Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.4.2015.

Goksim

Recommended Posts

Nadam se da ste pratili naše, kao i uvijek, besplatne analize zadnjih dana  ;)

QucUSnC.png

AKO NISTE PRIDRUŽITE NAM SE NA FORUMU ==>> http://goo.gl/XZu7br

Palermo - Torino

http://www.svijetkladjenja.com/analize/palermo-torino-serie-a-29-4-2015/

Elche - Deportivo

http://www.svijetkladjenja.com/analize/elche-deportivo-primera-29-4-2015/

Početak je tjedna pa preporučam svima da sudjeluju u ovoj odličnoj promociji Sportingbet kladionice!

Dogovoreni nagradni fond je 1.070€ svakog tjedna, a depozit tj. uplata nije potrebna. Dakle u promociji možete sudjelovati potpuno besplatno.

Što čekaš, ne možeš ništa izgubiti, stavi svoje prognoze   ;)

http://www.svijetkladjenja.com/sportingbet-besplatna-oklada/

BPHXxHK.png

Pozdrav narode,danas dobra ponuda,a ja sam za početak pronašao jedan vrlo dobar par;

*Rukomet: 19:10 Norveška-Hrvatska  Hrvatska -1,5 (1.53)

Radi se o kvalifikacijama za Europsko prvenstvo,Hrvatska drži prvo mjesto sa 4 boda koliko ima i Norveška ali Hrvatska ima bolju gol razliku.

Obje ekipe slavile u prva dva susreta protiv Nizozemske i Turske koje su ipak za jednu kategoriju lošije ekipe.

Hrvatska u ovom susretu veliki favorit i kvota na čistu pobjedu je sa 1.50 pala na 1.40,a mogla bi i još padati.

Hvala dragom Bogu Slavko Goluža je sada bivši trener i zamijenio ga je dosta mlađi Saša Babić kojemu će pomagati bivši kapetan reprezentacije Petar Metličić.Po meni jedna vrhunska postava za vođenje ove momčadi i vjerujem da će donijeti odlične rezultate.Hrvatska je vrlo kvalitetna ekipa i uz ove promjene za koje mislim da će biti itekako pozitivne ovdje očekujem laganu pobjedu Hrvata.

Sassuolo - Roma

Mislim da je krajnje vrijeme da Roma proigra i spasi izgubljenu drugu poziciju u sljedećih par kola. Ovo gostovanje im je idealno za početak niza, jači su i bolji do Sassuola i samo je pitanje kako će odigrati. Kao drugu okladu mislim da je pametno odigrati over 5,5 kartona jer sudi moj omiljeni revolveraš Mazzoleni, Romi gori pod nogama i jednostavno danas moraju uzeti tri boda, ako hoe to drugo mjesto a Sassuolo nije poznat kao najkorektnija ekipa i često dobiju 3-4 žuta a i crveni nisu rijetkost kada su oni u pitanju...

Malo opreznije sa mojim parovima jer me uhvatio neki maler posljednjih dana, evo za danas koji prijedlog..

Rosol/Klaasen-Murray/Rojer 1 2.52 Marathon

Za prvi par izabrao sam duel parova sa ATP turnira u Munchenu u kojemu će snage odmjeriti Klaasen/Rosol i Murray/Rojer. Klaasen  je prije nekoliko godina odustao od singlea jer je vidio da mu puno bolje ide u parovima što je vjerojatno bio i dobar potez. Solidan igrač parova, kreće se uvijek između 20. i 30. mjesta na rankingu. U solidnoj je formi, sa Paesom je odradio nekoliko jako dobrih turnira,  ali danas igra sa Rosolom. Rosol se naravno više bazira na single ali ni u parovima nije loš, drži se u top 50.  Njih dvojica su odigrali turnir u Bukureštu prošli tjedan, dobili su Čermaka i Veselog a izgubili od Monroea i Sitaka. Danas više igram protiv njih nego na njih. Ozljedom Tecaua, Murray je uskočio kao zamjena pa će on i Rojer danas odigrati svoj prvi zajednički meč.  Rojer je dobar igrač parova, igra samo njih i sa različitim partnerima je ostvarivao finih rezultata. Što se Murraya tiče, on slabo igra parove. Nekada se odluči na nekom turniru odigrati, u najviše navrata da isproba podlogu. Nije igrao od Miamija nakon kojega se oženio i ovo mu je prvi turnir nakon žendibe i prvi turnir na zemlji ove sezone.  Mislim da je zato odlučio igrati parove, želi isprobati podlogu. Na zemlji u parovima nije igrao od 2012. i nikada nije imao nekih uspjeha na njoj što se tiče parova. Vjerojatno ne bi ni igrao u Munchenu da nije bilo ženidbe ali se očito želi pripremiti za nadolazeći Masters u Madridu koji počinje u nedjelju. Glavni je favorit za osvajanje ovoga turnira, ne vjerujem da će se zamarati previše u parovima i mislim da bi Klaasen i Rosol ovo mogli dobiti.

Kosovo (+4,5)-Italija 1 1.91 Marathon

Dok većina rukometnih reprezentacija igra kvalifikacije za EP 2016. godine, Kosovo i Italija igraju kvalifikacije za EP 2 godine kasnije. Kosovo je naravno kao što svi znamo jedna od novijih država i polako se pojavljuju u svim sportovima. Što se rukometa tiče, za sada imaju dvije utakmice, obe protiv Rumunjske u ovim kvalifikacijama.  Obe utakmice naravno dobila je Rumunjska, prvu sa 36:24, drugu u gostima sa 30:16. Zanimljivo da se u toj drugoj utakmici Kosovo držalo dobar dio utakmice, skoro sve do 45. minute kada Rumunjska ubacuje u brzinu više i bez problema završava utakmicu sa velikih 14 golova razlike. Što se Italije tiče oni su jedna od gorih rukometnih reprezentacija. Bez nekih uspjeha u povijesti, jednostavno nemaju ekipu da se kvalificiraju na neko jače natjecanje. Italija danas stiže na gostovanje bez nekoliko važnih igrača. Glavni nedostatak sigurno će biti neigranje glavnog igrača Škatara. Škatar je trenutno (ako se ne varam) igrač francuskog Cessona i sigurno će biti veliki nedostatak danas. Uz njega nema ni prvog srednjeg beka Šporića te prvog lijevog beka Tokića. Italija nema tu kvalitetu kojm bi mogla nadomjestiti ovakve nedostatke. Kosovo traži prvu pobjedu u povijesti, sigurno će pružiti maksimum i mislim da će namučiti Italiju. 

Švicarska-Češka x2 1.64 Wwin

Švicarska i Češka nalaze se u grupi 6, za razliku od Kosova i Italija u prethodnoj analizi oni se bore za EP sljedeće godine.  Ove dvije repke drže posljednja dva mjesta u grupi. Prva će sigurno biti Francuska koja je dosta iznad u ovoj grupi, Švicarska će teško šta napraviti jer nemaju neku repku za ove standarde, vjerojatno će se voditi borba između Češke i Makedonije za izravni prolaz dalje. Švicarska se nalazi na posljednjem mjestu u grupi sa 0 bodova iz dvije utakmice. Prvu utakmicu su izgubili na gostovanju kod Makedonije rezultatom 20:27, a u drugoj su izgubili doma od Francuske 24:33. Švicarska je općenito u lošoj formi, gledjaući posljednje rezultate trenutno su na 4 vezana poraza. Nakon što su doživjeli dvije blamaže u utakmicama proitv Austrije(prijateljske utakmice u siječnju), doživjeli su i prije 3 dana novu blamažu samo ovaj put u Njemačkoj gdje su izgubili od domaćina 18:30. Što se Češke tiče oni su ostavrili jako loš plasman na proteklom Svjetskom prvenstvu, ali treba uzeti u obzir da su početne utakmice igrali bez Jiche koji je tada bio pod temparaturom i raznim drugim stvarima, a i kada se vratio nije bio na razini. Oni su u prvoj utakmici protiv Francuske prošli jako loše na gostovanju izgubivši čak 25:41, a u drugoj utakmici su odigrali 27:27 sa Makedonijom. Po meni je Češka kvalitetnija od Švicaraca, imaju kvalitetniju ekipu, znaju odigrati odličnih utakmica sjetimo se samo one protiv Islanda na SP kada su ih uništili. Ovo im je jako bitna utakmica jer ne smiju dopustiti sebi kiks protiv Švicarske jer bi to moglo jako utjecati u borbi za drugo mjesto sa Makedonijom.

18:30 Schalding-Illertissen 3+/over2.5 @1.80 (marathonbet) - za hrabrije over 3.5 @3.00

Duel ekipa koje kad god se sretnu pljusti od golova. Vec su dva puta odradili prelaz, sto ide u prilog golovima i nasem tipu. I najvaznije, obe ekipe sigurne za ovu sezonu, ovo ce biti mec bez puno kalkulisanja.

U 3 medjusobna duela rezultati su izgledali ovako: 

Međusobni mečevi: SCHALDING - ILLERTISSEN 06.09.14 REG Illertissen Schalding 1 : 3 08.03.14 REG Schalding Illertissen 2 : 5 10.08.13 REG Illertissen Schalding 5 : 2

20:15 Kyrgios - Krajinovic 1 @1.53 (marathonbet

Kyrgios je ovde po meni apsolutni favorit. Duel dva relativno mlada tenisera gde iskustvo nije vece na nijednoj strani. Kyrgios mozda pruza bolje partije na hardu, ali je juce pokazao pobednicki mentalitet protiv Ramosa, gde je maltene vratio izgubljen mec. Decko ima veoma mocan servis sto ce prestavljati puno problema Krajinovicu danas. Za Krajinovica nemam sta reci, on je tip igraca koji uvek odigra slabo protiv igraca iz top100. Moguce da je tu i mentalni pritisak, ali mislim da je kvalitet na strani Kyrgiosa koji bi ovo trebao resiti u 2 seta.

Steaua - Targu Mures Draw-no-bet Targu Mures @4.80 (marathonbet)

Targu je usao u ovu sezonu sa puno drugacijim ocekivanjima. Medjutim posle dobrih rezultata nasli su se u borbi za prvo mesto i naslov prvaka Rumunije ove godine. NAravno, ovo je omoguceno zato sto su ostali "jaci" Rumunski klubovi jako slabi ove sezone. Steaua danas ima jako nezgodne izostanke, igrace bez svog najboljeg napadaca Ruseskua i stopera Paula Papa, a drugi najbolji strelac Stanciju je suspendovan nakon 2 gola i pobede Steaue u Cluju u proslom kolu. Takodje, najavljeno je da navijaci Steaue danas idu na utakmicu kosarkaske lige gde se isto ova 2 tima sastaju, tako da nece biti ogromne podrske domacih. Ovo su sitni detalji koji mogu biti vazni i doprineti konacnom rezultatu.

Uzdam se u veliku motivaciju gostiju (iako vec neko vreme nisu dobili plate i atmosfera u klubu nije bas sjajna) i mislim da bi morali iskoristiti ovu priliku i ranjivu Steau. Ovo ide na manji ulog, u slucaju neresenog kvota je 1, tako da po meni vredi isprobati po kvoti 4.8 koju nudi marathonbet.

Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use