Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.4.2015.

Goksim

Recommended Posts

a katastrofe sinoc, nakon prve cetvrtine 70 poena skoro...i opet se cinilo da ce ici ispod sve do zadnje cetvrtine kad opet ubace po 65 koseva... no dobro evo za danas 2 listica tecaja 2 

1.listic
New Orleans-Golden State x2 tečaj 1.40 početak 02:00 NBA playoff
Početak prošle utakmice konačno donosi ono što se očekivalo od Golden
Statea još od početka playoffa,zatrpavanje koša tricama i Pelicansi
zaostaju 8 razlike već nakon par minuta.Medjutim,na krilima stvarno
sjajne publike i Davisove kvalitete drže pristojan zaostatak te ostaju
u koraku sa gostima.
Kraj prvog quatera i početak drugog donose potpuni preokret i ponovno
raspad sistema Golden Statea na nekoliko minuta kao i u prošloj
utakmici.Ako se sjećate za prošlu utakmicu sam pisao da imaju problema
kada udje klupa u prve 3-4 min druge i četvrte četvrtine.Prošlu
utakmicu su odigrali ok,više su zakazali starteri  ali sada je opet
družina sa klupe uspjela u 3min sa izjednačenog rezultata ući u minus
od čak 14 poena.Niti prva postava nakon toga ne čini ništa posebno
spomena vrijedno i na poluvremenu imamo iznenadjujućih plus 11 za
domaćine.
Treća nam donosi naizgled rješenje susreta.Golden State je
očajan,zabija samo 19 poena i ima minus od čak 20 uoči zadnje.NBA liga
je donosila i veća čuda ali načinom na koji se sve kretalo stvarno sam
mislio da je gotovo.
Četvrta četvrtina donosi ono stvarno rješenje susreta i cijele serije
iako u njoj nisu završili ni utakmica ni serija.6min prije kraja ništa
ne sluti na preokret i dalje je ogromnih 17 razlike a to se realno
okreće jednom u 100 utakmica.Potom dolazi do serije neobjašnjivo loših
napadačkih akcija New Orleansa,Golden State ne radi ništa posebno nego
kroz nekoliko faula, laganih poena sa linije bacanja koš po koš stiže
prednost.Čak i promašuju šuteve ali domaći su potpuno izgubljeni i ne
mogu uhvatiti niti jedan skok tako da svaki put primaju koševe iz
drugog napada.Dolazimo tako u jako neizvjesnu završnicu u kojoj Davis
propušta riješiti utakmicu 10 sekundi prije zabivši samo jedno od dva
bacanja,Curry to koristi,zabija tricu u zadnjoj sekundi nakon još
jednom skoka u napadu Warriorsa te rješava utakmicu.Nije ju riješio i
službeno jer se išlo u produžetak ali više manje se sve znalo,nakon
propuštenih 20razlike nije bilo šanse da to domaći dobiju na kraju.
Malo sam analizu za ovaj par pisao drugačije nego inače što pišem i
radio pregled prošle utakmice jer to je jedini razlog zašto sam se i
odlučio odigrati na Golden State danas.Trener New Orleansa se konačno
odlučio igrati sa manje Ašika na parketu i to je bio pravi potez te
ova ekipa može dobiti Golden Statea ali nakon što izgubiš 17 razlike u
zadnjih 6minuta u playoffu bolje da ni ne dolaziš na iduću
utakmicu.Što je najgore od svega Golden State niti tu jednu četvrtinu
nije odigrao ništa posebno a stigli su toliku prednost.Čak bih rekao
da su Warriorsi do sada u 3 utakmice odigrali samo dvije dobre
četvrtine sve skupa što je nakon sjajne regularne sezone prilično
razočaravajuće.Ipak,tome unatoč imaju 3-0 i mislim da danas možemo od
njih očekivati prvu pravu utakmicu u ovom playoffu.New Orleans je sada
psihički na dnu i sumnjam da se u 2 dana mogu dovoljno podići da bi
zaprijetili ovima.Imali su svoju šansu,propustili je te vjerujem da će
nakon ove utakmice otići na ljetni odmor do početka iduće sezone.

Crvena Zvezda-Cedevita 1 1.40 početak 21:00 ABA liga košarka
U finalu ABA lige susreću se dvije ekipe koje su i ove godine
nastupale u euroligi a izborenim finalom to su osigurale i za iduću.
Zvezda je u polufinalu izbacila Partizana i to na impresivan
način,dvjema pobjedama na gostujućem terenu što nije lako zbog 100
stvari ali zaista u obje utakmice su bili puno bolji protivnik i
zasluženo prošli u finale.Cedevita je svoj plasman na današnju
utakmicu izborila na puno kompliciraniji način jer su zaostajali 0:2
protiv Budućnosti da bi sa dvjema laganim pobjedama izborili
majstoricu u Podgorici te u infarkt završnici nekako isčupali pobjedu
koja bez pretjerivanja život znači.
Iako je ovo sada finale,pritiska nema ni za jednu ekipu jer plasman u
euroligu za iduću sezonu je bio cilj koji je i ostvaren te sada mogu
odigrati onako za dušu.Tko je favorit,tu nema nikakve dvojbe,Zvezda je
cijelu sezonu dominirala ligom izgubivši samo dvije utakmice kroz
cijelu sezonu a i te dvije su došle na kraju kada su već osigurali
prvo mjesto.Protiv Cedevite ove sezone imaju 2-0 a zadnju utakmicu
koju su odigrali upravo na ovom terenu u veljači su dobili 78-63,dakle
bez problema.Cedevita jednostavno nema rješenja za najbolje Zvezdine
igrače Marjanovića i Williamsa koji su drugi svijet za bilo kojeg
igrača u ovoj ligi.Uostalom plasmanom u TOP 16 eurolige i sasvim
solidnom predstavom tamo su dokazali koliko su kvalitetna ekipa.
Siguran sam da Zvezda puno više želi ovu titulu od Cedevite jer su
toliko dominirali cijelom sezonom i žele to završiti uspjehom a
posebno žele pobjedu pred svojim navijačima.Kod gostiju možemo
evenutalno računati na to da će sada odigrati dobru i opuštenu
utakmicu nakon što su preživjeli ono protiv Budućnosti i ne očekujem
da će posebno ova prva utakmica biti šetnja za Zvezdu ali ipak razlika
u kvaliteti igrača bi morala biti prevelika da bi se desilo bilo kakvo
iznenadjenje u Beogradu.

Ferrer-Andujar 1 tečaj 1.10 početak 16:00 tenis Barcelona
Evo jedan niži tečaj da nam podigne ukupni do 2.Dvoboj dvojice
iskusnih Španjolaca u polufinalu Barcelone a veliki favorit u ovom
meču je onaj uspješniji David Ferrer.Ferrer već godinama igra
superuspješno na ovom turniru,redovito dolazi do finala te mislim kako
će i ovoga puta biti takav slučaj.Andujar je iskoristio povoljan
ždrijeb,prvo dobio Lopeza u onom meču kojeg smo igrali na njega kada
je bilo jasno da Lopezu ne odgovaraju uvjet u Barceloni a jučer
Fogninija koji je mentalno čudan lik pa je očito nakon pobjede nad
Nadalom mislio da će sam od sebe dobiti Andujara a to je najveća
opasnost protiv igrača kao što je on.Ferrer je igrač koji ga sigurno
neće podcijeniti i ući će u ovaj meč kao i u svaki u svojoj
karijeri,maksimalno ozbiljno i bez zajebancije.Andujar živi najviše od
igrača koji rade puno pogrešaka tokom meča a Ferrer nije jedan od
takvih pa mu dajem ovdje minimalne šanse za iznenadjenje.

2.listic
Joventut-Lagun Aro 1 tečaj 1.25 početak 20:30 košarka španjolska
Ovdje imamo prilično jasnu situacij pa ne bih duljio previše sa
analizom.Joventut je ekipa koja se bori za doigravanje u španjolskom
prvenstvu zajedno sa još 6-7 ekipa i ovih zadnjih par kola će biti
krvava bitka te jako zanimljiva za pratiti.
Žele li ući u to doigravanje nikako,ali baš nikako ne smiju izgubiti
ovu utakmicu večeras.Lagun Aro je 15-a ekipa na  ljestvici sa omjerom
pobjeda i poraza 9-20 dok Joventut ima 16-13.Na domaćem terenu
Joventut ima 10-5 dok Lagun Aro ima 4-10.Zadnje 4 medjusobne utakmice
koje imam tu pred sobom na statistici je dobio Juventut od toga čak 3
u gostima gdje bi trebali imati više problema.Dakle,od
motivacija,statistike pa do kvalitete, sve je na strani domaćina i
mislim da ovdje ne bi trebalo biti nikakve dileme oko pobjednika.

Milwaukee-Chicago manje od 188,5 koševa tečaj 1.85 početak 23:30
Ovdje neću puno filozofirati jer je zadnja analiza koju pišem i već mi
je puna kapa pisanja.Način na koji se dosadašnja serija kreće i kako
se treneri prilagodjavaju jedan drugome obećavaju danas dosada možda i
najtvrdju utakmicu ove serije.Milwaukee je pokazao da može obranom
parirati Chicago i trebao je već uzeti jednu pobjedu da je bilo više
sreće dok gosti ne mogu primiti puno koševa od napadački limitirane
ekipe kao što je Milwaukee.Rezultat jasan,po meni najviše 182-185
koševa

Jos ukratko par tekmi mala analiza jer stvarno mi se neda vise, a vidim da smo zastali malo pa da se aktiviramo opet ;)
Dakle evo upalo mi je u oko Kielce, igraju polufinale kupa svi znamo da je kielce jedini pravi klub i poljskoj igraju doma ja sam uvjeren  da ce oni rastaviti Zabrze i predlazen +8.5 1(1.85) gotovo sam siguran da ce to ici preko 10 razlike 

i evo alingas mi upada u oci nekako se namece kao logicno da ce dobiti guif-a , igraju doma, guif je igro 5 utakmica sa redbergslidsom doma dobio 3 u gostima gubio obe,a alingsas lagano 3 0 prosao , sad su opet doma ,po meni odmorniji, dakle 1(1.4)  dakle sasvim pristojan koeficijent

i ademar-puerto s. , istina da ademar varira uzasno ali stvarno ce biti tragikomicno ako izgube od puerta..takododer  1(1.4)

Rotherham - Norwich 2 (1,55) 

Norwich je cetveroplasirana ekipa i bori se za Premiership a svi znamo da ulazak u Premiership vrijedi desetke milijuna funti... U dva boda nagurano je par ekipa a do kraja prvenstva ostala su dva kola tako da je jasno da Norwich ovdje mora uzeti tri boda ukoliko se želi nadati direktnom plasmanu, inaće će igrati kvalifikacije u kojima je pitanje kako će proći...

Domacinu su, kao što sam jucer i pisao, oduzeta tri boda te su psihički sigurno itekako uzdrmani. Imaju utakmicu zaostatka i upitan je njihov opstanak u ligi. Teško u ovoj utakmici mogu do bodova i vjerujem da će im ključ opstanka biti zaostala utakmica koju sa Readingom igraju već u utorak.

Mislim da je kvaliteta itekako na strani gostiju, te da će uzeti tri boda danas...

Evo još nešto od mene:

Washington - Toronto 1 

NBA playoff - većina su govorila kako Raptorsi ovo dobivaju jer Wizardsi nemaju baš nekog trenera. Gledao sam dosta Wizardsovih tekmi i po meni oni su jako jako kvalitetna ekipa predvođenim Wallom, iskusnim Pierceom, dobrom četvorkom Neneom koji može i centra igrati, Gortatom, Bealom itd. Iskreno nije mi bilo baš jasno zašto veliki koeficijenti prve dvije tekme i ja sam oba puta igra dvicu na wizardse (naravno, nešto drugo je moralo ubit dobitak). Danas Wizardsi pobjeđuju i to čak lagano.

San Antonio - L.A. Clippers 1 

NBA playoff - svaka čast Griffinu i Paulu, ali ovdje se ipak više pita Spurse, svi znamo šta Greg radi s ovom iskusnom ekipom koja može još uvijek sve ekipe strpat u džep. S time sam vam sve rekao i ne treba dalje pisati.

Sretno! Tko je popratio prvi listić sa hokejom, žao mi je na gubitku, a ovaj drugi tko je uplatio dobio je neki sitniš, ovisi o uloženom novcu, tokom dana ću postavit nešto što ću i ja odigrati.

Getafe - Levante over 6,5 kartona

Sudi Alfonso Alvarez, sudac koji se zna razmahati kartonima te koji ima prosjek od preko 7 kartona po utakmici u Primeri ove sezone. Levante se bori za opstanak i nesmiju prosipati bodove, a ovo gostovanje im sigurno neće biti lagano... U prvoj međusobnoj utakmici ovih dviju klubova ove sezone u La Ligi, utakmica je završila 1-1 te je bilo 7 žutih kartona. 

yTdiXxw.png

Koln - Leverkusen 2   1.70 (bet365)

Leverkusen igra sjajno ove sezone, ima vrlo zanimljiv ofenzivni red sa nizom mladih igrača Bellarabi, Calhanoglu, Son, Drmić, te imaju tri pobjede u nizu. Uz to momčad iz Leverkusena bori se za treću poziciju s Monchengladbachom i tri boda su im jako važna.

Koln s druge strane ove sezone ne igra posebno dobro na svom stadionu, u relativno je sigurnoj zoni, te pretpostavljam da neće biti posebno nabrijani. Uz sve to momčad iz Leverkusena je drugi najbolji gost lige iza Bayerna, pa je za očekivati kako će upisati tri boda.U posljednjem kolu u gostima je Leverkusen svladao Hannover s 4:0, dok je Koln odigrao 0:0 sa Hertom.

Pozdrav svima! Danas jedan nogometni nako sinoćnjeg prolaza u NBA-u (napokon)

Zadar - Dinamo Z. 2 - svi znamo da je Zadar u borbi za ostanak kao i Osijek i svi znamo da kad Osijeku treba pomoć Dinamo uskače (osim na početku prvenstva kad Osijek daje Dinamu bodove) tako će danas Dinamo dobiti Zadar da Zadar ostane zadnji, a onda Osječani probati napravit rezultat protiv Splita da ne budu opet na dnu, znači danas Dinamo pobjeđuje.

Burnley - Leicester x2 - Leicester je napokon otišao sa zadnjeg mjesta i igraju protiv zadnjih, htio sam čistu dvicu, ali ipak ovo je sigurnije, jer danas uzimaju bodove sigurno, a sad, 1 ili 3, nama je svejedno, ali zbog Kramarića navijamo za 3 boda, ušli su u ajmo to nazvati seriju od 3 pobjede i vjerujem da će biti dobro danas.
Paris SG - Lille 1 - što reći ovdje, Paris pobjedom dolazi na vrh i sve će napraviti da to i ostvari, kratko i jasno.
R.S.Paris - Chambly Thelle 1- ovo je francuska 3 liga i tu su ako se ne varam prvih 5 klubova na razmaku od 5 ili 6 bodova i svaka pobjeda je bitna, domaćin je kvalitetniji i trenutno su 2. i danas pobjeda jedino dolazi u obzir za njih, sve ostalo ih neće baš veseliti jer im prijeti dosta klubova za put u viši rang.

toliko od mene, sretno i ugodan ostatak dana želim!

Pozdrav svima! Danas jedan nogometni nako sinoćnjeg prolaza u NBA-u (napokon)

Zadar - Dinamo Z. 2 - svi znamo da je Zadar u borbi za ostanak kao i Osijek i svi znamo da kad Osijeku treba pomoć Dinamo uskače (osim na početku prvenstva kad Osijek daje Dinamu bodove) tako će danas Dinamo dobiti Zadar da Zadar ostane zadnji, a onda Osječani probati napravit rezultat protiv Splita da ne budu opet na dnu, znači danas Dinamo pobjeđuje.

Burnley - Leicester x2 - Leicester je napokon otišao sa zadnjeg mjesta i igraju protiv zadnjih, htio sam čistu dvicu, ali ipak ovo je sigurnije, jer danas uzimaju bodove sigurno, a sad, 1 ili 3, nama je svejedno, ali zbog Kramarića navijamo za 3 boda, ušli su u ajmo to nazvati seriju od 3 pobjede i vjerujem da će biti dobro danas.

Paris SG - Lille 1 - što reći ovdje, Paris pobjedom dolazi na vrh i sve će napraviti da to i ostvari, kratko i jasno.

R.S.Paris - Chambly Thelle 1- ovo je francuska 3 liga i tu su ako se ne varam prvih 5 klubova na razmaku od 5 ili 6 bodova i svaka pobjeda je bitna, domaćin je kvalitetniji i trenutno su 2. i danas pobjeda jedino dolazi u obzir za njih, sve ostalo ih neće baš veseliti jer im prijeti dosta klubova za put u viši rang.

toliko od mene, sretno i ugodan ostatak dana želim! 

Nadam se da ste ispratili ovaj listić, dinamo nam je malo uzeo živce al novci su tu.

Vrag mi neda mira i morao sam uplatit ovaj listić:

Manchester - Portland 1 - hokej je u pitanju i playoff AHL-a. Manchester prvi Portland zadnji u regularnom dijelu no to se može objesiti mačku o rep, ali ipak Manchester je jača ekipa i ovo mora dobiti da ide u miru na gostovanje.

Hartford - Providence 1 - isto hokej i AHL, dvoboj između treće i šeste ekipe Istočne konferencije (i prethodni par je Istočna konferencija), dvoumio sam se između dvoznaka i čiste jedinice, ali sam odlučio čistu jer vjerujem u pobjedu domaće ekipe.

Milwaukee - Chicago konačan ishod 2 - NBA playoff, igram konačan ishod 2 jer sam se zadnji put opekao i igra čistu dvojku i bio naravno x, Milwaukee je imao prošlu tekmu i 15 razlike i na kraju rasuli sve. Jednostavno Chicago kad ima zdravog Rose-a djeluju strašno i čovjek stvarno mašina uz Gasola, Noah-u i bandu tako da metla se sprema danas.

New Orleans - Golden State konačan ishod 2 - NBA playoff, isto kao i prethodni, ne volim čiste pobjede u košarci jer se uvijek opečem i igraju x i onda se naživciram, a ne umanji previše tečaj. Warriorsi su ove godine glavni favorit za prsten uz Cavalierse i Spurse. Nišanske sprave će biti namještene i sve osim pobjede Warriorsa će biti iznenađenje.

Sretno svima i ugodna vam noć!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use