Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 8.5.2015.

Eurohockey

Recommended Posts

sutra necu biti mogucnosti postaviti tipove,evo danas sam uplatio ova dva tipa,jednima i drugima treba pobjeda,vjerujem da nece izgubiti u gostima 

Kombi stávka od 07.05.15 22:33
Číslo tiketu 247604531
Číslo stávky Udalosť Tip Kurz   Začiatok Výsledok 19081293 SKN St. Pölten - FC Liefering (Dvojitá šanca, 2. polčas)  X2 1.25   08.05.15 18:30 Otvorené 19081440 LASK Linz - SV Mattersburg (Dvojitá šanca)  X2 1.50   08.05.15 20:30 Otvorené
Informácie o tikete Dátum 07.05.15 22:33 Kurz 1.88 Typ stávky Kombi stávka Vklad/Stávka 2000.00 EUR Číslo tiketu 247604531 Maximálna výhra 3750.00 EUR Status Otvorené Výhra --

Smitkova-Ostapenko 2

Ostapenko je mlada tenisačica koja igra fino u posljednje vrijeme, imala je nekoliko jako dobrih pobjeda kao npr jučer protiv Wickmayer. Smitkova ima sutra kvalifikacije Rima, ne znam koliko joj se u cilju zadržavati a Ostapenko je svakako kvalitetnija na zemlji.  Odigrao jučer po 2.08 sada je oko 1.60 na Ostapenko, nisam očekivao ovakav pad, ako netko nađe bolju kvotu (1.90+) mislim da se isplati.

Parmentier-Gavrilova 1

Gavrilova također ima sutra kvalifikacije Rima, a i na zemlji je slaba i ne igra puno mečeva. Parmentier je kvalitetnija na ovoj podlozi i mislim da bi svakako trebala dobiti išla Gavrilova u Rim ili ne. I ovdje je veliki pad kvote, negdje pada i sa 2.60 na 1.85. 

Utakmica između st poltena koji se nalazi na 8. mjestu tik iznad onog koje vodi u niži rang, imaju dva boda više od horna i za njih je ovo izrazito važna utakmica. do kraja je ostalo pet kola. liefering je vodeća ekipa sa 61 bodom iz 31 utakmice, ali njihov problem je što se ne mogu plasirati u viši rang pošto su filiijala rb salzburga i kao takvi nemaju pravo nastupa u prvoj austrijskoj ligi.

Nadam se bar x  :)

Handball » Spain » Liga ASOBAL »

Huesca - Ademar, TIP: 2 @ 1.60 pinnacle
Today, 08 May 2015, 21:00
82 out of 89 users predict this (92%)
Average ROI of users who predict this: 5.12%

Ulog: 7/10

Huesca bez: Muguerza, Gonzalez, Rašić, Rochel. Priliku će dobiti mlađi igrači.

Ademar bez poraza zadnjih pet utakmica, a imaju za odigrati utakmice sa Huescom, Benidormom i Barcelonom. Cilj im je izboriti Europu po 20. sezonu zaredom.

Trener gostujućeg Ademara: "Sad već ovisimo i o rezultatima drugih ekipa, ali nadam se kako ćemo do kraja mi svoj posao odraditi maksimalno, a onda ćemo gledati hoće li biti dovoljno ili ne za naš cilj. S tim u skladu naš je primarni zadatak danas osvojiti oba boda", a najbolji strijelac Carillo kaže: "Atmosfera je izvrsna i svi zajedno imamo želju završiti sezonu uzdignuta čela uz spoznaju da smo dali sve od sebe, a ako bude sreće i rezultati se poklope možda uspijemo ispuniti i cilj".

Gm59loS.png

http://www.betexplorer.com/handball/spain/liga-asobal/huesca-ademar/GQFBOBDb/

20:15 Slovacko - Brno; tip: over 2.5 @2.00  5/10 ; tip2: over 3.5 @3.40 3/10

Posto je ostalo 4 kola do kraja a oba tima su i matematicki osigurala svoja mesta na sredini tabele, ovo bi trebala biti utakmica bez previse kalkulisanja i taktiziranja. Cetvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za EL je cak 8 poena daleko od obe ekipe a drzi ga Mlada Boleslav. Mislim da su i jedni i drugi svesni da to nije realno. Ova zadnja kola oba tima provode u spektaklima za publiku sa dosta golova. Slovacko je zadnju izgubilo 4:0 a jednu pre toga kod kuce izgubili sa 2:3. Sa druge strane i Brno ima u zadnje 2 rezultate u kojima je bilo 4 ili vise golova. Mislim da nemam potrebe da dalje pametnujem, ja na prvi tip idem na nek isrednji ulog, a po tradiciji uvek tipujem i preko 3.5 na nesto manji ulog.

Sretno!

Jučerašnje oklade

Minnesota Twins – Oakland Athletics

BET: over 8,5

BOOKS: 1,95 @ bwin

ULOG: 5/10

Chicago WS – Detroit Tigers

BET: Detroit

BOOKS: @ 2,03 pinnacle sports

ULOG: 4/10

FREE PICK danas

Pittsburgh Pirates - St. Louis Cardinals

PICK: Under 7,0 @ 2,08 Pinnaclesports

ULOG: 4/10 

Ide i najava uskoro

Imam još dva para ali ti ih ne mogu dati jer mi to imaju ljudi koji su kod mene u pretplati...a neki od njih su i na ovom forumu, tako da ono...Od ovog svega ti mogu reći SAN DIEGO više od 4,5 i COLORADO više od 4ma n

ma nema veze, bolje čuti tvoje savjete nego da stavim neku bezvezariju i bzvz padnem, hvala na savjetu :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use