Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.5.2015.

Goksim

Recommended Posts

Hokej tip:Češka-Francuska,prvi gol po 9 minuti@3.55 ...to nemam na internet kladionici,pa moram uplatiti u lokalnoj,vjerujem da ce mi primiti uplatu od 5000€..GL svima...Gledao sam Francuze,igraju dobro obranu,vecinu golova primaju oko 15 minute i kasnije...cesi mi neuljevaju neko povjerenje da bi mogli dati danas gol na brzinu...

Hokej tip:Češka-Francuska,prvi gol po 9 minuti@3.55 ...to nemam na internet kladionici,pa moram uplatiti u lokalnoj,vjerujem da ce mi primiti uplatu od 5000€..GL svima...Gledao sam Francuze,igraju dobro obranu,vecinu golova primaju oko 15 minute i kasnije...cesi mi neuljevaju neko povjerenje da bi mogli dati danas gol na brzinu...

Dobar koeficijent, vrijedan rizika mislim. I unibet ovu okladu ima u ponudi i siguran sam da primaju veće oklade, ali koeficijent je osjetno manji..

lHf6ccl.png

Btw. evo jedan maloprije jako bitan info za svijet skijanja... Razmišljao sam da bi se to moglo desiti, ali nisam još stavljao oklade za novo skijaško prvenstvo, planirao sam kroz ljeto... Uglavnom, Maze je out ovu sezonu, uzima stanku, a to ce vrlo vjerojatno znaciti i povlačenje.. Budući da je druga favoritkinja za Veliki kristalni globus, možete zamisliti koliko će ovo imati utjecaja na kretanje koeficijenta. Fenninger je bila po 3,00 ako nađete negdje u ponudi ovu okladu, napišite kladionicu...

http://www.index.hr/sport/clanak/tina-maze-prekida-sa-skijanjem--posvetit-ce-se-fakultetu-i-sponzorima-/818586.aspx

Sportingbet jedini još nije maknuo ovu okladu iz ponude pa i dalje drže Maze za prvog favorita, a koef. je na Fenninger čak 3,00. Druge kald koje su maknule Maze iz ponude koeriigrali su  koef. na Annu Fenninger sa 3,00 na 1,50 tako da je ovo kod Sportingbeta definitivno VALUEBET. Moja preporuka je da ga iskoristite jer neće još dugo...

e4Jkti7.png

Evo kako to treba izgledati sad:

tGB22s4.png

Imam problema sa pc i na tabletu sam treba mi vjecnost za pisat al ajd eo od mene nesto,
Astana-Cska Moskva manje od 164,5 koševa tečaj 1.85 početak 15:00 VTB liga košarka zbroj koševa

O CSKA se sve zna,oni su po meni najkvalitetnija ekipa u europi,imaju četiri igrača koji već sutra mogu otići u NBA i biti dio rotacije u Teodosicu,Kirilenku,Weemsu i De Colu te se njihove ambicije znaju a to je idućeg vikenda osvojiti euroligu u Caja Magici u Madridu.Prije toga moraju riješiti posao zvan Astana i zasada ga rješavaju sa kombinirano 100 razlike u dvije utakmce te će danas dovršiti posao.Taj posao će ipak biti nešto teži u odnosu na prve dvije utakmice u Moskvi jer Astana je ipak nešto kvalitetnija ekipa na domaćem parketu i u vjerojatno zadnjoj utakmici ove sezone dat će sve što imaju kako bi napustili parket uzdignute glave.Napadački i nemaju bog zna šta dati a to se vidjelo u prve dvije utakmice gdje su zabili 60 i 58 koševa medjutim očekujem da danas uvelike poboljšaju svoju obranu.

Cska koliko god dobar bio ipak je na domaćem terenu bolji nego u gostima i zabijaju 3 koša manje u prosjeku u ligi,kod kuće je taj prosjek gotovo 92 a u gostima oko 89.S druge strane Astana i prima i zabija 80 koševa kod kuće.Pošto je tih 80 nemoguća misija za njih protiv Cska koji prima 71 u prosjeku u gostima a i s obzirom da Cska želi danas što lakše riješiti posao ja im dajem oko 70 poena u ovoj utakmici.S druge strane kao što sam već rekao od Astane očekujem dodatan napor u obrani nošen činjenicom da igraju na domaćem parketu i da mogu lakše usporiti ritam što je ključ protiv Moskovljana mislim da Cska ne bi trebao ići preko 90 što nam kombinirano daje 160 koševa najviše.I jedini medjusobni susret ove sezone ide u prilog ovome što govorim jer u drugom mjesecu je utakmica na parketu u Astani završila 60-78,dakle samo 138 koševa.Nije realno očekivati opet tako malen broj koševa,niti nam to treba,neka padne i 164 ali samo neka prodje listić

Posto mi je probleme malo oko ovog pisanja,zanima me misljenje cance dalo bi ungur dns mogo oboriti cecinata prosli tjedan nije al prije dva dana je dobio stepaneka kvota je bila 2ipo danas slicno skino je treceg nositelja mogo bi i petog.iako nisam siguran posto ga je cecinato tuko prosli tjedan

Posto sam u zurbi ovo ide ukratko:

Lommel - Leuven; tip: over 2.5 @1.86  5/10; tip2: over 3.5 @3.05   3/10 (marathonbet)

Prva utakmica playoff-a Belgijske 2 lige i na prvu loptu bi rekao da nece biti puno prostora za golove. Medjutim, posle malo kopanja po netu saznadoh da Lommel planira da nadapa od prvog minuta. Oni zele otici na povratnu utakmicu sa pobedom iz prve. Ove sezone u regularnom delu su 2 puta dobili Leuven sa 0:3 i 3:1. Kod kuce relativno efikasni, veoma cesto njihove utakmice kod kuce idu preko 2.5 gola. Sa druge strane gosti su imali jedan jako efikasan period u gostima i seriju pobeda i goleade. Ne sumnjam u bar jedan gol sa njihove strane danas. 

Mislim da ce ponovo biti golova, nadam se barem 4. Na over 2.5 idem na srednji ulog, a 3.5 nesto manji. 

Sretno ako neko prati!

Chicago WS-Detroit 2 @ 2.0 (bet365)

Večeras 3 tekma u seriji...Chicago ima 2-0...nakon sjajnog ulaska u sezonu Detroit je malo popustio te su na omjeru 17-11...Chicago s druge strane ima omjer 10-14...s obzirom na kvalitetu Detroita očekujem da uđu ponovo u ludu seriju...te da zasjednu na vrh...gdje im je i mjesto...s obzirom na dvije pobjede chicaga ne očekujem da će si dopustiti još jedan kiks...istina za početnog bacača biraju Lobsteina...ljevorukog...i to mladog kojem je ovo tek druga sezona...s obzirom na stanje brojke su mu solidne...4.18 ERA uz omjer 3-4...s obzirom na to u kojem klubu igra...svakako se očekuje da te brojke popravi...a i nebi bio u Detroitu sigurno da ne valja...(moram priznat da definitivno Detroitu fali Verlander...jer uz njegovo iskustvo i ludi napad Detroita gazili bi sve pred sobom)...s druge strane Chicago bira...Quintana...3.60 ERA uz omjer 25-26 u karijeri...ove sezone 1-2 uz 5.28 ERA...od njega očekujem lošu večer te da će nastaviti kao što baca ove sezone....te da će ga napad Detroita...predvođen Cabrerom izluditi...

http://m.mlb.com/game/2015/05/07/414072/tigers-vs-white-sox

Dobar koeficijent, vrijedan rizika mislim. I unibet ovu okladu ima u ponudi i siguran sam da primaju veće oklade, ali koeficijent je osjetno manji..

lHf6ccl.png

Btw. evo jedan maloprije jako bitan info za svijet skijanja... Razmišljao sam da bi se to moglo desiti, ali nisam još stavljao oklade za novo skijaško prvenstvo, planirao sam kroz ljeto... Uglavnom, Maze je out ovu sezonu, uzima stanku, a to ce vrlo vjerojatno znaciti i povlačenje.. Budući da je druga favoritkinja za Veliki kristalni globus, možete zamisliti koliko će ovo imati utjecaja na kretanje koeficijenta. Fenninger je bila po 3,00 ako nađete negdje u ponudi ovu okladu, napišite kladionicu...

http://www.index.hr/sport/clanak/tina-maze-prekida-sa-skijanjem--posvetit-ce-se-fakultetu-i-sponzorima-/818586.aspx

Sportingbet jedini još nije maknuo ovu okladu iz ponude pa i dalje drže Maze za prvog favorita, a koef. je na Fenninger čak 3,00. Druge kald koje su maknule Maze iz ponude koeriigrali su  koef. na Annu Fenninger sa 3,00 na 1,50 tako da je ovo kod Sportingbeta definitivno VALUEBET. Moja preporuka je da ga iskoristite jer neće još dugo...

e4Jkti7.png

Evo kako to treba izgledati sad:

tGB22s4.png

Ne vidim više ovo u ponudi,tako da su vjerojatno maknuli..

Win,prvi gol u 2 trecini... :P

Znalci baseballa, može pomoć jedna?

Šta kažete na NY Yankeese-Baltimore, San Francisco-Miami. Mogu oba domaćina do pobjede?

Yenki sa Eovaliem mislim da će lako dobit...

Miami-SF nebi dirao Haren zna biti tvrd orah...i to nebi dirao...tu bi eventualno igrao 1. ining x oba bacača iskusna pa ne očekujem da će "procurit" u početku...

Tampu over nebi igrao s obzirom da Martinez počinje za Teksas...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use