Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 22.05.2015.

canca

Recommended Posts

Vanni-Golubev 2 1.90 Marathon

U posljednjem kolu kvalifikacija za drugi Grand Slam sezone, Roland Garros, snage će odmjeriti Vanni i Golubev.  Luca Vanni trenutno je 103. tenisač svijeta. Ove sezone pokazao se teniskoj javnosti na turniru u Sao Paulu.  Prošao je kvalifikacije i mislim da je ostvario prvu pobjedu u glavnom ždrijebu turnira pobjedivši De Bakkera, ali nije stao na tome te pobjedama nad Lajovićem i Souzom dolazi do finala koje gubi od Cuevasa a imao je i servu za meč. Nakon toga veže 4 poraza, a u Madridu je prošao dva kola kvalifikacija i prvo kolo pobjedivši Tomića, a u drugom kolu gubi od Bolellia. Prije RG-a igrao je u Rimu gdje je ispao u prvom kolu od Almagra.  U prvom kolu kvalifikacija odigrao je jedan jako težak meč protiv Ungura koji je dobio nakon višesatne borbe 6:4 6:7 16:14. U drugom kolu je također imao težak posao, morao je okrećati meč protiv Fabbiana 3:6 6:3 6:2. Andrey Golubev trenutno je 137. tenisač svijeta.  Nekada top 35 tenisač ima jako lošu sezonu što ga je i dovela do ovolikog pada na listi. Ovo mu je prvi turnir ove sezone na kojemu je uspio vezati dvije pobjede. Većina poraza je od jačih tenisača tipa: Dimitrov, Đoković, Robredo, Bolelli, Nieminen, Youzhny itd imao je i nekoliko mečeva koje je "morao" dobiti: Donati, Nishikoa, Kudla.. Ovdje je odradio jako dobar posao. U prvom kolu dobija Moriyau 6:1 6:2, a u drugom Violu 6:4 6:4.  Po meni je Golubev bliži pobjedi, napokon je malo proigrao. Vanni je vjerojatno i umoran,  igrao je 6 sati ako ne i više u 2 dana. Vanni je i najbolji rangirani trenutno u kvalifikacijama, a otkazima Raonića, Benneteaua i Tipsarevića, Vanni bi u slučaju poraza ušao u bubanj sa još tri (ili četiri) tenisača i ždrijebom bi se odlučilo tko će od njih zauzeti ta 3 mjesta, znači i dalje bi imao fine šanse za prolaz u glavni ždrijeb. Sve u svemu, mislim da se isplati odigrati na Golubeva. 

btw Goksime provjeri inbox, trebao sam te nešto vezano za Betfair, ne znam je li se poslalo

Servette-FC Schaffhausen

Veceras u 2. Svicarskoj ligi, Servette nakon neugodnog poraza od direktnog konkurenta za prvu ligu Lugana, mora ganjat pobjedu nad Schaffhausenom. Tri utakmice su ostale do kraja i Servette mora sve tri pobjedit i nadat se kiksu Lugana. Danas cu odigrat 3 tipa na ovoj utakmici na 3 razlicita tiketa. Prvi je First Half Time Goals 0.5 Over po kvoti od 1.28. Servette je drugi domacin lige po uspjesnosti, nemaju pravo na kiks vise i krenut ce agresivno od prve minute. Schaffhausen je najefikasniji gost u ligi sa nevjerovatna 35 postignuta gola i 27 primljenih u 16 susreta. Ostanak u ligi su osigurali, tako da mogu igrat opusteno te ne ocekujem neki bunker s nihove strane a i statistika pokazuje da tako i ne igraju te ocekujem i njihov gol veceras. Zato takodjer igram i Servette Clean Sheet No po kvoti 1.5 te Servette Team Golas Over 1.5 po 1.53. Naravno, ako sve ovo prodje, onda dolazi i over 2.5 i BTS ali radje cu pasti 3 tiketa nego 5 pa su ova 3 moj izbor :)

FC Lugano-Chiasso        1

Takodjer 2. Svicarska liga i jako vazna utakmica. Luganu je u zadnjem kolu trebala pobjeda nad jedinim konkurentom Servetteom, ostvarili su je i sad ovise sami o sebi. U goste im dolazi Chiasso koji ima 5 bodova viska od mjesta koji vodi u nizi rang. Solidna zaliha za zadnja 3 kola. Lugano je najbolji domacin lige, sa samo 1 porazom i 3 nerjesena te 12 pobjeda. Chiasso nije kanta za napucavanje ali u zadnje dvije utakmice kod Lugana su izlazi sa porazima od 2 i vise razlike. Ocekujem nastavak dobre forme Lugana i potvrde prvog mjesta.

Genclerbirligi-Mersin IY         Goal before 27:00  Yes  1.83

Ovaj tip cu probat cisto radi statistike i zbog toga da su i jedni i drugi zacementirani i sigurni u sredini tablice. H2H im je pun overa a ja cu probat na to da ce past gol do 27. minute. Ocekujem lezerniju utakmicu i nadam se brzom pogotku.

Porto - Penafiel        Goal before 21:00     Yes    1,83

Porto se drugu godinu zaredom oprostio od titule sto je donjelo val nezadovoljstva medu navijacima kluba. Cak su posjetili igrace na treningu i koliko imam procitat, bilo je ruznih rijeci i povisenih tonova. Ovaj tip igram zato jer danas Jackson Martinez sa pogotkom ili dva, bi vrlo vjerovatno osigurao naslon najboljeg strijelca lige. Sad ima 21 gol a najblizi pratitelj je na 18. Takodjer, ocekujem da ce neki igraci koji nisu dobijali puno prilike dosad, nastupit od prve minute i pristupit utakmici motivirano i sa zeljom da se pokazu u sto boljem svjetlu. Penafiel je ispao iz lige, dolazi osakacen ozljedama i suspenzijama( Haghighi, Michel, Rafa, Rui Miguel, Guedes, Quiñones, Romeu Ribeiro) i nadam se da ce ih Porto otvorit jako brzo.

Lorenzi-Ebden 2 1.67 Marathon

Ne znam stvarno zašto je Lorenzi dolazio na ovaj challenger i to na hard. Ima RG koji počinje u nedjelju, znači mora izgubiti danas ili sutra. Ebden je svakako kvalitetniji na hardu i mislim da dobija ovo, a Lorenzi je dobio čak i dobar ždrijeb u prvom kolu RG-a (Muller).

Donaldson-Basilashvili 1 1.45 pinnacle

Donaldson je odradio odlično kvalifikacije, puno lakše od očekivanog i na oba meča izgubio je ukupno 3 gema. Basilashvili nije baš tenisač za zemlju, igrao sam dosta kontra njega u zadnje vrijeme. Ovdje je napravio dva iznenađenja, ali mislim da mu treće neće uspjeti i da odmorni i kvalitetniji Donaldson prolazi ovo. 

Bruno se potrudio i obradio sve moguće scenarije, kalkulacije i sl. za Primeru i Bundesligu. U Njemačkoj će biti itekako zanimljivo jer dugo nije bila takva situacija, a mislim da bi trebalo biti spreman i na live klađenju u nekim scenarijima... Isplati se pogledati...

Primera: Borba za opstanak

http://www.svijetkladjenja.com/analize/primera-borba-za-opstanak/

Bundesliga: Borba za opstanak

http://www.svijetkladjenja.com/analize/bundesliga-analiza-borbe-za-opstanak/

FrancuskaU17 - NjemačkaU17 1 

Koeficijent je u znatnom padu... Inaće se rijetko kladim na mlađe selekcije, ali ovdje se ipak radi u finalu Europskog prvenstva, a i gledao sam polufinala...

Francuska mi je ostavila daleko bolji dojam. Iamju par igrača koji izgledaju daleko starije, više, veće i jače od drugih 17-godišnjaka. Protiv Belgije su dominirali i jednostavno je nevjerojatno da nisu dobili u regularnom vremenu. Vodili su 1:0 i imali penal za 2:0 i riješenje svih dilema... Naravno, onda su uspjeli fulati penal i primiti gol iz jednog jedinog pokušaja Belgije koja im nije mogla prismrditi kaznenom prostoru, iz kornera...

Evo i statistike... 

7yqi01r.png

Njemci su dobili Rusiju pred kraj utakmice, međutim Francuska je ostavila daleko bolji dojam...

I da... jaaaako bitna stvar... kladionice se koeficijente otvorili sa čak 2,80 na Francusku (dakle kao blage favorite su bili stavili njemce)... Trenutno je koef. na Francusku online pao sa 2,80 na 2,05... 

arN2A1X.png

Lorenzi-Ebden 2 1.67 Marathon

Ne znam stvarno zašto je Lorenzi dolazio na ovaj challenger i to na hard. Ima RG koji počinje u nedjelju, znači mora izgubiti danas ili sutra. Ebden je svakako kvalitetniji na hardu i mislim da dobija ovo, a Lorenzi je dobio čak i dobar ždrijeb u prvom kolu RG-a (Muller).

Donaldson-Basilashvili 1 1.45 pinnacle

Donaldson je odradio odlično kvalifikacije, puno lakše od očekivanog i na oba meča izgubio je ukupno 3 gema. Basilashvili nije baš tenisač za zemlju, igrao sam dosta kontra njega u zadnje vrijeme. Ovdje je napravio dva iznenađenja, ali mislim da mu treće neće uspjeti i da odmorni i kvalitetniji Donaldson prolazi ovo. 

ovaj lorenzi je baas cigan cini mi se da ide na pobjedu u ocima mu samo da zaradi haha, sutra ce morat izzgubiti , pravi talijan samo gleda kako sto bolje proc haha

Jedan vrlo izgledan par po solidnoj kvoti,počinje u 17:30;ranije nisam stigao postaviti tako da onaj tko ima online račun nek iskoristi ako želi :D

Radi se o utakmici iz Finske,liga jug    http://www.rezultati.com/utakmica/YFBSne62/#detalji

Moj tip je over 2,5 golova po kvoti 1.60,ovaj par igram čisto statistički i uz to što je početak prvenstva tako da ekipe mogu igrati bez kalkuliranja i ići po sva 3 boda. Sretno i pozz.  

WIN

Evo još dvije oklade na koje je znatno pao koeficijent i u oba slučaja ekipama su bodovi neophodni...

Lok.Plovidba - Levski 2

Koef. je pao sa 2,10 na 1,60 što je ogroman pad a s obzirom da se radi o Bugarima u pozadini može biti svašta... Levskom trebaju bodovi kako bi bili prvaci...

Orleans - Sochaux 1

Ovdje je nešto manji pad, sa 1,85 na 1,60, međutim još sam se ranije čudio toliko visokom koeficijentu... Naime, gostima bodovi ne trebaju, zadnje je kolo, a Orleans je prvi ispod ljestvice, ako ne dobije ispada, ako pobjedi ostaje u Ligue 2, dakle ulog je ogroman...

Angers - Nimes

Troyes - Chateauroux

Ove dvije utakmice mi sve nekako vuku na neke dogovore..Angersu dovoljan bod za ulaz u elitu..Troyes osiguran naslov mogli bi komotno odigrat neki prijelaz ako ne i pustit gostu..Koef. su prva liga odlucio sam se za X i 2/1 pa kako bude za neki manji ulog odigrao

kao i šta sam danas cijeli dan pretpostavljao i na kraju nisam odigrao ali ipak sam uhvatio na poluvremenu nisam bio siguran hoće biti 2/1 ili 1/2

ali opet dobro, koef 16 pa je super :D

Genclerbirligi - Mersin Idman-regularno vrijeme (22.05. 18:46)
2
16,0

nisam trenutno u mogućnosti zalijepiti listiće

http://www.rezultati.com/utakmica/lxeGYVPg/#detalji

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use