Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 09.06.

tosamja

Recommended Posts

Bas gledam na ovom dvoznaku cijene i oni traze 700kn na mjesec. Jel nije to malo previse? Pogotovo kad pogledam kako ih krenulo od podizanja pretplate. Znam da bilo malko manje prije. Prosli i ovaj mjesec su katastrofa. Prije znalo bit da se skupi ekipa pa podjeli preplatu. Jel ima toga jos i danas jel zna netko? Moze i na pm.

Bas gledam na ovom dvoznaku cijene i oni traze 700kn na mjesec. Jel nije to malo previse? Pogotovo kad pogledam kako ih krenulo od podizanja pretplate. Znam da bilo malko manje prije. Prosli i ovaj mjesec su katastrofa. Prije znalo bit da se skupi ekipa pa podjeli preplatu. Jel ima toga jos i danas jel zna netko? Moze i na pm.

Ja sam radio tamo. Ti momci stvarno krvavo rade, nema zajebancije, to ti kažem iz prve ruke. Oni su svi veliki majstori, dobar dio njih živi sjajno samo od toga. Ja iskreno mislim da to vrijedi 700 kn. Kao prvo imaš fantastične najave iz svih sportova, vrlo detaljno, vrlo čitko. Imaš objašnjenje svake prognoze, imaš velike tablice gdje se možeš u sve uvjeriti, imaš čak i live score. Da želim uzeo bih pretplatu odmah i svakom bi savjetovao da si to priušti

Ja sam radio tamo. Ti momci stvarno krvavo rade, nema zajebancije, to ti kažem iz prve ruke. Oni su svi veliki majstori, dobar dio njih živi sjajno samo od toga. Ja iskreno mislim da to vrijedi 700 kn. Kao prvo imaš fantastične najave iz svih sportova, vrlo detaljno, vrlo čitko. Imaš objašnjenje svake prognoze, imaš velike tablice gdje se možeš u sve uvjeriti, imaš čak i live score. Da želim uzeo bih pretplatu odmah i svakom bi savjetovao da si to priušti

Za najave se slazem ali za prognoze i listice ne. Prosjecni tipsteri, samo sto imaju jak marketing pa su popularni. Da ne govorim o kvotama koje rjetko tko moze uhvatit itd. Ali ovo nije tema za to pa necu dalje.

Ajde kada ste se vec uhvatili dvoznaka da i ja dam svoj komentar iako smo zaspamali ovu temu  :P uglavnom moja iskustva su negativna, opcenito u ono malo vremena sto sam ih pratio. Uglavnom kao sto ste vec napisali najave su im ok ali prognoze i listici bas i  ne, slicno i ja mogu sastaviti i sastavljam tikete kao i oni tj. nista mi ne nude novo/bolje. Vecinom stavljaju tipove na neke favorite (manje kvote) i predvidive stvari, barem na onaj dio koji je otvoren javno i u vecini slucajeva ti favoriti podbace i ruse listic. Popularni su jer su jedini portal na hrvatskom koji se specijalizirano bavi kladjenjem tj savjetima za kladjenje,  a dok je neiskusno naivnih ljudi koji su spremni platiti "savjetovanje" u potrazi za brzom zaradom njima je dobro. Licno im nikada ne bih placao pretplatu. 

Evo od mene dva prijedloga za hrabrije ali samo prijedloga jer je izuzetno tesko prognozirat realan ishod jer sva cetiri tima igraju totalno nenormalno

Nacional - Split, 1, 1,60

Dvije izuzetno nenormalne ekipe koje u medjusobnim dvobojima iskljucivo pobjedjivaju na gostovanjima dok kod kuce statiraju i uvjerljivo gube  :D

Nakon pobjede Splita u Zagrebu u prvoj utakmici (1:3), Nacional je nakon par dana istom mjerom uzvratio u Splitu (2:5). Rezultat je tako izjednačen (1:1), a pobjednik danasnjeg dvoboja doci ce na korak do naslova prvaka (u finalu doigravanja igra se na 3 pobjede). Uglavnom po meni je Nacional u psiholoskoj prednosti te bi trebao doci do pobjede stoga bih na ovu utakmicu tipovao na 1 iako je ovo izuzetno mala kvota na rizican susret. 

Cleveland - Golden State, 2, 2,10

Sta reci za ovu utakmicu, vecina sve zna, a opet se nezna nista. Treca utakmica NBA playoffa, nakon dvije utakmice i dva iznenadjujuca X-a u regularnom dijelu utakmice koji su mnogima porusili listice te produzetaka i drame trenutacni rezultat izmedju ove dvije ekipe je 1:1. Ja mislim da je vrijeme da Golden State napokon proigra, da im se suteri skuliraju i smanje nervozu, postanu precizniji i da slave. Po meni lijepa kvota i sve vuce na tipovanje na 2 iako ovu utakmicu ni u ludilu ne bih stavio na listic iz principa od prije par dana ako ste pratili moje postove.

Evo od mene dva prijedloga za hrabrije ali samo prijedloga jer je izuzetno tesko prognozirat realan ishod jer sva cetiri tima igraju totalno nenormalno

Nacional - Split, 1, 1,60

Dvije izuzetno nenormalne ekipe koje u medjusobnim dvobojima iskljucivo pobjedjivaju na gostovanjima dok kod kuce statiraju i uvjerljivo gube  :D

Nakon pobjede Splita u Zagrebu u prvoj utakmici (1:3), Nacional je nakon par dana istom mjerom uzvratio u Splitu (2:5). Rezultat je tako izjednačen (1:1), a pobjednik danasnjeg dvoboja doci ce na korak do naslova prvaka (u finalu doigravanja igra se na 3 pobjede). Uglavnom po meni je Nacional u psiholoskoj prednosti te bi trebao doci do pobjede stoga bih na ovu utakmicu tipovao na 1 iako je ovo izuzetno mala kvota na rizican susret. 

Cleveland - Golden State, 2, 2,10

Sta reci za ovu utakmicu, vecina sve zna, a opet se nezna nista. Treca utakmica NBA playoffa, nakon dvije utakmice i dva iznenadjujuca X-a u regularnom dijelu utakmice koji su mnogima porusili listice te produzetaka i drame trenutacni rezultat izmedju ove dvije ekipe je 1:1. Ja mislim da je vrijeme da Golden State napokon proigra, da im se suteri skuliraju i smanje nervozu, postanu precizniji i da slave. Po meni lijepa kvota i sve vuce na tipovanje na 2 iako ovu utakmicu ni u ludilu ne bih stavio na listic iz principa od prije par dana ako ste pratili moje postove.

over 194 kosa nije velika granica za ovakve ekipe  kvota solidna 1,9  3 utakmica obrana je vjv slabija sad ce biti suteva trica i svega po mom gledanju na tekmu i msm da ce ovo ici preko 200 koseva 

over 194 kosa nije velika granica za ovakve ekipe  kvota solidna 1,9  3 utakmica obrana je vjv slabija sad ce biti suteva trica i svega po mom gledanju na tekmu i msm da ce ovo ici preko 200 koseva 

187 koseva, preslabo, Nevjerovatna igra LeBrona, da jedan covjek moze toliko vuci cijelu momcad, nevjerovatno, Cavaliersi vode 2:1, tko je ovo ocekivao, srecom se nisam kladio  B)

a jesu kreteni pa mogli su 2 0 zavrsiti a ne primiti ovako retardirano gol... ajme

A kako su tek retardirano poveli 1:0  :D

https://www.youtube.com/watch?v=tYFtCGzklZE

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use