Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.5.2015.

Goksim

Recommended Posts

Najave utakmica te zanimljivi tipovi sa SvijetKladjenja portala:

Lazio - Juventus (odlična oklada!)

http://www.svijetkladjenja.com/analize/coppa-italia-finale-juventus-lazio/

Dinamo Zagreb - Split

http://www.svijetkladjenja.com/analize/hrvatski-kup-dinamu-13-naslov-ili-splitu-prvi/

Arsenal - Sunderland

http://www.svijetkladjenja.com/analize/odradivanje-zaostale-utakmice/

3o7DHBG.png

Mislim uložiti dosta na pobjedu Dinama sutra u singlu,koliko je to pametno? I nešta malo na hendi..a i barem 1 gol u 1. pol po 1,30 zvuci super...ili ne? :) Ohrabrite me ili odgovorite :P

Ja mislim da pobjeda Dinama nebi trebala doći u pitanje... 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/hrvatski-kup-dinamu-13-naslov-ili-splitu-prvi/

Danas je bogata ponuda, stvarno se može probrati par zanimljivih parova...

Pisem preko telefona pa ne mogu nesto opsirno. Moj pick za danas:

Legia-Jagiellonia; tip: draw-no-bet Jagiellonia @6.80, za hrabrije cista 2 @7.60

Pogledajte medjusobne susrete i videcete zasto ganjam ovu dvojku. Osim toga malo preteran koeficijent na gosta koji je u predobroj formi. Verujem u pobedu gosta, DNB kao sigurnija opcija

Sretno ko prati!

Sturm - RB Salzburg     Both Teams to Score   Yes   1,57

Sturm u lovu na europu, RB prvak... H2H je pun golova i mislim da ovo prolazi danas.

LegiaWar - Jagiellonia Biał.      Legia Cleen Sheet No   1,72

Napeto je u Poljskoj, nekoliko klubova ima realne sanse za naslov. I prije nego se liga podjelila na dva dijela, Jagiellonia nije zaostajala jako puno za vodecima. Kao sto je spomenuo kolega gore, kad im pogledate H2H, po meni ovaj tip se jednostavno mora probat.

Alaves - Girona      Alaves Clean Sheet  No      1,33

Alaves u borbi za playoff a girona za direktan plasman u Primeru. Gironi jako vazan mec jer je sinoc Las Palmas tukao u gostima i primakao se na 3 boda zaostatka a veceras Gijon ide na noge Alcorconu koji je po meni nezgodniji protivnik od Alavesa. Dakle u slucaju pobjede veceras i kiksa Gijona, sanse za direktan plasman bi se znatno povecale. Ja igram sigurniju opciju da ce zabit veceras a za hrabrije mislim da bi moglo doci i BTS ili over 2.5.

Svidjaju mi se oba para sa portala, Dinamo 1 i Juve - Lazio over kartoni. Dinamo je na bet365 vec pao na 1.18 pa mi se ne isplati dirat a talijane cu iskombinirat sa ovim parovima. I upao mi je u oko na SS po 1.35 kvoti Jug (-1.5) - Primorje 2. Mislim da primorje danas zavrsava seriju. Kvalitetniji su, pritisak je na strani Juga.. Zadnju u Dubrovniku su Rijecani izgubili ali su vodili cijelu utakmicu skoro. Sad i ako izgube sa 1 razlike, tip prolazi.

Eto, sretno svima!

Sturm - RB Salzburg     Both Teams to Score   Yes   1,57

Sturm u lovu na europu, RB prvak... H2H je pun golova i mislim da ovo prolazi danas.

LegiaWar - Jagiellonia Biał.      Legia Cleen Sheet No   1,72

Napeto je u Poljskoj, nekoliko klubova ima realne sanse za naslov. I prije nego se liga podjelila na dva dijela, Jagiellonia nije zaostajala jako puno za vodecima. Kao sto je spomenuo kolega gore, kad im pogledate H2H, po meni ovaj tip se jednostavno mora probat.

Alaves - Girona      Alaves Clean Sheet  No      1,33

Alaves u borbi za playoff a girona za direktan plasman u Primeru. Gironi jako vazan mec jer je sinoc Las Palmas tukao u gostima i primakao se na 3 boda zaostatka a veceras Gijon ide na noge Alcorconu koji je po meni nezgodniji protivnik od Alavesa. Dakle u slucaju pobjede veceras i kiksa Gijona, sanse za direktan plasman bi se znatno povecale. Ja igram sigurniju opciju da ce zabit veceras a za hrabrije mislim da bi moglo doci i BTS ili over 2.5.

Svidjaju mi se oba para sa portala, Dinamo 1 i Juve - Lazio over kartoni. Dinamo je na bet365 vec pao na 1.18 pa mi se ne isplati dirat a talijane cu iskombinirat sa ovim parovima. I upao mi je u oko na SS po 1.35 kvoti Jug (-1.5) - Primorje 2. Mislim da primorje danas zavrsava seriju. Kvalitetniji su, pritisak je na strani Juga.. Zadnju u Dubrovniku su Rijecani izgubili ali su vodili cijelu utakmicu skoro. Sad i ako izgube sa 1 razlike, tip prolazi.

Eto, sretno svima!

Ovo sa Jagliellonia daje gol me podsetilo na jedan drugi predlog koji sam hteo da napisem. Naime, marathonbet daje 2.96 na Jagliellonia daje gol u prvom pol, dok daje gol u drugom daje 2.38. Ovi koeficijenti su sinoc bili i veci. Meni je ovaj pick jako interesantan, ako gost da jedan gol, vec ste u plusu, ako da u oba poluvremena, onda je to puno veci +. Naravno, ovo je malo rizicnija kombinacija, ali ko voli neka proba!

Pisem preko telefona pa ne mogu nesto opsirno. Moj pick za danas:

Legia-Jagiellonia; tip: draw-no-bet Jagiellonia @6.80, za hrabrije cista 2 @7.60

Pogledajte medjusobne susrete i videcete zasto ganjam ovu dvojku. Osim toga malo preteran koeficijent na gosta koji je u predobroj formi. Verujem u pobedu gosta, DNB kao sigurnija opcija

Sretno ko prati!

draw no bet sta to znaci  nisam to nikad igrao ? 

Baš sam jučer tražio kada su počele ove vijesti izlaziti,  ima li da će Klopp biti sljedeći Realov trener, a nisam ovo ni vidio.

Tu okladu sad nebi preporučio, mislim da smo zakasnili jer do prije neki dan je koef. bio i 6,00...

Inaće Betfair ima stvarno zanimljivu i trenutno uz unibet definitivno najbogatiju ponudu na transfere i trenere...

Jj8oiZu.png

AmahynI.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use