Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 23.4.2015.

Goksim

Recommended Posts

Napokon rijesio probleme s laptopom...

Mektić N.-Gimeno Traver D. 2 1.30
+10,5/Efes-Real 1 1.30
-8,5/Olympiakos-Barcelona 2 1.30

HL

Nikola Mektić priredio je fino iznenađenje u prvome kolu ATP turnira u Bukureštu. Momak koji igra samo po challengerima i itf-ovima ostvario je prvu pobjedu u glavnom ždrijebu nekoga  turnira pobjedivši 65. tenisača svijeta Denisa Istomina.  Mektić je slavio sa 6:3 6:4, iako ne treba umanjivati njegovu pobjedu treba spomenuti i probleme sa ozljedom te očajnu formu Istomina što je također pridonijelo ovakvom rezultatu.  Iz ove Mektićeve sezone treba izdvojiti samo još četvrtfinale challengera u Saint Brieucu, na ostalim turnirima je ispadao po kvalifikacijama ili prvim kolima. Na ovom turniru je prije pobjede nad Istominom prošao tri kola kvalifikacija pobjedivši Patruia, Krstina i Antonescua. Daniel Gimeno Traver trenutno je 68. tenisač svijeta.  Tenisač koji najbolje partije pruža na zemlji,a na ostalima je propuh. Najbolji rezultat ove sezone mu je finale ATP turnira u Casablanci koje je izgubio od Klizana, a ima osvojen i challenger u Bucaramangi.  U Bukureštu je u prvom kolu napravio iznenađenje pobjedivši Troickog 5:7 6:3 6:1. Gimeno je kvalitetniji tenisač od Mektića, iskusniji je, u finoj formi, mislim da Nikola neće uspjeti napraviti novo iznenađenje jer jednostavno nije kvalitetan toliko. 

Postaje zanimljivo u preostalim četvrtfinalnim serijama Eurolige, a u prvoj utakmici danas susreću se Efes i Real. Real je jedan od glavnih kandidata za naslov ove sezone. Odradili su jako dobro prve dvije faze Eurolige i očekivao se lagani posao protiv Efesa koji je opao u formi ali Turci se ne daju. Efes ima solidnu ekipicu, fino su i ušli u sezonu ali su počeli malo opadati u formi a jedan od razloga tome bile su i ozljede.  Prvu utakmicu u Madridu dobio je Real 80:71. Efes je u toj utakmici odlično krenuo, razbijali su ih do poluvremena ali sa očajnom trećom četvrtinom vratili su Real u igru koji na kraju skroz okreće rezultat.  Slična situacija i u drugoj utakmici, Efes je dobro krenuo, u trećoj su imali čak 17 poena prednosti ali opet se Real izvlači i sa 90:85 dobija drugu utakmicu.  Efes je dominirao i u trećoj utakmici, u posljednjoj dionici imali su i 13 razlike ali opet dopuštaju povratak Reala, ipak spašava ih Janning koji zabija tricu sa zvukom sirene. On je ujedno bio i igrač utakmice sa 21 poenom. Danas očekujem opet dobru i neizvjesnu utakmicu, Efesu je must win a i Real će željeti okončati seriju prije odlučujuće utakmice. Mislim da Efes može pokriti ovaj hendikep, bolji su bili u skoro sve tri utakmice, doma su jako dobri, jako važna utakmica i mislim da će večeras ginuti na terenu.

U drugoj utakmici četvrtfinalne serije Eurolige snage će odmjeriti Olympiakos i Barcelona. Oly je u dobroj situaciji jer vode sa 2:1 i večeras imaju priliku sve riješiti. Barcelona sigurno nije očekivala ovakvu situaciju i mislim da nas večeras čeka odlična utakmica. U prvoj utakmici Barcelona je slavila 73:57. U toj utakmici su dominirali od početka, Oly je poveo 6:3 a nakon toga Barca pravi seriju 17:2 i do kraja održava prednost i lagano uzima prvu utakmicu u seriji.  U drugoj utakmici se očekivao također laganiji posao Barcelone, ali dogodilo se suprotno. Oly je bio šuterski jako raspoložen,  standardno Printezis i Spanoulis su sa 22 odnosno 16 poena standardno predvodili Olympiakos do jako važne pobjede 76:63. Jako tešku i zanimljivu utakmicu odirale su ove dvije ekipe prije 2 dana.  Oly je bolje krenuo u utkamicu i sa dobro odrađene prve dvije četvrtine odlazi na predah sa prednosti od 8 poena razlike. Sjajnom trećom četvrtinom Barca se vraća u igru i u sa prednosti ulazi u posljednju četvrtinu. Posljednju četvrtinu će Barcelona pokušati što prije zaboraviti jer su bili 8 minuta bez poena iz igre, što je Oly iskoristio i odlazi na +8, ali Barca se na kraju opet vraća, imali su i nekoliko napada za pobjedu što ne koriste i Grci odnose jako važnu pobjedu 73:71. Barceloni je večeras must win, Olympiakos ima priliku završiti seriju. Očekujem borbu do samoga kraja, dobru i neizvjesnu utakmicu i po meni će jako teško Barcelona izgubiti preko ove razlike. 

Napokon rijesio probleme s laptopom...

Mektić N.-Gimeno Traver D. 2 1.30

HL

Nikola Mektić priredio je fino iznenađenje u prvome kolu ATP turnira u Bukureštu. Momak koji igra samo po challengerima i itf-ovima ostvario je prvu pobjedu u glavnom ždrijebu nekoga  turnira pobjedivši 65. tenisača svijeta Denisa Istomina.  Mektić je slavio sa 6:3 6:4, iako ne treba umanjivati njegovu pobjedu treba spomenuti i probleme sa ozljedom te očajnu formu Istomina što je također pridonijelo ovakvom rezultatu.  Iz ove Mektićeve sezone treba izdvojiti samo još četvrtfinale challengera u Saint Brieucu, na ostalim turnirima je ispadao po kvalifikacijama ili prvim kolima. Na ovom turniru je prije pobjede nad Istominom prošao tri kola kvalifikacija pobjedivši Patruia, Krstina i Antonescua. Daniel Gimeno Traver trenutno je 68. tenisač svijeta.  Tenisač koji najbolje partije pruža na zemlji,a na ostalima je propuh. Najbolji rezultat ove sezone mu je finale ATP turnira u Casablanci koje je izgubio od Klizana, a ima osvojen i challenger u Bucaramangi.  U Bukureštu je u prvom kolu napravio iznenađenje pobjedivši Troickog 5:7 6:3 6:1. Gimeno je kvalitetniji tenisač od Mektića, iskusniji je, u finoj formi, mislim da Nikola neće uspjeti napraviti novo iznenađenje jer jednostavno nije kvalitetan toliko.

Ne volim Mektića, ali pošto mi se čini da se malo uozbiljio, odigrao sam na njega, tj. kontrahendikep od 5,5 gemova po 1,60 u PSK. Donio mi je novce protiv Istomina (3.50) pa idem s okladom koja dosta često prolazi i ima ok value..

MMHVhsp.png

7UMl4ac.png

Hvala Mektiću na dobitku. :)

Šarić over 6,5 skokova 1.85  William Hill

Meni jedna dobra oklada. Efes ubija Real skakački iz utakmice u utakmicu, a Šarić prednjači u tome. U prvoj je imao 5, u drugoj 9 a u trećoj čak 15 skokova. Kupi dosta lopti u obrani a i u napadu je jako dobar, pa je tako u prvoj imao 7 skokova u napadu a u drugoj 4.

PHILADELPHIA PHILLIES - MIAMI MARLINS; OVER 8,5 @ marathonbet @ 1,96 

Ovo ne znam da li ima igdje osim u Marathonu. Dakle tko god ima neka iskoristi. Radi se o tome da će za ekipe startati relief bacači, a to su vam takozvani zamjenski bacači koji ulaze nakon što starter više ne može ili ga nalupaju ko bačvu ili se ozlijedio ili ne znam što već...Takvi bacači bacaju na gotovo svakodnevnoj bazi, a danas će obojica uskočiti kao starteri. U njima nema niti tri - četiri inninga koja mogu izdržati i vjerujte mi biti će tu svega, a posebno runova kojih očekujem na izvoz. Iako su obje ekipe dosta rezervirane sa svojim napadačkim sposobnostima, ovo im je odlična prilika da pokažu nešto više. Očekujem deset runova najmanje  :D

PHILADELPHIA PHILLIES - MIAMI MARLINS; OVER 8,5 @ marathonbet @ 1,96 

Ovo ne znam da li ima igdje osim u Marathonu. Dakle tko god ima neka iskoristi. Radi se o tome da će za ekipe startati relief bacači, a to su vam takozvani zamjenski bacači koji ulaze nakon što starter više ne može ili ga nalupaju ko bačvu ili se ozlijedio ili ne znam što već...Takvi bacači bacaju na gotovo svakodnevnoj bazi, a danas će obojica uskočiti kao starteri. U njima nema niti tri - četiri inninga koja mogu izdržati i vjerujte mi biti će tu svega, a posebno runova kojih očekujem na izvoz. Iako su obje ekipe dosta rezervirane sa svojim napadačkim sposobnostima, ovo im je odlična prilika da pokažu nešto više. Očekujem deset runova najmanje  :D

Kod bet365 klade je na taj over koeficijent 2,25..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use