Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.5.2015

Ivan1998

Recommended Posts

Ljudi ja cu otvoriti topic malo ranije cisto iz razloga jer se dizem u 6 i nema me sutra pola dana a  volio bih podjeliti par zanimljivih stvari za sutra 

Warwinka-Monaco 1(1.5) po meni jako visoka kvota za ovako mali rizik prije mjesec daana ga je warvinka pojeo  monaco je skupio svega 5 gemova(6;4,6;1)   top 10 igrac  mislim da nebi trebalo biti nekih  warwinkino nepobjedivanje bi bilo veliko iznenadzenje

coopejans-groth 1 (1.4) opet po meni visoka kvota koja ce ujutro biti korigirana vjerovatno coopejans je  igrac koji osvaja ove challengere  i  rano ispadanje tesko da ce se desiti  apsolutni je favoriti i mislim da nema veceg zicera 

ystads-kristianstad-1 (2.55)- ja msm da sam nedavno pisao o ovome i ovaj ystads mi je odnio para ko niko jos protiv lugia u seriji , dakle luda momcad al ajd kristianstad momcad koja je usla u playoff kao prva momcad lige, ali momcad koja nije ista doma i u gostima, ja opet vjerujem da ystads dobiva ovo u pocetkuu ce voditi i vise razlika nakraju ce se to topiti ali ja sam poprilicno uvjeren da ce ocuvat bar 2 razlike za domacu pobjedu  ali oprezno ako ce neko pratiti neka igra singl ne u tiketu jer ovaj ystad je zajebana momcad bog im nezna sta mogu 

cleveland-chichago 1 (1.55) solidna kvota  chichago je jaka momcad  cak su vodili 2 1 u seriji ali ja msm da svi znamo da cleveland ima ambiciju osvojiti  ovo ove godine i ako ovdje nedobiju mislim da ta zamisao pada u vodu tako da  mi se cini poprilicno sigurno jedan james ima da potegnee sam ako treba hehe 

i jos bez analiza samo kratko cu prokomentirat sutrasnje hookej prvenstvo tekme , slovacka-sad-a  ameri me nisu nesto ocarali ovo prvenstvo gubeci od bjelorusa itd.. kontam fali im dosta igraca ipak je playooff u nhl-u u sve to ali msm da nesmiju kiksat opet ,//edit evo na jedvite jade dobili haha

kanada nemam sta komentirat kvota nije za igranje.. 

norveska bjelorusija bjelorusi su pokazali da znaju igrat samim time sto su jednu ameriku napucali fino svaka im cast msm da im nece norveska raditi neke probleme

latvija francuska ja iskreno nez sta bi ovdje tipovo ,po meni najpametnije da nema gola u prvih 10 minuta kvota je opet visokaa cruzer je neki da  skino vrhunsku kvotu kao sto je reko francuzi dobru obranu igraju a latvija nije neka momcad sa vrhunskim napadacima da siluje tude obrane tako da mis e cini da bi to moglo lako proc 

ceska svicarska svicarci su jaka momcad ali nisu nesto na ovome prvestvu nemaju bas realizaciju nekuu  i imam osjecaj da se vuku ,cesi su domacini kvota je fina na cehe i nadam se da gaze njih sutra ja igram 1 ko kucu velikuu :D

i najzanimljivija tekma sutra po menui je  rusija finska  dakle rusi isto neocaravaju na prvenstvu ovome ovecnika nema covjek koji je bog i batina u tome sportu on igra playoff sa svojim washingtonom , idalje su rusi jaki imaju jednog malkina meni jedan od najdrazih igraca kraj crossbya  i parise-a   alii fali gospodin oveckin koji radi probleme svakom ko ude na led i to je covjek tipa lebron james kojeg  nemoze niko prakticki cuvat i po meni finci ako se skoncentriraju i odigraju pametno bez gluposti koje znaju raditi  tuku ruse ;)

to je to od mene ako jos stogod zanimljivo nadem objasim tokom popodneva 

nesto nevezano za parove danasnje ali zanimljivo kako su nase kladionice jadne http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/285190/Default.aspx, postave krivi tip ljudi okrenu odredene novce jer su skuzili gresku i onda im ovi poniste okladu jer su svojom krivicom krivo stavili tip i uz sve to kvota padne na 1 i ako zelite podici bar ulog izgubite jos 10% radi drzave  osim onih 5 % M.T.- a haha ovo je tragikomicno kako jadno ;)

18:30 Horn - LASK; Tip: Horn @2.74  :D 

Hornu je pobeda potrebna samo tako. Verujem da ce sve svoje resurse uloziti u danasnji mec i pokusati uzeti sva 3 poena. Upravo ih ova 3 poena dele od mesta koje ih spasava ispadanja. Ove sezone su relativno dobri kod kuce za ekipu koja je trenutno na dnu tabele. Imaju skor 7-3-6 kod kuce. LASK sa druge strane 10 poena manje od prvog i drugog mesta a jos 4 utakmice do kraja. Drugim recima, skoro pa nikakve sanse da odu navise, oni ce zavrsiti sezonu na trecem mestu i verujem da motivacija nece biti prevelika kod njih danas.

14:00 Kazakhstan - Burkina Faso; tip: Kazakhstan over 1.5 @1.75  :( 

Burkina Faso dolazi ovde bez trenera i vise kljucnih igraca. Kazakhstan sa druge strane potpuno spreman psihicki i kadrovski, dugo su cekali ovaj mec nebi li upisali apsolutnu pobedu koja ce im podici FIFA ranking. Ocekujem da bar zabiju 2 gola danas.

18:30 Frankfurt - Bayern; Tip: Frankfurt @2.90 (bet365:D 

Ukratko, druga utakmica playoffa. Prvu je Bayern dobio kod kuce vrativsi se u igru u zadnjoj cetvrtini. Tokom citave utakmice se Frankfurt drzao vise nego solidno za "autsajdera". Medjutim, podrska domacih navijaca je presudila. Tu istu podrsku navijaca ce Frankfurt imati veceras. Oni su kod kuce jedna jako tvrda ekipa kojoj je tesko oteti pobedu. Bayern to zna, u regularnom delu su izgubili na ovom gostovanje. Osim toga, Frankfurt ima samo 1 poraz u zadnje 10 kod kuce, sto govori o njihovoj prednosti kad igraju pred svojim navijacima. Bayern je ove sezone blago receno los kao gost. Na zadnja 10 gostovanja izgubio 5 i to od nekih puno slabijih ekipa nego sto je Frankfurt.

Mislim da su ulozi veliki i da ce Frankfurt prici ovom mecu sa puno paznje i spremnosti. Rivalitet izmedju ova 2 tipa je razlog vise za motivaciju, a ja svakako ne planiram propustiti ovako veliku kvotu na Frankfurt (koja je vec u padu) i potcenjivanje domaceg tima. 

juce me livebetting izvukao dobro,bez live klađenja neide to kako bi htjeli..drugacije je kad se gleda susret i uplacuje,a drugaicje par sati unaprijed.Steta sto  nitko nekoristi chat da predlazem tipove sto uplatim...

kolega svaka cast za svedane ove 11 minuta 2 0 vec haha i ja sam opuco na kvoti 2,25 a ti si igrao na 1.93 ako se nevaram? 

juce me livebetting izvukao dobro,bez live klađenja neide to kako bi htjeli..drugacije je kad se gleda susret i uplacuje,a drugaicje par sati unaprijed.Steta sto  nitko nekoristi chat da predlazem tipove sto uplatim...

svaka cast, opasan si igrac cruzertips ! Ulozi su ti stvarno hardkor :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use