Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 5.5.2015.

Goksim

Recommended Posts

Danas ima dosta zanimljivih parova, ja sam se odlučio analizirati ove "veće kvote", a neke manje ću ostaviti kao prijedlog malo kasnije.

Ghedin-Klein 1 2.36 pinnacle 

Riccardo Ghedin nalazi se na 676. ATP mjestu.  Kvalitetom je za bar top 300, ali pauza od 4 mjeseca radi ozljede prošle sezone jako je utjecala na njegov ranking i sada se pokušava vratiti. Za razliku od većine Talijana, on izbjegava zemlju a igra na bržim podlogama, najviše na hardu.  Najbolji rezultat sezone mu je polufinale futuresa na kojemu je u četvrtfinalu iznenadio Pereza, a u polufinalu dobro namučio Singha. Napravio je i dva iznenađenja u kvalifikacijama za Guangzhou pobjedivši Niestena i Elgina. Ovdje je prošao dva kola kvalifikacija, Tsoy 6:0 6:4, Gakhov 6:1 6:1. Protiv Gakhova se očekivao dosta teži meč ali Ghedin je odigrao odličan meč.  Brydan Klein nalazi se na 207. ATP mjestu.  Tenisač koji također voli brže podloge.  Ima jedan osvojen futures ove sezone gdje je napravio dvije dobre pobjede protiv Bartona i Jasike. Ima i polufinale travnatog challengera u kojemu je ispao od Bartona i od tada ne zna za pobjedu.  To su skoro 2 mjeseca bez pobjede, nakon poraza od Bartona vezao je još 4 protiv: Zampieria, Gomeza, Kinga i Lacka.  Klein ove sezone sigurno nije na svojoj razini, nakupio je nešto pobjeda a dosta ih je protiv anonimaca koji ili nemaju ranking ili su izvan 1500, 2000... Imao je i nekoliko čudnih poraza, tipa protiv Bourchiera, Whittingtona, Gomeza, Hobarta koji je izvan 1000. itd.  Ghedin i Klein imaju zanimljiv H2H. Susreli su se 4 puta do sada i sva 4 puta dobio je Ghedin, iako je zadnji meč bio prije 2 sezone.  Na hardu su igrali 3 puta i Klein mu nije uzeo set.  Klein dosta oscilira ove sezone, imao je nekoliko jako čudnih poraza. Ghedin se pomalo vraća, odradio je jako dobre kvalifikacije, h2h mu ide u korist i mislim da bi mogao iznenaditi ovdje. 

Andujar-Sock 2 1.91 pinnacle

Jedan od zanimljivijih mečeva u Madridu danas bi trebali odigrati Andujar i Sock.  Pablo se trenutno nalazi na 43. mjestu. Ima užasnu sezonu iza sebe, popravio je dojam malo u Barceloni prije 2 tjedna kada je odigrao jako dobar turnir na kojemu je došao do finala pobjedama nad Ramos Vinolasom, Mayerom, Lopezom, Fogninijem i Ferrerom, a finale gubi od Nishikorija.  Prije toga turnira u Barceloni je u 14 mečeva imao samo 3 pobjede. U Munchenu je prošli tjedan dobio Souzu 6:4 6:4, zatim je predao Geraldu Melzeru kod 4:1 za Austrijanca. Navodno je predao zbog ozljede desne noge s kojom je imao problema i ranije kroz sezonu.  Jack Sock trenutno je 37. tenisač svijeta. Imao je pauzu radi operacije, vratio se u Indian Wells na kojemu je odmah iznenadio pobjedivši Lua, Mullera i Bautistu a osminu finala gubi od Federera. U Miamiju dobija Soedu i Fogninija, a u trećem kolu gubi od Thiema.  U Houstonu je odigrao jedan jako dobar turnir. To mu je bio prvi zemljani turnir nakon RG-a prošle sezone i osvojio ga je uz samo jedan izgubljeni set, padali su: Souza, Bautista, Giraldo, Anderson, Querrey.  To je bila malo brža zemlja nego inače ali bi mu mogla odgovarati i ova u Madridu jer je ona također malo brža za razliku od većine ovih europskih.  Mislim da bi Sock mogao danas do pobjede. Andujar je zablistao malo u Barceloni, ali je kroz čitavu sezonu gledano jako loš. Još se pojavio taj problem sa nogom, iako je rekao da su mu doktori odobrili nastup, na treningu se vidjelo da mu je noga zamotana. To na stranu, Sock je svakako po meni bolji tenisač. Nakon osvajanja Houstona napravio je pauzu od mjesec dana, dolazi spreman i vjerujem da može dobiti. 

Dutra Silva-Andreozzi 1 1.99 pinnacle

Jedan od posljednjih mečeva u Caliu danas će odigrati Dutra Silva i Andreozzi. O Dutri sam pisao prije malo više od  tjedan dana.  Od tada je napredovao sa 515. na 470. mjesto. Sigurno zaslužuje biti bolje plasiran i ima kvalitete za to, još ako se sjetimo da je bio u top 100.  U Sao Paulu je napravio rezultat sezone doguravši do četvrtfinala. U prvom kolu dobio je Saeza, u osmini pravi iznenađenje pobjedom nad Rolom,a četvrtfinale gubi od Hernandeza.  Danas će za protivnika imati starog poznanika Guida Andreozzija. Andreozzi se trenutno nalazi na 181. mjestu. Ove sezone ne igra dobro.  Najbolji rezultat ostvario je prošli tjedan na challengeru u Sao Paulu gdje je dobio Leitea, Monteira, Gigounon mu predaje , a polufinale nenadano gubi od Lindella.  Prije toga je imao četvrtfinale challengera u Dallasu i osminu finala Buenos Airesa. Na ostalim turnirima nije imao uspjeha, ispadao je po kvalifikacijama ili prvim kolima.  U Santosu je izgubio od Luza koji je tada bio izvan 600 najboljih. Mene što je najviše privuklo ovom paru je jako zanimljiv H2H između Dutre i Andreozzija.  Zadnji put susreli su se 2013., igrali su 6 puta i svih 6 puta je dobio Dutra, a što je još zanimljivije Andreozzi nije uzeo seta i sve su bile lagane pobjede.  Mislim da se isplati probati na Dutru, uvijek je bio kvalitetniji tenisač. Polako diže formu, iznenadio me je jako protiv Role prošli tjedan. Sa druge strane Andreozzi ima lošu sezonu iza sebe, ali napokon je barem malo proradio prošli tjedan. Mislim danas čeka zanimljiv dvoboj i nadam se da svojim tipovanjem neću dovesti Andreozzija do uzimanja prvog seta ili ne sluti meča protiv Dutre. 

Danas Skandinavci na meniju:

19:00 Brommapojkarna - Degerfors; tip:over 2.5 @1.95 

Secam se golgeterske forme i ofanzivan stil igre obe ekipe u prosloj sezoni. Posebno Degerfors, koji mi je doneo puno love igrajuci ga na golove. Sezona je jos u ranoj fazi, pa se i sami timovi razigravaju. Polako su i golovi krenuli da dolaze, u zadnja 2 gostovanja Degerforsa bilo je 1:3 i 1:2. Brommapojkarna je isto zadnje 2 utakmice (doduse u gostima) odigrala preko 2.5 gola (2:1 i 3:1). Medjutim, oni su u puno losijoj formi od gostiju, sto stvara mali pritisak na domacina koji jos nema pobedu u novoj sezoni. Verujem da ce danas pokusati da izbore prva 3 poena sa podrskom svojih navijaca. Naravno za ovo ce im biti potrebna jaka ofanziva, jedino tako mogu dobiti Degerfors na gol razliku. Degerfors nije nimalo naivna ekipa i zna odigrati efikasne kontre. Gledajuci ranije duele, Degerfors nikad nije odneo pobedu u gostima kod Brommapojkarne, pa mislim da nece ni danas. Moj tip su golovi koji ne bi smeli izostati u ovakvim okolnostima

19:00 Varbergs - Jonkopings; tip: oba daju gol @1.83

Drugi par ponovo Svedjani i golovi. Jonkopings sjajno otvorio sezonu. Trenutno skor 5-0-0 sa gol razlikom 6-1. Ovo je stvarno impresivno, ali mislim da su i oni sami iznenadjeni ovakvim startom. Naime, ekipa nije bila medju favoritima pre pocetka sezone, ali kako god, ne moze se umanjiti njihov dosadasnji uspeh u prve 5 utakmice. Varbergs sa druge strane isto nimalo los. Skor od 3-1-1 ne govori mnogo o njima, ali je cinjenica da su oni tvrd domacin i nije lako uzimati bodove na gostovanjima kod njih. Kao i kod prvog para, isto vazi i za Jonkopings, oni nikada nisu uzeli 3 poena kod Varbergsa. Drugi interesantan podatak da je u svih 6 odigranih utakmica uvek oba tima davala gol.

13.09.14 SUP Varbergs Jonkopings 1 : 1
12.05.14 SUP Jonkopings Varbergs 1 : 2
10.08.13 SUP Varbergs Jonkopings 1 : 1
14.04.13 SUP Jonkopings Varbergs 2 : 1
03.09.12 SUP Jonkopings Varbergs 1 : 1
02.06.12 SUP Varbergs Jonkopings 4 : 1

17:30 Bissons Loima - KTP; tip: KTP @2.94 

Ovo je prevelika kvota za okrsaj dva tima jako slicna po kvalitetu (po meni je KTP cak i bolji). Trenutna forma na strani domacih, koji su u proslom kolu napravili brejk i poveli sa 2:0. U regularnom delu sezone odigrano je 4 utakmica izmedju njih i KTP je imao cak 3 pobede. U prosloj utakmici ih nista nije islo, sut im nije polazio za rukom, dok su gosti imali veoma visok FG%, posebno za 3 poena. Ja sumnjam da ce se ista suterska serija ponoviti kod domacih i verujem da ce KTP ozbiljno shvatiti ovaj mec. Oni zele vratiti brejk kako bi vratiili sanse i eventualno izjednacili na 2:2 kod kuce. Ovolika kvota je zbog trenutne forme Bissonsa i 2 vezane pobede protiv KTP-a, ali upravo zato i ne mogu propustiti ovako visoku kvotu. Ocekujem danas novi brejk i pobedu gostiju. Ja licno idem igram ovo na srednji ulog.

Sretno ko prati!

Današnja analiza: http://www.svijetkla...05-05-2015-mlb/

Realno gledajući ovdje može biti svega, no puno prije će Metsi sa svojim pitcherom pobijediti, nego li Baltimore sa Norrisom koji ne zna ni sam kako bi si posložio kockice u glavi. Očekujem da će Metsi dobro "nalupati" Norrisa, a da će Bartolo Colon odraditi dobar posao na moundu i limitirati Baltimore bar na tri runa. 

NY METS - BALTIMORE ORIOLES

PICK: METS

BOOKS: 1,86 @ marathonbet

ULOG: 4/10

Good luck my friends  :D

Bok svima,

evo nakon što smo se svi sinoć iznenadili sa Houstonom u MLB-u koji je prekinuo svoj lijepi niz, idem danas na NHL nazad:

1. Minnesota(3.ut)-Chicago 1,55 X2
  2. Calgary(3.ut)-Anaheim 2,30 2
  3. Juventus-Real Madrid 1,55 X2     - Šteta!

Odlična igre Chicaga i Anaheima u prve dvije utakmice mi ne daje drugog izbora nego ih ispratiti i dalje s tim da Chicagu dajem malu rezervu x2 prem da sam prvotno čistu dvojku odigrao.

Calgary mislim da nema što previše tražiti tu i možda će čak biti 4:0 u tekmama.. baš me zanima..

Juve - Real - nezahvalno je prognozirati ovu tekmu na pobjednika ali bilo kako bilo, sumnjam da će Realovci izgubiti danas!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use