Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.04.2015.

Goksim

Recommended Posts

Analize sa SK portala

Barcelona - Paris SG (Specijalna oklada - odlična oklada!)

http://www.svijetkladjenja.com/analize/barcelona-psg-lp-21-4-2015/

Bayern - Porto (Preporuka!)

http://www.svijetkladjenja.com/analize/bayern-porto-lp-21-4-2015/

Vjerujem da bi vrlo lako čak i sve tri preporuke za ove dvije utakmice mogle proći...

I jos jedna stvar koja me tu muci... ako cetvrti sudac pokaze 4 minute sudacke nadoknade, a sudac iz određenog razloga produzi tekmu 6 minuta, koja se minutaza priznaje kao dobitna u kladionici...?

Koliko znam ovo kod Unibeta je daleko najbolja opcija, ja cu osobno uplatiti obje napisane solucije. Koef. ispadne nešto manji jer se uplacuju dvije oklade, ali opet je isplativo. Službeno je samo ono što četvrti sudac pokaže, dakle nebitno je koliko će se stvarno igrati već je jedino relevantno koliko će biti pokazano. 

Pozdrav ekipi, jučer sam htio postaviti Ćorića i Rangerse ovdje ali nakon onog s Litvom i Kazanom (hokej) nisam vas htio razočarati opet, no kako to biva i Ćorić i Rangersi prošli i sad mi je užasno žao, čak nisam ni ja odigrao a mislio sam jer je Ćorić potencijal do neba a Rangersi su daleko kvalitetnija momčad od Pittsburha, a danas samo nogomet i copa libertadores:

Mineros G. - Huracan 2 - kad budete pogledali tablice znat ćete i sami da će biti klanja oko prolazat, ovo huracan mora dobiti da ide sigurno dalje:
Cruzeiro MG - Univ. de Sucre 1 - možete i hendikep odigrati na domaćina, klanje oko prvog mjesta, cruzeiro je objektivno jača momčad i ide sigurno na pobjedu bez obzira što je sucre prvi na tablici s bodom višk

Barcelona G. - Estudiantes L.P. 2 - barcelona zadnja s jednim bodom i ovo pušta estudiantesu za prolazak dalje, nemam šta više pisati
Atl.Nacional - Libertad 1 - kao i u onoj grupi, makljaža do kraja i nema kalkuliranja ako odigram neriješeno gol razlika, bla bla i bla, znači kao i u onoj grupi.

sretno svima!

pozdrav ljudovi......   :D

BARCELONA - PSG  3,5 žk      više    1,66    bet365

u hattricku je koeficijent na ovu okladu 1,60... mislim da PSG nema baš neke šanse da napravi neki rezultat koji bi za njih bio povoljan, ali sigurno neće u Barcelonu spuštenih gaća... svi se nadaju čudu... i pošto se žuti kartoni brišu nakon ove tekme, mislim da nitko neće prezati u težim startovima.... očekujem prelazak ove granice a možda čak i 6-7 kartona..... 

Bayern Munchen +1.5 ŽK (1.57)

Jednostavno iznenadila me ovako niska granica i ja ću je uzeti,Bayern nije gruba ekipa ali jednostavno u ovakvoj utakmici sa ovako visokim ulogom i tenzijama jer moraju loviti dosta velik zaostatak mislim da neće birati sredstva i 2 žuta kod Bayerna su mi jako izvjesna.. 

Slažem se. Vjerujem da će biti puno kartona, pogotovo kod Porta, međutim i Bayern će morati pokoju opasnu kontru zaustaviti profesionalnim startovima. Ionako se kartoni brišu pa ćemu riskirati da prime gol iz kontre, mislim da su puno toga u prvoj utakmici naučili te da neće ponavljati iste greške... Također i faktor nervoze i pritiska će biti prisutan...

Pozdrav ekipi, jučer sam htio postaviti Ćorića i Rangerse ovdje ali nakon onog s Litvom i Kazanom (hokej) nisam vas htio razočarati opet, no kako to biva i Ćorić i Rangersi prošli i sad mi je užasno žao, čak nisam ni ja odigrao a mislio sam jer je Ćorić potencijal do neba a Rangersi su daleko kvalitetnija momčad od Pittsburha, a danas samo nogomet i copa libertadores:

Mineros G. - Huracan 2 - kad budete pogledali tablice znat ćete i sami da će biti klanja oko prolazat, ovo huracan mora dobiti da ide sigurno dalje:

Cruzeiro MG - Univ. de Sucre 1 - možete i hendikep odigrati na domaćina, klanje oko prvog mjesta, cruzeiro je objektivno jača momčad i ide sigurno na pobjedu bez obzira što je sucre prvi na tablici s bodom višk

Barcelona G. - Estudiantes L.P. 2 - barcelona zadnja s jednim bodom i ovo pušta estudiantesu za prolazak dalje, nemam šta više pisati

Atl.Nacional - Libertad 1 - kao i u onoj grupi, makljaža do kraja i nema kalkuliranja ako odigram neriješeno gol razlika, bla bla i bla, znači kao i u onoj grupi.

sretno svima!

šta reći? nisam mogao vjerovati dok sam gledao utakmicu mineros protiv huracana, takve psovke niste još čuli kakve sam izgovorio. Ne mogu vjerovati da sam na njih pao listić. Da odigram jednu tekmu na tri listića i stavim 1 x i 2 vjerojatno bi se utakmica odmah prekinula u 1. minuti jer bi tornado odnio teren. Nadam se da će danas biti bolje. I da, slobodno me popljujte.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use