Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.5.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Ćorić(-4,5)-Groth 2 1.40 Premier/Favorit/Bet Live

Očekujem danas pobjedu Borne, ali ne tako laganu. Znamo da Groth ovisi o servisu i ako je on na razini može dobiti svakoga. Ovdje je odigrao jako dobro prvo kolo kvalifikacija protiv Teixeire. Dopustio je jednu brejk loptu, odservirao 9 aseva i imao 80 % prvog servisa.  Drugo kolo kvalifikacije je odmorio jer je Halys predao bez borbe.  Borna igra dosta promjenjivo ove sezone,  prošli tjedan je igrao jako loše u Rimu. Prvo se protiv Carusa jaako namučio iako je trebao dobiti lagano, a nakon toga je lagano ispao od Lajovića.Da ne dužim, mislim da će Groth pokriti ovaj hendikep, očekujem dobar, izjednačen meč i barem jedan tb.

Džumhur-Melzer 1 1.60 SS

Melzer je u očajnoj formi.  Mislim da je vrijeme da se fokusira samo na parove jer ovo više ne liči na tenis.  Jedina pobjeda na zemlji ove sezone mu je predaja Darcisa, a gubio je od Collarinia,Schwartzmana i Napolitana i to poprilično uvjerljivo, nije uzeo seta.  Damir igra promjenjivo.  Ima jako dobar rezultata iz Casablance od prije koji tjedan kada je dogurao do polufinala a imao je sve u svojim rukama i mogao je Klizana lagano izbaciti te proći u finale.  Nakon toga malo slabiji rezultati, mali problemi i sa ozljedom. Ovdje je odradio dobra tri kola kvalifikacija pobjedivši Fiacana, Brandsa i Donatia. Džumhur je karijeru izgradio na zemljanim podlogama, u puno boljoj je formi od Melzera koji i kada je bio na vrhuncu karijere nije znao igrati na zemlji. Sve osim pobjede Damira bilo bi veliko iznenađenje. 

Ural - Dinamo Moskva tip 2

Koeficijent na pobjedu Dinama je 1.72, Moskovljani se bore za Europu s Rubinom i imaju bod prednosti. Forma im nije osobita, ali gostuju kod Urala koji je u zoni ispadanja i 4 kola nije nikoga pobjedio. Dinamo je naravno kvalitetniji, dok se domaćini nalaze u zoni ispadanja i teško da će uspjeti ostati i druge sezone u prvoj ligi. U svim dosadašnjim međusobnim susretima Dinamo je slavio. Po meni ovaj par nije za neki veliki ulog, ali za neki manji vrijedi probati po ovoj kvoti.

Galway - Bohemians; tip: over 2.5 @1.86 6/10; tip2: over 3.5 @3.10 3/10; tip3: over 4.5 @5.50 1.5/10

1/4 finale Irskog kupa i dve ekipe ofanzivnog stila igre. Galway je u nenormalnoj golgeterskoj formi, u zadnjih 5 kod kuce, cak 4 utakmice imale vise od 4.5 gola. Bohemians nesto manje efikasan, ali veceras ce sigurno igrati otvorenije posto je kup utakmica u pitanju. Pored toga, ova dva tima su igrala pre koji dan i Galway je pobedio 5:3. Emocije kod Bohemiansa su jos sveze, verujem da ce hteti revans za onaj debakl pre neki dan. Galway ce napadati od pocetka, po obicaju, a treneri najavljuju mesane sastave za ovaj mec. Prve dve utakmice u kupu Galway je pobedio 4:2 i 3:2 dok je Bohemians igrao 3:1 i 3:0. Sve kup utakmice oba tima su isle u over, tako da imam osecaj da cemo veceras ponovo videti puno golova. Ja na vise od 2.5 idem na malo jaci ulog, a naravno, obavezno ispratiti i druga 2 tipa u slucaju repetea od vikenda.

Sretno!

eto Jackie kad ja tebe ispratim ovi ce zavrsiti 0:0, koji sam baksuz hahah,

Al sve u svemu jedan par na duze staze od mene

Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers ; prolaz Atlanta @ 2,82 pinnacle 4/10

Nije mi jasno kako su bookeri ovako postavili kvote. 1,48 na cleveland ??

Cleveland je sa Chicagom odigrao jako tesku seriju i na kraju slavio sa 4-2. Tokom te serije se ozljedio vrlo kljucan igrac Irving, a Love je vec na duze vrijeme izvan pogona. Stvar u svoje ruke je uzeo, naravno ko drugi nego LeBron James i moze se reci sam pobijedio Chicaga, iako me Irving iznenadio kako je igrao sa moze se reci jednom nogom. LeBron isto vuce nekakvu ozljedu. Gledao sam svih 6 utakmica i James je igrao 40+ minuti i vidno je bio istrosen, cak je i par puta namjerne faulove radio da ga trener izvadi zbog umora. No naravno to su vrsne atlete i te Amere uvijek bolje igraju ozljedjeni nego 100% spremni gdje sam se par puta i opekao ove sezone igrajuci igrace over/under haha. Atlanta ima puno siru klupu i nemaju neke velike zvijezde no igraju timski i zasluzeno su dosli do konferecijskog finala. Valja napomenuti da je Atlanta ove sezone dobila Cleveland u 3 od 4 utakmice sto nije mala stvar. Bude li trener Blatt forsirao Irvinga, mora se to osjetiti na njemu i ozljeda bi se mogla vratiti, nema ga tko zamijeniti. Dellavedova nije Bog zna kakav igrac. S jedne strane imamo izbubanog Clevelanda na krilima LeBrona i 70%-tnog Kyrie-a dok s druge strane imamo jednu odlicno slozenu momcad, s ne tako puno individualnih zvijezda, ali timski vrlo organiziranu koja je u regularnoj sezoni imala 3. obranu ligu. DeMarre Carrol ce cuvati King Jamesa, odlican defenzivac. Da ne duljim, isprobati cu sa srednjim ulogom ovdje po vrlo lijepoj kvoti koja ima odlicni value. 

http://www.rotoworld.com/teams/clubhouse/nba/cle/cleveland-cavaliers

Sretno!!

eto Jackie kad ja tebe ispratim ovi ce zavrsiti 0:0, koji sam baksuz hahah,

Al sve u svemu jedan par na duze staze od mene

Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers ; prolaz Atlanta @ 2,82 pinnacle 4/10

Nije mi jasno kako su bookeri ovako postavili kvote. 1,48 na cleveland ??

Cleveland je sa Chicagom odigrao jako tesku seriju i na kraju slavio sa 4-2. Tokom te serije se ozljedio vrlo kljucan igrac Irving, a Love je vec na duze vrijeme izvan pogona. Stvar u svoje ruke je uzeo, naravno ko drugi nego LeBron James i moze se reci sam pobijedio Chicaga, iako me Irving iznenadio kako je igrao sa moze se reci jednom nogom. LeBron isto vuce nekakvu ozljedu. Gledao sam svih 6 utakmica i James je igrao 40+ minuti i vidno je bio istrosen, cak je i par puta namjerne faulove radio da ga trener izvadi zbog umora. No naravno to su vrsne atlete i te Amere uvijek bolje igraju ozljedjeni nego 100% spremni gdje sam se par puta i opekao ove sezone igrajuci igrace over/under haha. Atlanta ima puno siru klupu i nemaju neke velike zvijezde no igraju timski i zasluzeno su dosli do konferecijskog finala. Valja napomenuti da je Atlanta ove sezone dobila Cleveland u 3 od 4 utakmice sto nije mala stvar. Bude li trener Blatt forsirao Irvinga, mora se to osjetiti na njemu i ozljeda bi se mogla vratiti, nema ga tko zamijeniti. Dellavedova nije Bog zna kakav igrac. S jedne strane imamo izbubanog Clevelanda na krilima LeBrona i 70%-tnog Kyrie-a dok s druge strane imamo jednu odlicno slozenu momcad, s ne tako puno individualnih zvijezda, ali timski vrlo organiziranu koja je u regularnoj sezoni imala 3. obranu ligu. DeMarre Carrol ce cuvati King Jamesa, odlican defenzivac. Da ne duljim, isprobati cu sa srednjim ulogom ovdje po vrlo lijepoj kvoti koja ima odlicni value. 

http://www.rotoworld.com/teams/clubhouse/nba/cle/cleveland-cavaliers

Sretno!!

Zao mi je druze, ja sam ih cekao na 3 tiketa, ali jednostavno nije htelo. Ako ista znaci, slazem se sa prolazom Atlante :D To sam odigrao jos juce na srednji ulog! 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use