Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 3.6.5015.

Markob300

Recommended Posts

Ajde da i ja napišem koju pametnu :) Po meni jako izgledan par, recimo "zicer" iako mrzim tu rijec..Finale prije finala u RG, Nadal vs Djokovic... Meni draga klada unibet daje 1,30 za over 30 gemova na mecu sutra sto je po meni stvarno malo...Makar da i se mec završi u 3 seta,sto je malo realno, 1 tb bi bio dovoljan da ovaj over prođe..Iako je Nole postavljen za velikog favorita te je po meni jedini value za okladu naci sto veci koef na Nadala u nekoj "super šansi" te odigrati ga navijacki više volim igrati "zicere"... Nadal se diže u formi,igra stvarno dobro te bi po meni trebao biti dosta gusti mec...Zbroj gemova zadnjih 8 Grand Slamova između ovih dvaju teniskih virtuoza izgleda ovako - 39,34,55,39,55,38,33,40,31.. Samo su jednom odigrali točno 30 gemova ali davne davne 2007 baš na RG.. Tako da je po meni ovo par koji bi trebao proci bez nekih velikih problema..Oba igraca u vrhunskoj formi te sam siguran da svatko može uzeti barem po jedan set, te bi time ova oklada trebala biti dobitna. Također pohvale svima na forumu koji pridonose svojim analizama...Sretno ;)

Lekenik ti je drugi u 4hnl..inace ja sam igrao za Karlovac..dosta dobra momcad..po meni bi moglo biti vrlo zanimljiva utakmica..mislim da ih segesta nece lako pobjediti iako je puno kvalitetnija po rangu natjecanja..ali mislim da ce lekenik sve uloziti u taj kup i dat od sebe 120% da ga osvoji..neznam tko sudi..ali poznavajuci taj nas zupanijski kup moglo bi biti svega..eto to je sve sta znam..mogu saznat jos neke info..uprvao sam pricao s frendom koji je jos u klubu..kaze da su izgubili obe utakmice..ali isto kaze da bi mogla biti jako zanimljiva utakmica..

Sretno ako ces igrat

Evo sreo sam jos jednog kolegu igraca..on kaze da bez obzira na place u lekeniku i dobroj klapi i momcadi..kaze da misli da je segesta puno kvalitetnija i spremnija i misli da ce glatko proc..

Eto ako netko jos sta zna neka napise

Murray A. - Ferrer D. 1 - svi znamo da je ove godine Murray eksplodirao na zemlji na kojoj prije nije bio posebno kvalitetan protiv top 10 igrača, mučio se, ali ove godine ubija. Bez obzira što je Ferrer zamljaš, vjerujem da će Murray slaviti.

Đoković N. - Nadal R. 1 - Đoković je ipak favorit, ali samo po formi, stoga ovdje igram jedinicu samo zbog forme, dok sam na drugom listiću igrao gore već navedenog Murraya i dvicu na Nadala jer je to RG i Nadal je tu glavni favorit i da igra bez ruku jer 70 pobjeda i 1 poraz mu daju za pravo da bude favorit i protiv šestorice igrača u polju. 

Sretno!

Nadam se da ste ispratili :)

yJy9g9Y.png

Tomsk - Ural očekujem X, ali s blagim favoriziranjem domaćina pa je ovo sigurnija oklada. PiK X po 1.65 u lokalima je isto dobra opcija, a za sistem ili singl za niži ulog probati čisti X.

Gosti (Ural) su bez petorice prvotimaca, jedan od njih je drugi strijelac momčadi. Vjerujem da će biti tvrda utakmica, možda vrijedi odigrati under golova ili sigurnije oba daju gol i 3+, tip: ne (1.40-1.50).

Dep. Cali - Ind. Medellin - valuebet na domaćina, očekujem pobjedu, ali uzimam DNB 1 po 1.53 kao osigurač. Može se odabrati i singl -0,75 na Deportivo Cali po 1.75 u bet365.

w3twtWN.png

Čini mi se vrlo izglednim da ni jedan od današnjih mečeva neće završiti sa 3:0, a tečajevi u bet365 nisu loši za kombinaciju..

Pročitajte najave za ta dva teniska meča:

Novak Đoković - Rafael Nadal: Jedno od najvažnijih četvrtfinala u teniskoj povijesti

Andy Murray - David Ferrer: Murray ima 14-0 na zemlji ove sezone, ali i 0-4 protiv Ferrera na ovoj podlozi

Na početku RG-a očekivao sam dominaciju Serene Williams u ženskoj konkurenciji međutim svojom igrom i mentalnom nestabilnošću me zaista iznenadila. Iako je i dalje glavni favorit za osvajanje, ja ću za manji ulog igrati protiv nje...

Naime, zadnja tri meča u kojima je S.Williams bila ogroman favorit, sa koeficijentima 1,03-1,10 na nju, sva tri meča završila je u tri seta. Na kraju je slavila ali npr. u jednom trenutku je koef. na Stephens bio samo 1,35 a na Williams 3,00 kod klađenja uživo. To najbolje prikazuje koliko je loše periode u igri znala imati...

Mislim da je meč savršen za live klađenje i svakako ću odigrati nešto, bari stino, na Errani pa makar završilo i 6:0 6:0 za Serenu koja ja baš nepredvidiva. Zadnji meč ove dvije tenisačice išao je u tri seta i to tako da je S.Williams gubila 1:0 u setovima i osvojila TB drugog, dakle lako je mogla izgubiti.

Ako bude radila veliki broj neprisiljenih pogrešaka kao u ranijim mečevima, te bude nervozna, neangažirana i dekoncentrirana mislim da je sve moguće...

Koefcijent od 1,08-1,10 na S.Williams je bezobrazno mali a 9,00 na Errani kao i neki hendikepi i razrade mogu doći u obzir...

Soccer » World » Friendly International »

Peru - Mexico

Tomorrow, 04 Jun 2015, 03:00

TIP: 1 (Draw No Bet, Full Time) po 2.00 bet365

9 out of 9 users predict this (100%)

Average ROI of users who predict this: 4.13%

Meksiko će igrati u izmijenjenom sastavu u ovoj prijateljskoj utakmici. Isplati se ispratiti ishod bez neriješenog na domaćine po 2.00 u bet365.

Avondale United - Cobh Wanderers

Avondale je poznat kao jedan od najboljih amaterskih klubova u Irskoj zahvaljujući zapaženim rezultatima u raznim kup takmičenjima tokom prethodnih godina. Ove sezone igraju nešto slabije, učinak u Munster premijer diviziji im je 5-6-6, a nemaju nijednu pobedu u poslednjih šest utakmica na svom stadionu. Prema rečima prijatelja, moral ekipe nije na najvišem nivou zbog nesuglasica na relaciji trener - igrači. Inače, nekoliko istaknutih prvotimaca je prešlo upravo u Cobh pre početka sezone.

A Cobh Wanderers se takmiči u Munster drugoj diviziji (znači dva ranga ispod lige današnjeg protivnika), ali već su obezbedili plasman u viši rang zahvaljujući odličnom učinku 15-2-1. Sama činjenica da su postigli 62 gola na 18 tekmi govori o njihovom raspoloženju i formi ove sezone. U ekipi ima tri igrača koji imaju iskustvo igranja u "profesionalnim" klubovima, kao i petoricu koji rade u vojnoj armiji, te odatle je disciplina i red u klubu.  :ph34r:

Da sumiramo, ovo je poslednji meč druge runde nacionalnog irskog kupa (FAI), u prvom duelu je bilo 3:3 u nedelju. Inače, ovo je lokalni derbi pošto su oba tima iz Korka, a pre mesec dana Avondale je slavio posle penala (bez golova nakon produžetaka) u okviru lokalnog kupa. Ipak, atmosfera je bolja u taboru Wanderersa trenutačno i oni su veoma motivirani da naprave najveći klupski uspeh u povijesti. 

Detaljno pratim sva takmičenja u irskom nogometu već gotovo deceniju, i čini mi se da gostujući dvoznak ima value ali nikad ne znate sa amaterskim ekipama (kao ni sa prijateljskim utakmicama npr), zato idem sa najnižim ulogom.

X2  $2,38 bet365

Posle duze pauze nesto i od mene:

Notodden - Mjondalen; tip: over 4 @2.73  3/10 (marathonbet:D  :D 

Ovo bi po meni moralo da dodje. Svi znamo kako Norvezani igraju kup utakmice. Osim toga, radi se o dva tima koja igraju jako agresivni i napadacki fudbal. Poslednji mec i jednog a i drugog tima je bio prepun golova (oba meca po 6 golova). Notodden kod kuce u proseku ima oko 4 gola po utakmici, Mjondalen nista manje efikasan gost. Ocekujem jednu goleadu i najmanje 4 gola. Kvota vise nego dobra.

Sretno ko prati!

Za večeras ovo: Austira Vienna-Red Bull Salzburg

TIP: Austria +1,5(hendikep,Austria ne gubi 2 razlike)   1.65

Utakmicom finala Austrijskog kupa završava se sezona nogometa u Austriji,sezona u kojoj je Salzburg bio apsolutno dominantan u prvenstvu,a tu dominaciju bi trebali potvrditi i večeras osvajanjem kupa.

Ove dvije ekipa su se susrele u zadnjem kolu prije tjedan dana kada je Austria ugostila Salzburg i odigrali su 1:1,u toj utakmici je Hutter(trener Salzburga) odmarao par važnih prvotimaca tako da ta utakmica ne prikazuje ništa posebno što se tiče kvalitete obe ekipe.

Austria nije odavno bila lošije plasirane u Austrijskom prvenstvu te su sa osvojenim slabim 7. mjestom ostali bez EL i ovo im je zadnji vlak koji im nudi šansu da zaigraju u Europi.

Salzburg pak osvajanjem ovog trofeja ima šansu osigurati dvostruku krunu već drugu sezonu zaredom,to su dosad uspijele samo dvije ekipe Rapid i Austria prije tko zna koliko godina..

Gostujući trener ima dosta problema sa sastavom,Salzburgu nedostaju 2 standarna braniča Schwegler i Ulmer,a obrana im inako nije nikad bila jača strana,problema imaju i u veznom redu gdje im nedostaju Lazar,Leitgeba i Bruno,ima Salzburg širinu i kvalitetu kojom mogu nadoknaditi pojedine izostanke ali obrana bi im mogla donijeti probleme.

U najavama ove utakmice domaći trener je najavio kako bi bilo ludo se nadigravati sa najboljom ekipom Austrije i da će se oni osloniti na obranu i kontranapade,a Salzburg će standarno morati napadati.

Iako je Salzburg kvalitetnija ekipa ovo je Austra(i) zadnja slamka spasa u kojoj će dati i iznad svog maksimuma kako bi ostvarili željeni rezultat.

Naravno ovdje očekujem pobjedu Salzburga i još jedan trofej u njihovoj vitrini ali sa svim uzetim u obzir moram pokušati ovaj kontrahendikep koji je riskantan ali ni kvota nije loša tako da vrijedi pokušati..Sretno i pozdrav!  B)

Avondale United - Cobh Wanderers

Avondale je poznat kao jedan od najboljih amaterskih klubova u Irskoj zahvaljujući zapaženim rezultatima u raznim kup takmičenjima tokom prethodnih godina. Ove sezone igraju nešto slabije, učinak u Munster premijer diviziji im je 5-6-6, a nemaju nijednu pobedu u poslednjih šest utakmica na svom stadionu. Prema rečima prijatelja, moral ekipe nije na najvišem nivou zbog nesuglasica na relaciji trener - igrači. Inače, nekoliko istaknutih prvotimaca je prešlo upravo u Cobh pre početka sezone.

A Cobh Wanderers se takmiči u Munster drugoj diviziji (znači dva ranga ispod lige današnjeg protivnika), ali već su obezbedili plasman u viši rang zahvaljujući odličnom učinku 15-2-1. Sama činjenica da su postigli 62 gola na 18 tekmi govori o njihovom raspoloženju i formi ove sezone. U ekipi ima tri igrača koji imaju iskustvo igranja u "profesionalnim" klubovima, kao i petoricu koji rade u vojnoj armiji, te odatle je disciplina i red u klubu.  :ph34r:

Da sumiramo, ovo je poslednji meč druge runde nacionalnog irskog kupa (FAI), u prvom duelu je bilo 3:3 u nedelju. Inače, ovo je lokalni derbi pošto su oba tima iz Korka, a pre mesec dana Avondale je slavio posle penala (bez golova nakon produžetaka) u okviru lokalnog kupa. Ipak, atmosfera je bolja u taboru Wanderersa trenutačno i oni su veoma motivirani da naprave najveći klupski uspeh u povijesti. 

Detaljno pratim sva takmičenja u irskom nogometu već gotovo deceniju, i čini mi se da gostujući dvoznak ima value ali nikad ne znate sa amaterskim ekipama (kao ni sa prijateljskim utakmicama npr), zato idem sa najnižim ulogom.

X2  $2,38 bet365

0:3   B) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Evo kolega, idemo zajedno. Odigrao sam tvoj izbor, over 1,5 gol na utakmici. Dodao sam gol Olimpije i jedinicu na Inter. Inter sam dodao da imam barem jedan pogodjen par. Idemo zajedno, nema nazad. Odigrao sam sa novcem koji sam odvojio ako nekad dodje do treceg svetskog rata, da imam da pobegnem u Juznu Ameriku, jer drugog novca nemam.
    • Mali doprinos temi je ovaj moj prijedlog iz posljednje sanse, u kojeg sam poprilicno uvjeren, za razliku od kolege iznad ali razumljivo obzirom na njegov krah ljubavi sa bavarskim fekalijama. Mislim da i nije tako tesko pogoditi kako ce igrati ove ekipe veceras. Psv bi napadao sve da je i donio prednost iz Torina, jer samo tako znaju igrati, i nista drugo ne dolazi u obzir. Doduse vjerojatno bi u tom slucaju bili malo oprezniji, a veceras nemaju sta cekati tako da ih ocekujem visoko i napadacki od prve minute, a Juve oprezniji i na kontre, pa tko koga, a ne bi me cudilo da prvo zasvjetli 0-1 Muani, iz neke kontre ili slicno, no ne bitno tko i kako zabije prvi, vjerujem da minimum 2 gola padaju pa makar oba zabio Juve a da PSV i ne docekamo, no nesto mi nije taj scenarij vjerojatan, tako da kao sto rekoh ocekujem da sijeva od samog starta, uz golove sa obje strane i potencijalno da ova utakmica bude ljepotica ovog nokaut eliminacijskog dijela lige.
    • Da ne bude samo teorije, evo kako bih odigrao realno kladjenje, kada bih imao novca, ili kada bi mi kladionice vratile novac kojim sam mislio da Bayern moze do dva gola protiv skota u sred Munchena: Drzao bih se doubla, jedinica na Inter (subota) plus gol Olimpije Borcu (sutra) sto daje ukupnu kvotu od 1,50 A onda bih na taj osnovni double, dodavao uvek po jedan par, i igrao samo triple, i to sto tripli. Na jednoj tripli bi bio sto veci handicap na Juve, na drugoj nesto u vezi golova na mecu Real vs ManCity, na trecoj bi probao taj over 1,5 gol na utakmici Psv vs Juve, na cetvrtoj prolaz Juventusa za sto manje novca, a dodao bih i golove sa meca Bundeslige izmedju Kiela i Leverkusena (weekend), a probao bih i sa duplom sansom 1X na Olimpiju, ali ne zato sto nesto znam o njima, vec samo sto bih voleo da vise ne gledamo ovaj Borac ako ne moramo.  
    • Psv vs Juventus, Liga Prvaka, najava meca Mnogo je lakse najaviti ovaj mec, nego proceniti u kom pravcu ce utakmica otici, jer ove dve ekipe nemaju nista zajednicko.  Psv, sta sve oni mogu. Psv je u stanju da dobije Liverpoola, iako je dva puta gubio na toj utakmici. U stanju su da postignu tacno 101 gol u sezoni (u svim takmicenjima) i 71 gol u holandskom prvenstvu, iako smo jos uvek u drugom mesecu. Bili su u stanju da sezonu otvore sa deset uzastopnih pobeda, i da vec nakon tri meseca budu u prednosti nad drugoplasiranim Ajaxom devet, pa deset, pa jedanaest bodova prednosti. Bili su u stanju da vec krajem desetog meseca imaju gol  razliku “u plusu 40 golova”, a u ovom trenutku im nedostaje pet gola da bi bili “u plusu 50 golova”. U stanju su da igraju najspektakularniji fudbal u Evropi trenutno, u stanju su da postignu vise golova od Liverpoola u medjusobnoj utakmici, i ukupno u sezoni. U sezoni su imali pobede nad krsevima od timova po 8:0, 7:1, 6:0, 6:1, 5:0, 5:1, 5:2 … Ali isto tako su u stanju da me sjebu u dugorocnom kladjenju na pobednika holandskog prvenstva, gde sam vec potrosio novac koji sam sebi vec proglasio dobitnim jos u desetom mesecu, a oni sve prosuli, kao prave seljacine. Psv vise nije u stanju da dobije ni Tekstilac iz Dervente, u drugom mesecu imaju skor jednu pobedu, tri neresena ishoda i poraz. U prvenstvu imaju tri uzastopna remija, gde su uvek vodili, pa ispustili prednost. (3:3 sa Nec-om, 1:1 sa Willem-om, 2:2 sa Utrechtom). Na zadnjih sedam utakmica na strani (u svim takmicenjima) su uvek primili gol, i to ne gol, vec golove, cak 14 komada. Golove im daje ko hoce i koliko hoce, Zwolle tri, Nec tri, Excelsior tri, Zvezda dva, Utrecht dva puta po dva komada, Breda dva, Juventus dva komada … Znaci, u stanju su da pobede Liverpool nakon sto su dva puta bili u zaostatku, ali i da sjebu celu sezonu, za samo pola meseca, jednom recju deluju kao seoski cirkus koji gostuje u nasem gradu.  Juventus, sta sve oni mogu Ako uplatite 100€ da ce Juventus i ManCity biti prvaci Italije i Engleske, zaradicete tacno 515.000€ a da niste uzeli lopatu u ruke. Znaci, kvote od 51,00 i 101,00 jasno govore gde su Juve i gradjani danas. Juventus je u stanju da ima sesnaest X-a, neresenih ishoda u prvenstvu. Tesko pobedjuju, ali tesko i gube, do utakmice sa Napolijem, pre desetak dana, nisu imali nijedan poraz u italijanskom prvenstvu. Nisu u stanju da dobiju Empoli, Cagliari, Parmu, Veneziju, Lecce ili Brugge, ali ne gube ni od ManCity, Intera, Milana, Rome, Leipziga ili Aston Ville. Juventus u gostima ove sezone ima skor od sest pobeda, devet neresenih ishoda i samo jedan poraz od Napolija ( gde su vodili). Sto se mene tice, najvrednije kod Juventusa je sto cak sesnaest puta nisu primili gol, jedanaest puta u sezoni su primili samo jedan gol, i samo jednom u sezoni primili vise od dva gola (4:4 sa Interom) Sta ja mislim o ove dve ekipe Mislim da veceras igraju dva potpuno razlicita sveta, i da treba do utakmice da se odlucim i izaberem koji klub cu kupiti, i postati vlasnik kluba, uvek bi to bio Juventus. Morao sam malo da kontaktiram emigraciju da cujem sta mediji u svetoj Holandiji govore o Psv-u. Uglavnom se slazemo, sve kritike idu u pravcu takticke nediscipline, prepotentnosti, anarhije i nonsalancije. Kritike su upucene igracima koji se neodgovorno odnose, nemaju autoritet na klupi i uglavnom igraju bez pritiska, pa se tako i objasnjava primljeni broj golova, i cinjenica sto su vec sto puta u sezoni bili u rezultatskom zaostatku. Znaci u dve reci, sezonu bi mogli da objasnite recima takticka nedisciplina, iako imaju tri puta jaci roster od biko koje druge holandske ekipe. Sto se tice Juventusa, ne moram nikoga nista da pitam. Nece biti prvaci Italije u narednih sto godina, a da mene pitaju, Antonio Conte na klupi bi im legao kao budali samar. Postujem im odbranu, postujem im prakticnost i relativnu disciplinu, a svidja mi se i sto tesko gube, iako i tesko pobedjuju. A najvise mi se svidja sto ce prodati onog drvosecu Vlahovica i sto su ga zakucali ekserima za klupu. Uvek moze i sa manje crnaca u rosteru, pogotovo u napadu. Sve u svemu, Juventus je tacno na onom mestu na tabeli Serie A koje i zasluzuju.  Hteo sam da kazem da bi Psv mogao da bude ono sto kaze srce, lepa igra, puno golova i spektakl, a Juventus ono sto kaze razum, daj da se prodje dalje i uzme italijanski Kup, ionako se niko nece secati za sto godina kako smo igrali. Bas kao sto se desilo prosle godine, kada je nikada gori Juve dobio Atalantu bez primljenog gola u nikad gorem Finalu jednog kupa. Predlozi za kladjenje Mislim da ovde vec ulazimo u deo nadprirodnih moci svakoga od nas da predvidjamo buducnost, odnosno da procenimo u kom pravcu ce otici utakmica. Mirise na golove, ako gledamo kako igra Psv. Ali u italijanskom prvenstvu bi holandski treneri umrli od gladi, a holandski pogled na fudbal ne bi prosao ni u italijanskim seoskim ligama. Ako mirise na golove, sta da radimo sa cinjenicom da Juventus sesnaest puta u sezoni nije primio gol. Sa druge strane, ne znamo kako Psv misli da prodje, ako ne napadne jer je napad jedino sto imaju. Gledam juce one seljake iz Atalante. Pruzi ti se prilika jednom u sto godina da prodjes dalje u Ligi Prvaka, a da jedna ekipa izmedju Reala i gradjana mora da ispadne, Bog, sreca ili sudbina ti za protivnika da belgijance, pri tome imas aktivni rezultat iz prve utakmice, plus su te pokrali u prvoj utakmici, i ti budes tolika seljacina da primis tri komada za poluvreme. Dakle, priprema utakmice - nula, glava -promaja, mentalitet -seljacki, a Juventus nikada nije bio takav klub. Dakle, ovako. Svako od nas treba najpre da vidi koliko u sebi ima talenta da predvidja buducnost i to iskoristi za procenu u kom smeru bi mogla da ode utakmica. Ako se klubovi odluce za borbu prsa u prsa, bice deset golova. Ako Psv napadne kako zna i ume, u stanju je da postigne cetiri gola. A da ne govorimo koliko prima i ko im je sve davao golove. Ali i Juventus bi bio Atalanta, a ne Juve kada u ovakvim utakmicama ne bi igrao sah umesto fudbala.  Evo i moje prognoze. Prva je live, dakle sacekati prvih deset minuta, pa tek onda divljati sa uplatama, nakon sto smo videli kako ce se otvoriti utakmica, i uopste ne stedeti za one kolege koje jos uvek imaju novca kod sebe. Drugo, veoma mi se svidja onaj predlog iz druge, amaterske, a to je neki handicap na Juve, da ih Psv nece potopiti. Trece, mislim da je izuzetno privlacna i igra ko prolazi dalje, jer su obe kvote interesantne, svaka na svoj nacin, a sve zavisi od toga da li cete kroz live prepoznati potencijal napada i poseda sa jedne strane, ili prakticnost i racionalnost plus odbrana, sa druge strane. Ipak, sada pre utakmice deluje da je lakse kroz live, a nakon prvih deset minuta, proceniti igru na golove, odnosno kladjenje na golove na utakmici. Sve to pod uslovom da ste i stanju da gledate istovremeno dve utakmice i da se pri tome kladite na dve utakmice istovremeno, jer ko je lud da ne gleda Real i gradjane.  
    • Liga prvaka, Real-City 2 Logičnog objašnjenja nemam, a dosad se pokazalo da logika i nogomet nisu uvijek u simbiozi. Računam na jednostavni zakon brojeva ,visokih brojeva,tj.da je vrijeme da Real više izgubi meč u kojem se očekuje da će ići dalje. Žao mi je samo Luke,ali ova garnitura Reala je takva da svima idu na živce,osim njihovim navijačima,pa čak i nekim njihovim navijačima. Jučer čitam kako su napravili tablicu La Lige, kao bez grešaka Vara,na kojoj je Real prvi. Oni pričaju o sudačkim greškama, nevjerojatno. Da je Var postojao od 1955. oni bi imali maksimalno 6LP i 15 La Liga. I sad im fora objašnjavati da Jude B.kod crvenog kartona nije rekao Fuck you nego Fuck off. Nije go*** nego se pas ... I koliko pametan moraš biti otac da sinu crncu daš ime Jude. Ali bitno je da mali Juda još kao dijete sanjao da će igrati u bijelom kraljevskom dresu.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use