Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 9.5.2015.

canca

Recommended Posts

Cibona(+5,5)-Cedevita 1 1.85 pinnacle

Derbi kola A-1 lige odigrat će Cibona i Cedevita.  Cibona je trenutno prva sa 19 bodova, a Cedevita peta sa 14 bodova ali i dvije utakmice manje. Ovo je ujedno i borba za prvo mjesto koje nudi lakšeg protivnika u playoffu ali i prednost domaćeg parketa.  Cibona je napravila nenadani kiks na gostovanju kod Šibenika, ali nije se ni Cedevita proslavila odigravši očajnu utakmicu protiv Zadra. Kada se susreću ove dvije ekipe uvijek je zanimljivo, nema veze u kakvoj su formi tu se uvijek daje motiv više. Ove sezone susreli su se 3 puta ne računajući prijateljsku prije početka sezone. Sve 3 su bile dramatične, u prvoj u ABA ligi Cedevita je slavila na gostovanju 2 razlike, u drugoj je također slavila Cedevita sa 2 razlike samo ovaj put u svojoj dvorani, a u posljednjoj prije točno mjesec dana u prvom srazu u A-1 ligi Cibona je iznenadila pobjedivši na gostovanju sa 1 razlike nakon produžetaka. Cedevita je i dalje bez Ukića i Tomasa a navodno su ovaj tjedan radili i bez Repeše koji je bio bolestan. Mislim da danas neće biti nekog razbijanja od strane Cedevite. Kvalitetniji jesu i vjerojatno će osvojiti pošto im u utakmicama koje se igraju na nekoliko dobijenih nitko u ligi ne može parirati, ali vidljivo je da je umor i dalje prisutan jer su imali težak playoff u ABA ligi, posebno one utakmice sa Budućnosti. Mislim da Cibona opet može namučiti Vitamine i očekujem odličnu utakmicu.

Beal over 3,5 asistencija 1.85

Ovo sam uplatio u Premieru ali vidim da su oborili kvotu pa zatim stavili 4,5. Ovu granicu još imaju Formula i Bet Live. U prvom postu sam preksinoć napisao da je Wall out znači netko će morati nadoknaditi njegove poene ali i ona sjajna razigravanja. Wall je prošlu također bio out i Beal je tada imao 7 asistencija, očekujem opet slično od njega. 40+ minuta na terenu, neće imati previše vremena za odmor jer očekujem dobru utakmicu i nadam se opet dobrom izdanju.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use