Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 19.04.2015.

Goksim

Recommended Posts

Ward-Machado 2 1.45 - Machado kvalitetniji zemljaš, ove godine igra jako dobro, Ward se jučer propisno namučio i nije sanirao ozljedu još

Gran Canaria-Murcia 1 1.25 - GC u odličnoj formi, jako dobra domaćinska ekipa, bore se za playoff

Cedevita-Budućnost 1 1.35 - Cedevita je po meni bolja ekipa, izgubili su glupo obe utakmice u Podgorici, jučer su ih razvalili nakon prve slabije četvrtine, očekujem da se vrate u Podgoricu na odlučujuću utakmicu

Bertens-Dellacqua 1 1.45 - 1:1 nakon prvog dana, ako Bertens ovo izgubi teško da Nizozemska može proći dalje. Igra se na zemlji na kojoj je Bertens kvalitetnija, protiv ljevakinja ima jako dobar omjer i mislim da donosi novi bod svojoj repki danas.

Evo neki veliki rukometnih hendikepa iz Wwina koji mi se sviđaju: Szged +9,5 , Paris +7,5 , Guif +9,5 , Skjern +8,5 , Gorenje +5,5 , Halden +7,5

za danas 2 manja listica :) 
Cedevita-Buducnost 1 tečaj 1.35 početak 19:00 ABA liga košarka

Gran Canaria-Murcia manje od 152,5 koševa početak 13:00 španjolska
košarka zbroj koševa
Memphis-Portland Memphis manje od 97,5 koševa tečaj 1.85 početak 02:00
NBA broj poena ekipe Memphis

Man.City-West Ham 1 tečaj 1.25 početak 14:30 engleska liga nogomet

Parker manje od 16,5 koševa tečaj 1.85 početak 04:30 NBA broj poena igrača
Cleveland(h-11,5)-Boston 1 tečaj 1.85 početak 21:00 NBA hendikep koševa
Djokovic-Berdych 1 tečaj 1.10 početak 14:30 tenis Monte Carlo

moj listić za danas: 

Mladost Zagreb-Marina Kaštela 2 @ 1,60 ss

Hrvatska odbojka,isti parovi u finalu kao i lani,samo ovaj puta Marina je još veći favorit nego prošle godine,mislim da ništa neće prepustit slučaju te da će ići sve riješiti već danas i da onda kod kuće dignu trofej pred svojim navijačima..koef. 1,60 mi je i više nego primamljiv i jednostavno mora ga uzeti..

Novak Đoković-Tomas Berdych  -6,5-2 @1,50 ss

Tenis,finale monte carlo,mislim da ne treba ništa reći osim da očekujem odličan meč,Đoković je veliki favorit,ali po meni i Berdycha će se nešto pitati,ako se ne "usere" kao i svaki puta do sada,mislim da može bez problema pokriti ovaj kontrahendikep,odlično ga ide servis,dobro se kreće i dobro udara,mislim da neće biti problema oko toga da uzme 6 gemova..

Ward-Machado 2 1.45 - Machado kvalitetniji zemljaš, ove godine igra jako dobro, Ward se jučer propisno namučio i nije sanirao ozljedu još

Gran Canaria-Murcia 1 1.25 - GC u odličnoj formi, jako dobra domaćinska ekipa, bore se za playoff

Cedevita-Budućnost 1 1.35 - Cedevita je po meni bolja ekipa, izgubili su glupo obe utakmice u Podgorici, jučer su ih razvalili nakon prve slabije četvrtine, očekujem da se vrate u Podgoricu na odlučujuću utakmicu

Bertens-Dellacqua 1 1.45 - 1:1 nakon prvog dana, ako Bertens ovo izgubi teško da Nizozemska može proći dalje. Igra se na zemlji na kojoj je Bertens kvalitetnija, protiv ljevakinja ima jako dobar omjer i mislim da donosi novi bod svojoj repki danas.

Evo neki veliki rukometnih hendikepa iz Wwina koji mi se sviđaju: Szged +9,5 , Paris +7,5 , Guif +9,5 , Skjern +8,5 , Gorenje +5,5 , Halden +7,5

nadam se da će Machado okrenuti sad, očajan je.

Južna Koreja - Hrvatska 1 - hokej je u pitanju i ovo igram čistu jedinicu, možda čak i hendikep, jer igramo očajno, nemamo ideju i stvarno su mi se zgadili.
Litva - V.Britanija 2 - isto hokej, britanci pokazali da su NHL-ovci za ovu grupu, bez obzira na rezultate od 3:2 i tako sličnim "tijesnim" pobjedama.
Kazan - St. Petersburg 1x - KHL - svi znamo kako se tamo namješta da je to za poluditi. petersburg je jači i bogatiji i ne treba ništa više pričati, ali danas će pustiti i doma završiti i uzeti naslov, ne vjerujem u čistu pobjedu kazana, ali x bi mogao pa onda na produžetke ili penale. sretno svima!

ne mogu vjerovati da se ovaj kazan doma tak usro i biva poražen ko da su djeca od 5 godina igrala :/ nadam se da će idući listić biti bolji. isprike svima

jedan egzotični dubl  B)  :D ; Meralco Sparks-Kaya +2,5 (1.57)  Filipini 1.liga

Gubbio-Santarcangelo -2,5 (1.65) Italija Lega Pro Group B 

1. U Filipinskoj ligi općenito pada velik broj golova gotovo na svakoj utakmici,danas se sastaju dva protvnika koja imaju trenutno isti broj bodova(18),s obzirom da je početak prvenstva nema se tu što izgubiti i ekipe idu na sve ili ništa.

Od 3 međusobna susreta 2 su išla iznad ove granice.Od zadnjih 20 domaćih utakmica,Meraclo je samo 4 puta išao ispod ove granice dok je Kaya od 10 zadnjih gostujućih 4 igrala ispod granice.

S obe strane je bilo utakmica koje su često završavale i sa 4+,5+ pogodaka.

2. Obje ekipe imaju po 39 bodova i samo ih gol razlika trenutno drži izvan play-outa,igraju čvrst nogomet i u utakmici ovakvog uloga sigurno je da ni jedni ni drugi neće juriti ka pobjedi već će strpljivo čekati svoje prilike kojih bi trebalo biti malo.Gubbio od zadnjih 10 domaćih tekmi,4 su igrali iznad 2.5 dok je Santarcangelo od zadnjih 10 gostujućih samo 2 puta išao +2.5.

2 međusobna susreta koja su odigrali oba su završila sa manje od 3 gola.

Evo jedan tip koji sam uboo i mislim da se radi o grešci; 16:30  Austria Beč-Wolfsberger G1+ (1.50)

Kvota na domaćina je 1.70 dok je na goste 4.40... meni neshvatljivo

Wolfsberger se bori za mjesta koja donose  kvalifikacije za EL i od te pozicije su udaljeni 7 bodova sa utakmicom manje,znači još imaju dobre šanse za uhvatiti tu poziciju.

Austria je na 7. poziciji i ne mogu ni gore ni dole tako da ne vidim neki njihov poseban motiv u ovoj tekmi.

Wolfsberger također u dosta boljoj formi,imaju 4 pobjede i 1 poraz u zadnjih 5 utakmica dok Austria ima 1 pobjedu 2 remija i 2 poraza.

Od zadnjih 5 međusobnih susreta,zadnja 3 je dobio Wolfsberger,1 pobjedu ima Austria i jednom su odigrali X.

Wolfsberger na gostujućim terenima nema neke zavidne rezultate ali s obzirom na sve uzeto ja ovo moram iskoristiti,odlučio sam se za sigurniju varijantu a to je da Wolfsberger DAJE GOL što po ovoj kvoti za ovakav tip moram probati! 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use