Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 2.5.2015.

Goksim

Recommended Posts

Idemo u nastavak pozitivnog učinka,moj prijedlog za subotu je; Hoffenheim-B.Dortmund 2 (1.83) +2,5 (1.55)

31. kolo njemačkog prvenstva u kojem sedmoplasirani Hoffenheim dočekuje osmoplasiranu Borussi-u.Utakmica od velike važnosti za oba tima jer se oba bore za pozicije koje vode u europu,a s obzirom da je kraj sezone vrlo blizu svaki bod je od velike važnosti.Hoffenheim je udaljen 2 boda od pete pozicije koju zasad drži Schalke i ta pozicija donosi direktni plasman u EL,također ih 2 boda dijele i od 4. pozicije koju drži Augsburg i ta pozicija donosi kvalifikacije za EL.

Domaćini su tek u prošlom kolu prekinili negativan niz od 4 poraza pobjedom u gostima kod Hannovera sa 2:1. Današnji protivnici su se prošli mjesec susreli u kupu Njemačke kad je Dortmund ugostio današnjeg domaćina,nakon regularnog dijela bilo je 2:2 i ta u utakmica je otišla u produžetke te je Borussia uspijela postići i 3. gol i tako proći dalje iako su i u regularnih 90 minuta bili apsolutno dominantnija i bolja ekipa na terenu.

Eeh sad par riječi o Dortmundu..što reći o njima za ovu sezonu?U LP su grupnu fazu odradili odlično,imali rezultate kao i odličnu igru i u knock-out fazi ispali od Juventusa ali tu im se nema što prigovoriti jer Juventus odlična ekipa. U prvenstvu pak   kao da nisu bili nogama na zemlji..njihovi rezultati ove sezone u prvenstvu su blago rečeni katastrofa..nakon očekivane borbe za titulu oni su u prvenstvu imali rezultate kao da su došli iz nižeg ranga..poharani silnim ozljedama važnih igrača i te silne oscilacije u rezultatima doveli su ih tu gdje jesu,borba za EL.Iako po meni igra im i nije bila tako loša ali što je tu je,rezultati su dali svoje.U zadnja 2 mjeseca su uspijeli uhvatiti kakav takav ritam i sad su tu u borbi za EL.Nakon svega toga,po meni glavni kotačić ove Borussie Jurgen Klopp najavio je da odlazi na kraju sezone..mislim da ova ekipa nije mogla dobiti veći udarac od odlaska stvoritelja te iste ekipe kakvu gledamo posljednjih sezona.

Ja imam dojam da je Borussia nakon te najave odlaska Kloppa odlučila sezonu privesti kraju na najbolji mogući način,sa što više pobjeda,sa plasmanom u Europu.. kao da im je ta najava probudila neki inat(ili im ga je Klopp sam probudio kako bi se rastali sa što boljim rezultatom i stilom).Prije par dana su izbacili i Bayern iz njemačkog kupa usred Allianz Arene,doduše na penale ali do penala je trebalo doć.Sigurno da im je ta pobjeda dala veliko samopouzdanje,motiv,želju štagod i vjerujem da oni nastavljaju seriju pobjeda i na današnjem gostovanju.Kvaliteta je neupitno na strani gostiju,bodovi za europu si im itekako potrebni i samo 3 boda ih dijele od tih pozicija za EL.Nakon lošeg uvoda u sezonu vjerujem da Dortmund sigurno to želi ispraviti što boljim rezultatima na samom kraju sezone kako bi je završili sa kakvim takvim stilom,uhvatili su dobru formu u zadnje vrijeme i izravnog konkurenta za europu u ovom trenutku onda svakako trebaju pobijediti.

*Što se golova tiče,Hoffenheim ove sezone na domaćem terenu ima prosjek od 3,5 golova po utakmici dok Dortmund na gostujućim terenima ima prosjek od 2,9 golova po tekmi,s obzirom na stil igre oba tima i to da će oba tima ići na pobjedu i tražiti gol više,očekujem jedan lagani over.

Eto ga,sretno narode,napunite džepove za vikend!  :P  :D  pozdrav.

1.Cecchinato M.-Hamou M.                                 1@1,35
2.Coppejans K.-Ungur A.                                    1@1,45
3.21,5/Munoz De La Nava D.-Pavlasek A.           2@1,75
4.9,5/Ramirez Hidalgo R.-I.Cervantes Huegun     2@1,6
5.F.Arguello-Tiafoe F.                                          1@1,50
6.9,5/Pella G.-Hernandez Fernandez J.              2@1,60
-----------------------------------------------------------------------
Sistem 5/6

To su challangeri posvuda:
Sao Paulo, Brazil Clay $50,000 
Tallahassee,FL, U.S.A. Clay $50,000 
Ostrava,Czech Republic Clay €42,500 
Turin,Italy Clay €42,500

Još ću odigrati ovu gospodu posebno:

1.Cecchinato M.-Hamou M.                                 1@1,35
2.Coppejans K.-Ungur A.                                    1@1,45
3.F.Arguello-Tiafoe F.                                          1@1,50
--------------------------------------------

Malo nogometa, uz Man UTD , Dinamo x2 i Real x2 koji su po meni sigurni danas zanimljivo je:

Partick-St.Mirren 1@1,65

St.  Mirren je totalna banana , imaju 24 boda i ispadaju u 3. ligu.. ne kužim kakva je to egzibicija bila Kilmarnocka da su spušili od Mirrena toliko zadnju tekmu ali danas Patrick to dobiva doma
pred svojom publikom..
Patrick je stabilna momčad , izgubili od Celtica u zadnjih 6 i s Aberdenom nerješeno u gostima, ostalo sve pobjede..

-------------
NHL: Imajte na umu ovu tekmu drugi put: Montreal - Tampa / šuteva na gol 44:35 od toga 1:1 u zadnjoj trečini tek... izgleda da Bishop i Price dobro odrađuju posao i da bi sljedeća mogla biti ispod 5.5 ili čak 4.5.

Souza-Mahut 1 1.45
Pliskova-Hradecka 1 1.41

Unibet

Souza je nakon onog teškog meča u Davis Cupu protiv Mayera i 15-13 u petome setu, ušao u jako lošu formu. Nanizao je 4 poraza protiv Socka, Kukushkina, Zvereva i Andujara. Danas je pravo vrijeme da se prekine taj niz, Igra protiv Mahuta koji je očajan na zemlji. Ovo mu je prvi meč na zemlji ove sezone, prošle sezone je bio na omjeru 2-6, pretprošle 1-6 itd. Mislim da bi Souza danas trebao prekinuti seriju loših igara, puno je kvalitetniji tenisač na zemlji i moram uzeti ovih 1.45 što daje unibet a u ostalim kladama je oko 1.35.

U Pragu ćemo gledati domaće finale između Pliskove i Hradecke. Očekujem pobjedu Pliskove koja ima sjajnu sezonu iza sebe. Igrala je finala Dubaia i Sydneya, polufinale Antwerpa, četvrtfinale Miamija itd. Ovdje je dobila Beck, Pironkovu, Allertovu i Wickmayer.  Hradecka igra iznenađujuće solidnu sezonu, nakon niza loših rezultata, ove sezone se probudila. Kroz kvalifikacije je dogurala do osmine finala Aucklanda, također i do trećeg kola AO. Do ovoga turnira najbolji rezultat bio joj je polufinale Charlestona. Ovdje je u kvalifikacijama dobila Kankovu, Stefkovu i Karatantchevu, a u glavnom ždrijebu Pavlyuchenkovu, Smitkovu, Koukalovu i Siniakovu. Ovo joj je osmi meč u kratkom roku, zadnja tri meča bila su jako teška i mislim da se osjeti i umor, Pliskova je kvalitetnija i očekujem da napokon uzme titulu ove sezone jer je to sigurno i zaslužila.

Evo od mene jo jedan prijedlog za kartone za danas...

Atletico Madrid - Atletic Bilbao over 6,0 kartona

Utakmicu sudi Santiago Jaime, sudac koji je daleko najstroži u Primeri ove sezone koja je sama po sebi možda i liga sa najviše kartona u prosjeku po utakmici u europi. Jaime u sezoni 14/15 daje u prosjeku čak 7,22 kartona po utakmici i najstroži je sudac lige.

O Atleticu i njihovom stilu igre mislim da ne treba previše pisati, treća su najnekorektnija ekipa prvenstva te dobivaju 3 kartona po utakmici, dok je Bilbao na 2,65.

Bulbao se bori za Europsku ligu, a Atleticu Madridu je cilj sačuvati treće mjesto koje vodi u Ligu Prvaka. Očekujem zahtjevnu utakmicu koja neće biti riješena u bar prvih 70ak minuta utakmice, te dosta tenzija i nervoze sa obje strane, a vjerujem da ća sudac sve što može sankcionirati kartonom jer je to način na koji on vodi utakmice.

qC6GKmN.png

AZ8vY23.png

3,5/ Manchester United -  Chelsea 2 (1,50)

Ovo je specijalna oklada Unibet kladionice i ovakav tip oklade često igram budući da se puno opuštenije može gledati susret, te nije bitno niti ako ekipa primi gol. Dakle, ukupno Man.Utd. i Chelsea koji igra u nedjelju trebaju dati barem 4 gola. 

Za Man. Utd. je napisana analiza pa se neću ponavljati http://www.svijetkladjenja.com/analize/united-na-svom-terenu-docekuje-wba/

Chelsea bi sutra pobjedom i matematički osigurao naslov, a nekako sumnjam da će Mourinho propustiti prirediti proslavu naslova na Stamford Bridgeu. Ako se sjetimo povijesti, kada je Chelsea osvajao naslove znali su upisivati i uvjerljive, nekad i brutalne, pobjede. Sjecam se one pobjede Chelsae nad Wiganom na kraju sezone, 2010. od čak 8-0. Ne očekujem tako nešto ali vjerujem da su obje gore navedene ekipe sposobne postići minimalno dva gola, a vjerujem da bi bar jedna ekipa mogla postići i 3 ili više...

ru7ufFl.png

FREIBURG(IBN)-PADERBORN 07 1 @ 1.45

Dakle ovdje se držim onog da Paderborn ispada iz lige...trenutno su na mjestu ispadanja...a domaćin samo dva boda ispred njih...ocekujem pobjedu Freiburga te da uplove u sigurniju luku...doma skupljaju bodove pa eto im prilike...Paderborn posljednjih 5 mečeva u gostima ima 5 poraza i to bez postignutog gola, tako očekujem i danas...u slučaju neriješenog kvota 1...a s obzirom da na sve navedeno...ne očekujem pobjedu gosta...pa je bet i više nego dobar...

P.S. Goksim kaj se tiče Sportingbeta...registriram se i kako doć do onoga "Igrač tjedna"...?

Souza-Mahut 1 1.45

Pliskova-Hradecka 1 1.41

Unibet

Souza je nakon onog teškog meča u Davis Cupu protiv Mayera i 15-13 u petome setu, ušao u jako lošu formu. Nanizao je 4 poraza protiv Socka, Kukushkina, Zvereva i Andujara. Danas je pravo vrijeme da se prekine taj niz, Igra protiv Mahuta koji je očajan na zemlji. Ovo mu je prvi meč na zemlji ove sezone, prošle sezone je bio na omjeru 2-6, pretprošle 1-6 itd. Mislim da bi Souza danas trebao prekinuti seriju loših igara, puno je kvalitetniji tenisač na zemlji i moram uzeti ovih 1.45 što daje unibet a u ostalim kladama je oko 1.35.

U Pragu ćemo gledati domaće finale između Pliskove i Hradecke. Očekujem pobjedu Pliskove koja ima sjajnu sezonu iza sebe. Igrala je finala Dubaia i Sydneya, polufinale Antwerpa, četvrtfinale Miamija itd. Ovdje je dobila Beck, Pironkovu, Allertovu i Wickmayer.  Hradecka igra iznenađujuće solidnu sezonu, nakon niza loših rezultata, ove sezone se probudila. Kroz kvalifikacije je dogurala do osmine finala Aucklanda, također i do trećeg kola AO. Do ovoga turnira najbolji rezultat bio joj je polufinale Charlestona. Ovdje je u kvalifikacijama dobila Kankovu, Stefkovu i Karatantchevu, a u glavnom ždrijebu Pavlyuchenkovu, Smitkovu, Koukalovu i Siniakovu. Ovo joj je osmi meč u kratkom roku, zadnja tri meča bila su jako teška i mislim da se osjeti i umor, Pliskova je kvalitetnija i očekujem da napokon uzme titulu ove sezone jer je to sigurno i zaslužila.

Jbg..izgleda da je još uvijek u lošoj formi Souza :(

FREIBURG(IBN)-PADERBORN 07 1 @ 1.45

Dakle ovdje se držim onog da Paderborn ispada iz lige...trenutno su na mjestu ispadanja...a domaćin samo dva boda ispred njih...ocekujem pobjedu Freiburga te da uplove u sigurniju luku...doma skupljaju bodove pa eto im prilike...Paderborn posljednjih 5 mečeva u gostima ima 5 poraza i to bez postignutog gola, tako očekujem i danas...u slučaju neriješenog kvota 1...a s obzirom da na sve navedeno...ne očekujem pobjedu gosta...pa je bet i više nego dobar...

P.S. Goksim kaj se tiče Sportingbeta...registriram se i kako doć do onoga "Igrač tjedna"...?

Slažemm se za Paderborn, i također mislim da bi danas trebali izgubiti.

Vezano uz Sportingbet promociju ovdje se možeš registrirati, dobiti 200e bonusa ako uplacuješ sredstva, te sudjelovati u igri "Igrač tjedna" gdje se bez depozita može doći do dobitka ===>>> http://www.svijetkladjenja.com/sportingbet-besplatna-oklada/

15:00 Mersin - Konyaspor; tip: Mersin @2.24 (marathonbet)  za hrabrije Mersin (-1.5) @4.25 

Ostalo je jos 6 kola do kraja ove sezone u Turskoj ligi, a oba tima su vec sigurno obezbedili opstanak. Predaleko su takodje od prva 6 mesta, koja vode u LS i EL, tako da je ovo mec bez previse pritiska sa obe strane. Mersin veoma solidan domacin sa ucinkom od 7-3-3 kod kuce, dok Konyaspor i nije bas brilijantan u gostima, ucinak 2-5-6.

Glavni razlog za moj tip: 

06.12.14 SUP Konyaspor Mersin 2 : 0

27.08.11 KLU Konyaspor Mersin 2 : 1 (prijateljska)

14.03.10 PTT Mersin Konyaspor 3 : 1
17.10.09 PTT Konyaspor Mersin 2 : 0

11.05.03 PTT Konyaspor Mersin 2 : 0
30.11.02 PTT Mersin Konyaspor 3 : 0

16:00 Wimbledon - Cheltenham; tip: Wimbledon over 1.5 @1.98 (marathonbet)

Slicna situacija kao kod Mersina, zadnje kolo gde je sve odluceno. Cheltenham ispada iz lige, trener je najavio da ce danas izvesti mlad tim posto je idealna prilika za to (ukljucujuci i mladog golmana). Wimbledon ce igrati za svoje navijace, u zadnje vreme su jako dobri kod kuce, dok ne mogu isto reci za Cheltenham koji nema pobedu u gostima vec 10 utakmica. 
Ocekujem da ce Wimbledon ovde dati makar dva gola i ovaj tip bi trebao proci bez vecih problema

Sretno ko prati!

Doublovi su u posljednje vrijeme postali jako teški za prognozirati, pa ih tako izbjegavam što više igrati osim ako nisu u pitanju neke ozljede, iznenađenja i slično. Po meni se doublove najviše isplati igrati na Grand Slamovima i u Davis Cupu. Za danas mi je upalo nešto zanimljivo u oko možda bude kasnije i duža analiza. Mislim da bi Peya i Soares trebali dobiti Murraya i Rojera. Radi kiše Murray je tek jutros odigrao meč protiv Rosola i dobio ga je teže od očekivanog u tri seta, za satak igra protiv Bautiste pa bi onda trebao parove igrati. Inače nije neki igrač parova i mislim da bi Peya i Soares ovo mogli dobiti, igraju fin turnir. Ako stignem napisat ću dužu analizu kasnije.

Doublovi su u posljednje vrijeme postali jako teški za prognozirati, pa ih tako izbjegavam što više igrati osim ako nisu u pitanju neke ozljede, iznenađenja i slično. Po meni se doublove najviše isplati igrati na Grand Slamovima i u Davis Cupu. Za danas mi je upalo nešto zanimljivo u oko možda bude kasnije i duža analiza. Mislim da bi Peya i Soares trebali dobiti Murraya i Rojera. Radi kiše Murray je tek jutros odigrao meč protiv Rosola i dobio ga je teže od očekivanog u tri seta, za satak igra protiv Bautiste pa bi onda trebao parove igrati. Inače nije neki igrač parova i mislim da bi Peya i Soares ovo mogli dobiti, igraju fin turnir. Ako stignem napisat ću dužu analizu kasnije.

Dobra si ovo primetio. Ja sam ovo jos sinoc gledao i probao sa 2:0 za Peya/Soares. Kvota odlicna 2.75 :)

Danas nas očekuje sedma utakmica prve runde playoffa između Clippersa i Spursa. Prava poslastica za sve NBA zaljubljenike, ono čemu su se svi nadali to su i dobili.  Nakon prve dvije utakmice u L.A.-u, i jedna i druga ekipa su imale po jednu pobjedu i mislilo se da će taj break Spursima biti dovoljan jer su dobro digli formu, posebno u svojoj dvorani. Clippersi se ipak nisu predavali i serija se vraća sa 2:2 u Los Angeles. Spursi opet prave break ali ne uspijevaju završiti seriju u svojoj dvorani u kojoj su odigrali jako lošu utakmicu što Clippersi koriste i odvode seriju u odlučujuću sedmu utakmicu. 

Griffin over 40,5 (index) 1.85 Premier -- index je zbroj poena, asista i skokova

Blake Griffin sigurno je jedan od najzaslužnijih za dolazak Clippersa u ovu situaciju. Uz Paula je i kroz sezonu bio glavni igrač, a u ovoj seriji imao je nekoliko jako dobrih utakmica.  Prva utakmica-26 poena, 12 skokova i 6 asistencija ; druga utakmica-29 poena, 12 skokova i 11 asistencija ; treća utakmica-14 poena, 10 skokova i 5 asistencija, četvrta utakmica-20 poena, 19 skokova i 7 asistencija; peta utakmica-30 poena, 14 skokova i 7 asistencija; šesta utakmica-26 poena, 12 skokova i 6 asistencija.  Griffin mora večeras povući ako Clippersi žele dalje, upao je u odličnu formu i niže fine brojke. Mislio sam se između poena, asistencija i skokova na kraju sam uzeo index, znači sve troje skupa. Index kroz 6 utakmica: 44, 52, 29, 46, 51 i 44.

Duncan over 15,5 1.85 Premier

Iako ima 39 godina na leđima, Tim Duncan i dalje ima snage i želje za igrom. I dalje je jedan od glavnih igrača Spursa, on Parker i Manu su dobili veliku podršku u mladom Leonardu tako da se Duncan ne mora trošiti kao prije u napadu, ali večeras će Spursima trebati pravi Duncan. U prvoj utakmici zabio je 11 poena, a dodao jednako toliko skokova i 4 asistencije ali je i igrao samo 30 minuta ; u drugoj je odigrao odlično zabivši 28 poena uz 11 skokova i 4 asistencije; u trećoj je odigrao opet samo 30 minuta, ovaj put radi BO jer su Spursi u toj utakmici samljeli Clipperse a Duncan je dao 4 poena i dodao 7 skokova i 4 asistencije ; u četvrtoj je odigrao jako dobro zabivši 22 poena uz 14 skokova i 3 asista; u petoj je nastavio sa dobrim igrama 21 poen, 11 skokova i 4 asistencije; a u šestoj je zakazao kao i svi Spursi bar što se tiče napada, zabio je 12 poena i dodao 13 skokova i 4 asista. Pop je uvidio da će serija otići u sedmu utakmicu pa je Tim i odmorio na kraju tako da je spreman za večeras. Mislio sam se između overa poena ili skokova na kraju sam uzeo poene. U ovoj seriji još nema dvije vezane loše utakmice, očekujem od njega jednu dobru utakmicu jer mora povući večeras i vidim ga na 20+. 

Ginobili over 3,5 asistencija 1.85 Premier

Manu Ginobili je ove sezone na malo slabijem napadačkom učinku ali i dalje je važna karika u Popovićevoj ekipi.  Mislim da se na njega danas isplati igrati over asistencija. Prosjek asistencija mu je preko 4,  zna dobro pronaći suigrače posebno Duncana i ekipu pod košem.  U ovoj seriji je ovako asistirao (kao da se netko zajebaje): 6,3,6,3,6,1. U toj posljednjoj je odigrao samo 14 minuta jer su Spursi odigrali jako lošu utakmicu i Popović je odmarao glavne igrače. Očekujem ga večeras na nivou, igrao sam ga dosta puta over asistencija i uvijek je u ovakvim utakmicama prelazio.  U seriji je što se tiče asistencija išao over-under-over-under tako da je danas vrijeme za over i vidim ga barem na 4 asista. 

Evo od mene jo jedan prijedlog za kartone za danas...

Atletico Madrid - Atletic Bilbao over 6,0 kartona

Utakmicu sudi Santiago Jaime, sudac koji je daleko najstroži u Primeri ove sezone koja je sama po sebi možda i liga sa najviše kartona u prosjeku po utakmici u europi. Jaime u sezoni 14/15 daje u prosjeku čak 7,22 kartona po utakmici i najstroži je sudac lige.

O Atleticu i njihovom stilu igre mislim da ne treba previše pisati, treća su najnekorektnija ekipa prvenstva te dobivaju 3 kartona po utakmici, dok je Bilbao na 2,65.

Bulbao se bori za Europsku ligu, a Atleticu Madridu je cilj sačuvati treće mjesto koje vodi u Ligu Prvaka. Očekujem zahtjevnu utakmicu koja neće biti riješena u bar prvih 70ak minuta utakmice, te dosta tenzija i nervoze sa obje strane, a vjerujem da ća sudac sve što može sankcionirati kartonom jer je to način na koji on vodi utakmice.

qC6GKmN.png

AZ8vY23.png

kolko je bilo kartona zuti na utakmici odigro sam vise od 5 a gubitni mi listic a procito sam da je bilo 6

Ekipa imam pitanje, naime na tiketu mi ostao samo Arguello za 200€, e sad dal da napravim cash out za 100€ ili je izgledno da će dobit Arguello ovaj meč? Nemam više sredstava na računu za eventualno kontriranje, tak da.. :)  (finale Tallahasseea)

Ovaj me Arquello kostao zivaca ufff kakav panj al je dobio na kraju ..uff

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use