Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

27.3.2008. - Četvrtak (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Debrecen-Szekesfehervar 01 1.55

Västeras-Malmö 02 2.00

Tampa Bay-Washington 02 2.15

Florida-Atlanta 01 1.80

San Jose-Dallas 01 2.10

FMP Železnik(2.ut.)-Zadar 01 1.55

Ančić M.-Simon G. 01 1.45

Volandri F.-Sweeting R. 01 1.90

Ruano-Pascal V.-Loit E. 01 1.65

TuTo(1.ut)-Hokki Kajaani 01 1.60

Slovan(sš)-Dukla Trenčín 01 1.55

ja u ovim parovima trazim neku dobitnu kombinaciju... nakon sto sam jucer napravio dobitnu a nisma ju uplatio...  ne znam sta bi izbacio a sta ostavio, ajd ako vam je neki od ovih parova poznat i mislite da ne prolazi recite da izbacim, ili koje bi vi parove uzeli...

Dundalk - Wexford ......... 1 .. 1.35 (2:1)

- napisao sam par riječi o ovoj utakmici: link

Florida - Atlanta ........... 1x .. 1.25 (2:3)

- isto par riječi: link

5,5/ Slavia - Liberec ....... 1 .. 1.50 (5:1) 

- zadnjih 8 utakmica ovih momčadi (kad je Slavia bila domaćin) je završilo sa manje od 6 golova

- Slavia je oba puta slavila nakon produžetaka (2 x 2:2)

- rezultat je 2:2 i očekujem još jednu tvrdu utakmicu

- sviđa mi se i kontrahendi na Liberec, po @1,25

161,5/ Železnik - Zadar ... 2 .. 1.80 (85:85)

- malo preniska granica po meni....obje momčadi vole dosta zabijati

- prije par dana su odigrali 82:82 u Zadru (95:91 prod.)

- pošto ne pratim baš košarku, ovo ide na neki sporedni listić za manji ulog...

Soderling - Koubek ........ 1 .. 1.20 (2:0)

- nema se tu šta previše reći; Šveđanin je kvalitetniji od Austrijanca i u dobroj je formi...

Acasuso - Ventura ........ 1 .. 1.25 (2:0)

- Ventura nije tenisač za tvrdu podlogu; nije ni Acasusu hard baš omiljena podloga, no snalazi se na njemu bolje nego Španjolac...  ;)

Fish - Clement .............. 1 .. 1.25 (0:2)

- Riba je u strašnoj formi; Clement slab u zadnje vrijeme...

Sweeting - Volandri ....... 1 .. 1.65 (2:0)

- Volandri i hard  ;D ;D ;D

- nije Sweeting ništa posebno, no prošao je kvalifikacije, dobio 2 meča (svaki u 3 seta) i priviknuo se na podlogu

Toliko od mene za danas.....  ;)

Sretno svima!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • over 1,5 gol na utakmici svakako, a ostalo iz meca u zavisnosti od pohlepe.  
    • 1 protiv Willema svakako, ali bode me u oci koliko golova prima PSV, doslovno tko god se sjeti zabije im po 2, 3 gola i ono sto me intrigira je danasnja kup utakmica sa Feyeenordom koji je em u losoj formi, em prodao alfu i omegu ekipe Gimeneza u Milan, debakl u Lilleu 6-1, pa poraz od Ajaxa 2-1 sad za vikend, a sad idu PSVu na noge u kupu, a pogledaj kvote na jedinicu, sto ciniti tu a moramo nesto odigrati u ovom derbiju  uz naravno over 1.5 ukupni
    • Evo i ja se pridruzujem pozivu kolege da se do petka podignu krediti i rasproda sva imovina i vec sada pocne sa divljanjem po uplatama na ovoj jedinici na Dinamo protiv Sibenika. Iako jos nikada nisam na Forumu pozivao na kladjenje na Dinamo, za sve postoji prvi put.  Ako jedinicu na Dinamo spojite sa jedinicom na Psv protiv Willema dobicete double po ukupnoj kvoti od oko 1,30 a ako dodate i prolaz dalje Bayerna nad Celticon u Ligi Prvaka po kvotici od 1,10 dobicete ukupnu kvotu od oko 1,40 a da lopatu niste niti uzeli u ruke, niti ste kopali, niti bilo sta radili u zivotu, osim kockanja.  
    • Newcastle - Arsenal – 2 i oba daju (4.00) bet365 Newcastle je iznenadio sve u prvoj utakmici pobijedivši Arsenal s 2:0 bez primljenog gola. Sada se igra uzvratna utakmica na St. James Parku. Arsenal ulazi u ovu utakmicu s nizom od četiri uzastopne pobjede, uključujući impresivnih 5-1 protiv Manchester Cityja. Također, londonska momčad je u nizu od šest utakmica bez poraza, od čega dvije u Ligi prvaka. S druge strane, Newcastle se bori s nedosljednom formom, pretrpjevši dva poraza u zadnje tri utakmice, uključujući i nedavni poraz od Fulhama 1-2. Međutim, Newcastle može pronaći samopouzdanje u nedavnim međusobnim susretima, s obzirom da su pobijedili Arsenal u posljednja dva meča. Newcastle je u posljednjih sedam domaćih susreta protiv Arsenala zabio pet, a primio sedam golova. Domaćini su trenutno u nizu od dva uzastopna poraza na svom terenu, ali su pritom u oba susreta postigli gol. S druge strane, Arsenal na gostovanjima ne zna za poraz u posljednjih devet utakmica, a u posljednja dva gostovanja upisao je pobjede. Newcastle će i dalje biti bez Harveya Barnesa i Jamaala Lascellesa, dok Callum Wilson ima male šanse da se vrati nakon više od osam tjedana izbivanja.  Arsenal i dalje ne može računati na Gabriela Jesusa, Bukaya Saku i Takehira Tomiyasua, dok je Ben White blizu povratka. David Raya je prebrodio probleme s ozljedom mišića i očekuje se da će zadržati mjesto na golu ispred Neta. Newcastle: Pope; Livramento, Botman, Schar, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Murphy, Isak, Gordon Arsenal: Raya; Timber, Saliba, Gabriel, Lewis-Skelly; Odegaard, Partey, Rice; Martinelli, Havertz, Trossard S obzirom na trenutnu formu Arsenal djeluje kao favorit za prolazak dalje, ali ne očekujem laganu utakmicu. Newcastle je pokazao da može zabijati i u porazima kod kuće, dok Arsenalova obrana nije bila nepremostiva, primivši gol u devet od posljednjih deset gostujućih susreta. Očekujem pobjedu Arsenala uz opciju oba tima daju gol po ukupnoj kvoti 4.00 u bet365 kladionici. Sretno! (Koeficijenti 04.02. 19:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Prepoznao sam se u jednoj rečenici o nedostižnim kolegama. Kako stvari stoje,ta moja izjava se ostvaruje, Fitoz ima veću prednost u 1.ligi nego PSG U Francuskoj ,a Nuki ima respektabilan prosjek od preko 95 posto u 2.ligi. Više i ne znam kad su zadnji put nešto promašili.Ako ih Colt ne urekne,teško da padnu skoro,a teške kletve najboljeg analizatora još ne djeluju-)))  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use