Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 1.6.2015.

Goksim

Recommended Posts

S ciljem još veće popularnosti SvijetKladjenja portala i foruma, što bi trebalo rezultirati još većim brojem članova a samim tim i kvalitetnih prijedloga za klađenje, napisan je ovaj tekst...

http://www.svijetkladjenja.com/analize/opljackali-smo-kladionice/

mO73Na3.png

Danas nije prebogata ponuda, najzanimljivija je ponuda Roland Garrosa te uzvrat kvalifikacija za Bundesligu...

Monfils i Federer nastavljaju meč pri rezultatu 1:1 i koeficijent na Monfilsa je 3,00 što je IMO previše. Gledao sam drugi set i Monfils je bio barem ravnopravan ako ne i bolji...

monfils - federer 1...iako sam možda najveći fan rogera u HR, igram na monfilsa...tečaj 3.96 (Marathon) nema smisla..zadnja 2 međusobna dobio francuz, igra na domaćem terenu (nije nebitno jer je on igrač kojem to dosta znači, voli zabavljati publiku). u prilog okladi ne ide to što je već dosta vremena proveo na terenu ali mislim da je on fizički dosta spreman .postoje i sigurnije opcije za okladu ali ja idem "u glavu"

sretno svima!

Također očekujem da se Čilić danas oprosti od Roland Garrosa budući da nije u bajnoj formi i stvarno bi bio iznenađen kada bi pobijedio Ferrera...

Nadam se da će i drugi podijeliti svoja razmišljanja...

Evo jedan moj aktivan listić, sa današnjim parovima te Ligom Prvaka...

0QejybR.png

Više prijedloga od mene tijekom dana ;)

Bejing - Shenxin 1 1,25

U današnjoj siromašnoj ponudi ovo mi se čini kao dobar izbor. Sve lige petica su završile, i sljedećih tjedana će u ponudi, kao i svake godine, biti samo egzotične lige. Ova oklada temelji se isključivo na statističkim pokazateljima, naime gosti su fenjeraši i statistički kante sa samo 4 osvojena boda do sad... I da, koef. je u padu. Igrao sam samo pobijedu domacina, iako vjerujem da će dobiti i sa hendikepom...

bQxWIOa.png

dali netko zna dali je riskantno igrati ovo za danas

pošto mi bas nejde ovih dana padam ko kruška na lističima

1.Karlsruher(2)-HSV(1) 1x
 2.  Unicaja-Laboral Kutxa     1x
 3.     Federer R.-G.Monfils      1
 4.   Van Uytvanck A.-Mitu C.A.  2
 5.     Kvitova P.-Bacsinszky T    1
 6.     Nadal R.-J.Sock  j.sock uzima bar jedan set

58BKyVe.png

Evo moj današnji sa jačim ulogom...

Mislim da Sock nemože na zemlji ništa Rafi, te da će ga ovaj dobit dosta lagano...i da će Rafa krenuti kako treba igrati, ovo je njegov turnir i mora ići do kraja...

Gasquet igra jako dobro ove sezone, nakon prošle 2 gdje su ga mučile ozljede i bolest napokon je uhvatio pravu formu te mislim da može pružiti dobar otpor Noletu, jer ako ga ja namučio Kokkinakis onda bi trebao i Gasquet koji je po meni puno kvalitetniji od Australca, još igra pred domaćom publikom, te neće bili lako Noletu...

A Kinezi su objašnjeni gore u nekom postu i neželim ponvaljati...

Sorry na ovako kratkim "analizama" u gužvi sam...

Sretno tko prati

Karlsruhe - HSV

Evo jednog mog prijedloga, ali za niži/srednji ulog, ponajviše zbog suca... Dakle igra se uzvratna utakmica u borbi za Bundesligu. Prva utakmica završila je 1:1 te je bilo čak 6 žutih kartona a u uzvratu je za očekivati i više... Jedino, sudi Grafe, sudac koji ne daje previše kartona, i da je delegiran netko drugi na ovo bi išao sa puno većim ulogom...

g2i5fN9.png

Unibet za over 4,5 kartona daje samo 1,40 dok William Hill daje čak 1,70 ako bude 5+ žutih kartona na utakmici. I jučer smo mogli svjedociti cudnoj granici za kartone za Napoli - Lazio kod William Hilla, a danas je koef. i više nego izdašan... U igri je jaaaaaako puno za obje ekipe i biti će kartona, pogotovo posljednjih 20ak minuta. Tenzije će biti visoke te će biti puno nervoze...

F1zhsAy.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use