Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 25.5.2015

Svojevrsni

Recommended Posts

BALTIMORE vs. HOUSTON: http://www.svijetkladjenja.com/analize/baltimore-orioles-houston-astros-25-05-2015-mlb/

PICK: Astros win @ 1,98

Astrosi su underdog, ali ne zasluženo. Obožavam igrati na underdoga, posebno ako je u formi kao što su astrosi i još će im bacati živina koja ne može izgubiti. Vjerojatno će biti tijesno, ali trenutno su bolja ekipa

Midtjylland - Brondby  1

Domacin u prilici postavit nevjerovatan rekord. Naime, danasnjom pobjedom imat ce skor kod kuce, za ovu sezonu, svih 16 pobjeda. Prvenstvo su osigurali i u slavljenickom raspolozenju docekuju Bronby koji je osigurao Europu. Ako se nisu stedili dosad, mislim da nece ni veceras i ocekujem pobjedu domacina. Kbota na Bet365 je 2,15.

Ćorić B. - Querrey S. 2 - ako Querrya bude držao servis dobit će meč, jer Borna teško da može izdržati dugi meč jer je mlad i fizička sprema nije baš jača strana, Querry je dobar igrač, zemlja mu nije najjača strana ali može on danas do pobjede.

CSKA Moskva - Rubin Kazan 1 - Cska mora dobiti jer takva ekipa želi igrati Ligu prvaka ili se bar probati kvalificirati u LP, dok Rubinu opet treba za EL, ali Cska ide ovdje sigurno na pobjedu.

izgubi dva seta, dobije treći sa 6:0, pa Borna traži liječnika jer mu se noga grčila ili koji vrag i ovaj de*** američki izgubi na kraju. Pa smiješno.

Stabaek-Rosenbork 1x@1.95 8/10

Sta radi ovaj Stabaek...kako igraju ljudi,to je extra...6 uzastopnih pobjeda(bez cup mečeva),jedna remiza u proslom susretu protiv Molde  ,15 datih golova u tih 7 meceva  i tri primljena gola je za respekt!Mnogi  su pred sezonu pogresili  u nekim analizama...predviđana je borba za zivot,za opstanak...ali su sve demantovali i igraju uz Rosenborg trenutno najbolji fudbal u Norveskoj...i zasto ih ne ispratiti onda.Znam,da svi ponekad razmisljamo u suprotnom smjeru,ako neka ekipa ima niz pobjeda,prije cemo razmisljati da ce prekinuti taj niz,nego nastaviti,prosto takvi smo po prirodi...ali ja danas ocekujem i 8 susret bez poraza iako im dolazi dosta jaka ekipa Rosenborka,pa sta bude na kraju.

ma brate kapa do poda 15 min 2 0 a kvota 4 nesto hehe ,edit: 2 min 2 gola sad 2 2 prvo penal malo je pretjerano sudac nevoli domacina hahahha

Mannarino - Melzer J.    1  @  1,50

Evo gledam ovaj par i neznam šta bih rekao,mislim da je ovo poklon dana,nadam se da ne griješim,melzerovo vrijeme je odavno prošlo i mislim da kad su u pitanju 3 seta(možda 4) da on tu nema šta tražiti,igra protiv domaćeg igrača kojeg će publika nositi i ako bude imao dan,samo je pitanje koliko gemova će prepustiti melzeru..

sretno

melzer veteran  na pobjednickim stazama... gledam mec i imam dojam da se mannarinu neda uopce igrat... on igra sam protiv sebe.. 

Svojevrsni je dosta toga napisao, ja ću ukratko samo

Kyrgios-Istomin 1 1.28 - Kyrgios je mlada nada, igra jako dobar tenis u posljednje vrijeme i uvijek dobro odigra na Grand Slamovima. Imao je malih problema sa laktom ali je u redu sve i trebao bi bez problema proći Istomina koji je očajan ove sezone.

Gavrilova-Larsson 1 1.25 - Gavrilova je eksplodirala ove sezone, ima već dvije top 10 pobjede. Igra sjajno, Larsson nije igrala 2 mjeseca i Gavrilova bi ovo morala bez problema proći.

Stosur-Brengle 1 1.22 - Samantha svake godine ovdje igra odlično, a sada dolazi sa titulom iz Strasbourga. Brengle je upala u jako lošu formu nakon Stuttgarta, mislim da ne može parirati ovakvoj Stosur.

Pliskova-Zhang 1 1.22 - Pliskova igra sezonu karijere, Zhang je u lošoj formi a i inače je slaba na zemlji tako da bi Pliskova ovo trebala dobiti bez problema

Dodig-Stepanek 1 1.40 - Dodo je napokon proigrao u posljednje vrijeme, imao je nekoliko jako dobrih pobjeda na zemlji. Štepanek se vratio nakon nekoliko mjeseci pauze i ne igra na razini za sada.

Thiem-Bedene 1 1.44 - Ovdje me brine jedino umor Thiema, odigrao je odličan turnir u Nici koji je osvojio i sve bolje igra u posljednje vrijeme. Bedene je nakupio pobjeda na challengerima, ali ako Thiem bude na svojoj razini, Slovenac/Britanac nema šta tražiti ovdje.

Robredo-Golubev 1 1.22 - Golubev upao kao LL. Ima očajnu sezonu iza sebe, odradio je prva dva kola kvala dobro i onda odigrao jako loš meč protiv Vannia koji je trebao završiti u dva seta. Robredo se vraća nakon manje pauze, mislim da dobija Golubeva koji je ovdje tek vezao dvije pobjede.

Giraldo-Young 1 1.26 - Giraldo je kvalitetniji tenisač, pogotovo na zemlji. Young je prošli tjedan od Kuznetsova u kvalama izgubio 6:2 6:0.  Mislim da će Giraldo ovo riješiti u tri seta.

Kuznetsov-Jaziri 1 1.33 - Kuznetsov je odigrao jako dobro u Ženevi i iznenadio me, sa druge strane Jaziri je jako loš posebno na zemlji a uz to je predao posljednji meč. Kuznetsov je odigrao nekoliko dobrih mečeva u posljednje vrijeme za razliku od Maleka i mislim da prolazi dalje danas.

Kokkinakis-Basilashvili 1 1.25 - Basilashvili je meni truba na zemlji, zna odigrati tu i tamo dobar meč. Sa druge strane Kokkinakis igra jako dobro, nedavno su igrali i Basilashvili je predao kod velikog vodstva Kokkinakisa

Prošla dva tiketa, ali Dodo sheba za finu lovu

YuABRhC.png

7pgDOOm.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use