Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 15.5.2015

Ivan1998

Recommended Posts

ja cu opet malo ranije otvoriti topic sutra sam opet cjelo jutro out interneta haha 

dakle malo matematike...

lokomotiva-slaven belupo  under 2.5 gola  statisticki zadnjih 5 tekmi lokosa  i zadnjih 5 belupa stvari stoje ovako :lokosi doma daju 1.2 primaju 2.6  a belupo u gostima prima 1.6 a daje 0.8 , dakle realno gledajuci i racunajuci prosjek kaze 3.1 golova ali ako razmislim malo vidim da je belupo katastrofalan gost i 99% siguran da nece dati vise od 1 gola a nevjerujem ni da ce iti jedan dat, a lokomotiva doma daje 1.2 sto bi protiv belupa moglo biti malo vise vjv 2 gola  i ja mislim da nece  ici vise od 2 golaa  prtpostavljam 1:0 ili 1 :1 tocan rezultat 

za početak pozdrav od mene, pratim neko vrijeme forum i odlucio sam se malo aktivirat

15:00  -  Hrvatska(u17) - Belgija(u17)   

Tip - 1
Kladionica - SS
Tečaj -  2,70

Danas je na rasporedu utakmica četvrtfinala Europskog prvenstva koje se igra u Bugarskoj. Naša repka je prošla skupinu kao prvoplasirana momčad, sa dvije pobjede i jednim remijem (Bugarska 2:0 , Austrija 1:0 , Španjolska 0:0 )
Važno je za napomenuti da smo protiv Španjolske odmarali dosta važnih igrača, te su oni sigurno odmorni i spremni za današnju utakmicu. Repka Hrvatske se sastoji od čak 12 igrača Dinama, što znaci da se igrači međusobno dobro poznaju i uigrani su. Po izjavama igrača može se vidjeti da su nabrijani i da idu na pobjedu danas. Tečaj je i više nego dobar ali treba pripazit sa ulogom jer ipak su to još klinci i svašta se može dogoditi. U stranim kladionicama kvota se krece oko 2,2-2,3 , dok u hrvatskim klada je oko 2,7
Za neki listić sa više parova mislim da je odlican par i 1x po kvoti 1,50

Sretno ko prati 

Nadal osvaja Rim  4.25 Tonybet/ 4.00 bwin/ 3.75 bet365

Mislim da bi se moralo probati na Rafu po ovoj kvoti. Igra jako dobar turnir za sada, prvo je rastavio Ilhana 6:2 6:0, pa je jučer bez problema dobio Isnera 6:4 6:4, odličan je bio na returnu ali i na servisu i nije ponudio nijednu bl. Danas igra protiv Wawrinke koji igra jako loše u posljednje vrijeme, jučer sam pisao analizu o njemu pa se može više pročitati, očekujem da Rafa večeras dobije bez prevelike muke. Ako prođe dalje ide na pobjednika duela Federer-Berdych i trenutno je jači od obojice. Sa druge strane Nole me iznenadio ovaj turnir, sigurno ga ne igra na svojoj razini. Mučio se protiv Almagra prvo kolo,dobro Almagro uvijek može biti neugodan na zemlji ali me više brine ono njegovo ispuštanje 5:2 u drugom setu tb-a. Protiv Bellucija se također dobro nanučio. Belluci je igrao dobro ali da on igra i na 150 % ako je Nole na razini, razbio bi ga. Ako Rafa nastavi sa ovakvim igrama mislim da bi napokon mogao dobiti Noleta ove godine, a Nole bi se i danas mogao pošteno namučiti jer ga čeka Kamikaza. Sve u svemu po meni value bet.

9.00  Aalborg - Odense   both to score   1.77

Jos 5 kola do kraja i Aalborg je tek sada ubacio u visu brzinu...6 bodova im bezi Evropa i kako citam na raznim portalima,pokusace do kraja da stignu to mesto...idu na pobedu,pa sta bude...Odense je relativno miran od ispadnja,deset bodova prednosti nad Vestjelladnom je ipak nemoguce prokockati te mozemo reci da su sacuvali status prvoligasa..medjutim,poslednje igre ukazuju na to da jos uvek imaju sta da kazu u prvenstvu...pojedinim igracima se zavrsavaju ugovori te imaju motiv vise da zagrizu do kraja sampionata jos jace i bolje...primer su za to igre Odensea u poslednje vreme..tukli su i Esbjerg na strani 0-2,te Nordsdjelland takodje na strani 1-2,a zadnja pobeda je itekako mocna protiv verovatno buduceg sampiona Danske Midtjullanda 3-1!Mislim da su oba rivala dovoljno jaka da zabiju jedni drugima po gol minimum...

tip sa analizom na blogu http://cruzertips.blogspot.cz/

Za danas od mene tiket + singl:

Real M. - Fenerbahce; tip: Bjelica vise od 8.5 skoka @2.01
CSKA - Olympiacos; tip: CSKA (-5.5) @1.78

Nadal - Wawrinkal tip: Nadal 2:0 @1.68

Kvota: 5.9   Ulog: 3/10

Kratka analiza:

Bjelica je u seriji protiv Maccabija imao 12, 15 i 6 skoka (6 u zadnjoj zbog minutaze i problema sa licnim greskama). Pre toga u top16 fazi je od 14 odigranih utakmica samo 3 puta isao ispod ove granice a 11 puta iznad. Mislim da veceras nece biti problema sa greskama, a posto Real igra jako brze napade sa dosta suteva, ocekujem da Bjelica sakupi makar 10 skoka.

CSKA je po meni za klasu bolja od Olympiacosa. Razumem ja da je uvek nezahvalno igrati protiv Grka i ako je neko ko zna kao ''underdog'' iznenaditi onda je to Olympiacos. Medjutim, ne verujem da ce to biti danas. Oly ce cekati svoju sansu kod kuce gde su najjaci sa podrskom svojih navijaca fanatika. CSKA sigurno ima plan kako zaustaviti Spanoulisa, a kad to urade ostaje samo Printezis koje je sa Spanoulisom glavni stub ekipe. Ostali su prosecni igraci. Osim toga, CSKA ima puno bolju klupu koja ce sigurno napraviti razliku u rezultatu. Ocekujem da pokriju ovaj hendikep kod kuce bez vecih problema.

Na kraju Nadal i Wawrinka. Gledao sam Wawrinku i mogu reci da tako nesigurnu igru kod njega nisam odavno video. Onaj mec protiv Monaca, pa posle opet ne tako dobra igra protiv Thema,  Madridu izbacen od strane Dimitrova itd itd. Imam osecaj da je Rafa bas "nabrijan"na ovaj turnir i da ce dati sve od sebe da ga osvoji. Pogotovo, posle blagog pada u igri Djokovica, gde Nadal vidi svoju jedinu sansu za trofej u Rimu. Juce je odigrao sjajan mec protiv Isnera. U Madridu je isto pruzao vrhunske partije ali je u finalu porazio Murray koji je, ruku na srce, odigrao nenormalno dobro. Sve u svemu, ocekujem pobedu Nadala u 2 seta i napokon eliminaciju nesigurnog Wawrinke koji polako ali sigurno izlazi iz top10 sa ovakvom igrom.

Singl - Ovde cu probati sa jednim iznenadjenjem

Kapfenberg - Hartberg; tip: 2 @4.50 

Kapfenberg je zavrsio ovu sezonu sto se tice plasmana. Oni su tu gde jesu, ne moze ni gore ni dole. Hartberg sa druge strane cini sve sto moze da se spasi od ispadanja u nizu ligu. Proslu su dobili kod kuce ubedljivo i ocekujem da im ta pobeda donese jos vise samopouzdanja i zelje za jos 3 nova poena. Naravno, u normalnim okolnostima ovaj tip ne bi bio vredan rizika, ali u ovoj situaciji cu rado probati pobedu HArtberga po ovoj kvoti.

Sretno ko prati!

Kratka analiza:

Bjelica je u seriji protiv Maccabija imao 12, 15 i 6 skoka (6 u zadnjoj zbog minutaze i problema sa licnim greskama). Pre toga u top16 fazi je od 14 odigranih utakmica samo 3 puta isao ispod ove granice a 11 puta iznad. Mislim da veceras nece biti problema sa greskama, a posto Real igra jako brze napade sa dosta suteva, ocekujem da Bjelica sakupi makar 10 skoka.

CSKA je po meni za klasu bolja od Olympiacosa. Razumem ja da je uvek nezahvalno igrati protiv Grka i ako je neko ko zna kao ''underdog'' iznenaditi onda je to Olympiacos. Medjutim, ne verujem da ce to biti danas. Oly ce cekati svoju sansu kod kuce gde su najjaci sa podrskom svojih navijaca fanatika. CSKA sigurno ima plan kako zaustaviti Spanoulisa, a kad to urade ostaje samo Printezis koje je sa Spanoulisom glavni stub ekipe. Ostali su prosecni igraci. Osim toga, CSKA ima puno bolju klupu koja ce sigurno napraviti razliku u rezultatu. Ocekujem da pokriju ovaj hendikep kod kuce bez vecih problema.

Na kraju Nadal i Wawrinka. Gledao sam Wawrinku i mogu reci da tako nesigurnu igru kod njega nisam odavno video. Onaj mec protiv Monaca, pa posle opet ne tako dobra igra protiv Thema,  Madridu izbacen od strane Dimitrova itd itd. Imam osecaj da je Rafa bas "nabrijan"na ovaj turnir i da ce dati sve od sebe da ga osvoji. Pogotovo, posle blagog pada u igri Djokovica, gde Nadal vidi svoju jedinu sansu za trofej u Rimu. Juce je odigrao sjajan mec protiv Isnera. U Madridu je isto pruzao vrhunske partije ali je u finalu porazio Murray koji je, ruku na srce, odigrao nenormalno dobro. Sve u svemu, ocekujem pobedu Nadala u 2 seta i napokon eliminaciju nesigurnog Wawrinke koji polako ali sigurno izlazi iz top10 sa ovakvom igrom.

Kapfenberg je zavrsio ovu sezonu sto se tice plasmana. Oni su tu gde jesu, ne moze ni gore ni dole. Hartberg sa druge strane cini sve sto moze da se spasi od ispadanja u nizu ligu. Proslu su dobili kod kuce ubedljivo i ocekujem da im ta pobeda donese jos vise samopouzdanja i zelje za jos 3 nova poena. Naravno, u normalnim okolnostima ovaj tip ne bi bio vredan rizika, ali u ovoj situaciji cu rado probati pobedu HArtberga po ovoj kvoti.

Sretno ko prati!

Druže, dobro si to primjetio za Hartnerga ali kad je tako pa onda će i HORN dati sve od sebe, pogledaj samo međusobne utakmice:

20.03.15 ERS Horn A. Lustenau 0 : 0

24.10.14 ERS Horn A. Lustenau 1 : 0

22.08.14 ERS A. Lustenau Horn 0 : 1

29.04.14 ERS A. Lustenau Horn 1 : 2

14.03.14 ERS Horn A. Lustenau 2 : 0

Nisu baš ni oni bez šanse.. koef na HORN je 3,60

Tak ja gledam na to..a isto mislim da će na 37 bodova ostati FAC Wien jer neće uspjeti dobiti Mattersburg koji je samo bod ispred Liefering :)

Znači igramo :

Hartberg x2 ili 2

Horn x2 ili 2

Mattersburg 2

TfWien-SV Mattersburg 2@2,00

SC A.Lustenau-SV Horn 2@3,00

Kapfenberg-TSV Hartberg 2@4,10

Ovo nije uopće loš sistem  :) a listić može biti

TfWien-SV Mattersburg 2@2,00

SC A.Lustenau-SV Horn X2@1,50

Kapfenberg-TSV Hartberg x2@1,80

@Analyzer, slazem se. Ja isto imam Mattersburg over 1.5 u singlu, a Horn sam uzeo X. Mattersburg ce napadati od samog pocetka, moraju ovo dobiti zbog onog kiksa iz proslog kola, a Horn isto moze, ali ja bi to radije uzeo X2. Malo su mi i sumnjivi sto se tice medjusobnih, a ako nesto postoji onda je na redu X

Ovo je dobro za neki sistem!

Kratka analiza:

Sretno ko prati!

Za boldano: igra se u Madridu.. kasno je sad ali tek sam sad vidio.. pozz

9.00  Aalborg - Odense   both to score   1.77

Jos 5 kola do kraja i Aalborg je tek sada ubacio u visu brzinu...6 bodova im bezi Evropa i kako citam na raznim portalima,pokusace do kraja da stignu to mesto...idu na pobedu,pa sta bude...Odense je relativno miran od ispadnja,deset bodova prednosti nad Vestjelladnom je ipak nemoguce prokockati te mozemo reci da su sacuvali status prvoligasa..medjutim,poslednje igre ukazuju na to da jos uvek imaju sta da kazu u prvenstvu...pojedinim igracima se zavrsavaju ugovori te imaju motiv vise da zagrizu do kraja sampionata jos jace i bolje...primer su za to igre Odensea u poslednje vreme..tukli su i Esbjerg na strani 0-2,te Nordsdjelland takodje na strani 1-2,a zadnja pobeda je itekako mocna protiv verovatno buduceg sampiona Danske Midtjullanda 3-1!Mislim da su oba rivala dovoljno jaka da zabiju jedni drugima po gol minimum...

tip sa analizom na blogu http://cruzertips.blogspot.cz/

Zasto imas Ceski blog ako smijem pitati? :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use