Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Filmovi o klađenju, kockanju i sl...

Recommended Posts

Evo u četvrtak je na HRTu, s početkom u 22h, na rasporedu solidan film o klađenju s Bruce Willisom u glavnoj ulozi. Film se zove "Uloži na favorita" ili Lay the Favorite (2012.) pa ako nemate raditi šta pametnije pogledajte... 

https://youtu.be/tIHNmP5hyu4

I da, slobodno nadopunite ovaj topic sa nekim vašim prijedlogom tj. dobrim filmom koji ste pogledali, ove tematike... ;)

• 3 weeks later...

Vidim da nisi baš imao sugovornika na ovome....još istražujem po forumu pa naletih na ovo...definitivno meni osobno najjači film koji sam pogledao ove tematike je "The Gambler" - stari film iz 70 i neke sa James Cannom u glavnoj ulozi...postoji i moderan remake filma iz prošle godine koji je katastrofa (žali bože vremena koje sam potrošio na to)...

Također bih preporučio onima koje zanima ta tematika filmove Eight Men Out (istinita priča o Chicago WS iz 1919. godine o najvećem skandalu ikada u MLB),  Bookies (o studenima koji polako nakon prvih uspjeha ulaze u svijet nasilja i podzemlja) te Owning Mahowny (istinita priča o zaposleniku banke koji je iz banke pokrao gomilu love kako bi financirao svoju ovisnost o klađenju i kocki)....ima ih još no ovo mi sada pada na pamet...

• 3 weeks later...
  • 3 years later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use