Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 7.6.2015.

canca

Recommended Posts

Evo ukratko izgledni parovi po meni, počela je trava tako da je po meni dosta izglednih overa, ne bi bilo loše neki sistem sastaviti..

Safarova/Mattek-Shvedova/DellAcqua broj setova 3 2.30 Marathon - pisao sam dosta i o jednom i o drugom paru na ovom turniru. Očekujem jedan jako dobar meč, oba para su u finim formama. Mislim da će posebno gristi Safarova koja je jučer izgubile finale a imala je dosta prilika. Po meni teško prognozirati pobjednika i očekujem da i jedna i druga kombinacija uzmu set.

Monroe-Qureshi over 21,5 1.72 bet365- dva igrača parova koja rijetko igraju single. Monroe je napravio dobro iznenađenje prvo kolo a i Qureshi je prelagano prošao. Solidni servisi, očekujem dobar neizvjestan meč i da idu preko ove granice.

Hernych-Mathieu over 22,5 1.80 bet365 - dva tenisača solidna na travi, posebno Hernych. Igrali do sada 5 puta i samo jednom ostali ispod ove granice, u Hamburgu na zemlji 2007. Njihovi mečevi su većinom u tri seta ili u dva ali teška. Po meni teško prognozirati pobjednika, očekujem dobar meč i da idu preko ove granice.

Bemelmans-De Scheeper over 22,5 1.83 bet365 - dva tenisača koja vole brže podloge. Igru zasnivaju na servisu, posebno Šleper. Favorit svakako De Scheeper, ali mali. Mislim da će biti barem jedan tb u meču i očekujem dosta lakih poena na servisu.

Bozoljac-Gojowczyk over 22,5 1.83 bet365 - Ilija je kao što svi znamo dobar server, voli brže podloge i znao je imati iznenađenja. Gojo je prošle godine pokazao da zna odigrati turnir na travi. Obojica su dobro odigrala prva kola kvala, očekujem dva teška ili tri seta.

Bachinger-Fischer over 21,5 1.80 Bet365 - Fischer je možda ovdje podcjenjen. Imao je on solidnih mečeva na travi. Dobro su odradili prva kola, mislim da će se Bachinger namučiti danas. Igrali su prošle godine na WImbledonu u kvalama i dobio Fischer 2:6 6:2 10:8.

Zverev-Žemlja over 22,5 2.00 Bet365 - dva tenisača koja su kroz karijeru odigrala dobrih mečeva na travi, a u posljednje vrijeme su imali problema sa ozljedama i dosta su opali na listi. Dobro su odigrali prvo kolo obojica, po meni 50:50 meč.

jedna zanimljiva stvar koju sam nasao xrpslGp.png kvota je pala za 24% kao sto vidite, a paradoks ovome je ista ta ponuda u psk po znatno vecoj kvoti 1m4TeXl.pngi nije mi jasno kad pocinje ova utakmica haha, te takoder kvota da ce oba dati gol je u znatnom padu sa 2.1 na 1.7 u psk je jos uvjek na 1.9

jos bih egzibicijski odigrao  prijelaz 1/2 na neki manji  ulog  ta kvota u pska je 30 dok je u nekim kladionicama pala sa 31 na 23  

#edit  i dalje pada kvota  u 10 sati je bila 2.15 sada je 1,85 (PSK)  

over prosao prolaz nije ali to je inako bilo iz fora sitan ulog :D!!!!!!!!!!!!!!!!!

evo jos cu kopirat dva listica sa mog weba 

manjih kvota ali za jaci ulog svakako

1.listic

Real M.-Valencia 1 tečaj 1.15 početak 12:00 košarka španjolska
Real je prvu utakmicu polufinala protiv Valencie odigrao dosta ispod
svoje razine i opet je dobio sa 10 razlike tako da je ovdje omjer
snaga sasvim jasan.
Kada god je Valencia nešto pozitivno napravila i došla u egal Real bi
radio seriju od 6-7 koševa i potpuno ohladio goste.
Tako bi u najmanju ruku trebalo biti danas i ja mislim da bi Real
mogao odigrat ovaj put i bolje te riješiti utakmicu i prije zadnje
četvrtine.
Kako god pobjeda neće doći u pitanje i ovdje je sve jasno.

Golden State-Cleveland 1 tečaj 1.35 početak 02:00 NBA košarka
Moram priznati da mi je zaista žao Clevelanda,točnije Lebrona Jamesa
jer čovjek igrao kao zvijer a vrlo vjerojatno će izgubiti ovo finale
lakoćom.Prvu utakmicu su bili na domak pobjede,imali zadnji napad i da
su to zabili uzeli bi prednost domaćeg terena,ne bi im se u
produžecima ozljedio Irving te bi sada bilo i velikoj psihološkoj
prednosti.
Ovako,nakon ozljede Irvinga koji propušta cijeli playoff ne vidim
načina da se oni ozbiljnije uključe u bitku za naslov.Realno jedini
igrač na ovoj visokoj razini je Lebron te Smith ukoliko ga krene
šut,sve drugo su uz dužno poštovanje igrači koji bez Jamesa nikada ne
bi vidjeli niti playoff.
S druge strane imamo Golden State koji ima 6-7 igrača koji bi bilo
nosioci u gotovo svakoj ekipi te su uz to sjajno posloženi u sustav.
Kod Golden State je najbolja stvar to što oni mogu gubiti i 20 razlike
a da to ne predstavlja nikakav problem.Rade serije od po 12-13 koševa
u nizu u roku par minuta bez problema te protiv toga nema lijeka,moraš
se samo nadati da će se to što manje puta dogoditi i da ćeš imati neku
šansu.
Lebron će opet odigrati danas maksimalno ali to ne može biti dovoljno
za pobjedu jer mu se mora netko pridružiti a ja jednostavno ne vidim
tko bi to mogao biti.Prognoziram pobjedu Golden Statea,možda neće biti
lagana ali će kada bude najviše trebalo zaustaviti jedinu opasnost i
sa par trica riješiti stvari.

2.listic

BroseBB-Bayern manje od 159,5 koševa tečaj 1.85 početak 15:00 njemačka
košarka zbroj koševa

Za ovaj par mi je jako teško pisati analizu jer kada bih govorio o
brojkama i onome kako bi trebalo statistički biti malo je elemenata za
manje koševa ali ne znam zašto sam toliko uvjeren da će ovo ići čak
debelo manje ispod granice.
Jednostavno imam taj osjećaj,i jedni i drugi su se raspucavali zadnje
vrijeme ali ovo je prva utakmica finala i očekujem da će biti dosta
nervoze.
Neću puno filozofirati,imam osjećaj da ide manje a taj osjećaj ne mogu
zanemariti usprkos statističkim podacima.

Ispratio sam na listicu pokoji par od Destructa i Cancu :)

Uplatio sam pozamasan broj listica danas i ocekujem zaradu, najgore mi je kada nemam mjeru nego krenem uplacivati sve po redu sto mi se svidi, pa me od 8 listica srusi 5 pa nakraju dana zarada bude na minimalnom plusu ili minusu :)

Evo i od mene par prijedloga koji bi po meni trebali proci

Benfica-Sporting,  (zbroj golova -5,5+), manje 1,85

Druga play off utakmica Portugalskog prvenstva u malom  nogometu, dva izuzetno jaka tima koji nude neizvjesnu utakmicu ali i relativno mali broj pogodaka, jucerasnja utakmica je zavrsila  2:1 te sam je skinio na svom listicu iako je ponuda bila malo povoljnija, (kladionice su nudile -6,5+), ako uzmem u obzir zadnjih 4-5 utakmica i njihove rezultate od 2:1, 1:1, 3:1, 3:2 drzim da ce tu razinu  ispod 5,5 pogodaka zadrzati i danas. 

Francuska-Maroko, (zbroj golova -2,5+), vise 1,70

Finale nogometnog turnira za mlade u Toulonu, iako licno nevolim igrati oklade na mladje kategorije jer igraju ubi boze nepredvidljivo opet mi se zaleti pokoja oklada. Danas se sastaju dvije izuzetno ofenzivne momcadi koje trpaju puno pogodaka, Francuzi pogotovo, i ocekujem vise od 2,5 gola na utakmici. Iako je to finale i mozda odigraju u grcu pa je potreban oprez.

Decic-Mogren, 1, 1,65

Viceprvak druge Crnogorske lige Decic (-2 boda manje od prvaka) protiv pretposljednjeg Mogrena (5 pobjeda u 33 utakmice) iz prve lige u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za prvu Crnogorsku ligu, prvu utakmicu na gostujucem terenu Decic dobio s glatkih 5:0. U uzvratu na domacem terenu ocekujem isto pobjedu uz veliku festu zbog ulaska u prvu ligu. 

I jedan par koji mi bas i nije nesto jasan i koji mi je velika nepoznanica i na koji bi trebalo proci X2

Atromitos-Panathinaikos, X2, 2,25

Playoff utakmica prve grcke lige, uz istaknutu kvotu na pobjedu Atromitosa 1,50 i ekstremno veliku kvotu na pobjedu Panathinaikosa 6,30?? Zna li netko razlog ovome, pogotovo uzmemo li u obzir da ih  je Panathinaikos na domacem terenu prije dva tjedna pobjedio 2:0 ali i uzmemo li u obzir da je Panathinaikos opcenito uspjesnija momcad u medjusobnim dvobojima. Volio bih da mi netko nesto vise napise o ovome ako je upucen.

Jeli zna netko ista o ovome??  Bas su govna :(

Na području Republike Hrvatske sve je učestalija pojava priređivanja igara na sreću putem interneta od strane stranih trgovačkih društava koja u Republici Hrvatskoj nemaju pravo priređivanja igara na sreću stečeno sukladno Zakonu o igrama na sreću (Narodne novine, br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14).
U cilju uvođenja reda na tržištu igara na sreću, zaštite igrača i suzbijanja nelojalne konkurencije, Ministarstvo financija u pripremi je provedbe pojačanog nadzora priređivanja igara na sreću i sudjelovanja građana u inozemnim igrama na sreću.
Priređivači igara na sreću koji su pravo priređivanja stekli sukladno Zakonu o igrama na sreću, obveznici su plaćanja naknada kojima se iz državnog proračuna financiraju društveno korisne  aktivnosti te humanitarne, socijalne i sportske djelatnosti. 
Strana trgovačka društva svojim nezakonitim obavljanjem djelatnosti priređivanja igara na sreću ne doprinose razvoju niti društvene niti gospodarske zajednice i nelojalna su konkurencija legalnim priređivačima koji su, za razliku od nelegalnih priređivača, obvezni svojim igračima garantirati isplate ostvarenih dobitaka.
S tim u vezi napominjemo da je člankom 68. stavkom 1. točka 2. Zakona o igrama na sreću zabranjeno sudjelovanje u inozemnim igrama na sreću ako se ulozi uplaćuju na području Republike Hrvatske. 
Također, člankom 73. stavak 3. istog Zakona propisana je novčana kazna od 10.000,00 kn do 50.000,00 kn za fizičke osobe koje postupe protivno zabrani u svezi s inozemnim igrama na sreću.
Sukladno iznesenom, molimo građane da poštuju navedenu zakonsku zabranu i ne sudjeluju u igrama klađenja putem interneta koje priređuju strana trgovačka društva na području Republike Hrvatske, čime se izlažu riziku plaćanja visokih prekršajnih kazni.

Jeli zna netko ista o ovome??  Bas su govna :(

Na području Republike Hrvatske sve je učestalija pojava priređivanja igara na sreću putem interneta od strane stranih trgovačkih društava koja u Republici Hrvatskoj nemaju pravo priređivanja igara na sreću stečeno sukladno Zakonu o igrama na sreću (Narodne novine, br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14).
U cilju uvođenja reda na tržištu igara na sreću, zaštite igrača i suzbijanja nelojalne konkurencije, Ministarstvo financija u pripremi je provedbe pojačanog nadzora priređivanja igara na sreću i sudjelovanja građana u inozemnim igrama na sreću.
Priređivači igara na sreću koji su pravo priređivanja stekli sukladno Zakonu o igrama na sreću, obveznici su plaćanja naknada kojima se iz državnog proračuna financiraju društveno korisne  aktivnosti te humanitarne, socijalne i sportske djelatnosti. 
Strana trgovačka društva svojim nezakonitim obavljanjem djelatnosti priređivanja igara na sreću ne doprinose razvoju niti društvene niti gospodarske zajednice i nelojalna su konkurencija legalnim priređivačima koji su, za razliku od nelegalnih priređivača, obvezni svojim igračima garantirati isplate ostvarenih dobitaka.
S tim u vezi napominjemo da je člankom 68. stavkom 1. točka 2. Zakona o igrama na sreću zabranjeno sudjelovanje u inozemnim igrama na sreću ako se ulozi uplaćuju na području Republike Hrvatske. 
Također, člankom 73. stavak 3. istog Zakona propisana je novčana kazna od 10.000,00 kn do 50.000,00 kn za fizičke osobe koje postupe protivno zabrani u svezi s inozemnim igrama na sreću.
Sukladno iznesenom, molimo građane da poštuju navedenu zakonsku zabranu i ne sudjeluju u igrama klađenja putem interneta koje priređuju strana trgovačka društva na području Republike Hrvatske, čime se izlažu riziku plaćanja visokih prekršajnih kazni.

di si to nasao , meni je ova recenica zanimljiva za razliku od nelegalnih priređivača, obvezni svojim igračima garantirati isplate ostvarenih dobitaka.   a to nije uopce tako jer vise puta sam citao kako se ljudi zale na nase kladionice tipa postave krivu kvotu neko to odigra i  prode covjek dode digniti oni kazu zao nam je ali to je krivo postavljemo racuna sa kvota 1 i kad nabiju mt i porez covjek pogodio listic dobio manje nego ulozio.... kakva su to govna 

Guest LakyLuke777

Ispratio sam na listicu pokoji par od Destructa i Cancu :)
Uplatio sam pozamasan broj listica danas i ocekujem zaradu, najgore mi je kada nemam mjeru nego krenem uplacivati sve po redu sto mi se svidi, pa me od 8 listica srusi 5 pa nakraju dana zarada bude na minimalnom plusu ili minusu :)

Evo i od mene par prijedloga koja bi po meni trebali proci
Druga play off utakmica Portugalskog prvenstva u malom  nogometu, dva izuzetno jaka tima koji nude neizvjesnu utakmicu ali i relativno mali broj pogodaka, jucerasnja utakmica je zavrsila  2:1 te sam je skinio na svom listicu iako je ponuda bila malo povoljnija, (kladionice su nudile -6,5+), ako uzmem u obzir zadnjih 4-5 utakmica i njihove rezultate od 2:1, 1:1, 3:1, 3:2 drzim da ce tu razinu  ispod 5,5 pogodaka zadrzati i veceras. 

Finale nogometnog turnira za mlade u Toulonu, iako licno nevolim igrati oklade na mladje kategorije jer igraju ubi boze nepredvidljivo opet mi se zaleti pokoja oklada. Danas se sastaju dvije izuzetno ofenzivne momcadi koje trpaju puno pogodaka, Francuzi pogotovo, i ocekujem vise od 2,5 gola na utakmici. Iako je to finale i mozda odigraju u grcu pa je potreban oprez.

Decic-Mogren, 1, 1,65
Viceprvak druge Crnogorske lige Decic (-2 boda manje od prvaka) protiv pretposljednjeg Mogrena (5 pobjeda u 33 utakmice) iz prve lige u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za prvu Crnogorsku ligu, prvu utakmicu na gostujucem terenu Decic dobio s glatkih 5:0. U uzvratu na domacem terenu ocekujem isto pobjedu  uz veliku festu zbog ulaska u prvu ligu. 

I jedan par koji mi bas i nije nesto jasan i koji mi je velika nepoznanica i na koji bi trebalo proci X2
Playoff utakmica prve grcke lige, uz istaknutu kvotu na pobjedu Atromitosa 1,50 i ekstremno veliku kvotu na pobjedu Panathinaikosa 6,30?? Zna li netko razlog ovome, pogotovo uzmemo li u obzir da ih  je Panathinaikos na domacem terenu prije dva tjedna pobjedio 2:0 ali i uzmemo li u obzir da je Panathinaikos opcenito uspjesnija momcad u medjusobnim dvobojima. Volio bih da mi netko nesto vise napise o ovome ako je upucen.

Panathinaikos- osigurano 1. mjesto u play-off nema potrebe za pobijedom osam bodova ima više od drugo plasiranog Asterasa0

di si to nasao , meni je ova recenica zanimljiva za razliku od nelegalnih priređivača, obvezni svojim igračima garantirati isplate ostvarenih dobitaka.   a to nije uopce tako jer vise puta sam citao kako se ljudi zale na nase kladionice tipa postave krivu kvotu neko to odigra i  prode covjek dode digniti oni kazu zao nam je ali to je krivo postavljemo racuna sa kvota 1 i kad nabiju mt i porez covjek pogodio listic dobio manje nego ulozio.... kakva su to govna 

http://www.porezna-uprava.hr/Stranice/Vijesti.aspx 

Evo ovdje...

Inace imam skrill karticu i to je odlicna stvar i pridrzavat cu se Skrilla

Panathinaikos- osigurano 1. mjesto u play-off nema potrebe za pobijedom osam bodova ima više od drugo plasiranog Asterasa0

Ali zar nije moguce da se uhvati opet nekakav X, mislim ocekivano je da u igri budu igraci koji su manje igrali i slicno i koji ce se i te kako truditi da bih se nametnuli treneru (znaci blizi se kraj sezone/transferi/otpis igraca iz momcadi) i slicno. Jedino ako idu na izlet sa sesnaestom postavom. Vuce me taj X2, ja sam ga odigrao pa kud puklo.

Guest LakyLuke777

Ali zar nije moguce da se uhvati opet nekakav X, mislim ocekivano je da u igri budu igraci koji su manje igrali i slicno i koji ce se i te kako truditi da bih se nametnuli treneru (znaci blizi se kraj sezone/transferi/otpis igraca iz momcadi) i slicno. Jedino ako idu na izlet sa sesnaestom postavom. Vuce me taj X2, ja sam ga odigrao pa kud puklo.

Slažem se s tobom u nogometu je sve moguće.

Želim ti sreću.

Evo ukratko izgledni parovi po meni, počela je trava tako da je po meni dosta izglednih overa, ne bi bilo loše neki sistem sastaviti..

Safarova/Mattek-Shvedova/DellAcqua broj setova 3 2.30 Marathon - pisao sam dosta i o jednom i o drugom paru na ovom turniru. Očekujem jedan jako dobar meč, oba para su u finim formama. Mislim da će posebno gristi Safarova koja je jučer izgubile finale a imala je dosta prilika. Po meni teško prognozirati pobjednika i očekujem da i jedna i druga kombinacija uzmu set.

Hernych-Mathieu over 22,5 1.80 bet365 - dva tenisača solidna na travi, posebno Hernych. Igrali do sada 5 puta i samo jednom ostali ispod ove granice, u Hamburgu na zemlji 2007. Njihovi mečevi su većinom u tri seta ili u dva ali teška. Po meni teško prognozirati pobjednika, očekujem dobar meč i da idu preko ove granice.

Jedan listic prodje :)
2h6fsk2.png

Evo nešto za ranoranioce.  :)

zomiKIL.png

Ovo je bilo destruktivno  :D  

http://www.porezna-uprava.hr/Stranice/Vijesti.aspx

Evo ovdje...

Inace imam skrill karticu i to je odlicna stvar i pridrzavat cu se Skrilla

inace zanimljiva je i ova stvar koju su takodjer dodali 

Sukladno iznesenom, ističemo da je poslovno-ugovorni odnos kojim pravne osobe u Republici Hrvatskoj, vrše prodaju i držanje inozemnih igara na sreću ili omogućavaju oglašavanje, promidžbu te reklamiranje inozemnih igara na sreću,  prekršaj za koji se pravna osoba kažnjava novčanom kaznom od 50.000,00 do 500.000,00 kuna, sukladno odredbi članka 72. stavak 1. točka 28. Zakona o igrama na sreću.

Navodno kaznjavaju i samo oglasavanje stranih kladionica, a kod nas svi portali puni oglasa u zadnje vrijeme da ti glava stane  :D

Dva prijedloga od manjih kvota:

Hrvatska (-2,5)-Švedska 2 1.34 unibet - rukomet žene, kvale za SP. Švedska igra odlično u posljednje vrijeme, završile treće na EP-u u Hrvatskoj gdje su i dobile Hrvatsku 2 razlike. Hrvatska je bez Tatari i novim trenerom i sigurno neće lagano dobiti danas ako i dobije. Švedska je imala i odličan uvod u ovaj meč jer je neki dan razbila Nizozemsku 10 razlike,

Olympiakos (-16,5)-Panathinaikos 2 1.27 unibet - Oly jeste kvalitetniji ali je i umorniji, imali su neočekivano dužu seriju protiv Arisa. Panata je u finoj formi, puno lakše od očekivanog razbili PAOK-a. Njihove međusobne utakmice su uvijek dobro i mislim da Oly neće razvaliti ovo. 

Aluminij - Gorica utakmica počinje za 15 min, jel prati netko možda slo nogomet? Igra se za ostanak u prvoj ligi (Gorica) odnosno za ulazak u prvu ligu (Aluminij). Prva tekma 0-0, ali treba napomenuti kako je Gorica poveća "farma" Parme, pa tako u ekipi imaju pregršt stranaca (Italija, Nigerija), koef na Goricu je solidan 2,20, dok na DNB 1,66. Gorica bez dvoje igrača, no imaju adekvatne zamjene za njih.

Decic-Mogren, 1, 1,65
Viceprvak druge Crnogorske lige Decic (-2 boda manje od prvaka) protiv pretposljednjeg Mogrena (5 pobjeda u 33 utakmice) iz prve lige u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za prvu Crnogorsku ligu, prvu utakmicu na gostujucem terenu Decic dobio s glatkih 5:0. U uzvratu na domacem terenu ocekujem isto pobjedu uz veliku festu zbog ulaska u prvu ligu. 

Crnogorci bi mogli iznenaditi, čudni rezultati, ne bi me čudila pobjeda gosta po tečaju 5.50 (William Hill).

Na Atromitos je pao tečaj jer:

"Atromitosu igra samo pobjeda uz uvjet da Asteras izgubi od PAOK-a"

"U redovima gostujuće momčadi bit će dosta problema s izostancima, no radi se o zadnjoj utakmici sezone, momčad je bez ikakvog imperativa, tako da nema potrebe nikoga posebno isticati."

Panathinaikos, izostanci:     Ajagun, Pranjić, Petrić, Zeca, Bourbos, Steele, Berg

Predlažem pobjedu Atromitos ili AH -1. Ja sam pred dva dana uplatio pobjedu po 1.95 u Germaniji, a sad je uglavnom 1.50.

Za detalje pogledati Dvoznak najavu: http://dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=916848&id_vrsta_dogadjaja=1&id_sport=0&id_natjecanje=3142&datum=2015-06-07

Jos jedan dobitni  :D

2uqd62x.jpg

Iako je ovo bio rizican listic morao sam da odigram jer nerazumijem one koji su najavljivali razvaljivanje jadnog Gibraltara tipa 8:0 i rusenje nekakvih rekorda, pogotovo ako uzmem u obzir da je ovo trening prijateljska utakmica, da je nenormalna vrucina, da su nasim igracima teske noge i da ce odigrat bezvoljno, znam nas mentalitet lako cemo i uglavnom ocekivao sam maksimalno mogucu  pobjedu od 5:0 zato sam i igrao manje od 5,5 pogodaka. Sve pretpostavke su se ispostavile tocnima,  zato je i listic WIN, rizican napominjem  i bez jamstava za prolaz ali je WIN.

Evo i od mene par prijedloga koji bi po meni trebali proci

Druga play off utakmica Portugalskog prvenstva u malom  nogometu, dva izuzetno jaka tima koji nude neizvjesnu utakmicu ali i relativno mali broj pogodaka, jucerasnja utakmica je zavrsila  2:1 te sam je skinio na svom listicu iako je ponuda bila malo povoljnija, (kladionice su nudile -6,5+), ako uzmem u obzir zadnjih 4-5 utakmica i njihove rezultate od 2:1, 1:1, 3:1, 3:2 drzim da ce tu razinu  ispod 5,5 pogodaka zadrzati i danas. 

Decic-Mogren, 1, 1,65

Nazalost zadnji par me srusio ali nema veze 

Na Atromitos je pao tečaj jer:

"Atromitosu igra samo pobjeda uz uvjet da Asteras izgubi od PAOK-a"

"U redovima gostujuće momčadi bit će dosta problema s izostancima, no radi se o zadnjoj utakmici sezone, momčad je bez ikakvog imperativa, tako da nema potrebe nikoga posebno isticati."

Ovo se zove vrhunski namjestena utakmica, zao mi je samo sto to nisam prepoznao na vrijeme pa da i ja zaradim a ne da mi ruse listic, utjeha mi je da je srecom Asteras junacki pobjedio PAOK-a pa im je ova "pobjeda" uzaludna  :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use