Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 17.04.2015.

Goksim

Recommended Posts

Mislim kako su solidni betovi za danas Barcelona -6,5 @ 1,91 i Čilić +6,5 @ 1,60. Barcelona je pokazala potpunu dominaciju u prosloj utakmici te mislim kako niti ova nece biti puno drugacija a i imaju predost domace dvorane danas.. Čilić je jucer odigrao dobro, vidjelo se da je nadigrao Tsongu iako su obojca tek poceli sezonu zbog ozljede, te mislim da iako izgubi danas a vjerovatno bude što i omjer 11-0 u korist Novaka pokazuje, 6 gemova može uhvatiti. Sretno svima danas. 

Boston – Baltimore; Boston over 4,5 @ 1,90 Super sport (5/10)

Ovo jednostavno moramo odigrati, bez obzira na to što je bacač Baltimorea Ubaldo Jimenez odradio jako dobar start u ovoj sezoni gdje nije dopustio niti jedan run. Za mene je njegovo vrijeme prošlo, zapravo prošlo je vrijeme kada je mogao dominirati. Prošlu sezonu je završio sa 6-9 omjerom i jako lošim 4,81 era-om. Ono što posebno upada u oči je njegov omjer protiv Bostona. U karijeri je protiv njih upisao 1-3 omjer i katastrofalan 9,37 era. U 27 odbacanih inninga protiv njih Jimenez je dopustio čak 28 runova i 33 hita, a na Bostonovom Fenway parku je upisao 9,45 era i prepustio 14 runova kroz 13,1 inninga.

Napad Bostona je strašan ove sezone, imaju prosjek od 5,66 runova po utakmici, a u 10 zadnjih utakmica su osam puta prebacili ovu marginu. Očekujem pravo raketiranje Jimeneza i Boston vidim na sigurnih +6 runova.

OVO NE RADIM INAČE, ALI OVO JE PROGNOZA IZ MOJE PRETPLATE...DO SADA IMAM U ZADNJIH 10 PROGNOZA 9 POGODAKA! SVE SE ZELENI  :D  :D

Jedan triple iz bet365:

Bayern-Brose (ki) 1 1.45

Možda i najzanimljiviju utakmicu ovoga kola odigrat će Bayern i Brose.  Bayern je trenutno treća ekipa lige, Brose im bježi  2 a Alba 4 boda. Imaju još šanse za prvo mjesto jer će do kraja prvenstva igrati i sa Albom. Jako dobro igraju u svojoj dvorani, imali su i fin niz od 12 pobjeda što u u prvenstvenim što u europskim natjecanjima. Među tih 12 pobjeda bila je i pobjeda upravo nad današnjim protivnikom Broseom.  Velika vijest je i povratak Đedovića koji puno znači ekipi i sigurno će im pomoći večeras. Brose se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa 48 bodova. Na ovo gostovanje dolaze nakon razočaranja u finalu kupa u kojemu su prosuli dobivenu utkamicu. Na lošem su nizu što se gostovanja tiče, imaju 3 vezana poraza protiv Kubana, Oldenburga i Ludwigsburga.  Bayern i Brose igrali su ove sezone tri puta, Brose je dobio prvu utakmicu u ligi 80:63, zatim ih je Bayern dobio u Eurocupu i kući i na gostovanju, točnije demolirali su ih u obe utakmice. U gostima su ih dobili sa čak 38 razlike a doma 24. Mislim da danas Bayern ide do nove pobjede, trenutno su u boljoj formi od Brosea, nakon prvotnog kiksa protiv njih ove sezone dobili su ih lagano sljedeća dva puta a danas im se vraća i Đedović i očekujem da zasjednu na drugo mjesto. 

River Andorra-Estudiantes (ki) 1 1.40 

U prvoj utakmici 29. kola španjolske košarkaške lige snage će odmjeriti River Andorra i Estudiantes.  Andorra se nalazi na 15. mjestu sa omjerom 9:19. Ovo je jako važna utakmica za njih jer imaju samo jednu pobjedu više od La Bruixe koja je u zoni ispadanja.  Inače su solidna ekipa u svojoj dvorani i jedino u njoj igraju kako treba. Imali su crnu seriju oko nove godine kada su u 7 domaćih utakmica dobili samo jednu iako ruku na srce bilo je dosta teških tipa protiv Reala, Unicaje, Valencije, Barcelone.. pa je nekako i razumljivo. Vezai su tri dobre i važne pobjede u svojoj dvorani protiv La Bruixe, Lagune i Fuenlabrade.  U goste im dolazi 13 ekipa lige Estudiantes koji je trenutno na omjeru 11:17. Estudiantes je jako dobra domaćinska ekipa ali su u gostima živi užas. U 14 gostujućih utakmica dobili su samo jedno, i to Gipuzkoau koja je najgori domaćin lige. U prvoj utakmici između ove dvije ekipe ove sezone u Estudiantesu slavio je domaćin sa 3 razlike. Mislim da Andorra danas ide do pobjede. Solidna su ekipa u svojoj dvorani, bore se za ostanak, dolazi im najgori gost lige sa samo jednom pobjedom, pokazali su da mogu igrati s njima jer su bili blizu pobjede i u prvoj utakmici. 

Barcelona-Olympiakos (ki) 1 1 1.32

Prije dva dana sam pisao o ovoj utakmici pa ću kopirati prvi dio da se ne ponavljam previše. Barcelona i Olympiakos večeras igraju drugu utakmicu četvrtfinala Eurolige. Barcelona se očekivano našla ovdje, oni su i jedni od glavnih kandidata za naslov. U prvoj fazi natjecanja završili su na prvome mjestu ispred Fenera, Panate, Milana, Turowa i Bayerna. Upisali su 9 poraza i samo 1 poraz, od Fenera na produžetke. U top 16 su završili na drugome mjestu iza svojih najvećih rivala Reala, a ispred Maccabia, Panate, Albe, Žalgirisa, Zvezde i Galate. Barca po meni ima finu ekipicu počeviši od Tomića, Navarra, Doellmana, Pleisa, Olesona itd. pa sve do mladoga Hezonje. Barceloni u goste večeras dolazi uvijek neugodni Olympiakos. Grci su svoj put započeli u grupi D u kojoj su završili na prvome mjestu ispred Zvezde, Laborala, Galate, Neptunasa i Valencije. U top 16 su završili na trećem mjestu iza CSKA i Fenera a ispred Efesa, Laborala, Milana, Unicaje i Novgoroda. U posljednje vrijeme nisu baš uvjerljivi, tj. u ligi jesu a u Europi malo manje. Spanoulis, Hunter, Lojeski, Dunston, Printezis, 'rvatima Lafayette.. mogu svakome napraviti problema. Ipak, danas očekujem pobjedu Španjolaca. U prvoj utakmici se vidjela dominacija Barcelone koja je slavila sa 73:57. Oly je poveo 6:3 nakon toga Barca pravi seriju 17:2 i do kraja kontrolira utakmicu. Po meni će teško Oly napraviti „break“ večeras. Barca je trenutno kvalitetnija ekipa, pokazala je to u prvoj utakmici i očekujem da sa 2:0 odu u Grčku. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use