Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.06.2015

JackieJack

Recommended Posts

Cork City - Bray Wanderers

St. Patricks - Limerick

Ovo su definitivno dva najsigurnija keca iz Irske večeras, ali kvote su zaista mizerne. Veći hendikep preporučujem pak kod drugog para.

Sligo Rovers - Dundalk

Treći izvesni pobednik je ovaj gost koji mora da se vadi posle prošlonedeljnog poraza (najveće iznenadjenje do sad).

Bohemians - Shamrock Rovers

Najveći derbi na otoku je nezahvalan za prognoziranje, ali tamo ne bi trebalo da bude mnogo golova.

Drogheda Utd - Derry City

Longford - Galway Utd

Oba meča su mi no bet, kad bih morao uzeo bih golove.

Teško kolo da se nadje value, za sada jedina jača uplata otišla na ST Pats win & over 3,5  $2,75 rmco, ostali tipovi u kombinacijama...

Pats 3:1 Lims  ;)

mene samo zanima zašto kladionica stavlja dotične parove kao favorite, ja ne znam kako itko može biti favorit u ženskoj košarci kad je opće poznato da žene i sport ne smiju ići u istu rečenicu. strašno na šta sam pao danas, evo i sad ću na švedsku pasti. katastrofa

Jucer sam odigrao samo jedan listic cisto rekreativno na zbroj koseva i kleknem na obe utakmice  :lol:

bimrr8.png

Ono sto me je naljutilo je utakmica Grcke i Italije u kojoj je na cijeloj utakmici palo na jedvite jade 97 koseva, rezultat  51:46 (igrao na over 118,5), a ono sto me je najvise od svega naljutilo je da jedna "ozbiljna" momcad tj. reprezentacija u jednom poluvremenu zabije nevjerovatnih 13 koseva (rijecima: TRINAEST) tj po cetvrtinama 4+9  :angry:  :rolleyes:

Pa duplo vise od toga bi ubacila random 5 baba iz bilo kojeg starackog doma koje po prvi put u zivotu vide kos i loptu. 

Definitivno najdebilniji sport (zenska kosarka) kojeg izbacujem sa svojih listica. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use