Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 27.5.2015

Ivan1998

Recommended Posts

Evo jednog mog prijedloga o kojem sam informacije prikupio isključivo na internetu, dakle da nebi bilo zabune nemam drugih informacija...

Iznenadio sam se kada sam u ponudi Bet365 kladionice našao utakmice BIH 1.lige (tj. druge lige po kvaliteti...). 

Branitelj Mostar - Rudar Kakanj

ALQt58B.png

Evo i ljestvice

yGalXiv.png

Dakle domaćin se bori za opstanak, a gostu bodovi ništa ne znace... Znamo šta je BIH liga, a isto tako kako obično prolaze domaće ekipe, pogotovo kad im treba...

Uz sve iskopao sam i ovo:

Rudar bez pola ekipe gostuje Branitelju

Fudbaleri Rudara u okviru 28. kola Prve lige FBiH gostuju u Mostaru kod ekipe Branitelja koja se bori za opstanak.

Trener ”zeleno-crnih”, Mirnes Buza, ponovo ima težak zadak da sastavi ekipu koja će istrčati na megdan Branitelju jer zbog suspenzije pravo nastupa nemaju Spahić ,Kulović, Neimarlija, Čizmić…

Ipak, nadu za dobrim rezultatom daje sjajna forma mladog Čehajića koji je u samo dvije utakmice uspio postići čak pet pogodaka i na taj način donijeti Rudaru četiri boda.

Branitelj je neugodna ekipa a ako tome dodamo da se bore za opstanak, nema sumnje da će izabranicima Buze biti jako teško doći do novih bodova.

Iz redova Rudara kažu da na ovo gostovanje ne idu turistički nego da se idu nadigravati pa tako nije isključeno da se ”zeleno-crni” kući vrate slavljenički.

Utakmica u Mostaru na rasporedu je u srijedu sa početkom u 17 sati i 30 minuta.

Kaportal.ba

http://kaportal.ba/rudar-bez-pola-ekipe-gostuje-branitelju/

Evo i sudaca...

KpiWbVN.png

Sumnjam da bookmakeri znaju sve ove informacije, te mi se koeficijent od 1,61 na pobjedu domaćina čini, kad sve navedeno uzmemo u obzir, prevelik. Branitelj je nedavno pobijedio i prvoplasiranu Budućnost, a onda bi valjda trebali i prosječnu ekipu kojoj fali pola momčadi i koja dolazi na ovo teško gostovanje bez prevelikog motiva.

Nažalost nemam drugih informacija o ovoj utakmici niti sam detaljnije upoznat u stanje 1.BIH lige, tako da uzevši to u obzir na ovo idem sa nekim srednjim ulogom.

Ako je netko bolje upoznat sa situacijom ili nađe nešto više o ovoj utakmici neka podijeli na forumu ;)

Drug samo da potvrdim ovaj par , imam prijatelja koji igra za jedno od ove dvije ekipe da ne imenujem sad...  i sve su prilike znaci 99% da ce to biti 1, ja sam to jos jucer igrao i ja sam se bas iznenadio i kvota je veca bila Branitelj - Rudar - 1 kv. 1.64 , sad je vec pala mada i dalje je dobra... i slobodno se se moze na to dodati taj drugi par mladost - Buducnost - 1x   kv. 1.24 ...   i ja sumnjam da bookmakeri imaju sve informacije o ovom paru te ovoj ligi uopste... 

i jos nesto jedan par koji po meni 100% siguran a fina kvota je ,  Bosna - kup   Olimpik - Siroki , da cu u prvom poluvremenu biti x2 kv. 1.35 , ja sam ubjedzen da ce biti x na poluvremenu ali eto da se osigura sa x2...   

a licno moj tip za tu uktamicu , ja sam odigrao rezultat 1:1 bet365 kv. 12.0

Evo jednog mog prijedloga o kojem sam informacije prikupio isključivo na internetu, dakle da nebi bilo zabune nemam drugih informacija...

Iznenadio sam se kada sam u ponudi Bet365 kladionice našao utakmice BIH 1.lige (tj. druge lige po kvaliteti...). 

Branitelj Mostar - Rudar Kakanj

ALQt58B.png

Evo i ljestvice

yGalXiv.png

Dakle domaćin se bori za opstanak, a gostu bodovi ništa ne znace... Znamo šta je BIH liga, a isto tako kako obično prolaze domaće ekipe, pogotovo kad im treba...

Uz sve iskopao sam i ovo:

Rudar bez pola ekipe gostuje Branitelju

Fudbaleri Rudara u okviru 28. kola Prve lige FBiH gostuju u Mostaru kod ekipe Branitelja koja se bori za opstanak.

Trener ”zeleno-crnih”, Mirnes Buza, ponovo ima težak zadak da sastavi ekipu koja će istrčati na megdan Branitelju jer zbog suspenzije pravo nastupa nemaju Spahić ,Kulović, Neimarlija, Čizmić…

Ipak, nadu za dobrim rezultatom daje sjajna forma mladog Čehajića koji je u samo dvije utakmice uspio postići čak pet pogodaka i na taj način donijeti Rudaru četiri boda.

Branitelj je neugodna ekipa a ako tome dodamo da se bore za opstanak, nema sumnje da će izabranicima Buze biti jako teško doći do novih bodova.

Iz redova Rudara kažu da na ovo gostovanje ne idu turistički nego da se idu nadigravati pa tako nije isključeno da se ”zeleno-crni” kući vrate slavljenički.

Utakmica u Mostaru na rasporedu je u srijedu sa početkom u 17 sati i 30 minuta.

Kaportal.ba

http://kaportal.ba/rudar-bez-pola-ekipe-gostuje-branitelju/

Evo i sudaca...

KpiWbVN.png

Sumnjam da bookmakeri znaju sve ove informacije, te mi se koeficijent od 1,61 na pobjedu domaćina čini, kad sve navedeno uzmemo u obzir, prevelik. Branitelj je nedavno pobijedio i prvoplasiranu Budućnost, a onda bi valjda trebali i prosječnu ekipu kojoj fali pola momčadi i koja dolazi na ovo teško gostovanje bez prevelikog motiva.

Nažalost nemam drugih informacija o ovoj utakmici niti sam detaljnije upoznat u stanje 1.BIH lige, tako da uzevši to u obzir na ovo idem sa nekim srednjim ulogom.

Ako je netko bolje upoznat sa situacijom ili nađe nešto više o ovoj utakmici neka podijeli na forumu ;)

3:2 FT WIN :D

WVWwJGz.png

I da, htio bi se zahvaliti dvojici kolega sa foruma (da ih ne imenujem oni će se prepoznati :) ) koji su podijelili svoja mišljenja za utakmicu, te izvještavali uživo o rezultatu i stanju na terenu. Hvala!

Stvarno nas ima svugdje ;) 

Coritiba vs Ponte Preta

Nisam veliki poznavalac brazilskog fudbala, ali ovaj kup meč mi je privukao pažnju pa sam bacio neki ulog... Naime, Ponte Preta dolazi sa samo tri igrača iz najjačih 11, a Coritiba je tipična domaćinska ekipa...  Uzeo sam H1 u soccerkladionici po $3. 

http://globoesporte.globo.com/pr/futebol/copa-do-brasil/noticia/2015/05/coritiba-recebe-mistao-da-ponte-preta-na-terceira-fase-da-copa-do-brasil.html

Srećno, sa mojim prvim pikom na ovom forumu (na kome sam apsolutni novajlija), i Vama koji pratite... :)

..."samo" 2:1 za Coritibu...  :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use