Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 26.4.2015.

Goksim

Recommended Posts

Odabir tipova za klađenje SvijetKladjenja tima ;)

Jučer

Espanyol - Barcelona over 7,5 kartona (2,00) WIN

Espanyol - Barcelona 2 (1,30) WIN

PSG - Lille 1 (1,36) WIN

PSG - Lille 1/1 (1,95) WIN

Inter - Roma over 5,5 kartona (1,61) WIN

http://www.svijetkladjenja.com/

Arsenal - Chelsea

http://www.svijetkladjenja.com/analize/arsenal-chelsea-premier-league-26-4-2015/

Benfica - Porto

http://www.svijetkladjenja.com/analize/benfica-porto-primeira-liga-26-4-2015/

Napoli - Sampdoria

http://www.svijetkladjenja.com/analize/napoli-sampdoria-serie-a-26-4-2015/

Celta - Real Madrid

http://www.svijetkladjenja.com/analize/celta-vigo-real-madrid-primera-26-4-2015/

Prijavite se na mailing listu te prvi budite obavješteni o većim greškama kladionica i valuebetovima... ===>>> http://goo.gl/j0pRcN

Slaven Belupo - Hajduk 1

Hajduk je nažalost stvarno jadan kada je igra u pitanju, a vrhunac je bio protiv Splita gdje su izgledali, blago receno, smješno. Prije toga ih je Rijeka porazila zabivši im dva gola u razmaku od dvije minute... Stanje je loše, došao je novi trener, po novinama se piše da igrači simuliraju ozljede jer se boje Torcide koja je navodno prijetila sad već bivšem treneru, a nakon ispadanja iz kupa napali su igrače...

Uglavnom jako loša klima u ekipi...

Slaven je solidan, doma igra dobro i protiv ovakvog Hajduka 2,40-2,50 mi se čini preveliki koeficijent...

14.00     Connah S  -  Prestatyn     oba tima daju gol/DA    1.75

1grdee.jpg

Jooojjj...Ubi glava... J...m ti nocni zivot! Ali kad se sjetim komada pored sebe  nije mi zao ni sto glava puca a ni to sto sam potrosio pare koje su dosle. Ma sta ? Kako dosle tako prosle. A odkud? Pa zahvaljujuc nekim kolegama sa foruma. Samo prepisujem. Hvala! Sad na posao. Bit cu kratak. Ovdje slika govori vise od rijeci. Ja vjerujem u ove statistike, tradicije i bla, bla...Cesto prodje. Imamo utakmicu pijanih velsana , svaka cast Ryan(Giggs), ti si iznimka. Ukupno, pazi sad ovo...odigrali 7 6 3 za domacina, danasnjeg naravno. Od toga , samo tamo davne 2008 god. nije bilo da oba nisu dali gol. Overa 2,5 je bilo kao u prici pa bi se i to moglo uzeti , mozda. E da... I taj put je bio domacin bio  Prestatyn, sto znaci da kad je Gap domacin uvijek se zabijalo. Zato sto tamo postoji jedan pub gdje ovi dodju dan ranije pa se ubiju od alkohola. Kako ja danas nemam pametnijeg posla, ne da mi se istrazivati pa onda udarim velsane, oba gol i over2,5.  To je isto kao sto rece jedan moj kolega. "Mi bosanci kad nemamo sto jesti, okrenemo jagnje".

... na zalost, nisu dali vise od 31. min. iscekivanja, nervoze, psovanja... pa tko je uopce postavio ovakvu kvotu...greska kladionice..

Pozdrav ekipa, ja bih imao pitanja za vas koji pratite tenis i košarku. Naime zapelo mi za oko utakmica  Pesaro - Pistoia. Koeficijent na pobjedu gosta je 1.75, a situacija je slijedeća; Tri kola do kraja prvenstva, Pistoia se bori za play off imaju 2 boda manje od ekipe na 8. poziciji, Zadnji međusobni susret Pistoia je dobila preko 30 razlike, a uz to sve danas im se vraća Cinciarini koji je vodeći asistent u ligi sa skoro 7 asistencija po utakmici i (ako sam dobro razumio talijanski :) ) 10 koševa po utakmici.

Drugo je tenis, finale Savannah, sastaju se Mcgee i Chung. Koeficijent na Mcgee je  meni jako privlačan 2,37. Naime igra se na zemlji i kad sam pogledao statistiku za Chunga, vidio sam da on ne preferira zemlju, nego hard i to znatno više hard, dok Mcgeeima podosta više mečeva na zemlji od njega. Na ovom turniru Chung je izbacio Garanganga, Peralta, Elias i Fratangelo od čega su zadnja dvojica bili najbolje rangirani (134., 165.) dok je Mcgee izbacio Olivo, Nishioka, Smyczek, Tiafoe i po svemu sudeć, ali i formi bi po mojem mipljenju Mcgee morao biti puno više respektiran od strane bookija. U međusobnim susretima Mcgee vodi 1:0, ali to se igrali prije tri godine na hardu.

Kakva su vaša razmišljanja za ovo dvoje?

Pozdrav ekipa, ja bih imao pitanja za vas koji pratite tenis i košarku. Naime zapelo mi za oko utakmica  Pesaro - Pistoia. Koeficijent na pobjedu gosta je 1.75, a situacija je slijedeća; Tri kola do kraja prvenstva, Pistoia se bori za play off imaju 2 boda manje od ekipe na 8. poziciji, Zadnji međusobni susret Pistoia je dobila preko 30 razlike, a uz to sve danas im se vraća Cinciarini koji je vodeći asistent u ligi sa skoro 7 asistencija po utakmici i (ako sam dobro razumio talijanski :) ) 10 koševa po utakmici.

Drugo je tenis, finale Savannah, sastaju se Mcgee i Chung. Koeficijent na Mcgee je  meni jako privlačan 2,37. Naime igra se na zemlji i kad sam pogledao statistiku za Chunga, vidio sam da on ne preferira zemlju, nego hard i to znatno više hard, dok Mcgeeima podosta više mečeva na zemlji od njega. Na ovom turniru Chung je izbacio Garanganga, Peralta, Elias i Fratangelo od čega su zadnja dvojica bili najbolje rangirani (134., 165.) dok je Mcgee izbacio Olivo, Nishioka, Smyczek, Tiafoe i po svemu sudeć, ali i formi bi po mojem mipljenju Mcgee morao biti puno više respektiran od strane bookija. U međusobnim susretima Mcgee vodi 1:0, ali to se igrali prije tri godine na hardu.

Meni se dosta svidja tipovanje na pobjedu Pistoia-e. Lijepo si to naletio na taj par i bome je fini koeficjent

Borussia Monchengladbach - Wolfsburg oba daju gol 1.61 (bet365)

Borussia igra odličan nogomet ove sezone, ofenzivno su sjajni pogotovo na domaćem terenu. Bodovi im trebaju ako žele prestići Leverkusen i direktno se plasirati u Ligu prvaka sljedeće sezone. Njihov trener Lucan Favre gaji vrlo napadački nogomet, pa nije ni čudno da se ga dovodi u kontekst kao budućeg trenera Bayena. U posljednjih 5 nastupa na svom terenu uvijek su postigli barem jedan pogodak.

Wolfsburg je doživio blagi pad u svojim izvedbama u posljednje vrijeme, te više nisu u takvoj formi kao prije mjesec dana. Ipak ogromni napadački potencijal momčadi doprinosi tome da i daje redovito postižu pogotke, ali je problem vrlo loša obrana u posljednje vrijeme.

I jedna i druga teže napadačkoj igri tako da očekujem golove s jedne i druge strane. 

Neko moje razmišlanje za ovaj par... prvo da kažem za mene je to no bet i ako si igrao Mcgeea volio bih da dobije.  Chung ima tek 18 godina i bit će strašan tenisač. Hard mu najviše odgovara i već ima nekoliko finih rezultata, a ovo mu je prva profesionalna sezona na zemlji pa je tako i na njoj počeo igrati više i ne igra nimalo loše. U Houstonu je odradio fin posao prošavši tri kola kvalifikacija i zatim je izbacio i Arguella, a onda namučio i Verdasca. Mcgee do ove sezone nije bio nešto na zemlji ali ove se probudio malo. I on je u finoj formi tako da na osnovu svega za mene no bet.

Neko moje razmišlanje za ovaj par... prvo da kažem za mene je to no bet i ako si igrao Mcgeea volio bih da dobije.  Chung ima tek 18 godina i bit će strašan tenisač. Hard mu najviše odgovara i već ima nekoliko finih rezultata, a ovo mu je prva profesionalna sezona na zemlji pa je tako i na njoj počeo igrati više i ne igra nimalo loše. U Houstonu je odradio fin posao prošavši tri kola kvalifikacija i zatim je izbacio i Arguella, a onda namučio i Verdasca. Mcgee do ove sezone nije bio nešto na zemlji ali ove se probudio malo. I on je u finoj formi tako da na osnovu svega za mene no bet.

Da, hvala na razmišljanju, tako nekako sam i ja mislio na prvu, al onda ovaj 2,37 me totalno privukao, vidio sam da je dobio Arguella i to mi je odmah upalo u oku jer znam kolko je on dobar zemljaš, dok ovo s Verdascom, uz dužno poštovanje za Verdasca, ali mislim da to nije više onaj isti, pogotovo ne nakon što sam ogledao njegov meč s Rublevom. Znam da je mladi Rus odigrao fantastično, ali Verdascova malodušnost na terenu pred svojom publikom mi je totalno srušila razmišljanje o njemu..nisam igrao još..čekao sam tvoje razmišljanje :D

O Pistoiai je već pisano pa neću ponavljati ali slažem se..

Crvena Zvezda-Cedevita 1 1.40

Danas je na rasporedu druga utakmica finala ovogodišnjeg izdanja ABA lige u kojemu se sastaju Crvena Zvezda i Cedevita.  Zvezda se očekivano našla u finalu, ove godine su stvarno jedno koplje iznad ostalih u ligi. Fin trag ostavili su i u Euroligi i siguran sam da će sljedeće sezone biti još bolji. U regularnom dijelu sezone rutinski su odradili posao, imali su samo dva poraza protiv Krke i Partizana. U polufinalu ih je čekao veliki rival Partizan. Nakon prve dvije utakmice kod Zvezde obje ekipe su upisale po jednu pobjedu što je Partizanu dalo finu nadu ali Zvezda sa dvije jako dobre utakmice u gostima sa 3:1 odlazi u finale.  Za Cedevitu mi je posebno drago što se našla u finalu jer u ekipi nema stranacai fokusirani su na domaće talente. Oni su u regularnom dijelu sezone završili na trećem mjestu, pred kraj su malo uprskali situaciju posebno u onoj utakmici protiv Mege pa su tako izgubili prednost domaćeg terena u polufinalu. U polufinalu čekala ih je Budućnost koja je u Podgorici povela sa 2:0 iako je Cedevita imala finu priliku i u jednoj i u drugoj utakmici za break.  Nakon što je Cedevita uzela obe utakmice u Zagrebu serija se vratila u Podgoricu na odlučujuću utkamicu koju dobija Cedevita 4 razlike. Jučer je u Beogradu odigrana prva finalna utakmica u kojoj je Zvezda slavila 68:59. Domaćini su u prvoj četvrtini pokazili tko su i što su i nakon prvih 10 minuta bilo je 24:9 a tu su prednost do poluvremena povećali na 18 razlike. U drugom poluvremenu dolazi do malog ali ne prevelikog opuštanja što je rezultiralo sa konačnih +9 na kraju. Danas bi kod domaćina trebali biti van pogona Zirbes i Jović ali CZ je po meni opet bolja i kvalitetnija ekipa što su i jučer pokazali, Cedevita je uradila ono što je bio i cilj ove sezone a to je osigurati Euroligu. Očekujem danas još jednu dobru utakmicu domaćina i da povedu sa 2:0 u seriji.

San Antonio-LA Clippers 1 1.50

Danas imamo dvije NBA utakmice u ranijem terminu a u ovoj drugoj će snage odmjeriti San Antonio i LA Clippersi.  Trenutno je 2:1 za Spurse u ovoj seriji i danas imaju priliku doći na pobjedu do plasmana dalje. Popovićeva mašina iz godine u godinu iznenađuje. Mnogi su ih otpisali ove sezone jer su imali na početku dosta loših utakmica, ali oni su standardno igrali sa pola snage većinu sezone i onda su odjednom krenuli trat'. Imali su fin niz, od 15 utakmica dobili su njih 14 a 13 vezanih. Ždrijeb im je dodijelio Clipperse koji naravno nikada nisu lak zalogaj. Ekipa Doc Riversa ima potencijala ali mislim da nikada neće osvojiti titulu. Paul i Griffin standardno predvode ekipu a najviše pomoći dobijaju od strane Reddicka, Crawforda i Jordana.  Prvu utakmicu u seriji dobili su Clippersi u svojoj dvorani sa 107:92, u drugoj Spursi prave break pobjedom nakon produžetaka 111:107 a u trećoj utakmici (prvoj u San Antoniu) Spursi su ih demolirali 100:73. Danas možda ne očekujem takvo razbijanje ali očekujem njihovu novu pobjedu. Ušli su u svoju formu, taru sve pred sobom posebno u svojoj dvorani u kojoj su trenutno na nizu od 10 pobjeda a u posljednjih 17 imaju 16 pobjeda.  Kvalitetniji su i očekujem da to opet pokažu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use