Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.05.2015

Goksim

Recommended Posts

Ja verujem da mogu, evo sta sam ja odigrao na manji ulog...

11270867_10153411890299236_458341532_n.j

ajde nek nam je sretno onda, stavio sam na ta dva para 200 kuna :D malo sam gledao neke stranice za prognoze i većina prognoziraju pobjede i jednih i drugih, al ništa danas nije sigurno osim da će Dinamo i iduće godine biti prvak Hrvatske hahah xD :D

Belgija(17)-Francuska(17) 2 @ 1.50

Francuze očekujem u finalu...međusobno su se susreli 2 puta ove godine...oba puta slavili su francuzi (5:0 i 2:0)...Belgija spretno prošla Hrvatsku na penale...tu su igrali dodatnih 30min...uz to Francuzi imaju dobru generaciju...za Belgiju je i ovo već veliki uspjeh...te iako su ovo klinci pred kojima seniorski dani tek slijede sve osim lagane pobjede Francuza za mene bi bilo iznenađenje...

Rani singlovi dok kvote nisu pale:

Stegersbach - Ritzing; tip: Stegersbach or draw (1x) @1.85 (bet365)

Situacija je jednostavna, gosti su vec sampioni. Domacin ima 3 utakmice do kraja, a samo su 2 poena ispod mesta koje vodi u opstanak. U zadnje vreme nisu nimalo losi kod kuce, igraju tvrdi fudbal. Mislim da im svaki poen puno znaci, stoga ocekujem veliku borbenost sa njihove strane. Dvoznak na njih kao sigurniju opciju!

Osasuna - Las Palmas; Tip: Osasuna over 1.5 @2.34 (marathonbet)

Osasuna se nasla u situaciji gde ne samo da su ispali iz elite nego sada moraju muku muciti oko opstanka u drugoj ligi. Las Palmas zasigurno bolji tim, sa impresivnim rezultatima kod kuce, no kao gosti su dosta slabiji. Ova pobeda je za Osasunu imperativ i prosto ne smeju propustiti ovu sansu ukoliko ne zele otici jos jednu ligu nize. Prvu utakmicu odradili prelaz, tako da ako se slucajno to ponovi, ovo ide u nas prilog. I da, veoma vazan podatak, Las Palmas osim par prvotimaca nedostaje i prvi golman, kao i drugi strelac. Osasuna bi morala iskoristiti ovaj hendikep golmana i zabiti makar 2 gola.

Falkenbergs - Kalmar; tip: Falkenbergs or draw (1x) @1.52 (bet365)

Kalmar je moj omiljeni klub iz Svedske i posto ih dosta pratim mogu reci da su tradicionalno slabi u gostima. Falkenbergs je puno bolje otvorio sezonu i kod kuce bi ovo morali dobiti. Ipak, za svaki slucaj odlucio sam se za duplu sansu koja bi morala doci a koeficijent nije nimalo los!

ajd drži mi fige za Metse da dobiju kad si siguran za detroit. Imaš pivo ako prođu ta dva para.

Slabo sam pratio St L ove sezone...Lacky je stari lisac...iako baca toplo-hladno...Harveya cijenim...baca dobro...što pokazuju i brojke...nadam se da će ga napad pratiti i da će razbit sigurnost Lackeya...slabo sam ih pratio pa čisto zbog toga sam i rekao da nebi dirao...u svakom slučaju Sretno majstore...pa ćemo na pivo :D hehehe

Ako ćeš već gledat tekme ja bi odabrao Detroit...:D

Danas ovo...

Sivaspor - Galatasary    First half goals   0.5 Over    1.33

Sivaspor nema sto cekat nego jurit od samog pocetka.. Rani gol im jos i daje kakve sanse za prolazak tako da ne ocekujem neku preveliku takticku bitku ovdje. Galata sigurno zna i moze to kaznit, tako da ocekujem ode rani gol sa bilo koje strane. H2H ovih momcadi je uvijek pun golova ali ipak cu se odlucit za ovu opciju a ne za ovet ili BTS...

Barcelona B - Valladolid    Both Teams to Score Yes    1,53

Barci B je svaki bod vazan da bi ostali u drugoj ligi, dok Valladolid je osigurao playoff i ima nekakve sanse za direkt plasman u Primeru (6 bodova zastatka za konkurencijom, 4 utakmice do kraja)... Ocekujem otvorenu utakmicu i gol sa svake strane.. Barca B se jednostavno ne zna branit a u napadu ima potencijala za zabit svakom.

Bet365, kvota 2,04, Ulog  50$, povrat 102$

Pozdrav

Slabo sam pratio St L ove sezone...Lacky je stari lisac...iako baca toplo-hladno...Harveya cijenim...baca dobro...što pokazuju i brojke...nadam se da će ga napad pratiti i da će razbit sigurnost Lackeya...slabo sam ih pratio pa čisto zbog toga sam i rekao da nebi dirao...u svakom slučaju Sretno majstore...pa ćemo na pivo :D hehehe

Ako ćeš već gledat tekme ja bi odabrao Detroit... :D

glupi Detroit, hahaha jooooooooj

Golden State - Houston (-9,5) 1 - lijepa margina, vrijedi pokušati, ako ih krene, bombardirat će ih sa svih strana i onda će vikati u Houstonu da imaju problem, vjerujem u Warriorse i imaju ekipu za našamarat Houston
Anaheim - Chicago ki 1 - Anaheim je stvarno jaka momčad, cijele sezone igraju jako dobro i ne vidim da ih Blackhawksi mogu dobiti na njihovom terenu, ali ipak sam stavio s konačnim ishodom, za svaki slučaj
17/Njemačka - 17/Rusija 1 - Mislim da mladi Rusi ne mogu danas protiv mlade Njemačke, ko prati te mlade uzraste znat će da Njemačka uvijek imati brutalan mladi pogon i da će uvijek biti u vrhu, danas 1 ko kuća.

Sretno! :D

Pana/Kolo(60,5)-KolosRod više @ 1.85

Grčka kosarka play off...gosti su poveli 1:0 u seriji...i svakako očekujem pobjedu i razbijanje od strane Panathanaikosa...no...granica od 60 poena...u zadnjih 6 međusobnih duela svih 6 išlo u over...uz to samo jednom blizu granice dakle 61...tako da vjerujem da mogu gosti do prosjeka od 15 koševa po četvrtini...pogotovo drugo poluvrijeme do kad će domaćin već napravit razliku 20-30 poena...

Pozdrav ekipa,nakon malo duže pauze od klađenja evo i mene nazad,idemo u nove pobjede.

Za danas jedan prijedlog; Ried-Altach GG (1.55)

Ukratko;dvoboj Austrijske lige u kojem su bodovi puno potrebniji gostujućoj ekipi,Altach se bori za EL dok Ried nema nikakvih šansi za Europu,a ni za ispadanje iz lige tako da ova tekma za njih nema neki poseban rezultatski značaj.

U zadnjih 5 međusobnih susreta,svih 5 je došlo GG,na zadnjih 10 domaćih utakmica Ried igra na dosta golova,ista je priča kad Altach igra u gostima.Znači dosta efikasne ekipe,Altach bi trebao ići na pobjedu dok opušteni domaćin može bez ikakvog pritiska odigrati dobru tekmu pred svojim navijačima tako da je vidim bar po jedan gol sa obe strane. Sretno! 

Pana/Kolo(60,5)-KolosRod više @ 1.85

Grčka kosarka play off...gosti su poveli 1:0 u seriji...i svakako očekujem pobjedu i razbijanje od strane Panathanaikosa...no...granica od 60 poena...u zadnjih 6 međusobnih duela svih 6 išlo u over...uz to samo jednom blizu granice dakle 61...tako da vjerujem da mogu gosti do prosjeka od 15 koševa po četvrtini...pogotovo drugo poluvrijeme do kad će domaćin već napravit razliku 20-30 poena...

Super tip iako me je glupi Panathinaikos rušio u zadnjoj tekmi za 1500 kn dobitka kada su izgubili 2 razlike.... S obzirom da su igraci Kolossosa zabijali redom 75, 71, 73, 84, 72, 77 u zadnjih 5, granica od 61 koš danas je glupo mala te mislim da se isplati odigrati za veliki ulog... Hvala i sretno

Dobro,ne baš veliki ulog,to je bilo glupo od mene :P Stvarno se ne volim kladiti na košarku jer non stop neki glupi rezultati te par promašenih koševa uvijek okrene utakmicu u nekom glupom smijeru...200 kn ulog za mene :D

Cabal/Farah/Tipsarević/Youzhny 1 1.53 bet365

Cabal/Farah dobar uigran par, igraju dosta zajedno.  Tipsarevića je jutros masakrirao Istomin 6:2 6:0, a prošli tjedan je otkazao turnir radi ozljede kuka. Youzhny upravo igra meč protiv Giralda, očekuje ga težak meč (trenutno 4:4). On i Tipsa nisu igrali zajedno od 2006., loši su double tenisači i ne znam kako mogu iznenaditi.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use