Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 4.6.2015.

Goksim

Recommended Posts

Dodig/Melo - Rojer J/Tecau H 1 - mislim da će sutra biti kraj ovom paru Rojer/Tecau, igrali su dobro na turniru, ali dolaze na par koji je poslije braće Bryan vjerojatno najjači. 
Bryan B/Bryan - Bolelli/Fognin 1 - htio sam igrati 2:0 u setovima, no malo mi je to ipak prehrabro jer Bolelli/Fognini su luđaci koji mogu uzeti set bez pol frke, ali ipak pobjeda braće ne dolazi pod upitnik.
Ramos A. - Lapentti G. 1 - vjerujem da je ovdje Ramos kvalitetniji i da će biti 2:0 ali ipak ću igrati samo pobjedu jer planiram staviti jači ulog.
Williams S. - Bacsinszky T. 1 - Serena ne igra nešto savršeno, ali pošto je to Serena, ona i kad ne igra dobro može pobjediti.

Sretno! :)

Evo i od mene jedan jutarnji singl, pa ako prodje da nam dan krene dobitkom

Nemacka U20 - Uzbekistan U20; tip: over/vise od 4.5 @3.15 (marathonbet)  4/10

Utakmica drugog kola svetskog prvenstva U20, Nemci u prvom unistili nemocnu reprezentaciju Fujija sa 8:1. Uzbekistan je takodje odigrao jako efikasan duel protiv Hodurasa gde smo videli 7 golova, medjutim oni su imali jedan manje od Hondurasa i izgubili prvi mec. Nemci ce sigurno hteti nastaviti u istom maniru, a mogu slobodno reci da imaju kvalitet za dominaciju protiv Uzbekistana. Naime, veliki broj prvotimaca Nemacke igra u Bundesligi sa velikim zvezdama i sigurno da je razlika u kvalitetu ocigledna. Inace, Nemci vole napadacki fudbal sa puno brzih dodavanja i probijanjem sa strane. Uzbekistan isto gaji slican stil igre, tako da ocekujem opet jos jednu otvorenu igru sa puno sansi.

Takodje saznajem da je veliki broj skauta dosao gledati ove mlade momke, a to uvek bude motiv vise posto su svi oni zeljni dokazivanja i igranja u nekom velikom klubu. Golovi ne bi smeli izostati, ja ocekujem bar 5 golova. AKo je Honduras uspeo da im da 4 komada, ne vidim zasto Nemci ne bi mogli 5 ili vise

Sretno ko prati!

Pozdrav svima nadam se da cemo si medusobno pomagati. Za pocetak cu staviti ovaj par. Guizhou Rehne-Shandong Luneng vise od 2,5. To je po mom misljenju veoma siguran par. Kineska liga je inace veoma produktivna a i samim tim ovo je najcesci tip koji se igra. Ali najvazniji razlog zasto sam se odlucio su medusobni omjeri. Od zadnjih 10 utakmica 7 puta su presli ovu granicu stoga vjerujem da ce i danas. Sretno.

Williams S-Bacsinszky T  2:0 (1.50)

Polufinale ženskog dijela ovog Pariškog RG,Williams u ovaj susret ulazi kao izraziti favorit ali Bacsinszky može pružiti itekako dobar otpor i učiniti ovaj meč dosta zanimljivim.

Williams nije na ovom turniru prikazala dobru igru sve do posljednjeg meča kada je pomela Errani,u 3 meča je gubila po set i izvlačila se kroz iglene uši,čak je i sama izjavila da je iznenađana što je još na turniru.

Bacsinszky je dobro odigranim turnirom i rezultatima koje je ostvarila u dosadašnjem dijelu istog osigurala TOP 15 dok bi eventualnom pobjedom u ovom meču osigurala TOP 10 i ostvarila uspjeh karijere.

U 5 odigranih mečeva ovdje u Parizu samo je jednom gubila set od 4. igračice svijeta Kvitove dok joj ostali protivnici realno nisu ni mogli pružiti nešto jači otpor jer je ipak kvalitetnija od svih protiv kojih je igrala.

Bacsinszky je poznata po svojoj borbenošću i makar gubila i set i branila meč loptu ona se ne predaje i na svaki poen ulazi 100% što je njena velika odlika.

Ove dvije tenisačice su se susrele jednom ove godine u Indian Wells-u i tu je Serena slavila sa 7-5,6-3.U tom meču je Bascinskzy pružila dobar otpor ali Serena je na kraju očekivano pobijedila.

Serena ima samo jedan poraz u polufinalima RG-a i to prije 6 godina kad ju je Clijsters pobijedila na US Open-u.

U prošlom 5. mjesecu Serena je odigrala dosta više mečeva od njene današnje protivnice i sigurno da je Bascinskzy donekle odmornija što može biti bitan faktor u ovom meču.

Sve u svemu ovdje očekujem jedan gust meč ali vjerujem u pobjedu 1. igračice svijeta koja je pobjedom protiv Errani prekinula niz od nešto lošijih igara i danas opet očekujem njenu dobru igru i pobjedu u 2 seta,motiva joj neće nedostajati jer ovdje lovi svoj 20. grand slam naslov,zasad ih ima 19 i 2 joj nedostaju da stigne rekord fantastične Graf.

Nemojte se zalijetati s ovim,Bascinszky je dobra igračica,u dobroj formi,borbena i kad ne ulazi u meč kao favorit može biti itekako opasna. 

Sretno i pozdrav!  B)

Kvona na Anu Ivanovic je 2,15 a na Safarovu 1,70, da nisu malo potcenili Anu???

Nije igrala lose na zadnjih par meceva a plus joj je ovo prvo polufinale od 2008 kada je i osvojila RG, moze ovde lako i 1 da dodje, odigracu tako

Ja sam se kladio na Anu, bilo bi joj bolje da pobjedi jer je veliki ulog u igri  ;) Schweinsteiger pozitivno djeluje na nju, forma je u uzlaznoj putanji i ja sam uvjeren u danasnju Aninu pobjedu pa kud puklo da puklo, samo me malo zabrinjavaju kladionice, jutos je na nju u SS-u kvota bila 1,95 a sada je porasla na 2,30  :rolleyes:  prevelika mi je razlika u tecaju i tu sam sada dosta izgubio (ako prodje listic)  :angry:

Koeficijent na Serenu na Betfairu je opasno narastao. Sa 1,20 na 1,30, što znaći da je uplaćeno nekoliko stotina tusuća eura protiv nje, a i više... Očito ima razloga...

Jučer sam pisao o Williams i ne mogu se oteti dojmu da je zrela za ispadanje. Već se 2-3 puta izvukla jako s(p)retno, čini se da psihički nije 100% unutra a i da ima zdravstvenih problema.

Također +5,5 protiv Serene se čini ok za ozbiljniji ulog, barem meni iz ove perspektive

bvR6k3v.png

Partizan-Zvezda over 149,5 1.85 - skoro sve klade

Očekujem opušteniju utakmicu sa dosta poena. Partizan ako želi biti prvi u regularnom dijelu mora dobiti 16 razlike a i oni znaju da je jako teško. Mislim da će se manje igrati obrane, a i u posljednje vrijeme stalno prelaze ovu granicu,

Iako je kvota na Paris (rukomet) kvota samo 1.10 mislim da bez problema to možete ubacivati kao neko pojačanje kvote, uslov ili slično. Ljudima treba pobjeda za naslov, zadnje kolo, igraju protiv Trebmblaya koji je ostao u ligi i u užasnoj su formi, ja bi na ovo dao 1.01

Ja cu postavit jedan MLB listic koji je po meni siguran. Pratim ovaj sport i ovi timovi redovito prelaze ovako male margime.

1. Philadelphia-Cincinnati preko 7,5 (1,85)

2. LA Dodgers-St. Louis preko 6,5 (1,85)

3. Texas-Chicago preko 8,5 (1,85)

Ukupan tecaj:5,65

I jedan iz Meksickog bejzbola

Yucatan-Veracruz 1 1,65

Yucatan prva momcad lige dok je Veracruz zadnji.Zadnje dvije noci Yucatan pobijedio oba puta stoga ne sumnjam u vecerasnju pobjedu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use