Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.5.2015.

Goksim

Recommended Posts

2 singla od mene za danas:

Targu M. - Petrolul; Tip: Targu (-0.5) @1.75 (bet365)  

Sta reci, ja i dalje verujem u domacina i naslov prvaka. Ovo je iznenadjenje sezone i verujem da ce sigurno motivacija za prvo mesto biti prisutna do kraja sezone. Targu jos nije izgubio mec kod kuce, imaju skor 13-2-0. Petrolul sa druge strane veoma nezgodan gost, isto bez poraza u gostima ove sezone. Oni imaju samo 2 poena vise od Astre koja preti da im preuzme 3 mesto i kvalifikacije za EL, ali Astra ima jako tesko gostovanje kod Cluja koji trazi bodove za spas. Osim toga, Petrolul je veliki mrzitelj Steaue i mislim da ce uciniti sve da Steaua ne bude sampion ponovo. Neke glasine kazu da su navijaci Petrolula insistirali da njihovi igraci "poklone" ova 3 boda Targu, da bi Steaui umanjili sanse za titulu. 
Elem, i bez ove spekulacije, verujem u pobedu domacih kojim se vracaju 3 startna igraca i puni motivacije trebali bi napuniti mrezu Petrolula danas.

Radnicki 1923 - Jagodina; Tip: Jagodina + over 2.5 @2.30 (bet365)

Ovo idem na jaci ulog is cistog razloga sto sam uveren da Jagodina ovo dobija lagano. Na golu Radnickog je Kostic (treci golman tima, ovo ce mu biti prvi nastup u ligi), a svi znamo koliki hendikep tim nosi sa nesigurnim i neiskusnim golmanom. Drugi podatak, Jagodina je upisala 5 pobeda u gostima, a 4 od njih su imali 3 ili vise gola. Radnicki je u proslom kolu iznenadio Zvezdu na Marakani, ali mislim da je nemoguce da ponove istu partiju danas. Radnicki prosto ima oko 14 igraca koji nece moci igrati danas, veliki broj njih su startni stoperi i bekovi. Jagodina mora pobediti, ovim bi se udaljili od "opasne zone". Koeficijent nenormlano pao, a svi znamo sta u Balkanskim ligama pad koeficijenta uglavnom znaci.

Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use