Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 3.5.2015.

Eurohockey

Recommended Posts

Tip za nedjelju 

Jednoduchá sázka od 02.05.15 20:59
Číslo tiketu 247072490
Číslo sázky Událost Tip Kurz   Začátek Výsledek 18710122 FC Amkar Perm - FC Lokomotiv Moskva (Dvojitá šance)  1X 1.52   03.05.15 15:00 Otevřené
Informace o tiketu Datum 02.05.15 20:59 Kurz 1.52 Druh sázky Jednoduchá sázka Vklad 120000.00 CZK Číslo tiketu 247072490 Maximální výhra 182400.00 CZK Status Otevřené Výhra --

Tip za nedjelju 

Číslo tiketu 247072490
Číslo sázky Událost Tip Kurz   Začátek Výsledek 18710122 FC Amkar Perm - FC Lokomotiv Moskva (Dvojitá šance)  1X 1.52   03.05.15 15:00 Otevřené
Informace o tiketu Datum 02.05.15 20:59 Kurz 1.52 Druh sázky Jednoduchá sázka Vklad 120000.00 CZK Číslo tiketu 247072490 Maximální výhra 182400.00 CZK Status Otevřené Výhra --

jos sam uplatio cistu pobjedu amkara 

Číslo tiketu 247072540
Číslo sázky Událost Tip Kurz   Začátek Výsledek 18710118 FC Amkar Perm - FC Lokomotiv Moskva (Tip)  1 3.14   03.05.15 15:00 Otevřené
Informace o tiketu Datum 02.05.15 20:59 Kurz 3.14 Druh sázky Jednoduchá sázka Vklad 30000.00 CZK Číslo tiketu 247072540 Maximální výhra 94200.00 CZK Status Otevřené Výhra --

14:00 Goslarer - St PAuli II; Tip: Goslarer over 1.5 @1.87 (marathonbet), za hrabrije Goslarer (-1.5) @4.40

4 kola do kraja sezone, a Goslarer i dalje brine brigu oko ispadanja. Trenutno su petnaesti sto je samo za mesto vise od opasne zone. Sa 34 poena i samo jedan poen vise od L.Hanse ne mogu biti sigurni da ce opet sledece sezone igrati istu ligu. Ova utakmica kod kuce im je jedinstvena prilika za 3 poena. St Pauli je relativno los gost, plus sto je vaznije u losoj su formi, vec 9 utakmice nemaju pobedu u gostima. Sa druge strane Goslarer 3 pobede u nizu kod kuce, sve 3 veoma sigurne sa barem 2 gola razlike. 

Dodatan razlog su njihovi medjusobni susreti: 

01.11.14 REG St. Pauli II Goslarer 2 : 0

01.03.14 REG St. Pauli II Goslarer 2 : 1
07.09.13 REG Goslarer St. Pauli II 3 : 2

09.03.13 REG Goslarer St. Pauli II 0 : 1
22.09.12 REG St. Pauli II Goslarer 1 : 4

14.02.10 REG St. Pauli II Goslarer 2 : 1
22.08.09 REG Goslarer St. Pauli II 3 : 2

12:15 Covilha - Feirense; tip: Covilha over 1.5 @2.05 (marathonbet)

Covilha ubedljivo najbolji domacin u ligi, trenutni skor 16-3-1. Feirense sa druge strane tim koji igra otvoreno u gostima i ide na sve ili nista. Zbog toga u gostima imaju 9-2-9. Medjutim to nije nista novo u Portugalskoj drugoj ligi, posto se najveci broj bodova dobija kod kuce. Covilha razbija kod kuce, vec 8 vezane pobede (a u svakoj dali makar 2 gola). Samo 3 poena im nedostaje da bi se popeli na drugo mesto koje vodi u prvu ligu. Feirense takodje ima dobre sanse, samo bod manje od Covilhe, ali ipak se uzdam u dobre rezultate COvilhe kod kuce i verujem da cemo videti makar 2 gola od strane Covilhe.

Sretno!

Bok ekipa,

Ja ću danas ovako:

Škugor F.(22,5)-Van Peperz (03.05. 08:30) više@1,85

InCervantes(22,5)-Pavlasek (03.05. 14:00) više@1,85

Pella G.-Lindell C. (03.05. 16:00)1@1,45

Groth S.-Kravchuk K. (03.05. 10:00)1@1,45

CecchinatoM(22,5)-Coppejan (03.05. 15:30)više@1,85

S tim da jutarnji igram:

Škugor F.(22,5)-Van Peperz (03.05. 08:30) više@1,85

Groth S.-Kravchuk K. (03.05. 10:00)1@1,45

GL

Nisam stigao prije postaviti, pisem preko moba.Na jutarnji sam igrao Sharapovu koja je pocela i Bouchard. Privukla me kvota na Genie, usla je u jako losu formu i zato je kvota ovolika. Kvalitetnija je, h2h joj ide u prilog, Strycova nikada nije dobila nekoga iz top 10, a nema ni pobjede u Madridu u 4 nastupa

FREE PICK

Texas Rangers - Oakland Athletics

PICK: Rangers under 3,5 @ 1,95 marathonbet

STAKE: 4/10 

Situacija je vrlo jasna ovdje i gledajući igru Rangersa onda ne mogu biti impresioniran njome, posebno ne igrom u napadu. Danas će se suočiti sa sjajnim bacačem Oaklanda Sony Grayom (3-0; 1,98 era) koji doista dominira od samog početka sezone. U pet startova ove sezone, Gray je samo jednoj ekipi dopustio više od dva runa i to je jednostavno bio jedan od onih dana. Ostali startovi su bili i više nego impresivni. Ove sezone je već imao jedan start protiv Rangersa i to ih je doslovno "zakucao" u zemlju dopustivši im samo jedan jedini hit kroz osam izmjena. Kroz svoju karijeru je protiv njih upisao 5-2 omjer i odličan 1,74 era. Momčad Texasa je na siromašnom prosjeku od 3,70 runova po utakmici, a kako sezona ide tako i taj njihov prosjek tone. Sa ovime što je Gray do sada pokazao Texas na semafor može staviti jako malo, a ja smatram da neće biti više od dva runa. 

Good Luck my friend  :D

pozdrav ljudovi....  :D

HRVATSKA - NORVEŠKA   (-4,5)    1     1,65

Naravno radi se o rukometu, kvalifikacije za EP, koji se igra u Varaždinu... Mislim da su kauboji objektivno puno bolja momčad, i definitivno bi bila tragedija da se ne kvalificiraju, drugo što me nagnalo ovo igrati je nedolazak najboljeg Norveškog igrača iz prve utakmice Sandera Sagosena, koji je ozlijeđen, treće što me nagnalo da ovo igram su riječi najboljeg našeg igrača iz prve tekme, golmana Alilovića koji kaže (vidi sliku)... pa ajmo mu vjerovat... inače samo SS ima granicu od -4,5 gola, ostale kladionice imaju -5,5.....

GoRVFZg.jpg

još jedan par koji igram danas....

TOTTENHAM - MAN CITY     oba daju gol i 3+     1,75

ako pogledamo njihove posljednje susrete, za očekivati je golijadu... ja idem sa ovom okladom jer oba kluba trebaju bodove, City da ostane na mjestu koje vodi izravno u LP a Tottenham sa utakmicom manje ima 3 boda zaostatka za EL, pa očekujem i veliku borbu....

oni hrabriji mogu igrati na više golova....

UvnUtYy.jpg

Evo jos nesto od mene za danas:

15:00 Wintherthur - Biel; Tip: over 2.5 @1.80  5/10; over 3.5 @3.05  3/10; over 4.5 @5.50 1.5/10

Veoma napadacki nastrojene ekipe ciji medjusobni susreti su veoma atraktivni za gledaoce. Tu uvek bude puno golova, a posto Svajcarci igraju otvoren i napadacki fudbal, nije mi zao ovog pokusaja jer oni znaju ovo nekad prebaciti u prva 45 minuta. 

Zadnja 5 susreta: 

18.03.15 CHA Biel Winterthur 4 : 1
30.11.14 CHA Biel Winterthur 2 : 2
09.08.14 CHA Winterthur Biel 4 : 3
17.05.14 CHA Biel Winterthur 2 : 2
16.02.14 CHA Winterthur Biel 2 : 2

Mitu-Lepchenko 1 2.15 unibet

Mitu se trenutno nalazi na 100. WTA mjestu što joj je ujedno i ranking karijere.  Što se ITF razine, ove sezone je solidna, ima osvojen ITF u Campinasu, finale u Sao Paulu i četvrtfinale Curitibe. Što se WTA razine tiče najbolji rezultat joj je osmina finala Charlestona u kojoj je izgubila od Keys. Odradila je jako dobar posao i u Fed Cupu u kojemu je dobila Bouchard, okrenula je meč nakon što je izgubila prvi set. Ovdje je isprobala podlogu, igrala je kvalifikacije i prošla sa 2:0 oba meča. Dobila je Kudryavstevu 7:5 7:6 i Hogenkamp 6:0 7:6.  Lepchenko je 30. tenisačica svijeta.  Ove sezone nije odigrala puno turnira, radi raznih problema sa ozljedama. Sezonu je dobro otvorila polufinalom Brisbanea i trećim kolom Australian Opena ali nakon toga opada u formi.  U Monterreyu uzima samo gem protiv 100 mjesta slabije plasirane Larcher de Brito, na IW dobija Vickery pa gubi od Halep, u Miamiu ispada odmah od Kanepi, a u Charlestonu predaje upravo današnjoj protivnici kod rezultata 6:2 2:1 za Mitu. Od tada Lepchenko nije igrala, vratili su se ti problemi sa kralježnicom i pitanje je u kakvom stanju dolazi danas. Mitu igra jako dobro u posljednje vrijeme, dobijala je i jače protivnice. Zemlja joj je najbolja podloga, za razliku od Lepchenko kojoj je možda i najslabija. Mitu je došla na ranking karijere i ako želi izbjeći kvale za RG mora raditi na rezultatima sada i mislim da može opet nadigrati Lepchenko koja dolazi u mutnom stanju.

Teague over 6,5 asistencija 1.85 Premier

Danas počinje i prva polufinalna serija na Istoku u kojoj će snage odmjeriti Atlanta i Washington. Washington je fino digao formu, očekujem da naprave dosta problema Atlanti i ne bi se čudio da i prođu dalje. Kao najzanimljiviji par iz ove utakmice čini mi se over asistencija playa Atlante Jeffa Teaguea.  Teague je ove sezone digao solidno formu kao i cijela Atlanta. Napredovao je u svim napadačkim segmentima. Protiv Netsa je odigrao solidnu seriju. U oko upada posljednja utakmica u kojoj nije zabio poena ali su u toj utakmici bili raspoloženi i Korver i Millsap i Horford i Carroll tako da je Teague odlučio razigravati što više raspoložene suigrače.  Asistencije protiv Netsa: 3,6,6,11,8,13. Protiv Washa kroz sezonu: 3,8, 10.  Ima odlične suigrače na raspolaganju tako da svaku dobru loptu koju dobiju od njega znaju iskoristiti. Večeras ga očekuje dobar duel protiv Walla i zanima me kako će to izgledati.  Nekako mi je premala granica od ovih 6,5 asistencija ako uzmemo u obzir u kakvoj je formi što se toga tiče. Večeras nas po meni čeka dobra utakmica, zanimljiva, bez BO, očekujem da Teague odradi svoju minutažu i vidim ga barem na 7 asistencija. 

Leotar-Sloboda 1 1.95 Premier

Najzanimljiviju utakmicu u predzadnjem kolu druge faze košarkaške lige BiH odigrat će Leotar i Sloboda.  Leotar se trenutno nalazi na posljednjem mjestu sa istim brojem bodova kao i Zrinjski, Zrinjski se već može i otpisati. To je mlada ekipa kojoj je cilj bio ostati u ligi ove sezone a postigli su i puno više, imaju i teži raspored do kraja i teško da će proći. Tako ostaje borba Leotara i Slobode koja je na 4. mjestu (posljednjem koje vodi dalje) sa 2 boda više od današnjeg protivnika. U prvoj fazi natjecanja Leotar je završio na drugom mjestu. Jako dobra domaćinska ekipa, imali su fin niz pobjeda koji je prekinut na kraju prvenstva protiv Kaknja. Nakon toga su upali u malo lošiju formu, izgubili su od Širokog i Igokee pomalo očekivano a odigrali su i jako tešku utakmicu protiv Sparsa koju su izgubili nakon 2 produžetka.  Dobili su jedino Zrinjskog sa visokih 89:75. Što se Slobode tiče i oni su upali u lošiju formu.  Dobili su 3 utakmice i sve 3 u svojoj dvorani, Zrinjskog, Leotara i Sparse.  Izgubili su sva gostovanja i posljednju utakmicu u svojoj dvorani protiv Igokee. U prvoj utakmici u ovoj fazi između ove dvije ekipe slavila je Sloboda u jednoj jako teškoj i zanimljivoj utakmici sa 101:99. Leotar je puno bolja domaćinska nego gostujuća ekipa, ako danas dobiju našli bi se u finoj situaciji jer sljedeće kolo gostuju kod Zrinjskog a Sloboda dočekuje Širokog. Za Slobodu su navodno upitni Hrnčić i Petrić koji su jako bitni igrači.

Drustvo, sta cemo sa Istrom sutra? Zadar danas dobio Hajduk, Istri su prekopotrebni bodovi da ne bi ispali, prosle sezone \bodove davali Lokosima, mislim da je red da sutra Lokosi daju 3 poena gostima. Kvota na 2 ocekivano u velikom padu posle pobede Zadra.

Ja sam ovo odigrao 1/2 na manji ulog, posto sam ove sezone 2 puta igrao prelaz i uhvatio kvote 27 i 23. Ali pored toga, mislim da DrawNoBet na Istru je solidan pick, kvota 2.40 u marathonbetu.

Vasi predlozi? 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use