Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 20.04.2015.

tosamja

Recommended Posts

Evo od danas krećem sa amo reći sistemom od 7 koraka/dana u kojem mi je cilj ostvariti profit od cca 1000 eura,svaki dan ako se pogodi kvota cca 1.85 7 dana zaredom s tim da svaki dobitak koristite kao ulog za sljedeći korak na kraju serije se ostvari dobit od tih cca 1000 eura..eto ako je netko voljan pratiti  B)  :rolleyes:

Početni ulog je 100KN,cca 13 eura.

1.korak; Teplice-Viktoria Plzen 1+ PP (1.36)

Novara-Giana Erminio -1,5 PP (1.35)

Ukupna kvota: 1.83

Idemo,korak po korak. . :D

Evo od danas krećem sa amo reći sistemom od 7 koraka/dana u kojem mi je cilj ostvariti profit od cca 1000 eura,svaki dan ako se pogodi kvota cca 1.85 7 dana zaredom s tim da svaki dobitak koristite kao ulog za sljedeći korak na kraju serije se ostvari dobit od tih cca 1000 eura..eto ako je netko voljan pratiti B):rolleyes:

Pratim te, vredi pokušati...

Pratim ovaj forum već duže vreme kao gost, sve reči hvale za vas, puno ste mi pomogli, od danas sam i ja član foruma. Nadam se da će druženje i dalje biti uzbudljivo kao i do sada.

Le havre - Brest 3.5 manje
Pandurii - U.cluj 3.5 manje
Rapid Bucharest - Concordia 3.5 manje

Inace nikad ne igram ovakve listice rade uzmem jedan par pa stavim 2.5 manje, ali ovo su toliko neefikasne ekipe da moram ovo odigrati. Ova dva rumunjska para su borba za ostanak u ligi,a i opcenito tamo 75% utakmica zavrsava 2.5 manje , a francuze uzimam da dignu kvotu i zbog toga sto Brestu pobjeda donosi 4. mjesto pa ima jos nade za ulazak u Ligu 1. Gol ce vjerojatno zabiti ali mislim da vise moraju paziti da ga ne prime jer su u losem nizu. 

Sretno..

Evo od danas krećem sa amo reći sistemom od 7 koraka/dana u kojem mi je cilj ostvariti profit od cca 1000 eura,svaki dan ako se pogodi kvota cca 1.85 7 dana zaredom s tim da svaki dobitak koristite kao ulog za sljedeći korak na kraju serije se ostvari dobit od tih cca 1000 eura..eto ako je netko voljan pratiti  B)  :rolleyes:

pad nažalost,idemo dalje i to je to.. od sutra proces kreće iz nova :angry:  :wacko:

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use