dobre servise, bit ce ovo gust meč...Dodig je kvalitetniji ali je Ebden u boljoj formi...mislim da ce servisi igrati presudnu ulogu u ovo teskom i neizvjesnom meču pa neka tako  bude do 4-4...a onda neka pobjedi bolji

Nishikori K.(1.sh-2,5)-Jan (19.06. 13:20)
2
1,40  

Federer R.(1.sh-2,5)-FMaye (19.06. 14:40)

2
1,65

Evo od mene ja mislim da su ovo dosta realne oklade,poznavajući da se igra na travi,Janowicz bombarder,Kei ništa posebno nije pokazao,A Federer ko Federer kralj za travu,ali mislim da MAyer koji igra kod kuće prvi set može držati u neizvjesnosti,tako da mislim da ovo lagano ide još pogotovo ako obba dva budu prvi servirali,ja osobno idem s jačim ulogom na janija i kao dubl uzimam isnera s njim,a ovo mi je 2 listić

Troicki - Isner 1.set 2  1.60

Nakon sto me danas Troicki izjebo idem opet kontra njega.Razlog je taj sto ce ovoga puta nasuprot sebe imati psihicki stabilnog igraca jer ocito je Cilic u teskoj psihickoj banani covjek se mucio sa svima pa ga je tako i jedan Troicki uspio preokrenuti.Gledao sam Isnera danas i covjek servira i igra svoje servis gemove monstruozno,to su bombe i zaista je tesko ostati koncentriran kada znas da te svaki servis ceka bomba od 210 km/h koju i kad uspijes vratiti ceka te Isner odma na mrezi da ju zakuca.Mislim da su jako jako male sanse da ce Troicki uspjeti uopce priblizit se prilici za break protiv Isnera.Isner je stako malo protiv Donaldsona koji je mora se priznati par klasa ispod Troickog,ali to je bio prvi mec na travi ove godine i normalno je da je malo stekalo sve to skupa ali kako turnir bude odmicao tako ce se i on sve vise i vise adaptirati na podlogu.Bude li Troicki servirao kao danas vrlo je izgledno da ce doci i do TB ali i tada puno vece sanse dajem Isneru koji ce svoj servirs drzati dok ce Isner imati puno vece sanse za mini break.

Janowicz - Nishikori 1.set 1 4.33

Neshvatljiv mi je koeficijent na pobjedu Nishikorija,mizernih 1.2 za ono sto je Kei pokazao u ova 2 meca je smijesno.Pa covjek se mucio s Thiemom koji je apsolutni prosjek na travi,danas je sa Brownom bio li-la prvi set dok je drugi dobio iskljicivo na idiotizam Browna koji se vjerojatno napusio u pauzi izmedu 2 seta i prestao igrati.Jerzy,jedan od mojih omiljenih igraca na brzim podlogama,iako tempirana bomba u glavi kada hoce moze odigrati izvanredno.Sjetimo se samo Wimbledona i kako je namucio Murraya,tada je takoder uzeo prvi set ali jednostavno nije mogao vise od toga.Ima strasan servis i forehand,bekend tako tako ali zna ga odigrati,ima tu okomitost i brzinu u svojim lopticama i ocekujem da stvara jako puno pritiska na Nishikorija koji uvijek nekako sporije ulazi u meceve sto smo mogli vidjeti u ova 2 dana kada je svaki mec odlazio preko 10 gemova u prvom setu.Nishikori je sam izjavio da ocekuje tezak mec prvenstveno zbog servisa i napadackog stila igra koji gaji Janowicz.Ja se u potpunosti slazem s time i ocekujem tezak mec i za jednog i za drugog i ova oklada za prvi set ima enorman value u mojim ocima,cak i ako padnem nece mi biti uopce zao jer igrati ista na Nishikorija po ovakvom koeficijentu je za mene besmisleno

Simon - Raonic 2 1.35

Raonic po meni igrac koji je najvise napredovao posljednjih 2 sezone.Strasan servis,strasan forehand i sto je najvaznije iznimno stabilan igrac,ne dozvoljava da ga ista omete uvijek je smiren i fokusiran cak i kada ga nejde.S druge strane Simon,igrac koji igra na mahove,moze dobiti a i izgubiti od svakoga,nesto tipa Gasquet kojeg je Raonic dobio upravo u proslom kolu.Ovdje ocekujem slican rasplet,moze Simon drzati tempo sa Raonicem ako ga krene no jedna loptica je dovoljna da mu kola odu nizbrdo i tada mozemo ocekivati puno neprislijenih pogresaka.Trava je podloga koja ne dozvoljava greske,svaki poen na protivnickom servisu je zlata vrijedan i zbog toga igram protiv Simona koji mi ne uljeva povjerenje da je psihicki sposoban izdrzati tempo serviranja i smirene igre,ocekujem od njega da pukne kad tad a onda je sve na Raonicu,prakticki isti recept kao protiv Gasqueta,drzati svoj servis i napadati servis Simona.Po meni pobjeda Raonica ne bi smjela doci u pitanje.

ja igran na troickog vec apr puta i svaki put prode covjek i danas cu opet puknit na njega po meni je isner kreten od covjeka i takve igrace nevolim tipa on i karlovic...i cisto radi kvote igram na njega kvota je narasla od sinoc ali isto je tako i protiv cilica bilo sa 2.37 koje sam ja odigro naraslo je na 2.7

ja igran na troickog vec apr puta i svaki put prode covjek i danas cu opet puknit na njega po meni je isner kreten od covjeka i takve igrace nevolim tipa on i karlovic...i cisto radi kvote igram na njega kvota je narasla od sinoc ali isto je tako i protiv cilica bilo sa 2.37 koje sam ja odigro naraslo je na 2.7

ma imam osjecaj da ce se dogodit isto sta i sa berdychom i karlovicem,karlovic je bez problema drzao svoju servu i jedan losiji gem berdycha i uzeo set,slicanscenarij ocekujem i sa isnerom

Ivan nije zenski tenis najkonzustentnija stvar za igranje.

Igrao sam,prosli tjedan Anu Konjuh. I na Wimbeldonu cu.

Ovo ostalo tako tako.

Eventualno velike favoritkinje 2:0.

ja sta god od njih odigram jedna cu pogoditi jedan promasiti ma da je kvota 1.01... kad budete igrali na serenu recite da ja neigran jer ce te svi promasiti hahaha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use